Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
beni-bu-man

#22976 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

bitanga_sa_otesa wrote:
beni-bu-man wrote: Pa jebi ga valja do Lamper laminOt kupit
valja svakom papku na magistralnoj cesti stat da propusti druge papke s makadama sto se ukljucuju .
neki dan je debil ispred mene stao prvo tu kod lampera da pusti,pa onda kod pijace ,pa kod binga ,pa onda kod kasindolske .250 metara rupa ispred njega svirao sam mu i blicao cijelo vrijeme al ne jebe majmun nista .samo da napomenem da je gamizao 40 cijelo vrijeme .
tako meni debila pita da ga pustim sa esmeralde hoce prema visi, ja mu mahno da je budala, da vidis teleceg pogleda :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#22977 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

beni-bu-man wrote: tako meni debila pita da ga pustim sa esmeralde hoce prema visi, ja mu mahno da je budala, da vidis teleceg pogleda :lol:
ne pustam ja nikoga tu ,nek ceka svoju rupu pa nek se uvaljuje ...
beni-bu-man

#22978 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

bitanga_sa_otesa wrote:
beni-bu-man wrote: tako meni debila pita da ga pustim sa esmeralde hoce prema visi, ja mu mahno da je budala, da vidis teleceg pogleda :lol:
ne pustam ja nikoga tu ,nek ceka svoju rupu pa nek se uvaljuje ...
:thumbup:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#22979 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

Mora čovjek na piliće, tu milicija jede, osjeća se sigurno :lol:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#22980 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

Po ovim komentarima vidi se da bi nam kakva staza za utrke legla baš! Kako za trkače, tako i za ove kojima smeta sve i svašta. Na stazu, pa se ispušite i onda u grad, bez da zaboravite da ste u 2019. godini, a ne 1990.
Qler

#22981 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Qler »

Kakvi trkaci, pa jebo ga kralj juce ujutro lik sa Golfom 5 od Hotela Sarajevo do C.Vile nije presao 40km/h i na svaku baru ili neku nepravilnost na cesti je skoro stao. Znaci bukvalno na 5km/h uspori... Prestigao sam ga u kruznom jer nisam mogao prije od auta iz suprotnog smijera... Njemu treba oduzeti vozacku, jer ocigledno je nesposoban da vozi po kisi...
holowey

#22982 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by holowey »

Qler wrote:Kakvi trkaci, pa jebo ga kralj juce ujutro lik sa Golfom 5 od Hotela Sarajevo do C.Vile nije presao 40km/h i na svaku baru ili neku nepravilnost na cesti je skoro stao. Znaci bukvalno na 5km/h uspori... Prestigao sam ga u kruznom jer nisam mogao prije od auta iz suprotnog smijera... Njemu treba oduzeti vozacku, jer ocigledno je nesposoban da vozi po kisi...
heh, jel' samo bara ili rupa od pola metra...haj' stisni pa rizikuj :D
beni-bu-man

#22983 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

holowey wrote:
Qler wrote:Kakvi trkaci, pa jebo ga kralj juce ujutro lik sa Golfom 5 od Hotela Sarajevo do C.Vile nije presao 40km/h i na svaku baru ili neku nepravilnost na cesti je skoro stao. Znaci bukvalno na 5km/h uspori... Prestigao sam ga u kruznom jer nisam mogao prije od auta iz suprotnog smijera... Njemu treba oduzeti vozacku, jer ocigledno je nesposoban da vozi po kisi...
heh, jel' samo bara ili rupa od pola metra...haj' stisni pa rizikuj :D
Sta bi bilo da je iso Drinskom
adodbr

#22984 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by adodbr »

Od Svrakina do Hrasnog kolko auto lupa reko rat poceo kolko puca :roll:
dobar osjecaj

#22985 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dobar osjecaj »

samo pozitiva wrote:
Seyfo wrote:Šta doživjeh neki dan, svi vozači i ja se hvatali za glavu:

idem na Č.Vili preko šina iz pravca Bosmala, hoću lijevo kod vjetrenjače, iz suprotnog smjera prema Bosmalu ide šleper,prođe prvi semafor kod vjetrenjače, lijevi žmigavac,i lola umjesto da produži na šine pa onda lijevo, namota lik nalijevo prema gradu, ali nije prešao šine nego skrenu na glavnu u kontra smjeru! Ja stade, hvatam se za glavu, on odlučno ode dalje, u onu traku glavne za skretanje lijevo prema Bosmalu jer je jedina bila prazna, ostale pune, stoje ljudi na crvenom i sebi ne dolaze.Svi gledaju u njega, mašu, gestikuliraju, zeleno im se upali, ne kreću.
Nevjerovatno koliko je kamiondžija siguran u sebe bio, parkiro je čitav šleper na toj praznoj traci za skretanje lijevo na Č.vili.
Dalje sam produžio, ne znam šta je bilo i kako se vratio poslije, ali mu sigurno nije bilo lako.
Vjerovatno se lik zamislio, razmišljao o bureku sa jogurtom, i skrenuo kako ne treba. Naše su tablice bile, čini mi se
svaki dan bar 6-7 to urade, vecinom stranci
Ako se desava svakodnevno mozda nije samo do svih tih vozaca. Kakva je tu signalizacija?
Laplace

#22986 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

bitanga_sa_otesa wrote:
vjeshalica wrote: Poganluk teski
sve znas...meni se gadi proc tuda ,a cesto moram :run:
Ako se misli na onaj put od kružnog preko stupske petlje ka aerodromu, tu sam ja uhvatio da je najlakše i najsigurnije izaći na glavni put ka gradu, a onda se odmah i isključiti i opet na pravac ka Wisi, odnosno ka kružnom toku. nekad je nezgodno uključiti se na glavnu, a ostalo je već lako i po PS-u.
amar1994

#22987 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Nema veze to bolan,nego onaj dio od lampera do binga/skoljica :lol: :run: ,ja ne dam nikom da se uvali...

Zasto nema pune i znaka zabrane kod ENP ja fakat ne znam,samo nek jedan stane da skrene lijevo,polukruzno,da naspe,kolaps momentalni :-)
alibaba_i_30_godina

#22988 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by alibaba_i_30_godina »

Ja ću da stanem kome ja hoću i kad hoću. Bas me briga sto se vi trkači nervirate iza. :oops:
Laplace

#22989 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

amar1994 wrote:Nema veze to bolan,nego onaj dio od lampera do binga/skoljica :lol: :run: ,ja ne dam nikom da se uvali...

Zasto nema pune i znaka zabrane kod ENP ja fakat ne znam,samo nek jedan stane da skrene lijevo,polukruzno,da naspe,kolaps momentalni :-)
Pa i u tom slučaju, kad je gužva, radije idem prema aerodromu i tražim priliku da negdje skrenem lijevo i okrenem se. Sa desne strane uključiti se ulijevo je nemoguća misija, bar ako se ne uvaljuješ toliko da rizikuješ sudar.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#22990 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

Danas kod vjetrenjace, pezov 508fl
Prvi na semaforu
Ide od vjetrenjace ka bosmalu, cekamo kod brajlovica
Krece, nije ni 2m, sretne na pjesackom jarana na biciklu
Hladno stoji, raja zaobilazi, svira, jebe se njemu
U koji smo kurac mi otisli?
amar1994

#22991 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Laplace wrote:
amar1994 wrote:Nema veze to bolan,nego onaj dio od lampera do binga/skoljica :lol: :run: ,ja ne dam nikom da se uvali...

Pa i u tom slučaju, kad je gužva, radije idem prema aerodromu i tražim priliku da negdje skrenem lijevo i okrenem se. Sa desne strane uključiti se ulijevo je nemoguća misija, bar ako se ne uvaljuješ toliko da rizikuješ sudar.
:thumbup:
amar1994

#22992 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

mk ultra wrote:Danas kod vjetrenjace, pezov 508fl
Prvi na semaforu
Ide od vjetrenjace ka bosmalu, cekamo kod brajlovica
Krece, nije ni 2m, sretne na pjesackom jarana na biciklu
Hladno stoji, raja zaobilazi, svira, jebe se njemu
U koji smo kurac mi otisli?
Upravo su ovi sto zaobilaze bez ljutnje i sviranja djelimicno krivi za takvo stanje..gdje ces se zamjerat nekom :zoka:

A stoka razumije samo krkanluk :roll:
drug_profi

#22993 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Ja se danas zeni javio da idem kuci sa vikendice, reko treba li sta kupit usput?
kaze ne treba hajd pozuri samo cekam te da rucamo zajedno.
I ja dosao za sat umjesto za pola.

Zena povilenila, sve se ohladilo. Gdje si covjece do sad? Reko naletio na pravnike.
Samo onaj kiseli sazaljivi pogled. Zna i ona ko su pravnici ma cesti.
pirmin

#22994 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by pirmin »

Laplace

#22995 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Travnički Noćni Šetač

#22996 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Ovo je toliko česta pojava da uopšte nije zajebancija nego je tužno... vjerujem da većina nas ima ogrebotine na vratima upravo radi ovakvih saputnika a vrlo malo od drugih vozača...
pirmin

#22997 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by pirmin »

Moguce, ne znam.
Nemam auto evo vec treca godina. 8)
kakaljin

#22998 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kakaljin »

Travnički Noćni Šetač wrote:
Ovo je toliko česta pojava da uopšte nije zajebancija nego je tužno... vjerujem da većina nas ima ogrebotine na vratima upravo radi ovakvih saputnika a vrlo malo od drugih vozača...
Ja kada god imam saputnike, kazem im pricekajte da se izvucem iz parkinga. A i ja svjedocim da se mnogi guraju da udju u auto to jedva, umjesto fino vozac izvuce auto i svi fino udju ko gospoda. A ja kod nas je pravo malo gospode
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#23000 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

adodbr wrote:Od Svrakina do Hrasnog kolko auto lupa reko rat poceo kolko puca :roll:
Otisli zadnji seleni (silent) :mrgreen: .......100 % :mrgreen:
Post Reply