BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#2301 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by LSD »

tipico wrote:Niko ne pljuje po Dzeki niti to zeli, ali treba biti realan.....bio je veceras los !
A kako ne vidite da je npr. kapiten Spahić bio još lošiji (amaterska greška kod prvog gola), da ga je debitatant Kolašinac ispravio i izvadio dva puta....da je Vršajević rupa bez dna ili da je Miske imao jedva 3-4 dodira sa loptom, da je Pjanić imao dosta pogrešnih pasova i totalno se utopio u svilo u drugom pol....jebo to, hajmo svi po Džeki samo :lol: :lol:

Veceras su valjali Begović (skinuo 3 zicera) i Kolašinac (odlican debi) :thumbup: ...donekle Zukanović (mada je pokazo izuzetnu sporost u odnosu na Palacia u onoj situaciji) i Višća (ali samo u prvom pol.).

Ohanite malo sa Džekom ;-) ....ima tu još kandidata za pljuvacke, ako vam je vec do toga
Last edited by LSD on 19/11/2013 04:59, edited 2 times in total.
poostar

#2302 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by poostar »

Dzeko kad prima loptu je isto ko kad se lopta odbija od zid..

niko ovde ne mrzi Dzeku, al sto je previse, previse je .

Vidi se po njegovom zalaganju na terenu da je posto' umisljen i arogantan...

pa nek on prica o misevima i mahalcima koliko god hoce...

ja ipak mislim da bi Safet trebo njega probat kao supersub-a ..barem dok se ne opameti i malo spusti na zemlju
Itakoto

#2303 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Itakoto »

duminjo wrote:koliko sranja o dzeki i netrcanju, o vecini nasih igraca i o safetu... :-)
jedna od najefikasnijih ekipa u kvalifikacijama, dzeko jedan od najboljih strijelaca kvalifikacija. direktan plasman na mundijal (pogledat ostale repke iz evrope koje su isto ucinile i pogledat repke koje to nisu ucinile i koje su sad u barazu)
nasi momci odigrali PRIJATELJSKU utakmicu sa ekipom koja je u top 5 svih vremena, koja ima fantasticne igrace sada.

ne mogu nikako da svarim kakav to mozak moras biti pa da pljujes po bilo kome u reprezentaciji a pogotovo po Džeki, jer da nije njega i njegovih golova ne bi se plasirali ni u baraz kamol direktno. i zato ima pravo da se šeta na jednoj jebenoj prijateljskoj utakmici koliko god hoce, makar pljuvaci i misevi svi pocrkali
:-)
Buraz, konstruktivne kritike ne samo da su OK vec su i potrebne inace nema napretka. Ti ako ne podnosis kritiku, fino stavi sve na ignore ili idi spavat'.
Mustang1

#2304 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Mustang1 »

A prvih 11 (zdravi svi) moze igrati sa svakom repkom svijeta ! Ali kada treba klupa da daje svoj doprinos a poslije 70. minute mora e onda smo najebali :D
Treba se Vrsajevica rijesiti sto prije .. Zvati napadaca bilo kakvog .. Makar to i Muslimovic bio ali napadac mora biti na klupi !
spinel_

#2305 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by spinel_ »

Palacio je igracina. Strasan napadac.
szlava

#2306 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by szlava »

Itakoto wrote:Jeb'la te Srbija vise! Sta si se prep'o? Nemoj izlaziti iz kuce nikako kad si tako strasljiv!
http://www.youtube.com/watch?v=wr21V2Ncb7E

:lol: :lol: :lol:
spinel_

#2307 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by spinel_ »

LSD wrote:
tipico wrote:Niko ne pljuje po Dzeki niti to zeli, ali treba biti realan.....bio je veceras los !
A kako ne vidite da je npr. kapiten Spahić bio još lošiji (amaterska greška kod prvog gola), da ga je debitatant Kolašinac ispravio i izvadio dva puta....da je Vršajević rupa bez dna ili da je Miske imao jedva 3-4 dodira sa loptom, da je Pjanić imao dosta pogrešnih pasova i totalno se utopio u svilo u drugom pol....jebo to, hajmo svi po Džeki samo :lol: :lol:

Veceras su valjali Begović (skinuo 3 zicera) i Kolašinac (odlican debi) :thumbup: ...donekle Zukanović (mada je pokazo izuzetnu sporost u odnosu na Palacia u onoj situaciji) i Višća (ali samo u prvom pol.).

Ohanite malo sa Džekom ;-) ....ima tu još kandidata za pljuvacke, ako vam je vec do toga

Mislis na Sea?
poostar

#2308 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by poostar »

LSD wrote:

ama mi smo svjesni Dzeko nije dobio 2 - 3 korisne lopte veceras..meni ide na racku njegovo setanje...blejio je ko tele u sarena vrata kad god je izgubio loptu..to je problem.
Last edited by poostar on 19/11/2013 05:02, edited 1 time in total.
LSD

#2309 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by LSD »

da, pardon Seo Rušilac :thumbup: naravno da sam na njega mislio :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#2310 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Matijevic_Vlado »

jel Zahiragic igrao, kakav je bio :D ?
szlava

#2311 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by szlava »

LSD wrote:

Koju si ti tekmu gledao Zukanovic nije ni igrao momak je povredjen :D
LSD

#2312 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by LSD »

cuj mene Zukanović...Bičakčić :!:

kako je to munjevito brzo kad treba drugim otkrivati mane cccc :oops:
Logovan

#2313 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Logovan »

LSD wrote:
I ti sad pretjeruješ, popljuvani su još neki igrači ali eto ti vidiš samo postove gdje se Džeko pljuje. :-) :-) A i treba znati razlikovati pljuvanje od kritika. Citiraš lik koji je napisao da je bio loš (što je i istina) a ti to vidiš kao pljuvanje. Mislim stvarno... :-)
LSD

#2314 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by LSD »

Logovan wrote:
LSD wrote:
I ti sad pretjeruješ, popljuvani su još neki igrači ali eto ti vidiš samo postove gdje se Džeko pljuje. :-) :-) A i treba znati razlikovati pljuvanje od kritika. Citiraš lik koji je napisao da je bio loš (što je i istina) a ti to vidiš kao pljuvanje. Mislim stvarno... :-)
Nisi ti ni skontao šta sam ja napisao, no ne cudi me to od tebe ;-)
duminjo

#2315 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by duminjo »

Itakoto wrote:
duminjo wrote:koliko sranja o dzeki i netrcanju, o vecini nasih igraca i o safetu... :-)
jedna od najefikasnijih ekipa u kvalifikacijama, dzeko jedan od najboljih strijelaca kvalifikacija. direktan plasman na mundijal (pogledat ostale repke iz evrope koje su isto ucinile i pogledat repke koje to nisu ucinile i koje su sad u barazu)
nasi momci odigrali PRIJATELJSKU utakmicu sa ekipom koja je u top 5 svih vremena, koja ima fantasticne igrace sada.

ne mogu nikako da svarim kakav to mozak moras biti pa da pljujes po bilo kome u reprezentaciji a pogotovo po Džeki, jer da nije njega i njegovih golova ne bi se plasirali ni u baraz kamol direktno. i zato ima pravo da se šeta na jednoj jebenoj prijateljskoj utakmici koliko god hoce, makar pljuvaci i misevi svi pocrkali
:-)
Buraz, konstruktivne kritike ne samo da su OK vec su i potrebne inace nema napretka. Ti ako ne podnosis kritiku, fino stavi sve na ignore ili idi spavat'.
ma jedno je kritika normalna, drugo je ovo pljuvanje, da ne kazem bolest. i sasa matic bi skonto veceras da edin nije potrc'o, pa sta sad???? zbog ove jedne jebene prijateljske ga treba izbacit iz repke? protjerat? raskovat? ili kosto neko napisa "za njega je plafon ulazak sa klupe pola sata do kraja"... :lol:
Logovan

#2316 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Logovan »

LSD wrote: Nisi ti ni skontao šta sam ja napisao, no ne cudi me to od tebe ;-)
Ma ja, najlakše je ovako odgovoriti.
Itakoto

#2317 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Itakoto »

Ja licno ne vidim da se pljuje po Dzeki? Gdje? Citiraj!
Za njegovo dobro a i citave repke je Edin danas morao malo grijati klupu. Totalno nezainteresovan, izgubljen, dezorijenstisan. Vjeruj mi da bi narednu tekmu grizao i ujedao na terenu iz inata.
Tipicoti

#2318 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Tipicoti »

Logovan wrote:
LSD wrote: Nisi ti ni skontao šta sam ja napisao, no ne cudi me to od tebe ;-)
Ma ja, najlakše je ovako odgovoriti.
@LSD.... procitaj sta pises pa se opet javi..............hajd u krevet, kasno je.
bingov buraz

#2319 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by bingov buraz »

Korisna utakmica ako se analizira na pravi način.
Nema razloga za nezadovoljstvo, šteta što nismo zabili bar jedan.
duminjo

#2320 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by duminjo »

Itakoto wrote:Ja licno ne vidim da se pljuje po Dzeki? Gdje? Citiraj!
Za njegovo dobro a i citave repke je Edin danas morao malo grijati klupu. Totalno nezainteresovan, izgubljen, dezorijenstisan. Vjeruj mi da bi narednu tekmu grizao i ujedao na terenu iz inata.
ok... veceras ovdje na forumu dzeko nije pljuvan :lol: :lol: do mene je izvini
kritichar

#2321 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by kritichar »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa dobro. To je otprilike naš nivo. Drugi razred evropskog fudbala. Ko je očekivao da ćemo proći bolje, nema veze od fudbala.
:thumbup:
da smo ušli sa realnim ciljevima u meč bolje bi ovo podnijeli, previše smo euforična nacija
Nakon plasmana, neki novinar je pitao Ćiru, možemo li mi kao hrvatska 98, da napravimo iznenađenje
stvarno smo nerealni i ne znamo stati, mi bi samo letjeli, maštali, nebo je granica :-)
Itakoto

#2322 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Itakoto »

Pa vecina ga nije sigurno popljuvala jer znaju koliko nam znaci. Ali isto tako je ocigledno da nesto sa njim nije uredu. Ja bih mu licno nabavio nekog dobrog psihijatra jer imam osjecaj da je zasicen i da mu manjka motivacije. Ali sta ja znam, samo nagadjam.
kritichar

#2323 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by kritichar »

Amra je kriva za poraz, spit on ju

:mrgreen:
izuzetan

#2324 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by izuzetan »

Image
!
MANITE SE PRIČA O TOME "PROŠLI NA SVJETSKO, SVE JE SUPER!".. Pa dijete od 5 godina vidi da može se bolje!
1. Safet je jedna tvrdoglava glavešina kojoj ne možeš objasnit da ne može bez destruktivca igrat.. Stavi Seu na zadnjeg, Salihovića žrtvuj na lijevog beka, ne možeš imat tri kreativca od kojih jedan ne može trčat (Misimović), teško mi je priznat, al sve mi nekako dolazi u glavu da je Misketovo vrijeme prošlo. Znat će on uvijek igrat lopte, al realno u današnjem fudbalu se puno trči, a on jedva hoda!
2.Pozive ne treba slati određenim igračima (1.Avdija Vršajević, 2. Avdija Vršajević, 3. Avdija Vršajević, pa tek onda Šunjić) i vjerovatno još mnogim koji bi ušli, više šansi davati Hajroviću, zvati Mahmutovića!
3.Ne mogu da vjerujem da Edin se nije oznojio večeras, skontao sam da igra utakmicu onda kad ga je onaj Argentinac napuco loptom, totalno se ufurao, vidi se da je 300 posto izvan forme, on ako ne ode nigdje PROPAST ĆE!
Drugo, ne trči ni sekunde, pored njega komotno mogu proći šetajući s loptom on će šmrklje brisat.. kako mi je pao u očima pristupom to je nevjerovatno.. "Živim" za dan kad ću gledat Džeku iz Wolfsburga, ovo je Džeko plaćenik! Pod hitno mora mijenjati klub, ako ovako nastavi definitivno KARDIF ga čeka..
Glavni se igrači danas izgubili, Pjanke nije postojao, Miske da ne pričam.. Ibišević se trudio, al slab..
Pozitivno iznenađenje Višća i naravno Rušilac, koji je odigrao utakmicu kao da već 10 ovakvih ima u nogama, još se pobi sa sudijom za aut.. KRALJ!
Svaka čast i Begoviću, i on nas je spasio!
Tipicoti

#2325 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Tipicoti »

Za duminjo i LSD je Dzeko bio ``Man of the Match`` :-)
Ovo je Forum i svako ima pravo da komentarise, sta se odmah nadjete licno uvrijedjenim....
Dzeko je bio veceras los i tacka............sutra ce biti opet dobar, pa onda 3 utakmice los i tako u krug !
Opusteno momci, opusteno......
Locked