Bez obzira, tip ne zna pjevati.JBT wrote:sandokann wrote:
Ja, pjevanja i govana.
Bolje bi Ekrem ovo odradio
Et` vidis da ne kontas. Pa nije Zenica blues Bohemian rhapsody.
Svojim glasom samo posere tako lijepe stvari.
Bez obzira, tip ne zna pjevati.JBT wrote:sandokann wrote:
Ja, pjevanja i govana.
Creasy wrote:
...dok se vraćaš u zavičaj.
Slazem se da je trebao naci drugog pjevaca, kao sto je to svojevremeno Brega radio.sandokann wrote:Bez obzira, tip ne zna pjevati.JBT wrote:sandokann wrote:
Ja, pjevanja i govana.
Svojim glasom samo posere tako lijepe stvari.
Yebote ja mislio mi nayebali sa našim obećanjima i zlatnim kašikama a vidi ove što zayeba Krajišnik sa američkim snom u po republike šumskeEdin H. wrote:York Light 100`s wrote:Upravu si, kada bi me neko pitao šta bo volio da mi dijete radi i ja bi kao ti odgovorio "koze čuvati"i to je bolje nego drogirati se
Uvijek oprezno vozim kroz RS
Pušenje i nije Pušenje bez Neleta, ma koliko ga neko mrzio, prezirao....Edin H. wrote:
Slazem se da je trebao naci drugog pjevaca, kao sto je to svojevremeno Brega radio.
Ali prica da se da voli repa, pa valjda da mu vise ostane.
Kakve to ima veze?JThomas wrote:pa neko bar pjesme iz tog vremena (koje je sam napisao), a neko unca unca...
Moze se ovo i obrnuti, gledao sam maloprije No Smoking Orkestra kada sviraju "Bos ili hadzija", satro Kusta svira gitaru, jako lose odsvirano, Nele falsa, za ne povjerovati.sandokann wrote:Pušenje i nije Pušenje bez Neleta, ma koliko ga neko mrzio, prezirao....Edin H. wrote:
Slazem se da je trebao naci drugog pjevaca, kao sto je to svojevremeno Brega radio.
Ali prica da se da voli repa, pa valjda da mu vise ostane.
Nele je u Pušenje unio ogromnu energiju, emociju... sve ono što je obilježilo Pušenje kao prepoznatljiv bend.
Ovo pjevanje pjesama iz tog vremena uz Sejin vokal je preseravanje, ne znam što to radi?
Da se insan pita - čuje li on sebe i svoj (ne)glas?
Ranko Bobansandokann wrote:Kakve to ima veze?JThomas wrote:pa neko bar pjesme iz tog vremena (koje je sam napisao), a neko unca unca...
Vajti je svojevremeno pjesme radio tip iz Hercegovine (zaboravio sam kako se zvao, a ne da mi se googlati) koji nikad nije zapjevao.
I te pjesme (uz onu hrapavost u vokalu) osim Vajte ne mere niko otpjevati.
Sada bi se i onaj tip iz Hercegovine trebao popeti na scenu, jer je on pisao pjesme, i pjevati ih. Ma, daj!
stakasa wrote:Ranko Bobansandokann wrote:Kakve to ima veze?JThomas wrote:pa neko bar pjesme iz tog vremena (koje je sam napisao), a neko unca unca...
Vajti je svojevremeno pjesme radio tip iz Hercegovine (zaboravio sam kako se zvao, a ne da mi se googlati) koji nikad nije zapjevao.
I te pjesme (uz onu hrapavost u vokalu) osim Vajte ne mere niko otpjevati.
Sada bi se i onaj tip iz Hercegovine trebao popeti na scenu, jer je on pisao pjesme, i pjevati ih. Ma, daj!
Kakvo skidanje, vrhunac tek slijedi.ilkbahar wrote:Jos uvijek vidjam ovu temu u vrhu podforums.?! Skinite je nikom nije zanimljiva!

Supacki je podrzavati izmisljenu pricu, znaci Jankovic=supak.Creasy wrote: Pa naravno da mu odgovara ta priča, jer valja knjigu rasprodati, ali nije tačno da je Nele išta izmislio. On je samo iskoristio situaciju, a vjerujem i da je neko od njegovih uz Neletovo odobravanje obavijestio novinare. Uostalom, otkud slučajno da gostuje kod Mate...
RaHmetli Čika GeĐŽa je to najboljšHe sroĆiJoRipicipi wrote:Supacki je podrzavati izmisljenu pricu, znaci Jankovic=supak.Creasy wrote: Pa naravno da mu odgovara ta priča, jer valja knjigu rasprodati, ali nije tačno da je Nele išta izmislio. On je samo iskoristio situaciju, a vjerujem i da je neko od njegovih uz Neletovo odobravanje obavijestio novinare. Uostalom, otkud slučajno da gostuje kod Mate...
Misli dici interesovanje za knjigu novim lazima o Sarajevu. Malo li mu 200 hiljada protjeranih Srba, tacnije 199.999 a on je utekao avionom cim su najavili nestanak vode![]()
Cuj samo iskoristio situaciju, prvo kakvu situaciju?? Tu izmisljenu? Svi znamo gdje je bivsi Gong i da je tamo nemoguce ne znati da se nesto desava oko objekta, pogotovo navodna rulja od 100 ljudi. Znaci supak je svjesno podrzao laz, iako je znao da je laz.
Ja to ne vidim tako. Da Nele recimo priča i piše knjige o Moskvi vjerovatno ni on ne bi imao svoju temu ali kako je dotični svoju karijeru izgradio dobrim dijelom u SA te kako konstantno piše neistine o istom onda naradno da će biti u fokusu interesa građana Sarajeva i BiH. Gdje je tu licemjernost?Zastavnik_dzemo wrote:Ako je nele nebitan zasto ova tema ima ovoliko komentara?
Neki bitni likovi su dzamonja pimek mirza itd ... mnogi od takvih i nemaju temu
Malo smo licemjerni zar ne?
Haloooooooooooooopici wrote:Pa zar nereĆe Žvaljavi da Će šljegnut uCapajBo kad se tivra dvestailjada Srba...pa sljaga...de je tu principljelnost i ljubav prema otadžbini...
jel bila Nektarsandokann wrote:Haloooooooooooooopici wrote:Pa zar nereĆe Žvaljavi da Će šljegnut uCapajBo kad se tivra dvestailjada Srba...pa sljaga...de je tu principljelnost i ljubav prema otadžbini...
Nenad naletio na pivu, nije doselio.
Ma ja ne bi iz principa na pivu u grad gdje su tjerali moj narod metodom redukcije vode. Mislim kada nestane vode onda su svi bez vode u zgradi i Srbi i Bošnjaci i Hrvati ali hajd nećemo biti sitničari i gledati u detaljesandokann wrote:Haloooooooooooooopici wrote:Pa zar nereĆe Žvaljavi da Će šljegnut uCapajBo kad se tivra dvestailjada Srba...pa sljaga...de je tu principljelnost i ljubav prema otadžbini...
Nenad naletio na pivu, nije doselio.
Pimpek i Mirza su bitni ali nisu kontroverzni. Ljudi koji su bitni oni imaju mjesta u srcima i nema se tu šta diskutovati dok kontroverzni ljudi i djela nude dovoljno materijala za diskusijeZastavnik_dzemo wrote:Ako je nele nebitan zasto ova tema ima ovoliko komentara?
Neki bitni likovi su dzamonja pimek mirza itd ... mnogi od takvih i nemaju temu
Malo smo licemjerni zar ne?
Fakat jebote. Majmun otiš'o avionom iz Sarajeva i ima obraza srati da je bjež'o od ustaša.pici wrote:i to jošH ga HaviJonom proterat u Beograd eeeeejjj Havijonom u Beograd...ja, ja...oni IDLovci su mila majka