tako meni debila pita da ga pustim sa esmeralde hoce prema visi, ja mu mahno da je budala, da vidis teleceg pogledabitanga_sa_otesa wrote:valja svakom papku na magistralnoj cesti stat da propusti druge papke s makadama sto se ukljucuju .beni-bu-man wrote: Pa jebi ga valja do Lamper laminOt kupit
neki dan je debil ispred mene stao prvo tu kod lampera da pusti,pa onda kod pijace ,pa kod binga ,pa onda kod kasindolske .250 metara rupa ispred njega svirao sam mu i blicao cijelo vrijeme al ne jebe majmun nista .samo da napomenem da je gamizao 40 cijelo vrijeme .
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- beni-bu-man
#22976 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#22977 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne pustam ja nikoga tu ,nek ceka svoju rupu pa nek se uvaljuje ...beni-bu-man wrote: tako meni debila pita da ga pustim sa esmeralde hoce prema visi, ja mu mahno da je budala, da vidis teleceg pogleda
- beni-bu-man
#22978 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:ne pustam ja nikoga tu ,nek ceka svoju rupu pa nek se uvaljuje ...beni-bu-man wrote: tako meni debila pita da ga pustim sa esmeralde hoce prema visi, ja mu mahno da je budala, da vidis teleceg pogleda
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#22979 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mora čovjek na piliće, tu milicija jede, osjeća se sigurno 
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#22980 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Po ovim komentarima vidi se da bi nam kakva staza za utrke legla baš! Kako za trkače, tako i za ove kojima smeta sve i svašta. Na stazu, pa se ispušite i onda u grad, bez da zaboravite da ste u 2019. godini, a ne 1990.
- Qler
#22981 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kakvi trkaci, pa jebo ga kralj juce ujutro lik sa Golfom 5 od Hotela Sarajevo do C.Vile nije presao 40km/h i na svaku baru ili neku nepravilnost na cesti je skoro stao. Znaci bukvalno na 5km/h uspori... Prestigao sam ga u kruznom jer nisam mogao prije od auta iz suprotnog smijera... Njemu treba oduzeti vozacku, jer ocigledno je nesposoban da vozi po kisi...
- holowey
#22982 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
heh, jel' samo bara ili rupa od pola metra...haj' stisni pa rizikujQler wrote:Kakvi trkaci, pa jebo ga kralj juce ujutro lik sa Golfom 5 od Hotela Sarajevo do C.Vile nije presao 40km/h i na svaku baru ili neku nepravilnost na cesti je skoro stao. Znaci bukvalno na 5km/h uspori... Prestigao sam ga u kruznom jer nisam mogao prije od auta iz suprotnog smijera... Njemu treba oduzeti vozacku, jer ocigledno je nesposoban da vozi po kisi...
- beni-bu-man
#22983 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sta bi bilo da je iso Drinskomholowey wrote:heh, jel' samo bara ili rupa od pola metra...haj' stisni pa rizikujQler wrote:Kakvi trkaci, pa jebo ga kralj juce ujutro lik sa Golfom 5 od Hotela Sarajevo do C.Vile nije presao 40km/h i na svaku baru ili neku nepravilnost na cesti je skoro stao. Znaci bukvalno na 5km/h uspori... Prestigao sam ga u kruznom jer nisam mogao prije od auta iz suprotnog smijera... Njemu treba oduzeti vozacku, jer ocigledno je nesposoban da vozi po kisi...
-
adodbr
#22984 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Od Svrakina do Hrasnog kolko auto lupa reko rat poceo kolko puca 
- dobar osjecaj
#22985 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako se desava svakodnevno mozda nije samo do svih tih vozaca. Kakva je tu signalizacija?samo pozitiva wrote:svaki dan bar 6-7 to urade, vecinom stranciSeyfo wrote:Šta doživjeh neki dan, svi vozači i ja se hvatali za glavu:
idem na Č.Vili preko šina iz pravca Bosmala, hoću lijevo kod vjetrenjače, iz suprotnog smjera prema Bosmalu ide šleper,prođe prvi semafor kod vjetrenjače, lijevi žmigavac,i lola umjesto da produži na šine pa onda lijevo, namota lik nalijevo prema gradu, ali nije prešao šine nego skrenu na glavnu u kontra smjeru! Ja stade, hvatam se za glavu, on odlučno ode dalje, u onu traku glavne za skretanje lijevo prema Bosmalu jer je jedina bila prazna, ostale pune, stoje ljudi na crvenom i sebi ne dolaze.Svi gledaju u njega, mašu, gestikuliraju, zeleno im se upali, ne kreću.
Nevjerovatno koliko je kamiondžija siguran u sebe bio, parkiro je čitav šleper na toj praznoj traci za skretanje lijevo na Č.vili.
Dalje sam produžio, ne znam šta je bilo i kako se vratio poslije, ali mu sigurno nije bilo lako.
Vjerovatno se lik zamislio, razmišljao o bureku sa jogurtom, i skrenuo kako ne treba. Naše su tablice bile, čini mi se
- Laplace
#22986 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako se misli na onaj put od kružnog preko stupske petlje ka aerodromu, tu sam ja uhvatio da je najlakše i najsigurnije izaći na glavni put ka gradu, a onda se odmah i isključiti i opet na pravac ka Wisi, odnosno ka kružnom toku. nekad je nezgodno uključiti se na glavnu, a ostalo je već lako i po PS-u.bitanga_sa_otesa wrote:sve znas...meni se gadi proc tuda ,a cesto moramvjeshalica wrote: Poganluk teski
- amar1994
#22987 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema veze to bolan,nego onaj dio od lampera do binga/skoljica
,ja ne dam nikom da se uvali...
Zasto nema pune i znaka zabrane kod ENP ja fakat ne znam,samo nek jedan stane da skrene lijevo,polukruzno,da naspe,kolaps momentalni
Zasto nema pune i znaka zabrane kod ENP ja fakat ne znam,samo nek jedan stane da skrene lijevo,polukruzno,da naspe,kolaps momentalni
- alibaba_i_30_godina
#22988 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ću da stanem kome ja hoću i kad hoću. Bas me briga sto se vi trkači nervirate iza. 
- Laplace
#22989 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa i u tom slučaju, kad je gužva, radije idem prema aerodromu i tražim priliku da negdje skrenem lijevo i okrenem se. Sa desne strane uključiti se ulijevo je nemoguća misija, bar ako se ne uvaljuješ toliko da rizikuješ sudar.amar1994 wrote:Nema veze to bolan,nego onaj dio od lampera do binga/skoljica![]()
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#22990 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas kod vjetrenjace, pezov 508fl
Prvi na semaforu
Ide od vjetrenjace ka bosmalu, cekamo kod brajlovica
Krece, nije ni 2m, sretne na pjesackom jarana na biciklu
Hladno stoji, raja zaobilazi, svira, jebe se njemu
U koji smo kurac mi otisli?
Prvi na semaforu
- amar1994
#22991 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Laplace wrote:Pa i u tom slučaju, kad je gužva, radije idem prema aerodromu i tražim priliku da negdje skrenem lijevo i okrenem se. Sa desne strane uključiti se ulijevo je nemoguća misija, bar ako se ne uvaljuješ toliko da rizikuješ sudar.amar1994 wrote:Nema veze to bolan,nego onaj dio od lampera do binga/skoljica![]()
- amar1994
#22992 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Upravo su ovi sto zaobilaze bez ljutnje i sviranja djelimicno krivi za takvo stanje..gdje ces se zamjerat nekommk ultra wrote:Danas kod vjetrenjace, pezov 508fl
Prvi na semaforu
A stoka razumije samo krkanluk
- drug_profi
#22993 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja se danas zeni javio da idem kuci sa vikendice, reko treba li sta kupit usput?
kaze ne treba hajd pozuri samo cekam te da rucamo zajedno.
I ja dosao za sat umjesto za pola.
Zena povilenila, sve se ohladilo. Gdje si covjece do sad? Reko naletio na pravnike.
Samo onaj kiseli sazaljivi pogled. Zna i ona ko su pravnici ma cesti.
kaze ne treba hajd pozuri samo cekam te da rucamo zajedno.
I ja dosao za sat umjesto za pola.
Zena povilenila, sve se ohladilo. Gdje si covjece do sad? Reko naletio na pravnike.
Samo onaj kiseli sazaljivi pogled. Zna i ona ko su pravnici ma cesti.
- pirmin
- Laplace
- Travnički Noćni Šetač
#22996 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo je toliko česta pojava da uopšte nije zajebancija nego je tužno... vjerujem da većina nas ima ogrebotine na vratima upravo radi ovakvih saputnika a vrlo malo od drugih vozača...
- pirmin
#22997 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moguce, ne znam.
Nemam auto evo vec treca godina.
Nemam auto evo vec treca godina.
-
kakaljin
#22998 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja kada god imam saputnike, kazem im pricekajte da se izvucem iz parkinga. A i ja svjedocim da se mnogi guraju da udju u auto to jedva, umjesto fino vozac izvuce auto i svi fino udju ko gospoda. A ja kod nas je pravo malo gospodeTravnički Noćni Šetač wrote:Ovo je toliko česta pojava da uopšte nije zajebancija nego je tužno... vjerujem da većina nas ima ogrebotine na vratima upravo radi ovakvih saputnika a vrlo malo od drugih vozača...
- Travnički Noćni Šetač
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#23000 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Otisli zadnji seleni (silent)adodbr wrote:Od Svrakina do Hrasnog kolko auto lupa reko rat poceo kolko puca