Vels-BiH,BiH-Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2301 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by hrasno38 »

todd_smith wrote:
5 0 5 wrote:susicinho vels i belgija

ImageImage
Ali defanzivni vezni :lol:
Ja vidjoh tog istog Susica kako daje idealnu loptu Pjanicu kada dadosmo gol I vidjeh tog istog Susica kao umjesto naseg beka sprjecava belgijance da nam uguraju loptu u gol. Jebo ove mrlje an TV-u se to puno bolje vidi.
5 0 5

#2302 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by 5 0 5 »

pjanic vels i belgija

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#2303 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Tomahawk11 »

Da ne citiram sve redom: a to nismo mogli dati gol u drugom. Pjanic i Dzeko sanse?
Ne znam, Hajrovic, a pogotovo Visca sve vise dokazuju da ne mogu potegnuti s klupe kad treba. Prcic? Ono sto je do sad igrao tanko. Izgleda da mu je klupa zabetonirana. Ostali su tu da popune klupu. Igraci iz PL i tako to.
hillbill

#2304 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by hillbill »

ZOCH wrote:Kako se hladno ovdje potura prica od starih znalaca, nekakvih likova koji su kao vidjeli gostovanja, imali dvije desne na svakom terminu, da smo mi u sustini jedna obicna karina. Cak i kad odigramo sretno, ali i spretno (imali smo i mi dobrih sansi na ovoj tekmi, i njih su vile nosale) sa jednom Belgijom. Ali nije bitno to, na ovom forumu postoji ozbiljan tim forumasa koji iz dana u dan pljuju sve sto ima bosanski predznak a uspjesno je. Treba to sve razjebati! Treba razjebati pricu koja je donijela jedinstvo one snage od koje se najvise boje ti isti forumasi. A to su ljudi koji vole ovu zemlju, ljudi koji bez obzira na bilo kakve uticaje nemaju podjele medju sobom. Dakle samo vole svoju reprezentaciju, a sto je bitnije kroz nju pokazuju koliko vole svoju zemlju. I to nekome smeta...Samo su se zajebali da nisu prokontani davno. Eto ja ne vidim Papetove greske i losu atmosferu u reprezentaciji. Bilo je toga koliko hoces, samo jebi ga, nekako nas uvijek srce vuce da cekamo svaki korner ko iftar, a ne da se cak i po Asmiru Begovicu poseremo. To se ostavlja za salonce i prikrivene likove, ili ideoloski sjebane, ili dobro placene. :bih: :bih: :bih:
hoces reci da si patriota ako podrzavas nesto sto ne funkcionira........................aferim momcino........ipak mislim da vise vole reprezentaciju oni sto kritikuju./3 utakmice 2 boda/
Lakat Jebić

#2305 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Lakat Jebić »

Tomahawk11 wrote:Da ne citiram sve redom: a to nismo mogli dati gol u drugom. Pjanic i Dzeko sanse?
Ne znam, Hajrovic, a pogotovo Visca sve vise dokazuju da ne mogu potegnuti s klupe kad treba. Prcic? Ono sto je do sad igrao tanko. Izgleda da mu je klupa zabetonirana. Ostali su tu da popune klupu. Igraci iz PL i tako to.
jes realno, hajrovic uspije za 6 min pokazat da je kurcina
legionar2010

#2306 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by legionar2010 »

Pjanic15 wrote:Pjanić izgleda ima neki blok, tremu, kad igra u repki, dok to nije slučaj u Romi. :-)
Ima blok zvani Mr. Eksperiment del Susico...
Kinaski wrote:ej ako cemo tako, za taj gol kriv je lulic jer nije na vrijeme blokirao sut.
ta nasa ljeva strana je bila propuh dva ofanzivna igraca bek Lulic i Susic Jr. pa dobor da nismo primili 3 takva gola, steta Lulica na beku covjek u repki nikako da odigra dobru tekmu dok u Laziju raztura.
Dead Man Walking

#2307 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Dead Man Walking »

Tomahawk11 wrote:Da ne citiram sve redom: a to nismo mogli dati gol u drugom. Pjanic i Dzeko sanse?
Brate, ti me najvise cudis, podsjecas me na mog jarana B.H (mozda si bas on :D ). Nisi krampa ko vecina ovih Susicevaca, vidi se da nisi, al ovo sto pises me bas ono :shock:
kamen spoticanja

#2308 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by kamen spoticanja »

Kod gola belgije tinki vinki odigrao ko da igra protiv Osijeka. ..onaj mu bočni primio loptu okrenuo jednom pa drugi put pa inda rahat gurnuo loptu onom tajlandzaninu...asmir bio malo.pokriven i malo dekoncentrisan...i tako
5 0 5

#2309 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by 5 0 5 »

dzeko vels i belgija

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#2310 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Tomahawk11 »

cyprus wrote:Bod protiv Belgije je također pristojan rezultat... Nije za slavlja, posebno u bodovnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo, ali je solidan i većina nas bi ga unaprijed potpisala... Ipak, ja smatram da bi zbog ovih 2 od 9 mogućih bodova Sušić trebao ići, ali situacija je takva da on 100% ostaje i ide u Izrael po bod, koji će mu omogućiti da ostane i dalje... Al šta je, tu je...

Inače, X je po prikazanom realan... Belgija nešto bolja, ali ne toliko da se može reći da su zaslužili pobjedu... Istina, nisu toliko ni upirali da pobjede... Vidjelo se da im je bod sasvim dovoljan iz ove za njih najteže utakmice u kvalifikacijama... Međutim, mislim da je i dalje prilično vidljivo da im je timski kvalitet i dalje prilično manji od individualne kvalitete njihovih igrača... Bez obzira, i to će im vjerovatno biti dovoljno da se sa pola snage prošetaju kroz ove kvalifikacije...

Što se tiče naših igrača, ne bih sad nikog posebno izdvajao... Većina je bila solidna, ali niko pretjerano spektakularan... Drago mi je da je veza Pjanić - Džeko konačno urodila pogotkom...
Prosle kvalifikacije su nas navikle da od pocetka budemo u vrhu ili na vrhu i da trpamo protivnike. Sad je krenulo trnovitim putem - vidjecemo kako ce zavrsiti. Plasman je ono sto nas zadovoljava, ako ce se ostvariti sa kamarom nerijesenih rezultata - nije problem. Na selektoru je da sa ekipom nakupi bodova dovoljno za jednu od prve dvije pozicije.
Susic je trebao ici nakon SP....nije otisao....da ne ponavljam, znamo svi kako je bilo i sta je bilo. Savez koji mu je dao povjerenje, oni trebaju i da podvuku crtu ako je lose. Nece sigurno nas na forumu pitati kad, sta i kako.
Bitno je da imamo igru. U onom Izraelu ne vidim ni jednog igraca tipa Bale ili Hazard, cak ni solidno dobrog igraca. Realno je da ih uzmemo ako budemo igrali kao veceras.
Paul F.

#2311 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Paul F. »

Logovan wrote:
Paul F. wrote:
hrasno38 wrote:Stvarno si bolestan I kandidat za dozivotnog bana!
Nije jedini. ne fali ovdje bolesnika.
Ovo čak nije ni pljuvanje. :oops: Čuj želiti našem čovjeku da se ono desi pa kakav god da je.
Ma to je samo još jedan primjer bolesnika koje mi ovdje imamo. Mrziti nekog zbog sporta ? Tele, šuškavac,kaseta itd. Sa takvima nikada ne možeš imati ozbiljnu forumsku raspravu jer oni nisu ovdje zbog toga. Neki dan jedan napisa da će nas Belgija ubiti i evo ga sad opet i svijetla obraza kritikuje navijače repke. Srečom, to je samo šačica duboko nesretnih ljudi.
cyprus

#2312 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by cyprus »

Iz ovih mrlja gore je vidljivo da je Pape ipak nešto promijenio u odnosu na Vels... Pjanić i Sušić su zaista dobili više krilne zadatke... Dakle, mislim da možda ima nade za napredak... Pape je shvatio da mu ipak treba neko na krilu... Još samo da shvati da bi tu trebao koristiti nekoga ko je naviknut da tu igra :oops:
Havatar

#2313 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Havatar »

Ne znam o cemu pricate , Lulic je odigrao dosta dobro i inace se o njemu prica lose bezz obzira kako odigra i to se vise radi po navici nego po ucinku na terenu tj kad se neko kritikuje onda se uvijek krtikuje bez obzira da i je opravdano ili ne. Ista stvar je sa Mujdzom koji je bio medju najboljim na terenu a ovdje se govori o njegovoj losoj igri.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2314 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Tomahawk11 »

Lakat Jebić wrote:
Do selektora je sto ga je kasno ubacio. Vidio si sta je Visca uradio za onih 10 minuta (istina opet kasno) protiv Belgije. Mislis li da bi Hajrovic vise pokazao da je usao?
Lakat Jebić

#2315 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Lakat Jebić »

Tomahawk11 wrote:
Lakat Jebić wrote:
Do selektora je sto ga je kasno ubacio. Vidio si sta je Visca uradio za onih 10 minuta (istina opet kasno) protiv Belgije. Mislis li da bi Hajrovic vise pokazao da je usao?
da su obojica igrali, pa da dobijemo na sirini, mozda bi mozda nesto i proslo kroz sredinu, taman da statiraju samo uz aut liniju
hrasno38

#2316 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by hrasno38 »

Lakat Jebić wrote:
Definitivno Hajrovic treba poceti jednu - dvije utakmice od pocetka pa da se vidi. Ako je Stilic otpisan na osnovu igranja nakon ulaska na 1-2 utakmice onda kompletnu nasu klupu treba raspustiti. Po meni veceras su odmah u drugom poluvremenu trebali uci Hajrovic I Visca umjesto Ibisevica I Susica. Ne zato sto su ova dvojica bili katastrofalni nego da promjenimo ritam igre I probamo sa tim krilima. Isto tako koliko god ovdje neki mrzili Vrsajevica on zna I te kako probity stranu I poslati izuzetno kvalitetan centasut I to su te tri izmjene. Kvesic se moze probati protiv Andore ili u nekoj prijateljskoj ali po mom misljenju Stilic je jedini nas igrac koji moze zamjeniti Pjanica I Medunjanina I mi vise nemamo nikoga ko ima taj kvalitet. Ja se Susicu malom divim pod kakvim pritiskom igra I oni zvizduci veceras pokazuju sav nas poganluk jer skandirati Safetu a zvizdati Tinu je zaista nesto sto nema blage veze sa pamecu.
Dead Man Walking

#2317 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Tomahawk11 wrote:
Lakat Jebić wrote:
A zasto da ulazi? Zasto ne bi poceo? Sta to gubimo ako ostavi TSS na klupi a ubaci krilo? Mislim halo, ti ocekujes da igrac udje i za 10 min nesto napravi, pa gori si od Safeta jarane. Upalilo je to jednom i vidjesmo Brazil, ali ne moze svaki put.
hrasno38

#2318 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by hrasno38 »

Havatar wrote:Ne znam o cemu pricate , Lulic je odigrao dosta dobro i inace se o njemu prica lose bezz obzira kako odigra i to se vise radi po navici nego po ucinku na terenu tj kad se neko kritikuje onda se uvijek krtikuje bez obzira da i je opravdano ili ne. Ista stvar je sa Mujdzom koji je bio medju najboljim na terenu a ovdje se govori o njegovoj losoj igri.
Da Lulic je I po meni bio najbolji veceras ali sve zavisi kako gledas fudbal :mrgreen:
Zmijuga loma

#2319 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Zmijuga loma »

5 0 5 wrote:susicinho vels i belgija

ImageImage
Takođe, druga utakmica zaredom gdje ima daleko najmanje pasova od ostalih igrača u veznom redu. Moraš potegnuti pitanje šta on donosi u ovom sistemu. Širinu ne donosi jer ga haman nikad nema na liniji (nije pravo krilo) da pasom preko njega širiš igru, nije pretjerano mobilan tako da i efektivno pokrivanje terena/strane pada u vodu. Footwork na malom prostoru/pod pritiskom ni približno brz i efektan poput Medinog, Bešićevog, Pjanića da ne spominjem. Tek protiv ovakvog protivnika jasno vidiš koliko on kaska za ostalim našim veznjacima, vrlo lako ga presingom uguše. Odajem mu priznanje da se ne štedi, borben je i hoće da pokaže da zaista vrijedi biti ovdje ali i dalje mi je Višća bio impresivniji u oba pravca za ono malo minuta što je odigrao.
SkyLimit

#2320 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by SkyLimit »

Tomahawk11 wrote: Prosle kvalifikacije su nas navikle da od pocetka budemo u vrhu ili na vrhu i da trpamo protivnike. Sad je krenulo trnovitim putem - vidjecemo kako ce zavrsiti. Plasman je ono sto nas zadovoljava, ako ce se ostvariti sa kamarom nerijesenih rezultata - nije problem. Na selektoru je da sa ekipom nakupi bodova dovoljno za jednu od prve dvije pozicije.
Susic je trebao ici nakon SP....nije otisao....da ne ponavljam, znamo svi kako je bilo i sta je bilo. Savez koji mu je dao povjerenje, oni trebaju i da podvuku crtu ako je lose. Nece sigurno nas na forumu pitati kad, sta i kako.
Bitno je da imamo igru. U onom Izraelu ne vidim ni jednog igraca tipa Bale ili Hazard, cak ni solidno dobrog igraca. Realno je da ih uzmemo ako budemo igrali kao veceras.
Trebe selektoru poslati kasetu Omera Damaria. Ove sezone 5 golova u 7 nastupa za Austriu Beč. Prije toga 56 golova u 101 nastupu za Hapoel Tel Aviv. Već 4 gola za Izrael u ovim kvalifikacijama.
Last edited by SkyLimit on 14/10/2014 01:10, edited 3 times in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2321 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Tomahawk11 »

Dead Man Walking wrote:
Brate, ti me najvise cudis, podsjecas me na mog jarana B.H (mozda si bas on :D ). Nisi krampa ko vecina ovih Susicevaca, vidi se da nisi, al ovo sto pises me bas ono :shock:
Pa eto, reci mi sta sam pogrijesio? Razumijem ja pricu da se igra sa Dzekom i krilima Visca - Hajro, ali da budemo realni, vise je Vedo napravio sa svojim mrljavljenjem i odvlacenjem paznje, nego sto bi ova dvojica veceras uspjela protiv jake zadnje linije Belgije. Pogotovo mislim na Viscu, jaca verzija Avdije, nista vise.
Prcic potencijal, sve stoji, zadnju koju je igrao pamtim da je bilo poprilicno lose. Ne kazem da mu ne treba dati priliku, treba, moramo imati igrace koji s klupe mogu povuci kad treba, samo kazem do sad mrka kapa.
NIsam tvoj jaran B.H, vec sam D.P., nebitno. Ako sam sta i pogrijesio, covjek sam, mlatimo praznu slamu po forumu :D Prihvatam kritiku :thumbup:
Kaunas

#2322 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Kaunas »

Bolje /3 utakmice 2 boda/ nego /3 utakmice 0 bodova/........kad se sjetim 90.minute u Velsu i onih sansi Belgije veceras.
Raja budimo zadovoljni, ne treba odmah pretjerivat ;-) . Sta je tu je, idemo u Izreal po 3 boda i to je to. Ako Pape kaze i nerjeseno je OK, onda ce biti tako. :-D. U kvalifikacijama nije vazno kako ko igra, vec se u kvalifikacijama skupljaju bodovi. Jos 21 bod je u igri, moramo uzeti sve bodove kod kuce + Andoru i Kipar tamo i to bi trebalo biti dosta.
Kod nas je ``ili sve super ili sve sranje``.......budimo veceras ponosni na nas tim, svaka im cast, borili su se kao lavovi.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
House

#2323 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by House »

TSS je teška levatina.Dečku treba sudski zabraniti prilazak reprezentaciji na 100 metara
Dead Man Walking

#2324 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Tomahawk11 wrote:
Dead Man Walking wrote:
Pa eto, reci mi sta sam pogrijesio? Razumijem ja pricu da se igra sa Dzekom i krilima Visca - Hajro, ali da budemo realni, vise je Vedo napravio sa svojim mrljavljenjem i odvlacenjem paznje, nego sto bi ova dvojica veceras uspjela protiv jake zadnje linije Belgije. Pogotovo mislim na Viscu, jaca verzija Avdije, nista vise.
Prcic potencijal, sve stoji, zadnju koju je igrao pamtim da je bilo poprilicno lose. Ne kazem da mu ne treba dati priliku, treba, moramo imati igrace koji s klupe mogu povuci kad treba, samo kazem do sad mrka kapa.
NIsam tvoj jaran B.H, vec sam D.P., nebitno. Ako sam sta i pogrijesio, covjek sam, mlatimo praznu slamu po forumu :D Prihvatam kritiku :thumbup:
Pises da dokazuju da ne mogu potegnuti s klupe. Visca usao danas nakon X utakmica, bio solidan, izvukao taj zuti karton i slobodjnak iz dobre pozicije. Hajrovic udje po malo, veceras nikako. I sta ocekujes da urade za tako malo vremena? Pa nisu vanzemaljci yebemu.
cyprus

#2325 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by cyprus »

Tomahawk11 wrote:
cyprus wrote:Bod protiv Belgije je također pristojan rezultat... Nije za slavlja, posebno u bodovnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo, ali je solidan i većina nas bi ga unaprijed potpisala... Ipak, ja smatram da bi zbog ovih 2 od 9 mogućih bodova Sušić trebao ići, ali situacija je takva da on 100% ostaje i ide u Izrael po bod, koji će mu omogućiti da ostane i dalje... Al šta je, tu je...

Inače, X je po prikazanom realan... Belgija nešto bolja, ali ne toliko da se može reći da su zaslužili pobjedu... Istina, nisu toliko ni upirali da pobjede... Vidjelo se da im je bod sasvim dovoljan iz ove za njih najteže utakmice u kvalifikacijama... Međutim, mislim da je i dalje prilično vidljivo da im je timski kvalitet i dalje prilično manji od individualne kvalitete njihovih igrača... Bez obzira, i to će im vjerovatno biti dovoljno da se sa pola snage prošetaju kroz ove kvalifikacije...

Što se tiče naših igrača, ne bih sad nikog posebno izdvajao... Većina je bila solidna, ali niko pretjerano spektakularan... Drago mi je da je veza Pjanić - Džeko konačno urodila pogotkom...
Prosle kvalifikacije su nas navikle da od pocetka budemo u vrhu ili na vrhu i da trpamo protivnike. Sad je krenulo trnovitim putem - vidjecemo kako ce zavrsiti. Plasman je ono sto nas zadovoljava, ako ce se ostvariti sa kamarom nerijesenih rezultata - nije problem. Na selektoru je da sa ekipom nakupi bodova dovoljno za jednu od prve dvije pozicije.
Da, primarni cilj je plasman na EP i ako ga ostvarimo, ni ja se neću buniti zbog drugih stvari... Ali sad je jasno da moramo imati i sekundarni cilj, a taj je da u Francuskoj ne budemo puki učesnici... Al' o tom potom...

Slažemo se i oko toga da je neralno očekivati da svake kvalifikacije rušimo sve pred sobom, kao što je to bio slučaj sa prethodnim... Međutim, kada imaš 2 boda u tri utakmice to jeste razlog da se pali alarm... A volio bih da Sušić ode ponajviše zbog atmosfere, koja nekako postaje sve sumornija, nego zbog toga što mislim da sa njim ne možemo na EP...
Locked