Teletovic 194p ubacio odnosno 24.3 po mecu, drugi strijelac kvalifikacija
Wright najbolji asistent kvalifikacija sa 59ast 7.4 po mecu

za leclarca samo http://youtu.be/B--4_zBCvYo
Moderators: Charuga, Tomahawk11

a jeste, pa mozda cak i 3 je odigrao. Samo sam skinuo sa realgm statistiku. Ocigledno ovi ne broje malu minutazuTkd wrote:A drug zar Nurkić nije odigrao 2 utakmice ?
U ovom slučaju, nakon što se pridigao, svakako da ej zaslužio aplauz.Mr. Brightside wrote:ma ne, zaslužio je aplauz za pokušaj zakucavanjaamoninan wrote:Momak se mogao ozbiljno povrijediti. Rumun ga je šupački izbacio... Svakako nije zaslužio ismijavanje.
just principe wrote:a jeste, pa mozda cak i 3 je odigrao. Samo sam skinuo sa realgm statistiku. Ocigledno ovi ne broje malu minutazuTkd wrote:A drug zar Nurkić nije odigrao 2 utakmice ?
Trebao ga je Wright odbiti,sta ce on sa klocemIt_is_a_Leclerc wrote:
I to ga je Zack pitao za sliku.
emigrazione wrote:Kazu sinoc ga vidjeli i u Londonu kako navija za odbojkase, mene nista ne bi iznenadilo
Ako pobijede Cesku na EP su...Romanista 101% wrote:kada je izvlacenje grupa?
i
kolike su sanse Turske da se plasira na EP?
just principe wrote:Najefikasnija smo reprezentacija kvalifikacija sa ukupno 736 poena ili ti ga 92p po susretu. Sto se tice asistencija tu smo na 6 mjestu sa 138 ili 17.3 po mecu
Teletovic 194p ubacio odnosno 24.3 po mecu, drugi strijelac kvalifikacija
Wright najbolji asistent kvalifikacija sa 59ast 7.4 po mecu
za leclarca samo http://youtu.be/B--4_zBCvYo

SLOVENIJA
ŠPANIJA
FRANCUSKA
RUSIJA
GRČKA
LITVANIJA
VELIKA BRITANIJA
MAKEDONIJA
NJEMAČKA
CRNA GORA
HRVATSKA
ITALIJA
BOSNA I HERCEGOVINA
POLJSKAlegenda reala wrote:Jel ti išta Belmin odgovorio![]()
Joj sad gledam snimke utakmica sa Eurobasketa protiv CG, umije ovaj Belmin fino odraditi utakmicu, koliko god ja njega ne volio
It_is_a_Leclerc wrote:Ništa mi ne odgovoriše iz BHT-a povodom snimka košarkaške utakmice...![]()
Ja sam pitao direktora za program i emitovanje.Kardelj01 wrote:Ne pita se više Belmin, sad je Medina Šehić urednik sportskog programa.