Dos`o Nenad!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sandokann

#2301 Re: Dos`o Nenad!

Post by sandokann »

JBT wrote:
sandokann wrote:

Ja, pjevanja i govana.

Bolje bi Ekrem ovo odradio :D

Et` vidis da ne kontas. Pa nije Zenica blues Bohemian rhapsody.
Bez obzira, tip ne zna pjevati.

Svojim glasom samo posere tako lijepe stvari.
Edin H.

#2302 Re: Dos`o Nenad!

Post by Edin H. »

Creasy wrote:
...dok se vraćaš u zavičaj. :D

E vala nije, nego kada idem na remo, imam nasta u Crnoj Gori.

Oprezno, a ovi tvoji me uvijek opale po usima :D

Samo reci jesam li sta slagao, isao si preko Cemernog :D
Edin H.

#2303 Re: Dos`o Nenad!

Post by Edin H. »

sandokann wrote:
JBT wrote:
sandokann wrote:

Ja, pjevanja i govana.

Bolje bi Ekrem ovo odradio :D

Et` vidis da ne kontas. Pa nije Zenica blues Bohemian rhapsody.
Bez obzira, tip ne zna pjevati.

Svojim glasom samo posere tako lijepe stvari.
Slazem se da je trebao naci drugog pjevaca, kao sto je to svojevremeno Brega radio.

Ali prica da se da voli repa :D , pa valjda da mu vise ostane.
York Light 100`s

#2304 Re: Dos`o Nenad!

Post by York Light 100`s »

Edin H. wrote:
York Light 100`s wrote:Upravu si, kada bi me neko pitao šta bo volio da mi dijete radi i ja bi kao ti odgovorio "koze čuvati" :D i to je bolje nego drogirati se

Image

Uvijek oprezno vozim kroz RS :izet:
Yebote ja mislio mi nayebali sa našim obećanjima i zlatnim kašikama a vidi ove što zayeba Krajišnik sa američkim snom u po republike šumske :D ko bi rekao da je taj isti čiča prije 30 godina sjedio u istoj prostoriji sa Davorinom Popovićem i Kemalom Montenom u centru Sarajeva i pio pravi škotski viski. Nije jadnik ni sanjao da će jedino škotsko jednog dana u blizu njega biti škotski ovčar :D
sandokann

#2305 Re: Dos`o Nenad!

Post by sandokann »

Edin H. wrote:
Slazem se da je trebao naci drugog pjevaca, kao sto je to svojevremeno Brega radio.

Pušenje i nije Pušenje bez Neleta, ma koliko ga neko mrzio, prezirao....
Nele je u Pušenje unio ogromnu energiju, emociju... sve ono što je obilježilo Pušenje kao prepoznatljiv bend.

Ovo pjevanje pjesama iz tog vremena uz Sejin vokal je preseravanje, ne znam što to radi?
Da se insan pita - čuje li on sebe i svoj (ne)glas?
JThomas

#2306 Re: Dos`o Nenad!

Post by JThomas »

pa neko bar pjesme iz tog vremena (koje je sam napisao), a neko unca unca...
sandokann

#2307 Re: Dos`o Nenad!

Post by sandokann »

JThomas wrote:pa neko bar pjesme iz tog vremena (koje je sam napisao), a neko unca unca...
Kakve to ima veze?
Vajti je svojevremeno pjesme radio tip iz Hercegovine (zaboravio sam kako se zvao, a ne da mi se googlati :D ) koji nikad nije zapjevao.
I te pjesme (uz onu hrapavost u vokalu) osim Vajte ne mere niko otpjevati.

Sada bi se i onaj tip iz Hercegovine trebao popeti na scenu, jer je on pisao pjesme, i pjevati ih. Ma, daj!
Edin H.

#2308 Re: Dos`o Nenad!

Post by Edin H. »

sandokann wrote:
Edin H. wrote:

Pušenje i nije Pušenje bez Neleta, ma koliko ga neko mrzio, prezirao....
Nele je u Pušenje unio ogromnu energiju, emociju... sve ono što je obilježilo Pušenje kao prepoznatljiv bend.

Ovo pjevanje pjesama iz tog vremena uz Sejin vokal je preseravanje, ne znam što to radi?
Da se insan pita - čuje li on sebe i svoj (ne)glas?
Moze se ovo i obrnuti, gledao sam maloprije No Smoking Orkestra kada sviraju "Bos ili hadzija", satro Kusta svira gitaru, jako lose odsvirano, Nele falsa, za ne povjerovati.
stakasa

#2309 Re: Dos`o Nenad!

Post by stakasa »

sandokann wrote:
JThomas wrote:pa neko bar pjesme iz tog vremena (koje je sam napisao), a neko unca unca...
Kakve to ima veze?
Vajti je svojevremeno pjesme radio tip iz Hercegovine (zaboravio sam kako se zvao, a ne da mi se googlati :D ) koji nikad nije zapjevao.

Sada bi se i onaj tip iz Hercegovine trebao popeti na scenu, jer je on pisao pjesme, i pjevati ih. Ma, daj!
Ranko Boban
sandokann

#2310 Re: Dos`o Nenad!

Post by sandokann »

stakasa wrote:
sandokann wrote:
Kakve to ima veze?

Ranko Boban

:thumbup:
ilkbahar

#2311 Re: Dos`o Nenad!

Post by ilkbahar »

Jos uvijek vidjam ovu temu u vrhu podforums.?! Skinite je nikom nije zanimljiva!
Sephora

#2312 Re: Dos`o Nenad!

Post by Sephora »

Da je bio ok, nikad ne bi ni odlazio - a to sto je dosao...mogao je vala i da ne dode...
sandokann

#2313 Re: Dos`o Nenad!

Post by sandokann »

ilkbahar wrote:Jos uvijek vidjam ovu temu u vrhu podforums.?! Skinite je nikom nije zanimljiva!
Kakvo skidanje, vrhunac tek slijedi.

Image
Ripicipi

#2314 Re: Dos`o Nenad!

Post by Ripicipi »

Creasy wrote: Pa naravno da mu odgovara ta priča, jer valja knjigu rasprodati, ali nije tačno da je Nele išta izmislio. On je samo iskoristio situaciju, a vjerujem i da je neko od njegovih uz Neletovo odobravanje obavijestio novinare. Uostalom, otkud slučajno da gostuje kod Mate...
Supacki je podrzavati izmisljenu pricu, znaci Jankovic=supak.
Misli dici interesovanje za knjigu novim lazima o Sarajevu. Malo li mu 200 hiljada protjeranih Srba, tacnije 199.999 a on je utekao avionom cim su najavili nestanak vode :oops:

Cuj samo iskoristio situaciju, prvo kakvu situaciju?? Tu izmisljenu? Svi znamo gdje je bivsi Gong i da je tamo nemoguce ne znati da se nesto desava oko objekta, pogotovo navodna rulja od 100 ljudi. Znaci supak je svjesno podrzao laz, iako je znao da je laz.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2315 Re: Dos`o Nenad!

Post by pici »

Ripicipi wrote:
Creasy wrote: Pa naravno da mu odgovara ta priča, jer valja knjigu rasprodati, ali nije tačno da je Nele išta izmislio. On je samo iskoristio situaciju, a vjerujem i da je neko od njegovih uz Neletovo odobravanje obavijestio novinare. Uostalom, otkud slučajno da gostuje kod Mate...
Supacki je podrzavati izmisljenu pricu, znaci Jankovic=supak.
Misli dici interesovanje za knjigu novim lazima o Sarajevu. Malo li mu 200 hiljada protjeranih Srba, tacnije 199.999 a on je utekao avionom cim su najavili nestanak vode :oops:

Cuj samo iskoristio situaciju, prvo kakvu situaciju?? Tu izmisljenu? Svi znamo gdje je bivsi Gong i da je tamo nemoguce ne znati da se nesto desava oko objekta, pogotovo navodna rulja od 100 ljudi. Znaci supak je svjesno podrzao laz, iako je znao da je laz.
RaHmetli Čika GeĐŽa je to najboljšHe sroĆiJo :oops:

-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
Zastavnik_dzemo

#2316 Re: Dos`o Nenad!

Post by Zastavnik_dzemo »

Ako je nele nebitan zasto ova tema ima ovoliko komentara?

Neki bitni likovi su dzamonja pimek mirza itd ... mnogi od takvih i nemaju temu

Malo smo licemjerni zar ne?
Ljakan

#2317 Re: Dos`o Nenad!

Post by Ljakan »

bitan je njima nele itekako cim ovoliko o njemu pisu.
Drvosjeca iz Dejcica

#2318 Re: Dos`o Nenad!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Zastavnik_dzemo wrote:Ako je nele nebitan zasto ova tema ima ovoliko komentara?

Ja to ne vidim tako. Da Nele recimo priča i piše knjige o Moskvi vjerovatno ni on ne bi imao svoju temu ali kako je dotični svoju karijeru izgradio dobrim dijelom u SA te kako konstantno piše neistine o istom onda naradno da će biti u fokusu interesa građana Sarajeva i BiH. Gdje je tu licemjernost?
pici

#2319 Re: Dos`o Nenad!

Post by pici »

Pa zar nereĆe Žvaljavi da Će šljegnut uCapajBo kad se tivra dvestailjada Srba...pa sljaga...de je tu principljelnost i ljubav prema otadžbini... :oops:
sandokann

#2320 Re: Dos`o Nenad!

Post by sandokann »

pici wrote:Pa zar nereĆe Žvaljavi da Će šljegnut uCapajBo kad se tivra dvestailjada Srba...pa sljaga...de je tu principljelnost i ljubav prema otadžbini... :oops:
Haloooooooooooooo
Nenad naletio na pivu, nije doselio.
pici

#2321 Re: Dos`o Nenad!

Post by pici »

sandokann wrote:
pici wrote:Pa zar nereĆe Žvaljavi da Će šljegnut uCapajBo kad se tivra dvestailjada Srba...pa sljaga...de je tu principljelnost i ljubav prema otadžbini... :oops:
Haloooooooooooooo
jel bila Nektar :mrgreen:
York Light 100`s

#2322 Re: Dos`o Nenad!

sandokann wrote:
Haloooooooooooooo
Ma ja ne bi iz principa na pivu u grad gdje su tjerali moj narod metodom redukcije vode. Mislim kada nestane vode onda su svi bez vode u zgradi i Srbi i Bošnjaci i Hrvati ali hajd nećemo biti sitničari i gledati u detalje :D
York Light 100`s

#2323 Re: Dos`o Nenad!

Zastavnik_dzemo wrote:Ako je nele nebitan zasto ova tema ima ovoliko komentara?

Pimpek i Mirza su bitni ali nisu kontroverzni. Ljudi koji su bitni oni imaju mjesta u srcima i nema se tu šta diskutovati dok kontroverzni ljudi i djela nude dovoljno materijala za diskusije
pici

#2324 Re: Dos`o Nenad!

Post by pici »

i to jošH ga HaviJonom proterat u Beograd eeeeejjj Havijonom u Beograd...ja, ja...oni IDLovci su mila majka :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#2325 Re: Dos`o Nenad!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

pici wrote:i to jošH ga HaviJonom proterat u Beograd eeeeejjj Havijonom u Beograd...ja, ja...oni IDLovci su mila majka :mrgreen:
Fakat jebote. Majmun otiš'o avionom iz Sarajeva i ima obraza srati da je bjež'o od ustaša. :roll:
Locked