Ma neka nas sad malo, naprđujemo, ubijamo neizvjesnost do naredne tekmefosil wrote:Ima nas svakakvih i jednih i drugih, ali je samo jedna istina. Ne moze se od vas do rijeci doci.![]()
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#22976 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- DonVito
#22977 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape nabija kompleks.
- Zatamnjena stakla
#22978 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da ti momak nisi zalut'o?
- luckylaka
#22979 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neka,naka stace se i vama u kraj zijanice i PAPE pa ces onda vidjetiDonVito wrote:Pape nabija kompleks.
- shalla
#22980 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nedo dragi Bog, daBogda on nemao poraza narednih 5 godina na klupi reprezentacijeluckylaka wrote:Neka,naka stace se i vama u kraj zijanice i PAPE pa ces onda vidjetiDonVito wrote:Pape nabija kompleks.
- Kinaski
#22981 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape nadji nam jos kakvu "Larissu" , trebat ce nam za Brazila 
- DonVito
#22982 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slovaci su otpustili izbornika, trazi se novo ime...
postoji onaj pozitivni šoka zbog promjene trenera.
- shalla
#22983 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nabijem ih, mogli su ga još malo pustiti da toneDonVito wrote:Slovaci su otpustili izbornika, trazi se novo ime...postoji onaj pozitivni šoka zbog promjene trenera.
- DonVito
#22984 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hm 4 ili 3 nama je isto moramo pobjediti u Litvaniji.
Oni nemaju sta da izgube novi trener ce dati sve od sebe da namuci prvoplasiranog u grupi ako u tome uspije
pa i grubom igrom ali vjerujem u nas napadacki tim mozemo tokom 90 min da stvorimo 10tak dobri sansi za gol pri tome da 2 do 3 najmanje zavrse u mrezi.
Abd. Pape bude na slatkim mukama Miske, Pjana, Dzeko itd.. tj. po prvi put na okupu citava repka osim Vranjesa..
Pobjeda u Zenici i opet od nule krenuti remi ne igra samo pobjeda u Zilini.
Oni nemaju sta da izgube novi trener ce dati sve od sebe da namuci prvoplasiranog u grupi ako u tome uspije
Abd. Pape bude na slatkim mukama Miske, Pjana, Dzeko itd.. tj. po prvi put na okupu citava repka osim Vranjesa..
Pobjeda u Zenici i opet od nule krenuti remi ne igra samo pobjeda u Zilini.
- Zatamnjena stakla
#22985 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako budemo 90 minuta napadali ne bojim se. Igramo napadački i to mi se sviđa.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#22986 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa mi jedino i znamo igrat napadački i samo smo tako do sada i igrali, osim one tekme u Grčkoj, tako da ne treba ni sumnjati uopće da ćemo napadati
- MOSALJOZE
#22987 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sa Grcima se ne moze drugačije,nego onako,i ako u tom meču nismo igrali bunker.JoseMujica wrote:pa mi jedino i znamo igrat napadački i samo smo tako do sada i igrali, osim one tekme u Grčkoj, tako da ne treba ni sumnjati uopće da ćemo napadati
- jeza u ledja
#22988 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@ cvrcak, rado bih ti odgovorio, ali valjda ti je ovih 20ak postova u medjuvremenu dovoljno.
Doduse, vjerovatno ti godi sto si drukciji, a nama pak godi sto si zabavan, pa eto, svi zadovoljni.
Doduse, vjerovatno ti godi sto si drukciji, a nama pak godi sto si zabavan, pa eto, svi zadovoljni.
- luckylaka
#22989 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajmo malo o fudbalu pustite kraju one drugejeza u ledja wrote:@ cvrcak, rado bih ti odgovorio, ali valjda ti je ovih 20ak postova u medjuvremenu dovoljno.
-
cindrlimindrli
#22990 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Postoji, ima da ih sokiramo petardom u Zenici i bar tri komada tamo.DonVito wrote:Slovaci su otpustili izbornika, trazi se novo ime...postoji onaj pozitivni šoka zbog promjene trenera.
-
Stari
#22991 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stvarno ... ja ovo sve u vezi Reprezentacije BiH i Safeta promatram navijacki ...od samog postanka reprezentacije. Navijacki, dakle po definiciji - vrlo subjektivno... i onako ...volio bih da vec jednom prodjemo na SP - pa taman ne pobijedili nikad nikakvu "jacu" ekipu ... ne guzove - super , samo da se uvalimo u to drustvo.
Cast i cest cistuncima nogometnih teoretiziranja ... ali, meni nekako to izgleda tesko spojivo sa navijanjem ... za te stvari je potrebna objektivnost (koje kod navijanja slabo ima ) hladna glava i jos ponesto ... i to ostavljam za utakmice tipa Nizozemska: Njemacka ...Argentina: Spanjolska isl ...
Ovo sad nema veze sa temom i stoga se unaprijed izvinjavam upravi ovog foruma ... ali ... ovo "Bosnjo" ...jel to nesto pogrdno, ono u smislu nesto negativisticki ... ? Odselio sam se iz Bosne i Hercegovine davno i taj izraz tad stvarno nije postojao (ili ga ja barem u to vrijeme nisam bio cuo) zato i pitam , bez zezanja ,
Cast i cest cistuncima nogometnih teoretiziranja ... ali, meni nekako to izgleda tesko spojivo sa navijanjem ... za te stvari je potrebna objektivnost (koje kod navijanja slabo ima ) hladna glava i jos ponesto ... i to ostavljam za utakmice tipa Nizozemska: Njemacka ...Argentina: Spanjolska isl ...
Ovo sad nema veze sa temom i stoga se unaprijed izvinjavam upravi ovog foruma ... ali ... ovo "Bosnjo" ...jel to nesto pogrdno, ono u smislu nesto negativisticki ... ? Odselio sam se iz Bosne i Hercegovine davno i taj izraz tad stvarno nije postojao (ili ga ja barem u to vrijeme nisam bio cuo) zato i pitam , bez zezanja ,
-
LSD
#22992 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeza u ledja wrote:Post nidje veze i utemeljen ni na cemu, jedino sto objasnjava je crvckov kompleks od naroda kojem pripada koji mu stvara potrebu da bude arogantan, valjda misleci da na taj nacin sebe izdvaja iz sredine o kojoj on ima iskrivljeno misljenje. Vjerovatno zato ima toliku potrebu da se razlikuje od vecine, pa makar pisao nebuloze.Edin H. wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:Bošnjo ima u krvi taj gen podaničkog mentaliteta koji mu ne dozvoljava da teži ka boljem i naprednijem nego se zadovoljava onim šta ima pri čemu uopšte ne pomišlja da možda može postići više od onoga što je trenutno postigao. Kad ga pitaš kakva je plata, odgovara da je redovna, kad ga pitaš o reprezentaciji kaže da meljemo sve pred sobom i da smo najbolji na svijetu. Ne da reć da možda može bolje. Odmah si heretik u njegovim očima. Zato smo tu gdje jesmo, u svemu. Zbog takvih likova koji su u većini. Koji ne znaju za bolje, nisu u stanju da učine nešto povodom toga, niti su svjesni da je to uopšte moguće. Zbog takvih kaskamo za kompletnim svijetom jedno stotinjak godina. Opravdano.
Pametnom savjet ne treba, budala ga neće shvatiti.
cuj Crvčak ima kompleks od naroda kojem pripada
Rekoh je vec - mora se naci neki dežurni pedro za razapinjanja i anateme, da bi se uspostavila forumska harmonija i složnost
- Kinaski
#22993 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A nisi ni ti nista bolji od cvrcka .... Kazu da elesdi I hedonizam idu skupa
Djeco cvijeca :*
-
LSD
#22994 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kinaski wrote:A nisi ni ti nista bolji od cvrcka .... Kazu da elesdi I hedonizam idu skupa![]()
- jeza u ledja
#22995 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne kaze on samo to, nego uopstava pricu o nekim fiktivnim stereotipima.LSD wrote:![]()
![]()
cuj Crvčak ima kompleks od naroda kojem pripadasamo zato što kaže da nam trebaju bolji DMovi i stoperi
![]()
što zapravo i jest istina
![]()
Rekoh je vec - mora se naci neki dežurni pedro za razapinjanja i anateme, da bi se uspostavila forumska harmonija i složnost
A sto se tice dezurnog pedra, on se sam stavlja u takvu poziciju.
- cvrčak_na_hedonizmu
#22996 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tu je to negdje. Đeš reći da može bolje i da nam negdje možda škripi i da bi eventualno trebli probati sa nekim igračima na poziciji zadnje veznog. Sjeti se priče za Zukanovića, fomumskih stručnjaka, ta će on, levat, Pape zna. Hop, lik postade standardni prvotimac. Odjednom prestade ta pričaLSD wrote: cuj Crvčak ima kompleks od naroda kojem pripadasamo zato što kaže da nam trebaju bolji DMovi i stoperi
![]()
što zapravo i jest istina
![]()
Splend se igrao historije i uspio je da dokaže da NISAM poredio Misimovića i Štilića niti sam pisao da je Zeba reprezentativni kalibar.
splend wrote:daj ba ko cvrcka jos shvata ozbiljno. pa do jucer je govorio da je stilic bolji od misketa. pa prije grcke je govorio kako samo ceka tu utakmicu, pa da onda pogledamo tabelu. pa se jedno vrijeme bio povukao u misiju rupu zbog provala koje je pricao. evo sad je malo izvirio, trpa levata cocalica opet u repku, jer samo nam izgleda on moze pomoci da osvojimo svjetsku titulu![]()
Ispostavilo se da je Grčka sporija od nas, što je realno za mene bilo iznenađenje. Grčku smo dobili bez Pjanića. Moja tvdrnja glasi da Misimović, Pjanić i Medunjanin NE MOGU igrati zajedno.splend wrote:
nemoj da idem u arhivu, znas ti dobro da si to govorio za stilica, samo si tada imao drugi nik. tad si cak bio u fazi kad si govorio da je i zeba igrac za repku. vjerovatno to i sada mislis, al' i ne cudi me od tebe, vidimo dobro koliko se razumijes.
grupa nam je katastrofa, zato i jesmo zabili 25 komada u 5 utakmica. sta smo, mozda trebali dati 100 golova do sada![]()
Za Misimovića je bila priča nakon rafala u Bjelorusiji, tribina u Galati i odlaska u Kinu. Zaista sam mislio, a nisam jedini, da je on završio sa ozbiljnim fudbalom. Nije htio u BL, otišao čovjek u Kinu
Zato je stručnjak, najveći u raji po sopstvenom priznanju, tvrdio slijedeće
splend wrote:mi odigrali kako smo i navikli u zadnje dvije-tri godine od nasih. odbrana nam jeste katastrofa, al ako je napad dobar, onda se to izbalansira. doslo vrijeme da nama pandza fali![]()
onaj zukanovic, toliko prizivani, izgleda nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji![]()
stevanovic nije nesto aman odigrao (ili se od njega sad ocekuje previse). kad se miske vrati protiv grcke, jos ako tu budu pandza, sejo pa i rahimic, mogli bi oni fasovati konacno
splend wrote:ja sam govorio, da je ervin isti igrac kao pandza i vranjes, i da njegovim dolaskom mi kao ekipa necemo napredovati. druga je stvar sto gore nabrojani ne valjaju opcenito. a ti, i tebi slicni, imate svako pravo da nas ubjedjujete da je zukanovic u pet deka sa humelsom.
tebi ako je ''nešto loše rekao'' to sto neko govori da valja ne bi igrao u krotijku, to je druga stvar.
splend wrote:
jel to znaci da ne vidis razliku izmedju boldovanih i ovih drugih?
ti boldovani su smijesni igraci, ovi drugi puno manje. sve kad bi ih spojio u jednog, dobio bi solidnog igraca koji je brz(avdija), visok (vranjes), glup(zahirovic, sesar, svraka), ljevak(kvesic), stamen(zukanovic). i tako spojenim, maksimum im bi bio hearts u skotskoj. zato im se smijem, a usput i placem od muke sto nemamo boljih
Neko lud ovdjesplend wrote:
ti i dalje zivi u svijetu gdje je zukanovic odlican stoper koji u 27 godini ima jos prostora za napredak, i koji ce svojom kvalitetom podici nas nivo igre na neku drugu razinu.ja nazalost tu nisam mogao da ti pomognem, i to smatram svojom greskom, ne tvojom
- Kinaski
#22997 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cvrcak u kadru
- jeza u ledja
#22998 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta kaze, sta kaze?
- cvrčak_na_hedonizmu
#22999 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da vjeruje u američku demokratiju i da čita Čarlsa Bukovskog 
-
LSD
#23000 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sjecam se i ja kad je Zukanović bio ismijavam i osporavan, baš na ovoj temi - i to prije poziva u reprezentaciju
a dajem glavu da ti isti koji su ga ismijavali nisu ni pogledali tekme gdje igra Zukanović
A sad se druga prica vrti....malo je to ofirno, ali eto.
Što se tice DM-a , jasno je i Papetu da nam treba za tu poziciju bolji igrac....Rahimić sa 37 godina i jednom nogom u penziji je i dalje doktor za Zahirovića (pri tome, ne pljujem momak uopšte vec samo cinjenice...borben je Zaha nema šta i drag mi je onako jer je fin momak - ali nije taj kvalitet i jbg).
Pape mora naci kvalitetnog DM-a, kako zna i umije....zato se ovdje licitira sa raznim imenima kao Cocalić i još neki....na šta se opet ljudi smiju
Pa eto ako ima negdje neki bolji, odmah da ga dovedemo i da završimo pricu.
A sad se druga prica vrti....malo je to ofirno, ali eto.
Što se tice DM-a , jasno je i Papetu da nam treba za tu poziciju bolji igrac....Rahimić sa 37 godina i jednom nogom u penziji je i dalje doktor za Zahirovića (pri tome, ne pljujem momak uopšte vec samo cinjenice...borben je Zaha nema šta i drag mi je onako jer je fin momak - ali nije taj kvalitet i jbg).
Pape mora naci kvalitetnog DM-a, kako zna i umije....zato se ovdje licitira sa raznim imenima kao Cocalić i još neki....na šta se opet ljudi smiju
Pa eto ako ima negdje neki bolji, odmah da ga dovedemo i da završimo pricu.