Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
didžej

#2301 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

senchika wrote:ti da sutis... :D
Tvoja miljenica Sindi je gora od svih nas i svih njih u kuci zajedno...Zlo! :x
juce se registrovala a vec zna i ko mi je ljubimica. :cry: :D
sto je zlo?
zato sto se ne jase sa svakim u kuci, sto je heteroseksualna, sto nikoga ne napada prva, sto ne udara nikoga, sto se trudi u zadacima ili sto ne prica o politici?
kakavdanakneiskustvu

#2302 Re: Veliki Brat 2013

Post by kakavdanakneiskustvu »

šta ovo ava spominje mamin blagoslov?
klavirdžija

#2303 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

Ovo za trošenje para se slažem, samo budala može plaćati ovim parazitima da bi neki tenkre ostao ili da, eto, pošalje "mišljenje" od četiri riječi u eter.
didžej

#2304 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

klavirdžija wrote:Ovo za trošenje para se slažem, samo budala može plaćati ovim parazitima da bi neki tenkre ostao ili da, eto, pošalje "mišljenje" od četiri riječi u eter.
glasaj da izbace slavku. :D
klavirdžija

#2305 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

de balzac wrote:
didžej wrote:momci odmorite malo. vrijeme je za kulturno uzdizanje. :D

ovdje liči na Nevenu :oops: malo :oops:
Ljepša je Nevena, a i nema celulita ko ova...
kisni indijanac

#2306 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

klavirdžija wrote:
de balzac wrote:
didžej wrote:momci odmorite malo. vrijeme je za kulturno uzdizanje. :D

ovdje liči na Nevenu :oops: malo :oops:
Ljepša je Nevena, a i nema celulita ko ova...
to se slažem, nevena heroj, a ne zločinac :mrgreen:
de balzac

#2307 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

eh tako, sad kad sam vas opet vratio u normalni đir :D veliki brat se povlači :D da štogod objeduje :D

jer kad krene prijenos sa košutnjaka :D izgubim apetit :D
didžej

#2308 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

ja vam postavim ultimativnu ljepotu i jos ultimativniji hit a vi o neveni. :roll: stvarno ste nezahvalni. :|
Te-Nay

#2309 Re: Veliki Brat 2013

Post by Te-Nay »

sto udavi onaj lik sa OBN? :-)
_nevermind_

#2310 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

kisni indijanac wrote:bez'eze, niti ko tabuizira temu, niti ko negira da su maja n., slavko, moguće i top četnici velikosrbi i sl....niti ko podmeće, ali mi je nonsens gurati miću u isti koš zato što nije reagovao na slavkove nebuloze, onako kako bi pojedini htjeli....
slažem se i sa ovom uporedbom fudbala i VB u korist fudbala, ali ovo je ipak tema o VB...

čitajući nas, pitam se kako bi mi izgledali u velikom bratu da nas okupe ?
Za sebe mislim da bih do finala dogurala, ono na finjaka, jaranski sa svima :D :D :D

Nego, je li mislite da okolnosti i uslovi boravka u kuci VB promijene ljude do te mjere da sami sebe ne prepoznaju (kao Nevena) ili se ljudi upravo vade na te uslove za svoje neprimjereno ponasanje, koje je i van kuce kao i u kuci VB?
klavirdžija

#2311 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

Ma to je foluška i vadiona, pritisak ih samo natjera da se pokažu...
dječak sa šibicama

#2312 Re: Veliki Brat 2013

Post by dječak sa šibicama »

Cipiripi je vec izjavio u intervjuu kako se prakticno sam sebe stidi, kad gleda sta je provaljivao u kuci.

I kako se prema Avetinji odnosio.

Dakle, ima tu dosta psihologije.. valjda je to ono, znas da te gledaju i slusaju, u podsvjesti imas taj alarm da pazis, mozda i da glumis malo, a onda te preuzmu emocije, pa krslus u covjeku.
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#2313 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

_nevermind_ wrote:
kisni indijanac wrote:bez'eze, niti ko tabuizira temu, niti ko negira da su maja n., slavko, moguće i top četnici velikosrbi i sl....niti ko podmeće, ali mi je nonsens gurati miću u isti koš zato što nije reagovao na slavkove nebuloze, onako kako bi pojedini htjeli....
slažem se i sa ovom uporedbom fudbala i VB u korist fudbala, ali ovo je ipak tema o VB...

Za sebe mislim da bih do finala dogurala, ono na finjaka, jaranski sa svima :D :D :D

Nego, je li mislite da okolnosti i uslovi boravka u kuci VB promijene ljude do te mjere da sami sebe ne prepoznaju (kao Nevena) ili se ljudi upravo vade na te uslove za svoje neprimjereno ponasanje, koje je i van kuce kao i u kuci VB?

Znači, ti bi bila Dragutin Topić :lol:

Pa naravno da promijene ljude..naročito onaj VB koji traje tri mjeseca. Izolovan si od drugih ljudi, medija..tamo neko upravlja tvojim aktivnostima (nije VB bezazlen), a osim onih zadataka, život se svodi na komentiranje ukućana.
kakavdanakneiskustvu

#2314 Re: Veliki Brat 2013

http://www.velikibrat2013.com/2013/skan ... -500-evra/

On je za jedan francuski magazin odglumio dečka pobednice tamošnjeg “Velikog brata” Mari Garet i to naplatio. Inače, on je u tom rijalitiju osvojio drugo mesto. Pobedila ga je baš Mari. Naš izvor iz Francuske kaže da Željko nije dugo glumio dečka devojke koja mu je ispred nosa odnela 150.000 evra, koliko je iznosila glavna nagrada.

“Mari i Željko su samo dobri prijatelji. Druže se i danas, a Željko koristi popularnost da menja devojke svako veče. Voli cure svih boja. Neka ga, još je mlad. Ako to njemu prija, nema pravo niko da se buni. Vidim da je sad sa Avom, ali o toj vezi možemo da pričamo tek kad se završi rijaliti”, kaže naš izvor blizak blizancima.
dječak sa šibicama

#2315 Re: Veliki Brat 2013

Post by dječak sa šibicama »

_nevermind_

#2316 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

vedra nebesa wrote:
_nevermind_ wrote:

Pa naravno da promijene ljude..naročito onaj VB koji traje tri mjeseca. Izolovan si od drugih ljudi, medija..tamo neko upravlja tvojim aktivnostima (nije VB bezazlen), a osim onih zadataka, život se svodi na komentiranje ukućana.
Ma kakav, pa Top se totalno izolovao, vec 7 noci spava sam u dnevnom boravku. On izbjegava, cini mi se, sve osim Maje N. i Slavka, jer njih troje poste i eto po vazdan pljezu po onim krevetima i pricaju o tome sta ce jesti i ko im je sta posno pojeo, a (sram ga bilo) ne posti. Na rubu je, pitanje je dana, ako ne i sata :D
kakavdanakneiskustvu

#2317 Re: Veliki Brat 2013

vedra nebesa

#2318 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

_nevermind_ wrote:
vedra nebesa wrote:

Ma kakav, pa Top se totalno izolovao, vec 7 noci spava sam u dnevnom boravku. On izbjegava, cini mi se, sve osim Maje N. i Slavka, jer njih troje poste i eto po vazdan pljezu po onim krevetima i pricaju o tome sta ce jesti i ko im je sta posno pojeo, a (sram ga bilo) ne posti. Na rubu je, pitanje je dana, ako ne i sata :D
E nisam baš redovno pratila, ona SIndi je smarala kuknjavom (izvini didžej), nisam mogla više da je slušam. Ali bilo bi lijepo da i Top pukne, ovo dosad što je pokazao je ljigavo, što se kaže-niti smrdi niti miriše.
Baba_Droga

#2319 Re: Veliki Brat 2013

Post by Baba_Droga »

A jel' ko upratio sta je ono AvaNgarda pričala u ispovjedaonici ?
Ostali ukućani je nešta kritikuju....

E moj Ava....
didžej

#2320 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

vedra nebesa wrote:
E nisam baš redovno pratila, ona SIndi je smarala kuknjavom (izvini didžej), nisam mogla više da je slušam. Ali bilo bi lijepo da i Top pukne, ovo dosad što je pokazao je ljigavo, što se kaže-niti smrdi niti miriše.
ako mozes da mi prepricas sta radi sindi, nisam pratio ova dva-tri dana. :)
LEDA

#2321 Re: Veliki Brat 2013

Post by LEDA »

Top najdosadnji ukućanin, ostali ili iritiraju ili su simpa -izazovu neku reakciju ,ali kada prikažu Topa ,meni se spava.....njemu baš gori za lovu :roll:
vedra nebesa

#2322 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

didžej wrote:
vedra nebesa wrote:
ako mozes da mi prepricas sta radi sindi, nisam pratio ova dva-tri dana. :)
Priča o Neveni svakome ko hoće da sluša :zzzz: :evil:
I naravno, nosi naočare i u kući
didžej

#2323 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

vedra nebesa wrote:
:( mogu mislit' koliko ju je to sve pogodilo.
ona je rak, emotivac veliki... :(
vedra nebesa

#2324 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

didžej wrote:
vedra nebesa wrote:
:( mogu mislit' koliko ju je to sve pogodilo.
ona je rak, emotivac veliki... :(
Dobro si rekao, ona je rak :evil: :skoljka:
didžej

#2325 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

vedra nebesa wrote:
Dobro si rekao, ona je rak :evil: :skoljka:
u horoskopu oko, samo u horoskopu. :D
Locked