@edit
I ovo je x4? Uh
Moderator: Benq
Bas tako, i ja sam upao u tu 2 godine po 17 i 20 GB, sad bi trebalo da je ovo sto si rekao drugo. S kim li je on potpisao ugovor hahhahaseoBIH wrote:Ko na pijaci. Ja u januaru potpisao, 2 godine po 17KM I 20GB neta. Sada ista ponuda, ali 80 GB neta I prva godina 17KM druga po 35KM ako se ne varam.diablobih wrote:Ali opet nema logike, jer je 20 GB u tom paketu, tj. 80 GB do sedmog ili osmog maja.
BH Telecom (ultra) - 500 MB - 0,00 km mjesečnoshiljak wrote:BH Telecom (ultra) - 2GB - 10 KM mjesečno
GO!free - 3 GB 10 KM mjesečno
Haloo mreža - 4 GB 8 KM mjesečno
I koliko dugo ti moze biti tih 500MB ??allem_77 wrote:BH Telecom (ultra) - 500 MB - 0,00 km mjesečnoshiljak wrote:BH Telecom (ultra) - 2GB - 10 KM mjesečno
Mjesec dana, s tim da ne gledam video sadržaj. A ako slučajno potrošim, jednom u toku mjeseca dopunim 3 km, vrijedi 7 dana.beni-bu-man wrote:I koliko dugo ti moze biti tih 500MB ??allem_77 wrote:BH Telecom (ultra) - 500 MB - 0,00 km mjesečnoshiljak wrote:BH Telecom (ultra) - 2GB - 10 KM mjesečno
Dobar si ako ti toklo moze biti tih 500MB, ja to za dan dva potrosimallem_77 wrote: Mjesec dana, s tim da ne gledam video sadržaj. A ako slučajno potrošim, jednom u toku mjeseca dopunim 3 km, vrijedi 7 dana.
Dovoljno je, jer si sam sebe ogranicioallem_77 wrote: Mjesec dana, s tim da ne gledam video sadržaj. A ako slučajno potrošim, jednom u toku mjeseca dopunim 3 km, vrijedi 7 dana.
Odakle 500mb besplatno na ultri, koji je to paket ?allem_77 wrote:BH Telecom (ultra) - 500 MB - 0,00 km mjesečnoshiljak wrote:BH Telecom (ultra) - 2GB - 10 KM mjesečno
http://www.mojatv.ba/moj-izbor.htmlmirsek wrote:Odakle 500mb besplatno na ultri, koji je to paket ?allem_77 wrote:BH Telecom (ultra) - 500 MB - 0,00 km mjesečnoshiljak wrote:BH Telecom (ultra) - 2GB - 10 KM mjesečno
Meni je to sasvim dovoljno za mail i viber/whatsApp poruke ili razgovore.
Nije besplatno, platis ti to 5KM svaki mjesecallem_77 wrote:http://www.mojatv.ba/moj-izbor.htmlmirsek wrote: Odakle 500mb besplatno na ultri, koji je to paket ?
****Mjesečna naknada za pridruženi Ultra broj iznosi 5 KM. Ista se u punom iznosu prebacuje na bonus račun Ultra korisnika i može se trošiti na pozive i poruke u mreži BH Telecoma, kao i na naknadu za uspostavu poziva ostvarenih unutar grupe. Bonus od 5 KM se automatski obnavlja svakog mjeseca. Neiskorišteni bonus se ne prenosi u naredni mjesec.
Da, to ti dodje kao neka pretplata od 5 KM.Benq wrote:Nije besplatno, platis ti to 5KM svaki mjesecallem_77 wrote:http://www.mojatv.ba/moj-izbor.htmlmirsek wrote: Odakle 500mb besplatno na ultri, koji je to paket ?
****Mjesečna naknada za pridruženi Ultra broj iznosi 5 KM. Ista se u punom iznosu prebacuje na bonus račun Ultra korisnika i može se trošiti na pozive i poruke u mreži BH Telecoma, kao i na naknadu za uspostavu poziva ostvarenih unutar grupe. Bonus od 5 KM se automatski obnavlja svakog mjeseca. Neiskorišteni bonus se ne prenosi u naredni mjesec.
Plus 1000 minuta za razgovor između grupe. Jedini nedostatak je što se ovih 5 km ne prenosi u naredni mjesec.Del_Boy1 wrote:Jest, ali dobije i 5 KM na bonus račun, pa mu internet dođe gratis.
Pa i pretplata tako fukcionise, platis mini15 paket mjesecno 17-18 KM, dobijes 500mb interneta gratis i tih 17 KM mozes potrositi na razgovore a kad prekoracis naplacuje ti se dodatno na ovih 17 KM s tim sto pretplata ima bolju obracunsku jedinicu od ultre.Del_Boy1 wrote:Jest, ali dobije i 5 KM na bonus račun, pa mu internet dođe gratis.
Tačno.mirsek wrote:Pa i pretplata tako fukcionise, platis mini15 paket mjesecno 17-18 KM, dobijes 500mb interneta gratis i tih 17 KM mozes potrositi na razgovore a kad prekoracis naplacuje ti se dodatno na ovih 17 KM s tim sto pretplata ima bolju obracunsku jedinicu od ultre.Del_Boy1 wrote:Jest, ali dobije i 5 KM na bonus račun, pa mu internet dođe gratis.
Vjeruj da meni 500mb bude otprilike 15-25 dana u mjesecu, viber, whatsApp, instagram, forum, tapatalk, mail, facebook sa low resolution pictures, bez videa ili eventualno par videa. Sa 1 GB bi bez problema izdurao mjesec takvim nacinom koristenja.Hakiz wrote:Tačno.mirsek wrote:Pa i pretplata tako fukcionise, platis mini15 paket mjesecno 17-18 KM, dobijes 500mb interneta gratis i tih 17 KM mozes potrositi na razgovore a kad prekoracis naplacuje ti se dodatno na ovih 17 KM s tim sto pretplata ima bolju obracunsku jedinicu od ultre.Del_Boy1 wrote:Jest, ali dobije i 5 KM na bonus račun, pa mu internet dođe gratis.
Jedini je problem što 500 MB mjesečno nije ni za šta dovoljno. Svaki dan samo da provjeriš vremensku prognozu, ode.
1 GB bi trebao biti apsolutni minimum.

Nisu ni meni jasni ljudi kojima je dovoljno 500 MB, ali brate nisi mi ni ti jasan, 123 GB?Dzafer wrote:
Nisu mi nikako jasni ljudi kojima je 500 mb dovoljno za mjesec dana. Kako pobogu...
Ja prošli mjesec 123gb potrošio xD
Bilo bi dobro kada bi BH Telecom ponudio pakete sa neograničenim količinama podataka ali sa različitim brzinama. Trenutačna ponuda paketa im blijedi u poređenju sa mtelom.
Džafere, reci nam deDzafer wrote:
Nisu mi nikako jasni ljudi kojima je 500 mb dovoljno za mjesec dana. Kako pobogu...
Ja prošli mjesec 123gb potrošio xD
Bilo bi dobro kada bi BH Telecom ponudio pakete sa neograničenim količinama podataka ali sa različitim brzinama. Trenutačna ponuda paketa im blijedi u poređenju sa mtelom.