!
MANITE SE PRIČA O TOME "PROŠLI NA SVJETSKO, SVE JE SUPER!".. Pa dijete od 5 godina vidi da može se bolje!
1. Safet je jedna tvrdoglava glavešina kojoj ne možeš objasnit da ne može bez destruktivca igrat.. Stavi Seu na zadnjeg, Salihovića žrtvuj na lijevog beka, ne možeš imat tri kreativca od kojih jedan ne može trčat (Misimović), teško mi je priznat, al sve mi nekako dolazi u glavu da je Misketovo vrijeme prošlo. Znat će on uvijek igrat lopte, al realno u današnjem fudbalu se puno trči, a on jedva hoda!
2.Pozive ne treba slati određenim igračima (1.Avdija Vršajević, 2. Avdija Vršajević, 3. Avdija Vršajević, pa tek onda Šunjić) i vjerovatno još mnogim koji bi ušli, više šansi davati Hajroviću, zvati Mahmutovića!
3.Ne mogu da vjerujem da Edin se nije oznojio večeras, skontao sam da igra utakmicu onda kad ga je onaj Argentinac napuco loptom, totalno se ufurao, vidi se da je 300 posto izvan forme, on ako ne ode nigdje PROPAST ĆE!
Drugo, ne trči ni sekunde, pored njega komotno mogu proći šetajući s loptom on će šmrklje brisat.. kako mi je pao u očima pristupom to je nevjerovatno.. "Živim" za dan kad ću gledat Džeku iz Wolfsburga, ovo je Džeko plaćenik! Pod hitno mora mijenjati klub, ako ovako nastavi definitivno KARDIF ga čeka..
Glavni se igrači danas izgubili, Pjanke nije postojao, Miske da ne pričam.. Ibišević se trudio, al slab..
Pozitivno iznenađenje Višća i naravno Rušilac, koji je odigrao utakmicu kao da već 10 ovakvih ima u nogama, još se pobi sa sudijom za aut.. KRALJ!
Svaka čast i Begoviću, i on nas je spasio!