iskreno, malo sam skepticna prema onom plavilu umjetne trave
al mozebit se uklopi kad budu gotovi ostali radovi koji su u planu...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To se i tebi ne uklapa zelena i plava?wewa wrote:a bas dobro izgleda![]()
iskreno, malo sam skepticna prema onom plavilu umjetne trave![]()
moa wrote:Nisam navijac ali ovo je za svaku pohvalu. Pratim od pocetka pa evo jos malo do kraja. Bas super stvar i bilo bi dobro kada bi barem jos 4-5 stadiona uradili ovako nesto kao sto je zeljo.
malo mi je drecava, sta cu. nije to do grbavice, ne svidja mi se nigdje takvo rjesenje...zipoo wrote:To se i tebi ne uklapa zelena i plava?wewa wrote:a bas dobro izgleda![]()
iskreno, malo sam skepticna prema onom plavilu umjetne trave![]()
moa wrote:Nisam navijac ali ovo je za svaku pohvalu. Pratim od pocetka pa evo jos malo do kraja. Bas super stvar i bilo bi dobro kada bi barem jos 4-5 stadiona uradili ovako nesto kao sto je zeljo.
jos u septembru krov na istoku.........do prve utakmice reprezentacije kazu da ce ga zavrsiti.......BlueBlood wrote:moa wrote:Nisam navijac ali ovo je za svaku pohvalu. Pratim od pocetka pa evo jos malo do kraja. Bas super stvar i bilo bi dobro kada bi barem jos 4-5 stadiona uradili ovako nesto kao sto je zeljo.![]()
Lijepo je vidjeti pohvale od ljudi koji do sad nisu isli na utakmice koji su se zalili na kojekakve uslove. Sad kad se Grbavica usminka bice stvoreni svi uslovi da i ovi koji do sad nisu dolazili prisustvuju utakmicama i da imaju sve uslove da uzivaju na stadionu
A gdje drugoklosar pravi wrote:Na istoku?

Jel ovo tuširano slučajno, uljepšavano?kemox wrote:
Java družeItsoktobealone wrote:Jel ovo tuširano slučajno, uljepšavano?kemox wrote:
![]()
Ako je ovo stvarnost, onda nemam riječi
vryzas wrote:Sad sa stadiona...farbaju reflektor na SI,
teren gotov.
Ostalo jos par sitnica i testiranje.
Asfaltiraju dio ispred zapadne tribine prema terenu.
Krov na istoku do septembra.
![]()
![]()
sta radi ovaj Nunu? zateze umjetnu travu pretpostavljam?
Ti koji nisu dolazili zbog "uslova" će naći izgovor sve da im Allianz Arenu napraviš. Bitnije je vratiti ove koji su u zadnjih par godina prestali dolaziti, a to može samo na jedan način (nije za ovu temu).BlueBlood wrote:moa wrote:Nisam navijac ali ovo je za svaku pohvalu. Pratim od pocetka pa evo jos malo do kraja. Bas super stvar i bilo bi dobro kada bi barem jos 4-5 stadiona uradili ovako nesto kao sto je zeljo.![]()
Lijepo je vidjeti pohvale od ljudi koji do sad nisu isli na utakmice koji su se zalili na kojekakve uslove. Sad kad se Grbavica usminka bice stvoreni svi uslovi da i ovi koji do sad nisu dolazili prisustvuju utakmicama i da imaju sve uslove da uzivaju na stadionu