Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dobijeno bez vecih problema... dva kornera, dva rana gola rijesila su utakmicu... Villa bezopasna bez Agbonlahor i Benta, ta ekipa je definitivno krenula padati od trenutak kad ju je napustio Martin O'Neill pocetkom prosle sezone, a imali su jedan od talentovanijih timova u PL...
Johnson je bio najagilniji, probijao ih stalno po boku... Jonjo je bio dobar, svaki pud kad ga prikazu u krupnom planu ja se odgulim smijati...
ne znam da li su Englezi vec izbacili podatak koja ekipa i kad je imala najvise pogodjenih okvira gola tokom jedne sezone?
s ovom dansnjom preckom i stativom Suareza, brojka se popela na 16...
BHF_Manijak wrote:Ja se divim onom Shelvyu, majkemi mile frajer je jedno 100 danas bio sam i nece niko da mu doda loptu, ja bi nekog nogama u medjuvremenu isuto!
Mislim da je Dzondji sekunda falila da Adama punim zavali
Ne kontam danas navijace Ville, napenalili se na Downinga (Downing is a wanker...), umjesto da su sretni da barem neko od njihovih bivsih igraca ima kvalitet da igra u Liverpoolu
Definitivno King radi pravu stvar. Do sada smo pogodili 17 prečki/stativa, dok je sam Suarez to učinio 5, Downing 3 puta. Vezni red dosta dobro funkcioniše sa Adamom, John Joeom i Hendom. Odlični su svi bili, Adam je bio sebičan kao i protiv Stokea kada je Suarez bio sam lijevo, samo je sada bio Shelvey lijevo. Idemo po pobjedu nezgodnom Wiganu! YNWA
Jonjo Shelvey made his first ever Barclays Premier League start for Liverpool at Villa Park and recorded some impressive figures. Here are a selection of interesting statistics from the game courtesy of Opta.
From 29 passes made the No.33 recorded an 82.8 per cent accuracy, had the most shots, five, during his 83 minute outing and also had an assist for the first goal which Craig Bellamy slotted home from a corner.
Jonjo
Lucas Leiva wrote:Ovo je izgledalo vrlo dobro, cak i za moje stroge i izrazito kriticke kriterijume!
Rasist? Jel imaš neki dokaz za to?
Nemaš, naravno, kao ni FA koji nije objavio ništa u odbranu vlastite odluke.
Pročitaj službenu izjavu Liverpool football cluba na lfc.tv i promisli da li bi jedna takva institucija stala u odbranu rasista pa da je triput Messi. FA je svoje odradio, ali mislim da su se malo preračunali.
Ovo će završiti na sudu, nemam nikakve sumnje u to.
Pa fino pise proveli istragu , saslusali sudionike i nedvojbeno ovo treba podvuci nedvojbeno utvrdili da je kriv i da ga je vrijedzao na rasnoj osnovi.
Ja ne volim Suareza, Liverpool još manje, ali ovo je nerealna kazna usmjerena na eliminaciju Liverpoola iz konkurencije za Ligu prvaka. Ne kontam kako je moguće da FA može tako lahko odlučiti u korist jednog fudbalera kad je jedini dokaz njegova riječ protiv Suarezove.
missko wrote:Pa fino pise proveli istragu , saslusali sudionike i nedvojbeno ovo treba podvuci nedvojbeno utvrdili da je kriv i da ga je vrijedzao na rasnoj osnovi.
Err da, baš.
Usput su rekli kako će objaviti dokaze, tamo nekad (čitaj kad im odvjetnici pročešljaju svaku riječ).
Meni izjava na Liverpoolovoj stranici govori najviše od svega i nema nikakve šanse da bi klub nastupio tako borbeno da nisu potpuno sigurni u Suarezovu nevinost.
FA će se dobro zatresti od ove priče, Liverpool ionako nema šta izgubiti osim Suarezove vjere u klub.
Vrhovni sportski sud u Lozani? Vrlo vjerovatno.
The latest one, doing the rounds on Twitter, is a real corker. Some Liverpool fans claim that the three-man commission is biased against Suarez because of the presence of Smith, who was manager of Sir Alex Ferguson's son Darren when he was a player at Wrexham. They also point to glowing remarks made by Smith about Ferguson in the former's autobiography.
Smith, jedan od tri clana komisije je bio menadzer sinu Alexa Fergusona Darrenu dok je ovaj igrao u Wrexhamu. Smith je takodje nahvalio Fergusona u autobiografiji potonjega.
Baudelaire wrote:Ja ne volim Suareza, Liverpool još manje, ali ovo je nerealna kazna usmjerena na eliminaciju Liverpoola iz konkurencije za Ligu prvaka. Ne kontam kako je moguće da FA može tako lahko odlučiti u korist jednog fudbalera kad je jedini dokaz njegova riječ protiv Suarezove.
eto izgleda da moguce je... vjerovatno ce ovu kaznu nakon zalbe umanjiti za koju utakmicu... ma da mi je rodjeni brat ne bih ga branio ako postoje dokazi, medjutim u ovom slucaju stvari nisu ni blizu ciste...
mijenjanje konteksta onog sto je rekao, sama izjava Evre na saslusanju te na kraju i sam porodicni background Suarez nisu nista mogli promjeniti kod odluke FA...
Orkestrirano od strane tog što su nesposobni.
Ne treba njima ManU da budu nesposobni, ne treba im razlog.
Pokušavaju se dodvoriti medijima i usput poslati poruku kako za razliku od Blattera i zle FIFE oni stoje čvrsto protiv rasizma. Malo ih jebu dokazi ali ionako se inače nikom ne moraju pravdati. Mislim ovaj put, mislim da će slomiti zube.
Ja mislim da je ovo orkestrirano upravo iz Uniteda. Uostalom, da je Evra neko nevinašce a Suarez Joey Barton, možda bi mi odluka i bila jasna, ali prgavi i jedan i drugi, i tek tako uzimati stranu jednog igrača zato što je crn ( ili da budem zloban, zato što igra za United ) je smiješno.
Baudelaire wrote:Ja mislim da je ovo orkestrirano upravo iz Uniteda. Uostalom, da je Evra neko nevinašce a Suarez Joey Barton, možda bi mi odluka i bila jasna, ali prgavi i jedan i drugi, i tek tako uzimati stranu jednog igrača zato što je crn ( ili da budem zloban, zato što igra za United ) je smiješno.
Sta United dobija ovom kaznom ba. ma nidze veze. Liverpul mora stititi Suareza jer osim love u pitanju je igrac svjetske klase kojeg je tesko nadoknaditi i kada bi se otvoreno okrivio i od strane svog kluba propo bi nacisto i Liverpul zbog ponosa ga ne bi drzao vise kao igraca rasistu. Suarez bar koliko sam ga ja upratio je frajer koji ne preza ni od cega da bi postigao cilj tj pobjedu u tekmi ,a najbolji dokaz za to mi je odbrana onog gola na svjetkom u polufinalu protiv Gane. Gledo sam i tekmu protiv Uniteda i bilo je koskanja uz aut liniju i nesto mu je rekao 100% a nije mu rekao vala jesi lijep i pametan moj Evra
I mislim da ovakvu kaznu ne bi dodijelili da nisu bas ono sto posto sigurni u rasizam i da nisu dokaze cvrste nasli.
Saznat ce se nekad i istina pa ako budemo u zivotu jos cemo o ovoj temi raspravljati.
8 utakmica zabrane Jel to možda ubio Evru ili mu nanio teške tjelesne ozljede Ne smije se majmunu reci da je majmun jer te odmah etiketiraju kao rasistu...a da crnac to kaže bijelcu - to bi bio verbalni delikt i nikako rasizam jer ne može biti rasizma po bijelicma, how yes no...a Evra je inace nevinašce pravo, koje onako usput pravi bune i smijenjuje selektore u sred Svjetskog prvenstva...slicno su pakovali i Busquetsu kad je onog majmuna Marcela nazvao prikladno i pravim imenom....diglo se pola Španije da ga optuže za to.