__Phoenix__ wrote:http://www.vijesti.ba/politicka-arena/2 ... agicu.html
DF kao istinska ljevica, iako su narandžaste boje
Koga god su ovi podrzavali taj je izgubio
__Phoenix__ wrote:http://www.vijesti.ba/politicka-arena/2 ... agicu.html
DF kao istinska ljevica, iako su narandžaste boje
Dobro on zna...weredsf wrote:Ova budaletina ne zna ni koga predstavlja, hoce Bosnjacke glasove..
http://saff.ba/iako-je-bosnjacki-kandid ... DD5aVbHsdJ
I za Bakira kao i za Dodika cijela BiH zna da je lopov, a tebi je on standard...weredsf wrote:Sami pitam, jel tesko??
I za profesora, cijela Carsija zna da je lud a vama postane standard???
Neces ti nikog majorizirati jer i Komsic prije a i Suljagic ako pobijedi ce biti izabran vecinom bosnjackim glasovima. Ne znam na osnovu cega zakljucujes ko se s cim identificira, i ne izjednacavaj Bosnjake sa SDA jer ta stranka vec odavno ima manjinsku podrsku bosnjackog naroda. Ne umisljaj da si ti kao Bosanac neki ozbiljan politicki faktor, ni u ovoj nakaradnom uređenju gdje se sve djeli sa 3 ni u nekom buducem ako hoces i građanskom jer i Bosnjaci, Srbi i Hrvati su građani BiH a popis ce pokazati ko je najbrojniji.pemanapemani wrote:Koliko daleko može ići licemjerje SDA, da čovjek više ne može vjerovati.
Toliko su ogrezli u raspodjeli dobara po etničkom ključu da se groze spominjanja Bosne i Hercegovine i onih koji se identificiraju isključivo sa BiH.
Kao glavni cilj SDA i Bošnjaka koje predstavlja je ko fol cjelovita i jedinstvena BiH.
S druge strane, Suljagiću je visoko na prvom mjestu BiH, isključivi cilj, ali on je izdajica i nelegitiman predstavnik Bošnjaka![]()
Bit će mi neizmjerno drago što ću treći put majorizirati jedan od konstitutivnih naroda. Dva puta su to bili Hrvati, sada su na redu Bošnjaci.
Jebem ti, koje šizofrenično društvo. Društvo u kojem jedan Bosanac (u ovom slučaju moja malenkost), koji je ostali, praktično građanin drugog reda, kao majorizira i satire volju konstitutivnih naroda.
Šta si nervozan? Gdje sam spomenuo da Bošnjaci, Srbi i Hrvati nisu građani BiH?hornet wrote:Neces ti nikog majorizirati jer i Komsic prije a i Suljagic ako pobijedi ce biti izabran vecinom bosnjackim glasovima. Ne znam na osnovu cega zakljucujes ko se s cim identificira, i ne izjednacavaj Bosnjake sa SDA jer ta stranka vec odavno ima manjinsku podrsku bosnjackog naroda. Ne umisljaj da si ti kao Bosanac neki ozbiljan politicki faktor, ni u ovoj nakaradnom uređenju gdje se sve djeli sa 3 ni u nekom buducem ako hoces i građanskom jer i Bosnjaci, Srbi i Hrvati su građani BiH a popis ce pokazati ko je najbrojniji.pemanapemani wrote:Koliko daleko može ići licemjerje SDA, da čovjek više ne može vjerovati.
Toliko su ogrezli u raspodjeli dobara po etničkom ključu da se groze spominjanja Bosne i Hercegovine i onih koji se identificiraju isključivo sa BiH.
Kao glavni cilj SDA i Bošnjaka koje predstavlja je ko fol cjelovita i jedinstvena BiH.
S druge strane, Suljagiću je visoko na prvom mjestu BiH, isključivi cilj, ali on je izdajica i nelegitiman predstavnik Bošnjaka![]()
Bit će mi neizmjerno drago što ću treći put majorizirati jedan od konstitutivnih naroda. Dva puta su to bili Hrvati, sada su na redu Bošnjaci.
Jebem ti, koje šizofrenično društvo. Društvo u kojem jedan Bosanac (u ovom slučaju moja malenkost), koji je ostali, praktično građanin drugog reda, kao majorizira i satire volju konstitutivnih naroda.
Ćevap je iz Grada Sarajeva a ne "Sarajevski ćevap".ultima_palabra wrote:Po stoti put, ustavna definicija je "član Predsjedništva iz reda Bošnjaka", ne "bošnjački član".
E, ovo je već nešto.
Javna podrška dr. Emiru Suljagiću
05/10/2014
Poštovane građanke i građani, Mi, potpisnice i potpisnici ovog saopćenja, podržavamo doktora Emira Suljagića u izbornoj utrci za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.
Smatramo da je neophodno da u Bosni i Hercegovini dođe do radikalnih promjena politika koje su našu zemlju učinile najmanje poželjnom evropskom državom za dostojanstven život njenih građana. Od svih kandidata za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine jedino u doktoru Suljagiću vidimo političara čiji će izbor označiti početak neophodnih promjena.
Vjerujemo da je upravo doktor Suljagić jedini izbor svih građana kojima je dosta kriminalaca u politici, kao i onih kojih su marionete - bilo korumpiranih stranačkih lidera, bilo pijuni autoritarnih lidera drugih država koji Bosnu i Hercegovinu odaljavaju od evro-atlantskih i priblizavaju rusko-azijskim integracijama.
Doktor Suljagić je mlad, vrhunski obrazovan, te dokazano hrabar i nepotkupljiv. Za samo godinu dana svog angažmana u Republici Srpskoj učinio je na objedinjavanju i zaštiti prava diskriminiranih građana i povratnika više nego sve političke stranke zajedno od kraja rata do danas. Da je živ, Emirov otac, i sam jedna od srebreničkih žrtava, bio bi ponosan na svog sina baš kao što se njime ponose njegovi prijatelji i povratnici u Republiku Srpsku.
Na kraju, podržavajući na ovaj način dr. Emira Suljagića želimo utemeljiti praksu javne podrške kandidatima i politikama od strane građana koji nisu stranački angažirani, ali koji osjećaju građansku odgovornost za Bosnu i Hercegovinu. Istovremeno, zadržavamo pravo i na javnu kritiku angažmana svih političara, uključujući i dr. Emira Suljagića nakon što bude izabran u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine.
Potpisnici saopćenja:
1. Aleksandar Hemon
2. dr. Zdravko Grebo
3. mr. Senad Pećanin
4. dr. Edina Bećirević
5. Boro Kontić
6. dr. Hariz Halilović
7. Mile Stojić
8. Ahmed Burić
9. dr. Slavo Kukić
10. dr. Amila Buturović
11. dr. Haris Halilović
12. dr. Dženita Pašić
13. mr. Reuf Bajrović
14. mr. Zrinka Bralo
Ne čudi. Klix od prvog dana prilično providno šilji za koaliciju SDA/SDP.ultima_palabra wrote:Na Klixu to nije objavljeno, ali zato imamo ekskluzivni intervju sa Bakirom u kojem nam objašnjava koliko dana je bio na godišnjem odmoru ove godine...
Princa Bakira... od onog je i familija odustalaplain vanilla wrote:ljudi vole SDPovce, dzabe je
Ooo vidi ko je zivplain vanilla wrote:ljudi vole SDPovce, dzabe je
neee, mislim na Suljagica i Komsicaultima_palabra wrote:Princa Bakira... od onog je i familija odustalaplain vanilla wrote:ljudi vole SDPovce, dzabe je
pa vjeruj da slabo pratim, ali mislim da zeleni nemaju sanse u gradu.. a sto se tice kantona-vrlo mogucekamen spoticanja wrote:Ooo vidi ko je zivplain vanilla wrote:ljudi vole SDPovce, dzabe je![]()
Nego kako crveni stoje u TK ? Vidim da zeleni prave opasne skupove po bastionima crvenstva
Jel to i ti pratis kampanju s sigurne udaljenosti. ..iz neke njemacke vukohebine tipa Minhen ili Frankfurtplain vanilla wrote:pa vjeruj da slabo pratim, ali mislim da zeleni nemaju sanse u gradu.. a sto se tice kantona-vrlo mogucekamen spoticanja wrote:Ooo vidi ko je zivplain vanilla wrote:ljudi vole SDPovce, dzabe je![]()
Nego kako crveni stoje u TK ? Vidim da zeleni prave opasne skupove po bastionima crvenstva
ma kakvi ciko zubo, u Tuzlici samkamen spoticanja wrote: Jel to i ti pratis kampanju s sigurne udaljenosti. ..iz neke njemacke vukohebine tipa Minhen ili Frankfurt
crvenebrigade wrote:To sto podrzavam Bakira Hadziomerovica ne treba znaciti da cu dozvoliti ovakve odvratne i neljudske diskvalifikacije na racun Emira Suljagica, i to od strane onih koji brane lik i (ne)djelo ratnog profitera i ratnog dezertera Bakira Izetbegovica.weredsf wrote:Bakir Milijarder...previse Avaza za tebe..ne podnosis ti to bas najbolje...crvenebrigade wrote:
Objasni kako je prijeratni kokuz bez ikakve karijere Bakir Izetbegovic postao milijarder? Zasto se tokom agresije kao vojni obveznik kukavicki krio u trezoru Narodne banke i babinom kabinetu, umjesto da kao moj otac i dva brata nosi pusku na ramenu i brani ovu zemlju.
Od kada si se prebacio na Suljagica, do jucer si branio novinara??
Narod samo treba uporediti sta je to imao od imovine predratni kokuz Bakir Izetbegovic, i sta to danas ima porodica Izetbegovic i ta halka stvorena oko njih.
Kontam nema te virtualno, da te nije priveo kakav dijasporacplain vanilla wrote:ma kakvi ciko zubo, u Tuzlici samkamen spoticanja wrote: Jel to i ti pratis kampanju s sigurne udaljenosti. ..iz neke njemacke vukohebine tipa Minhen ili Frankfurtnego sam odlucila da necu glasati, diskvalifikovala sve tsranke, pa ne pratim
nema tog dijasporca zbog kojeg bih otisla, narocito otkako se Clooney ozeniokamen spoticanja wrote:Kontam nema te virtualno, da te nije priveo kakav dijasporacplain vanilla wrote:ma kakvi ciko zubo, u Tuzlici samkamen spoticanja wrote: Jel to i ti pratis kampanju s sigurne udaljenosti. ..iz neke njemacke vukohebine tipa Minhen ili Frankfurtnego sam odlucila da necu glasati, diskvalifikovala sve tsranke, pa ne pratim
![]()
Vama je bar u Tuzli lahko, ima ovaj Tuzlic kandidat tako da znate za koga cete
pratila sam malo DF u Tuzli.. krenuli stopama SDP-a, katastrofa.. ima jedna poslovica priprosta, da se pita ne pravi od gov...kamen spoticanja wrote:Jes vidila vibracija...cak je ridjobradi pobijedio na klixu![]()
Jadna nam je samo majka nakon izbora kad pocnu kaukulacije koalicionih partnera
Kaze mi punac samo gledaj koja europska zemlja ima najveci krst na zastavi i tamo se ispali
Kakve ba principe...od doktorskog rada na temu velikog vodje (btw prca neki dan jedan moj drugar komsica na jednom druzenju kaze jel na cemu je ono doktoriro emir?plain vanilla wrote:pratila sam malo DF u Tuzli.. krenuli stopama SDP-a, katastrofa.. ima jedna poslovica priprosta, da se pita ne pravi od gov...kamen spoticanja wrote:Jes vidila vibracija...cak je ridjobradi pobijedio na klixu![]()
Jadna nam je samo majka nakon izbora kad pocnu kaukulacije koalicionih partnera
Kaze mi punac samo gledaj koja europska zemlja ima najveci krst na zastavi i tamo se ispali
e tako i stranka, ne mozes napraviti dobru od otpadaka lose stranke...Jedino mi je ovaj Suljagic drag, pokazao je principe kad ga SDP izdao
ma kad je bio ministar, vjeronauk i to.. ono kad su ga svi mrzilikamen spoticanja wrote: Kakve ba principe...od doktorskog rada na temu velikog vodje (btw prca neki dan jedan moj drugar komsica na jednom druzenju kaze jel na cemu je ono doktoriro emir?) do zavaljivanja cijelog projekta 1.mart
Malo sam ga slusao na skupu u zenici, lik je ba pravi psihopata ( a dje nece biti, sto bi reko komsic, sta je sve prosao)