Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#22976 Re: Sarajevski derbi
Jah, papanska, dok je na Kosevu go gospodin, od Bleksona do Feninga. Nasiljeni je za njih Kajzer Franc. Uostalom, da se celicna lejdi (
) nije qrcila dobili bi vise i izgladilo bi se ko i uvijek, volje je bilo da se popusti. 
- jeza u ledja
#22977 Re: Sarajevski derbi
Blekic=Siljak. S tim sto je ovaj nas kod nas bio mescini godinu, dvije max. Ovaj vas godinama.
Ovi vasi streberi=Dino, ali oni su nebitni.
Nisam skonto ko je nasiljeni, jebiga.
No znamo ko je zapoceo ovu pricu - Amar Osim. Papcina nad papcinama. Naucio citavu generaciju Strumpfova da se ponasaju bahato. I neka, to je vase pravo.
Svaka cast.
A sad uzdravlje. Povraca mi se od ove price. A POLA ovdje vas je vec priznalo da je VASA upravila napravila gresku.
Nisam skonto ko je nasiljeni, jebiga.
No znamo ko je zapoceo ovu pricu - Amar Osim. Papcina nad papcinama. Naucio citavu generaciju Strumpfova da se ponasaju bahato. I neka, to je vase pravo.
A sad uzdravlje. Povraca mi se od ove price. A POLA ovdje vas je vec priznalo da je VASA upravila napravila gresku.
-
made_in_sarajevo
#22978 Re: Sarajevski derbi
Znaci frajer te namjerno zajebava i kaze evo 700 karata, pa ja bi mu hitnu zvao i reko ovaj za jagomir odma, a najblazoj verziji. Ah da sad ste rahat posto necemo istok polupati, kod nas sve hulk do hulka pa beton golim rukama cupama hahahahahahahahaDead Man Walking wrote:Jah, papanska, dok je na Kosevu go gospodin, od Bleksona do Feninga. Nasiljeni je za njih Kajzer Franc. Uostalom, da se celicna lejdi () nije qrcila dobili bi vise i izgladilo bi se ko i uvijek, volje je bilo da se popusti.
kmeeee pitari nam dali 5% samo?), kmeeeeeeeee oni unistavaju derbi ,kmeeeeeeeeee oni smislisli akciju kako da uniste derbi i ustvari horde hoce da predju na jug pa bi se tukli sami sa sobom pa kad bi policija dosla onda bi rekli da su to manijaci i nas bi da ocrne kod nasih kolega policajaca, kmeeeeeee
- Charuga
- Globalni moderator
#22979 Re: Sarajevski derbi
Tačno te je ovo pogodilo, i bolje da nisi nastavio ...jeza u ledja wrote:A POLA ovdje vas je vec priznalo da je VASA upravila napravila gresku.
- leškarenje
#22980 Re: Sarajevski derbi
Bravocvrčak_na_hedonizmu wrote:Zaista mi nije jasno što pitari kmece kad je vrlo jasna situacija.
Oni imaju ograničen broj ulaznica za utakmice na Grbavici, jer nam se može. S druge strane Tana baš i ne zanimaju naše svadje oko ulaznica tako da će navijači Željezničara imati standardno Jug i dio zapada na Gradskom stadionu.
To i jeste poenta privatne svojine, ti se pitaš. Kad je bila prodaja udjela, kad je falilo para pitari su skupili barem deset puta manje od navijača Želje, zato se sad ništa ne pitate. Jebiga, pomirite se s tim.
Kad Grbavica bude imala kapacitet od 20.000 mjesta treba pitarima dati cca 2.000 karata i mirna Bosna. Do tada, hos-nes, Bangladeš
- Radio Sarajevo
#22981 Re: Sarajevski derbi
Iskreno mi je žao što ih neće biti na utakmici. Ja bih im dao pola tribine, ali tampon zone su van svake pameti, pogotovo ovolike kolike je policija smislila.
Ovo je na kraju bio jedini logičan potez, prodati karte svojim navijačima.
Na Koševu će nas biti kao i inače, desetak tisuća.
- kafanski_covjek
#22982 Re: Sarajevski derbi
kad se svijest navijaca promjeni onda nece trebati ni tolike tampon zoneRadio Sarajevo wrote:Iskreno mi je žao što ih neće biti na utakmici. Ja bih im dao pola tribine, ali tampon zone su van svake pameti, pogotovo ovolike kolike je policija smislila.

-
sumirprimus
#22983 Re: Sarajevski derbi
Ako nema hordi onda nije derbi..
-
tcz
#22984 Re: Sarajevski derbi
ma jokHaris.ba wrote:
nego - hoćete li vratiti karte koje nećete da prodajete?
http://scsport.ba/fk-zeljeznicar-pustio ... red-derbi/
- leškarenje
#22985 Re: Sarajevski derbi
Tampon arenakafanski_covjek wrote:kad se svijest navijaca promjeni onda nece trebati ni tolike tampon zoneRadio Sarajevo wrote:Iskreno mi je žao što ih neće biti na utakmici. Ja bih im dao pola tribine, ali tampon zone su van svake pameti, pogotovo ovolike kolike je policija smislila.

- omega369
#22986 Re: Sarajevski derbi
cuj tampon arena
i opet

i opet
- Logovan
#22987 Re: Sarajevski derbi
Imali smo i mi papaka, idiota, itd, ali što ih vi imate, to nema niko, uzgajate ih.Dead Man Walking wrote:Jah, papanska, dok je na Kosevu go gospodin, od Bleksona do Feninga. Nasiljeni je za njih Kajzer Franc. Uostalom, da se celicna lejdi () nije qrcila dobili bi vise i izgladilo bi se ko i uvijek, volje je bilo da se popusti.
Bilo je volje da se popusti.
- omega369
#22988 Re: Sarajevski derbi
"bilo je volje..."
Najjaca, ubjedljivo. Znaci, zakucao, prekucao
Najjaca, ubjedljivo. Znaci, zakucao, prekucao
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#22989 Re: Sarajevski derbi
E pa za razliku od vasih o vi nasi i bez milijardera evo dovedose klub doi borbe za dva trofeja, napravise novih 4500 sjedecih mjesta i ako bgd napravit ce i ono ostalo sto su zacrtali a to je izmedju ostalog da nece vise dozvoljavati da im neki specijalci devastiraju stadion.jeza u ledja wrote:Blekic=Siljak. S tim sto je ovaj nas kod nas bio mescini godinu, dvije max. Ovaj vas godinama.
Nisam skonto ko je nasiljeni, jebiga.![]()
No znamo ko je zapoceo ovu pricu - Amar Osim. Papcina nad papcinama. Naucio citavu generaciju Strumpfova da se ponasaju bahato. I neka, to je vase pravo.Svaka cast.
![]()
- armin071
#22990 Re: Sarajevski derbi
To je pravo navijacko razmisljanje. U stvarnosti se ovaj derbi poceo koristiti za dokazivanja, pokazivanja muda, tampone i sl. gluposti.sumirprimus wrote:Ako nema hordi onda nije derbi..
- relativno84
#22991 Re: Sarajevski derbi
Jbte koliko ovo dana vec kmece kone
Od vremena kad ih je sablja samarao nisam primjetio da ovako kolektivno cvile
Sta ce tek biti u slucaju popuslica

- leškarenje
#22992 Re: Sarajevski derbi
Šta će biti ako bude popuslica ?relativno84 wrote:Jbte koliko ovo dana vec kmece koneOd vremena kad ih je sablja samarao nisam primjetio da ovako kolektivno cvile
![]()
- hrasno38
#22993 Re: Sarajevski derbi
Onda za razliku od tebe koji jebes majke po forumu fino cestitias boljem i zivot ide dalje........sto je za tebe doktorska disertacijaleškarenje wrote:Šta će biti ako bude popuslica ?relativno84 wrote:Jbte koliko ovo dana vec kmece koneOd vremena kad ih je sablja samarao nisam primjetio da ovako kolektivno cvile
![]()
- leškarenje
#22994 Re: Sarajevski derbi
Jebalo se,jebavace se.....
- hrasno38
#22995 Re: Sarajevski derbi
ma ja mentalni sklop je cudo!leškarenje wrote:Jebalo se,jebavace se.....
- leškarenje
#22996 Re: Sarajevski derbi
Vidim
i sve više me odusevljavas 
- Language
#22997 Re: Sarajevski derbi
Bio sam na sjeveru kad su prošli derbi na Grbavici poletjele dvije baklje među željovce, a kad su počeli čupati stolice osjećaj je bio FUJJ.....postajemo ono što je u grčkoj i turskoj na derbijima, bez gostujućih sa bojkotima....dok se nešto ne promjeni u svim našim glavama na bolje, biće sve gore....limitirali smo jedni druge ovim....da bih i 1/3 istoka kad bi sve bilo "u fer i sportskom navijanju".
- Logovan
#22998 Re: Sarajevski derbi
A vi ne bi kmečili. Inače, šta god vam je nešto u kontru ne kmečite nikada.relativno84 wrote:Jbte koliko ovo dana vec kmece koneOd vremena kad ih je sablja samarao nisam primjetio da ovako kolektivno cvile
![]()
Last edited by Logovan on 14/04/2017 10:22, edited 1 time in total.
- leškarenje
#22999 Re: Sarajevski derbi
Takoe..a ta razlika se vidi ovih par dana u pravom svjetluhrasno38 wrote:tako je uvijek se u ovom gradu mogla vrlo jasno vidjeti razlika izmedju ovih i onihleškarenje wrote:Vidimi sve više me odusevljavas
- cpu_fan
#23000 Re: Sarajevski derbi
Razlika između gradskog i prigradskog kluba ! Preočita !leškarenje wrote:Takoe..a ta razlika se vidi ovih par dana u pravom svjetluhrasno38 wrote:tako je uvijek se u ovom gradu mogla vrlo jasno vidjeti razlika izmedju ovih i onihleškarenje wrote:Vidimi sve više me odusevljavas