SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
drugi_profil
#2301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Meni je dapace ova verzija uvjerljivija.
-
zipoo
#2302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cime ga je namamio, bombonama ? kolacima ? Ulazi sa ne poznatim frajerom u napusteni objekatIstražiteljima Policijske uprave Novo Sarajevo 7. aprila ove godine 18-godišnji mladić prijavio je da ga je 50-godišnji muškarac namamio u devastirani objekt nekadašnjeg Doma pionira “Boško Buha” u sarajevskom naselju Grbavica, gdje ga je prisilio na seks.
Kako saznajemo, mladić je silovan u subotu, 6. aprila, a slučaj je prijavio dan kasnije. Iako su se pojavile informacije da je mladića, koji je ljekarsku pomoć zatražio u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, zbog zadobivenih povreda napastvovao nepoznati perverznjak, od dobro obaviještenog izvora koji je uključen u istragu saznajemo da mladić poznaje silovatelja.
Kako saznajemo, 50-godišnjak kojeg je mladić prijavio policiji je poznat odranije po seksualnim deliktima. Inspektori za sada imaju indicije te intenzivno rade na rasvjetljavanju ovog slučaja.
Podsjećamo tokom ranijih godina u sarajevskom naselju Grbavica hapšen je, a kasnije i osuđen sredovječni muškarac zbog bludnih radnji nad maloljetnim dječacima. On je dječake odvodio u svoj stan gdje ih je seksualno iskorištavao.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zipoo wrote:Cime ga je namamio, bombonama ? kolacima ? Ulazi sa ne poznatim frajerom u napusteni objekatIstražiteljima Policijske uprave Novo Sarajevo 7. aprila ove godine 18-godišnji mladić prijavio je da ga je 50-godišnji muškarac namamio u devastirani objekt nekadašnjeg Doma pionira “Boško Buha” u sarajevskom naselju Grbavica, gdje ga je prisilio na seks.
Kako saznajemo, mladić je silovan u subotu, 6. aprila, a slučaj je prijavio dan kasnije. Iako su se pojavile informacije da je mladića, koji je ljekarsku pomoć zatražio u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, zbog zadobivenih povreda napastvovao nepoznati perverznjak, od dobro obaviještenog izvora koji je uključen u istragu saznajemo da mladić poznaje silovatelja.
Kako saznajemo, 50-godišnjak kojeg je mladić prijavio policiji je poznat odranije po seksualnim deliktima. Inspektori za sada imaju indicije te intenzivno rade na rasvjetljavanju ovog slučaja.
Podsjećamo tokom ranijih godina u sarajevskom naselju Grbavica hapšen je, a kasnije i osuđen sredovječni muškarac zbog bludnih radnji nad maloljetnim dječacima. On je dječake odvodio u svoj stan gdje ih je seksualno iskorištavao.
Ovo je stvarno..... niti procitati niti preskociti..
Jebo ga otac bolesni.
A taj boldirani dio mi nije jasan... KOJI CE K... NA SLOBODI?
- insomnia78
#2304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako Avaz sa ovim djelom
" Podsjećamo tokom ranijih godina u sarajevskom naselju Grbavica hapšen je, a kasnije i osuđen sredovječni muškarac zbog bludnih radnji nad maloljetnim dječacima. On je dječake odvodio u svoj stan gdje ih je seksualno iskorištavao."
neofirno podstice hajku na lika
s' moje sokocalo
" Podsjećamo tokom ranijih godina u sarajevskom naselju Grbavica hapšen je, a kasnije i osuđen sredovječni muškarac zbog bludnih radnji nad maloljetnim dječacima. On je dječake odvodio u svoj stan gdje ih je seksualno iskorištavao."
neofirno podstice hajku na lika
s' moje sokocalo
- O'zone
- Globalni moderator
#2305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A jarane kod nas i ubice na slobodi a da ne bude neko ko voli dirati dječakeYahel wrote:zipoo wrote:Istražiteljima Policijske uprave Novo Sarajevo 7. aprila ove godine 18-godišnji mladić prijavio je da ga je 50-godišnji muškarac namamio u devastirani objekt nekadašnjeg Doma pionira “Boško Buha” u sarajevskom naselju Grbavica, gdje ga je prisilio na seks.
Cime ga je namamio, bombonama ? kolacima ? Ulazi sa ne poznatim frajerom u napusteni objekat
Ovo je stvarno..... niti procitati niti preskociti..
Jebo ga otac bolesni.
A taj boldirani dio mi nije jasan... KOJI CE K... NA SLOBODI?
-
seshat
#2306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Strašno je šta se jadnom momku desilo. A uz to su mi strašni i komentari na vijest, kao u stilu "fuj pederi, treba ih ubiti" i sl. Silovanje je svakako užasno, nebitno da li se radi o silovanoj ženi ili muškarcu. Nekima je bitno samo to da se radi o homoseksualnom nasilnom činu, žene se mogu i dalje silovati, to je kao "normalno". Ne kontam ja ovo društvo nikako. I nekako mi je sve tužno 
- Tahta
#2307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Što imam osjećaj da ovdje ima više sažaljenja kad je muško silovano nego da je u pitanju neka ženska
- Logovan
#2308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Fuj jebo li ga život glupi.zipoo wrote:Cime ga je namamio, bombonama ? kolacima ? Ulazi sa ne poznatim frajerom u napusteni objekatIstražiteljima Policijske uprave Novo Sarajevo 7. aprila ove godine 18-godišnji mladić prijavio je da ga je 50-godišnji muškarac namamio u devastirani objekt nekadašnjeg Doma pionira “Boško Buha” u sarajevskom naselju Grbavica, gdje ga je prisilio na seks.
- KPNCTNJAH
#2309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Samo desetak ljudi je ovo komentarisalo, a ne znam zasto je uopste bitno da li je u pitanju musko ili zensko...Tahta wrote:Što imam osjećaj da ovdje ima više sažaljenja kad je muško silovano nego da je u pitanju neka ženska
znam samo da bi bile bar 3-4 stranice komentara da je neko silovao psa...
-
FreakyStyley
#2310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tahta wrote:Što imam osjećaj da ovdje ima više sažaljenja kad je muško silovano nego da je u pitanju neka ženska
-
jasko1921
#2311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
treba ga uhvatiti pa ga skinuti golog i popisati i ostaviti svezanih nogu i ruku takvog pa ka naidje copor lutalica da se oni sa njim malo poigraju:)
- sorcerer
#2312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
emko je u pravuemko1234 wrote: pa ovo je takva glupost da svako normalan moze vidjet more stvari u ovoj prici koje se ne poklapaju.
momak od 19 godina? pa ako uzmemo u obzir da smo mi nacija koja prilicno izraste, momak od 19 godina, dakle prosjecan bi trebao da ima barem 180cm. toliko sam ja bio visok sa 19 godina, i imao dobrih 75 kila.
dalje u po bijela dana? kako odvest nekoga (ne pise da je odveden na silu) il ga namamit da ga silujes? i to nekoga ko nije tj ne bi trebao da bude neko ko se ne moze branit?
i dalje, frajer slucaj prijavio sutradan? niko nista nije cuo, niko nista nije vidio? pa kakva su to silovanja, u po bijela dana i po naselja usred grada?
suplja prica, ovoj satro silovani je neki narkoman ko da gledam. zafalilo mu za zutog il je neka pedercina.
sve ostalo je nevjerovatno jer je prica puno nelogicnosti.
naravno da je cijela prica glupost....sto mene niko ne siluje ??? cuj namamio ga hahahaha .kako neko moze nekoga od 19 godina namamit na nesto? pa nije riba da se hvata na mamac.....
vjerovatno je ovaj mladji kurvica neka za lovu ,pa kad ga je matori odradio nije mu platio ,a ovaj se nasao povrijedjen pa ga prijavio za silovanje ....
Last edited by sorcerer on 13/04/2013 09:46, edited 2 times in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vjerovatnio što je žensko sporije i slabijeTahta wrote:Što imam osjećaj da ovdje ima više sažaljenja kad je muško silovano nego da je u pitanju neka ženska
muškarac koji se ne zna sam odbraniti jedan na jedan
barem bježanjem ili kamenom
izaziva dodatno sažaljenje
budimo realni prosječna žena ne može potrčati ni 50 metara a nema ni snage da se odbrani od prosječnog muškarca bez pomagala
isto ko sudar mercedesa i fiće
žalit ćemo ljude u fići
- I am Happy
#2314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jesi li ti svjestan uopste sta pises ? Nije Bog svima dao istu snagu i razum pa da se mogu odbraniti i nadmudriti ovakve bolesnika ?sorcerer wrote:emko je u pravuemko1234 wrote: pa ovo je takva glupost da svako normalan moze vidjet more stvari u ovoj prici koje se ne poklapaju.
momak od 19 godina? pa ako uzmemo u obzir da smo mi nacija koja prilicno izraste, momak od 19 godina, dakle prosjecan bi trebao da ima barem 180cm. toliko sam ja bio visok sa 19 godina, i imao dobrih 75 kila.
dalje u po bijela dana? kako odvest nekoga (ne pise da je odveden na silu) il ga namamit da ga silujes? i to nekoga ko nije tj ne bi trebao da bude neko ko se ne moze branit?
i dalje, frajer slucaj prijavio sutradan? niko nista nije cuo, niko nista nije vidio? pa kakva su to silovanja, u po bijela dana i po naselja usred grada?
suplja prica, ovoj satro silovani je neki narkoman ko da gledam. zafalilo mu za zutog il je neka pedercina.
sve ostalo je nevjerovatno jer je prica puno nelogicnosti.
naravno da je cijela prica glupost....sto mene niko ne siluje ??? cuj namamio ga hahahaha .kako neko moze nekoga od 19 godina namamit na nesto? pa nije riba da se hvata na mamac.....
vjerovatno je ovaj mladji kurvica neka za lovu ,pa kad ga je matori odradio nije mu platio ,a ovaj se nasao povrijedjen pa ga prijavio za silovanje ....
Mozda momak ima neki mentali poremecaj, mozda je jednostavno slab?
Mada gori sam ja sto ikako pisem.. ne znam kako ti je to boldirano uopste palo napamet
- sorcerer
#2315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
svjestan sam i znam sta se sve desava u gradu ,ne zivim ja u ilijasu ni u tarcinu i pratim sve vijesti .vec 2 puta u zadnjih 5 godina su se slicni slucajevi desavali pa je izjeo vuk magarca. ispostavilo se da je bio dogovor dvojice pedercina da se pojebu pa su onda bili nezadovoljni jedan drugim, pa je jedan prijavljen kao silovatelj....mozda je bilo i tako kako si ti naveo,razmotace se klupko ubrzo pa cemo saznati. ne mislim bas da bi se to moglo odigrati u po bijela dana na tom mjestu ...tu uvijek ima raje ,autopraonica je blizu,neka rupa od kafane ,trafika,park za djecu... i da niko nista ne cuje ni ne vidi.....Yahel wrote: Jesi li ti svjestan uopste sta pises ? Nije Bog svima dao istu snagu i razum pa da se mogu odbraniti i nadmudriti ovakve bolesnika ?
Mozda momak ima neki mentali poremecaj, mozda je jednostavno slab?
Mada gori sam ja sto ikako pisem.. ne znam kako ti je to boldirano uopste palo napamet
- I am Happy
#2316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Doduse.... moze tu svasta biti.
U svakom slucaju saznati cemo za koji dan... nadam se da si ti upravu
U svakom slucaju saznati cemo za koji dan... nadam se da si ti upravu
-
hhaarree
#2317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ako su se fkt dogovorili da se kresnu koji ce mu kurac deda, pa jos u rusevini 
- dječak sa šibicama
#2318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://doznajemo.com/2013/04/13/tatin-s ... hijatriju/
Krivično djelo 21-godišnjeg Derviša Šutkovića, sina Muje Šutkovića, vlasnika hotela Sarajevo, u srijedu je šokiralo Sarajlije. Podsjećamo, Šutković je upravljajući Mercedesom ML oštetio četiri automobila, od toga dva u općini Centar i dva u Starom Gradu, a zatim je, vozeći pješačkom zonom Ferhadije, udario u Vječnu vatru, te izazvao manji požar i curenje plina, pa su morali reagovati vatrogasci i Sarajevogas. Nakon incidenta, Šutković se udaljio u nepoznatom pravcu.
“Istog dana, u kasnim popodnevnim satima, u službene prostorije I PU pristupio je Šutković, koji je izjavio da je upravljao navedenim vozilom. 21-godišnjak je vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo prevezen u KCU u Sarajevu, radi ukazivanja ljekarske pomoći, gdje je na Klinici za psihijatriju zadržan na daljem liječenju”, saopšteno je iz MUP-a KS.
Međutim, iako ovo saopštenje stoji na oficijelnoj stranici MUP-a, glasnogovornica KCUS-a, Biljana Jandrić navodi da ona u evidenciji nema osobu po imenu Derviš Šutković.
“Da je ta osoba smještena na Klinici za psihijatriju, njeno ime bi moralo biti evidentirano, a u evidenciji ga nema. Osim toga, policija uopšte ne bi smjela davati informacije o tome da li je neka osoba smještena na spomenutoj klinici”, izjavila je Jandrić.
Šutković je navodno i od ranije poznat po problematičnom ponašanju.
Derviš Šutković se tereti za oštećenje tuđe stvari, a o cijelom slučaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Međutim, informaciju o tome kakva kazna očekuje Šutkovića nismo mogli dobiti jer Kantonalnom tužilaštvu još nije dostavljen izvještaj o krivičnom djelu.
Krivično djelo 21-godišnjeg Derviša Šutkovića, sina Muje Šutkovića, vlasnika hotela Sarajevo, u srijedu je šokiralo Sarajlije. Podsjećamo, Šutković je upravljajući Mercedesom ML oštetio četiri automobila, od toga dva u općini Centar i dva u Starom Gradu, a zatim je, vozeći pješačkom zonom Ferhadije, udario u Vječnu vatru, te izazvao manji požar i curenje plina, pa su morali reagovati vatrogasci i Sarajevogas. Nakon incidenta, Šutković se udaljio u nepoznatom pravcu.
“Istog dana, u kasnim popodnevnim satima, u službene prostorije I PU pristupio je Šutković, koji je izjavio da je upravljao navedenim vozilom. 21-godišnjak je vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo prevezen u KCU u Sarajevu, radi ukazivanja ljekarske pomoći, gdje je na Klinici za psihijatriju zadržan na daljem liječenju”, saopšteno je iz MUP-a KS.
Međutim, iako ovo saopštenje stoji na oficijelnoj stranici MUP-a, glasnogovornica KCUS-a, Biljana Jandrić navodi da ona u evidenciji nema osobu po imenu Derviš Šutković.
“Da je ta osoba smještena na Klinici za psihijatriju, njeno ime bi moralo biti evidentirano, a u evidenciji ga nema. Osim toga, policija uopšte ne bi smjela davati informacije o tome da li je neka osoba smještena na spomenutoj klinici”, izjavila je Jandrić.
Šutković je navodno i od ranije poznat po problematičnom ponašanju.
Derviš Šutković se tereti za oštećenje tuđe stvari, a o cijelom slučaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Međutim, informaciju o tome kakva kazna očekuje Šutkovića nismo mogli dobiti jer Kantonalnom tužilaštvu još nije dostavljen izvještaj o krivičnom djelu.
-
emko1234
#2319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sto nisam normalan?Obskurni wrote:Ti nisi normalan
kazete nije svima bog dao snagu, kako mentalnu tako i fizicku?
slazem se, al u textu se ne navodi da je silovani bio niti fizicki niti mentalno bolestan pa se nije mogao odbraniti. nasi novinari, kako iz pisanih tako i iz elektronickih medija zive od senzacionalizma. mislis da neko ne bi odmah to naveo i ubacio u naslov il u cijelu pricu kako bi dobio na gledanosti il citanosti.
nemojte bit ovce, serviraju vam se gluposti. ukljucite malo zdrav razum i logiku. sto mene niko nije s 19 godina namamio u napusteni i devastiran prostor da mi ga metne? jos pogotovo nakav cica od 50 i kusur godina.
joj kako su ljudi kod nas nevjerovatno glupi, i koliko su vam mozgovi atrofirali od ne razmisljanja i od zamaranja glupim stvarima.
i druga stvar, pedercina i lezbijki po gradu je pun K. drugo, evidentno je da je cijelo drustvo u K. a isto tako je evidentno da je lakse rasirit noge za cvaju, nebitno imas li cunu il koku medju nogama, nego poderat guzove na drugi nacin i zaradit tu istu cvaju.
posto je grad pun klinki koje se rasarafljuju od K za kokte, cigare i dopunu, sto ne bi bilo pedera koji istu stvar rade? nekad frajer zajebe curu, nekad frajer zajebe frajera. u ovom slucaju je drugi scenario po svim prilikama.
i ovi sto sazaljevaju, a ne misle mozgom. pitanje za vas. sto doticni nije odmah otisao i prijavio da je silovan nego je otisao kuci, sjebo sve tragove i dokaze i naknadno prijavio silovanje?
- Cholina_Lokica
#2320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vjerovatno zbog ovakvih komentara i osudjuvanja od strane javnosti... Isti razlog zbog kojeg ostane vecina silovanja neprijavljenaemko1234 wrote:sto nisam normalan?Obskurni wrote:Ti nisi normalan
slazem se, al u textu se ne navodi da je silovani bio niti fizicki niti mentalno bolestan pa se nije mogao odbraniti. nasi novinari, kako iz pisanih tako i iz elektronickih medija zive od senzacionalizma. mislis da neko ne bi odmah to naveo i ubacio u naslov il u cijelu pricu kako bi dobio na gledanosti il citanosti.
nemojte bit ovce, serviraju vam se gluposti. ukljucite malo zdrav razum i logiku. sto mene niko nije s 19 godina namamio u napusteni i devastiran prostor da mi ga metne? jos pogotovo nakav cica od 50 i kusur godina.
joj kako su ljudi kod nas nevjerovatno glupi, i koliko su vam mozgovi atrofirali od ne razmisljanja i od zamaranja glupim stvarima.
i druga stvar, pedercina i lezbijki po gradu je pun K. drugo, evidentno je da je cijelo drustvo u K. a isto tako je evidentno da je lakse rasirit noge za cvaju, nebitno imas li cunu il koku medju nogama, nego poderat guzove na drugi nacin i zaradit tu istu cvaju.
posto je grad pun klinki koje se rasarafljuju od K za kokte, cigare i dopunu, sto ne bi bilo pedera koji istu stvar rade? nekad frajer zajebe curu, nekad frajer zajebe frajera. u ovom slucaju je drugi scenario po svim prilikama.
i ovi sto sazaljevaju, a ne misle mozgom. pitanje za vas. sto doticni nije odmah otisao i prijavio da je silovan nego je otisao kuci, sjebo sve tragove i dokaze i naknadno prijavio silovanje?
- likce
#2321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nazalost,emko je upravu!
Druga je stvar sto ima humanih i moralnih ljudi u svijetu,pa tako i na forumu koji nemogu zamisliti ikakav drugi scenario sem silovanja,a vjerovatno je bio neki dogovor izmedu njih dvojice!
Mozda ovaj 19 - godisnjak nije jaci fizicki,ali brate mora biti brzi ili glasniji da ga neko cuje!Devastiran ovjekat = cigla,kamen,daska sa ekserom itd., po mom misljenju da je htio mogao se odbraniti i izbjeci "silovanje"!
Druga je stvar sto ima humanih i moralnih ljudi u svijetu,pa tako i na forumu koji nemogu zamisliti ikakav drugi scenario sem silovanja,a vjerovatno je bio neki dogovor izmedu njih dvojice!
Mozda ovaj 19 - godisnjak nije jaci fizicki,ali brate mora biti brzi ili glasniji da ga neko cuje!Devastiran ovjekat = cigla,kamen,daska sa ekserom itd., po mom misljenju da je htio mogao se odbraniti i izbjeci "silovanje"!
-
BadBoy
#2322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dok se ne otkriju i ne saznaju u potpunosti sve činjenice u vezi sa slučajem, možda je najpametnije šutjeti i ne okrivljavati navodnu žrtvu odmah u startu. To što si ti imao sreće i hvala Bogu nije ti se desilo nešto ovako, ne mora značiti da se nikome drugome, nikada i nigdje ne može desiti. Previše je stvari i varijabli koje su se ovdje mogle odigrati da bi mi imali taj luksuz da tačno kažem šta je i kako je bilo. Nisu svi sa 19 godina 190cm visoki i imaju 80 kila, nisu svi toliko pametni, nisu svi toliko brzi i nisu svi toliko sposobni.emko1234 wrote:sto nisam normalan?Obskurni wrote:Ti nisi normalan
- Logovan
#2323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Što ja mrzim pametovanja a niko od nas ne zna šta se sve tačno desilo.
Da se hoće otkriti šta je tačno bilo pa da se ne šupljira.
Da se hoće otkriti šta je tačno bilo pa da se ne šupljira.
-
emko1234
#2324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja odgovorno tvrdim da niko normalan (fizicki i mentalno zdrav u skladu s godinama koje ima, u ovom slucaju 19) ne moze bit odveden tj namamljen u napusten prostor u po bijela dana, da bi ga neko jebo. nebitno jel namamljeni musko il zensko, il je zlostavljac musko il zensko.
ako krenemo od te vrlo jednostavne cinjenice, neke ostale stvari bi same po sebi trebale bit logicne.
i lokice@
ostane dosta silovanja neprijavljeno iz razloga koje si navela, al takodjer zbog primitivnosti sredine u kojoj se zlostavljani nalazi.
al to ne mjenja cinjenicu da je silovanje silovanje. bil ti realno na osnovu cinjenica koje znas i koje su prezentovane ovdje, rekla da je ovo silovanje?
budi objektivna i logicna.
i nemoj da ispadne da ja osudjujem. samo dijelim svoje misljenje s vama na forumu.
ako krenemo od te vrlo jednostavne cinjenice, neke ostale stvari bi same po sebi trebale bit logicne.
i lokice@
ostane dosta silovanja neprijavljeno iz razloga koje si navela, al takodjer zbog primitivnosti sredine u kojoj se zlostavljani nalazi.
al to ne mjenja cinjenicu da je silovanje silovanje. bil ti realno na osnovu cinjenica koje znas i koje su prezentovane ovdje, rekla da je ovo silovanje?
budi objektivna i logicna.
i nemoj da ispadne da ja osudjujem. samo dijelim svoje misljenje s vama na forumu.
- KPNCTNJAH
#2325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sta ti tacno mislis da se desilo kad procitas namamljen ? Rekao mu hodi da ti ciko nesto da... da li je moguce da je momak prolazio pored tog objekta i cuo covjeka kako trazi pomoc, prisao mu i ovaj ga napao... ili nesto slicno, a u onom clanku pise da je momak zadobio povrede, onda se vjerovatno pokusao odbraniti... i djevojke silovanje nekad prijave nekoliko dana kasnije zato sto ih nagovori neko iz porodice ili prijatelji, ne moze niko shvatiti kako se oni osjecaju u tom trenutku, njima sad nista ne mijenja to hoce li prijaviti slucaj za dan ili za 5... a sad zamisli kako je muskarcu otici i prijaviti slucaj silovanja, jos slusati nase papke drotove koji bi mu vjerovatno dobacivali nesto na fazon ovih tvojih komentara...emko1234 wrote:ja odgovorno tvrdim da niko normalan (fizicki i mentalno zdrav u skladu s godinama koje ima, u ovom slucaju 19) ne moze bit odveden tj namamljen u napusten prostor u po bijela dana, da bi ga neko jebo. nebitno jel namamljeni musko il zensko, il je zlostavljac musko il zensko.
nemam pojma sta se tacno desilo, moguce i da je momak izmislio sve, ali pusti da rijese slucaj oni koji su zaduzeni za to... sta ako je stvarno u pitanju silovanje i neki clan porodice cita tvoje i slicne komentare...