Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zenny wrote:propade mi varijanta... znate li za neku akciju ovih dana negdje, treba mi 40' smart? vidio sam inace da se da uzet normala nesto oko 750 pa sam mislio sad ubost kakvo snizenje, ali slabo sam upratio.
Imas za tu cijenu u dr. Techno i mobilmedia (by tehnomag) prodavnici dobrih smart uredjaja, pogotovo philips.
channel10 wrote:Imas u Imtecu samsung j5100 za 580,ali ne znam da li je smart
Edit: nije smart.
+ neki fin android box, i eto ga, kao bombon.
Ja kad sam kupovao, trazio sam taj, al' u dimenziji 48" i nije ih bilo na stanju, pa sam uzeo smart philips. Al' ovaj samsung je prelijep, a i solidan tv, obzirom da je model 2015.
zenny wrote:zna li neko situaciju oko ovih Panasonic televizora u Konzumu prekjucer sto su snizeni sa 999 na 500km? nelogicno veliko snizenje za nas... izletila mi varijanta da ga uzmem pa ako je neko upucen da pomogne, imam fore jos sat dva da skontam
Panasonic TX-40DS400
Ja kupih taj tv. Nije loš, za 500 KM odličan.
A nije ni Panasonic neka bezze marka.
Jedino što nisam uspio skontati ima li Panasonic neku app putem koje mogu gledati IPTV (imam m3u listu, koju gledam putem android boxa, ali bih radije preko smart tv - to je i jedan od razloga zašto ga uzeh).
Pa eto, ako ko ima kakav savjet.
zenny wrote:zna li neko situaciju oko ovih Panasonic televizora u Konzumu prekjucer sto su snizeni sa 999 na 500km? nelogicno veliko snizenje za nas... izletila mi varijanta da ga uzmem pa ako je neko upucen da pomogne, imam fore jos sat dva da skontam
Panasonic TX-40DS400
Uzeh ga ja... Kao sto rece znqcajno je snizenje., isplatilo se po meni... Vidjao sam ljude i po 3komada nose (bice puni kafici tih tv izgleda)..
Nego... Ne znam jel prava tema da to upitam... Kontam uzeti zidni nosac za njega... Ima li neki odredjeni koji moze ili moze svaki koji odgovara 40"? Gdje to da gledam uopste?
Kakva su vaša iskustva sa reklamacijom unutar 7 dana.
Kupili smo samsung tv.nakon 2 dana pojavio se neki kvar - odmah sam prijavio - poslaće nekoga po tv.
Ali mene najviše zanima hoće li mi pokušati popraviti taj tv i njega vratiti - to me ne zanima i ne dolazi u obzir.
Ili ću se morati slomiti i dobro iznojiti dok mi ne daju isti novi tv ili vrate pare?
Panasonic TX-40DS400
Uzeh ga ja... Kao sto rece znqcajno je snizenje., isplatilo se po meni... Vidjao sam ljude i po 3komada nose (bice puni kafici tih tv izgleda)..
Nego... Ne znam jel prava tema da to upitam... Kontam uzeti zidni nosac za njega... Ima li neki odredjeni koji moze ili moze svaki koji odgovara 40"? Gdje to da gledam uopste?
generalno nisu čemu ti panasonic nižih klasa. mislim da se sklapaju u turskoj, a i paneli bi mogli biti odatle.
ipak za te pare možda se i isplati kao drugi, treći tv ili za vikendicu.
propade mi varijanta Panasonica, bas mi krivo. hvala na odgovorima svakako... ne mogu da vjerujem da u cijelom gradu jos nisam nasao ni priblizno neko snizenje smart TVa ovome... da mi je ispod 700 naci nesto sa 40 incha. kakva smo mi kasaba kada nemamo postenog bozicnog/novogodisnjeg snizenja, ne ocekujem ovo kao u konzumu od 50% ali daj brate drmni ga na 20-30%
zenny wrote:propade mi varijanta Panasonica, bas mi krivo. hvala na odgovorima svakako... ne mogu da vjerujem da u cijelom gradu jos nisam nasao ni priblizno neko snizenje smart TVa ovome... da mi je ispod 700 naci nesto sa 40 incha. kakva smo mi kasaba kada nemamo postenog bozicnog/novogodisnjeg snizenja, ne ocekujem ovo kao u konzumu od 50% ali daj brate drmni ga na 20-30%
Ovaj Panasonic ti je na redovnom sniženju 599 KM u Konzumu, pa pogledaj po drugim Konzumima.
zenny wrote:propade mi varijanta Panasonica, bas mi krivo. hvala na odgovorima svakako... ne mogu da vjerujem da u cijelom gradu jos nisam nasao ni priblizno neko snizenje smart TVa ovome... da mi je ispod 700 naci nesto sa 40 incha. kakva smo mi kasaba kada nemamo postenog bozicnog/novogodisnjeg snizenja, ne ocekujem ovo kao u konzumu od 50% ali daj brate drmni ga na 20-30%
Ista stvar se i meni dogodila kad sam ljetos kupovao tv u Konzumu na sniženju. Poslao sam im mail, a dva dana poslije me čekao tv u Mostaru (isporučili iz nekog drugog mjesta).
Pokvario mi se TV koji trenutno imam i silom prilika moram uzeti neki novi ( nije mi do toga trenutno, ali ne moze covjek bez TV-a), pa me zanima ovi TV-ovi 32incha od 300-400km, da li mogu na njima gledati filmove tj. kako cu prepoznati da li imaju video citac?
Može li mi neko preporučiti tv do 850KM, dijagonale 43''-48'', ne mora uopšte imati one smart/android opcije, samo da se uklapa u cijenu i da je slika solidna?
Jedno bitno pitanje. Ovo je na bazi androida? Da li se moze "rucno" skinuti neka aplikacija i ubaciti? Pitam jer tvivet ima svoju android aplikaciju pa da se ubaci
agent_zero wrote:Može li mi neko preporučiti tv do 850KM, dijagonale 43''-48'', ne mora uopšte imati one smart/android opcije, samo da se uklapa u cijenu i da je slika solidna?
Ne bih jedino Philips.
Zasto ne bi philips????
Pogledaj ovu ponudu, posebno 43" philips 4k smart, postena ponuda.
Ja sam sebi uzeo philips 49" linux smart pfs5301, samo zbog vece prostorije.
agent_zero wrote:Može li mi neko preporučiti tv do 850KM, dijagonale 43''-48'', ne mora uopšte imati one smart/android opcije, samo da se uklapa u cijenu i da je slika solidna?
Ne bih jedino Philips.
Zasto ne bi philips????
Ne bih jedino Philips.
Zasto ne bi philips????
Ne bih jedino Philips.
Zasto ne bi philips????
Pa ne bih Philips, nije to onaj stari brand. Ne bih dalje elaborirao
Sony, Samsung, LG, Panasonic.
https://www.mobilmedia.ba/televizori/lc ... cbaep.html
Jes da pise 40, nije mi jasno sto, ali na mom aparatu, sad mjerio, tacno 109cm dijagonala sto znaci da je 43inch-a u stvari
tv dvije godine poslije kupovine fenomenalan, jedino bih mjenjao za vecu dijagonalu, kad ti se jednom prosiri pogled nikad ti dosta
semirsar wrote: https://www.mobilmedia.ba/televizori/lc ... cbaep.html
Jes da pise 40, nije mi jasno sto, ali na mom aparatu, sad mjerio, tacno 109cm dijagonala sto znaci da je 43inch-a u stvari
tv dvije godine poslije kupovine fenomenalan, jedino bih mjenjao za vecu dijagonalu, kad ti se jednom prosiri pogled nikad ti dosta
semirsar wrote: https://www.mobilmedia.ba/televizori/lc ... cbaep.html
Ma to je ta razlika izmedju Sony-a i Philips-a.
A tek azuriranja, bilo kanala, bilo softvera, itd... sve sam radi