Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
senchika wrote:ti da sutis...
Tvoja miljenica Sindi je gora od svih nas i svih njih u kuci zajedno...Zlo!
juce se registrovala a vec zna i ko mi je ljubimica.
sto je zlo?
zato sto se ne jase sa svakim u kuci, sto je heteroseksualna, sto nikoga ne napada prva, sto ne udara nikoga, sto se trudi u zadacima ili sto ne prica o politici?
Ovo za trošenje para se slažem, samo budala može plaćati ovim parazitima da bi neki tenkre ostao ili da, eto, pošalje "mišljenje" od četiri riječi u eter.
klavirdžija wrote:Ovo za trošenje para se slažem, samo budala može plaćati ovim parazitima da bi neki tenkre ostao ili da, eto, pošalje "mišljenje" od četiri riječi u eter.
kisni indijanac wrote:bez'eze, niti ko tabuizira temu, niti ko negira da su maja n., slavko, moguće i top četnici velikosrbi i sl....niti ko podmeće, ali mi je nonsens gurati miću u isti koš zato što nije reagovao na slavkove nebuloze, onako kako bi pojedini htjeli....
slažem se i sa ovom uporedbom fudbala i VB u korist fudbala, ali ovo je ipak tema o VB...
čitajući nas, pitam se kako bi mi izgledali u velikom bratu da nas okupe ?
Za sebe mislim da bih do finala dogurala, ono na finjaka, jaranski sa svima
Nego, je li mislite da okolnosti i uslovi boravka u kuci VB promijene ljude do te mjere da sami sebe ne prepoznaju (kao Nevena) ili se ljudi upravo vade na te uslove za svoje neprimjereno ponasanje, koje je i van kuce kao i u kuci VB?
Cipiripi je vec izjavio u intervjuu kako se prakticno sam sebe stidi, kad gleda sta je provaljivao u kuci.
I kako se prema Avetinji odnosio.
Dakle, ima tu dosta psihologije.. valjda je to ono, znas da te gledaju i slusaju, u podsvjesti imas taj alarm da pazis, mozda i da glumis malo, a onda te preuzmu emocije, pa krslus u covjeku.
kisni indijanac wrote:bez'eze, niti ko tabuizira temu, niti ko negira da su maja n., slavko, moguće i top četnici velikosrbi i sl....niti ko podmeće, ali mi je nonsens gurati miću u isti koš zato što nije reagovao na slavkove nebuloze, onako kako bi pojedini htjeli....
slažem se i sa ovom uporedbom fudbala i VB u korist fudbala, ali ovo je ipak tema o VB...
Nego, je li mislite da okolnosti i uslovi boravka u kuci VB promijene ljude do te mjere da sami sebe ne prepoznaju (kao Nevena) ili se ljudi upravo vade na te uslove za svoje neprimjereno ponasanje, koje je i van kuce kao i u kuci VB?
Znači, ti bi bila Dragutin Topić
Pa naravno da promijene ljude..naročito onaj VB koji traje tri mjeseca. Izolovan si od drugih ljudi, medija..tamo neko upravlja tvojim aktivnostima (nije VB bezazlen), a osim onih zadataka, život se svodi na komentiranje ukućana.
On je za jedan francuski magazin odglumio dečka pobednice tamošnjeg “Velikog brata” Mari Garet i to naplatio. Inače, on je u tom rijalitiju osvojio drugo mesto. Pobedila ga je baš Mari. Naš izvor iz Francuske kaže da Željko nije dugo glumio dečka devojke koja mu je ispred nosa odnela 150.000 evra, koliko je iznosila glavna nagrada.
“Mari i Željko su samo dobri prijatelji. Druže se i danas, a Željko koristi popularnost da menja devojke svako veče. Voli cure svih boja. Neka ga, još je mlad. Ako to njemu prija, nema pravo niko da se buni. Vidim da je sad sa Avom, ali o toj vezi možemo da pričamo tek kad se završi rijaliti”, kaže naš izvor blizak blizancima.
Pa naravno da promijene ljude..naročito onaj VB koji traje tri mjeseca. Izolovan si od drugih ljudi, medija..tamo neko upravlja tvojim aktivnostima (nije VB bezazlen), a osim onih zadataka, život se svodi na komentiranje ukućana.
Ma kakav, pa Top se totalno izolovao, vec 7 noci spava sam u dnevnom boravku. On izbjegava, cini mi se, sve osim Maje N. i Slavka, jer njih troje poste i eto po vazdan pljezu po onim krevetima i pricaju o tome sta ce jesti i ko im je sta posno pojeo, a (sram ga bilo) ne posti. Na rubu je, pitanje je dana, ako ne i sata
vedra nebesa wrote:
Ma kakav, pa Top se totalno izolovao, vec 7 noci spava sam u dnevnom boravku. On izbjegava, cini mi se, sve osim Maje N. i Slavka, jer njih troje poste i eto po vazdan pljezu po onim krevetima i pricaju o tome sta ce jesti i ko im je sta posno pojeo, a (sram ga bilo) ne posti. Na rubu je, pitanje je dana, ako ne i sata
E nisam baš redovno pratila, ona SIndi je smarala kuknjavom (izvini didžej), nisam mogla više da je slušam. Ali bilo bi lijepo da i Top pukne, ovo dosad što je pokazao je ljigavo, što se kaže-niti smrdi niti miriše.
vedra nebesa wrote:
E nisam baš redovno pratila, ona SIndi je smarala kuknjavom (izvini didžej), nisam mogla više da je slušam. Ali bilo bi lijepo da i Top pukne, ovo dosad što je pokazao je ljigavo, što se kaže-niti smrdi niti miriše.
ako mozes da mi prepricas sta radi sindi, nisam pratio ova dva-tri dana.
vedra nebesa wrote:
ako mozes da mi prepricas sta radi sindi, nisam pratio ova dva-tri dana.
Priča o Neveni svakome ko hoće da sluša
I naravno, nosi naočare i u kući