UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#22951 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Lako mu je raditi u Tottenhamu bez pritiska osvajanja bilo cega. Radi ono sto je Wenger radio zadnjih 10ak godina. Nista posebno.
Nadzorna_ploca

#22952 Re: UEFA Champions League

Post by Nadzorna_ploca »

Ma ja, i Guardioli je lako u Citiju.
Bolje im je da vode Milton Keys i Doncaster, tu nit ima pritiska nit para nema cega nema.
JThomas

#22954 Re: UEFA Champions League

Post by JThomas »

u realu zaista svako može biti promašaj i pritisak je najveći na svijetu. ali upravo zato ne kontam zašto bi neko mislio da je murinjo sigurno rješenje. današnja verzija njega je lik kojeg se preklinje i nudi masne pare da ode, a ne da dođe.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#22955 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

JThomas wrote:u realu zaista svako može biti promašaj i pritisak je najveći na svijetu. ali upravo zato ne kontam zašto bi neko mislio da je murinjo sigurno rješenje. današnja verzija njega je lik kojeg se preklinje i nudi masne pare da ode, a ne da dođe.
Za koga navijas u LP Tomase?
JThomas

#22956 Re: UEFA Champions League

Post by JThomas »

ni za koga.
Korovjev

#22957 Re: UEFA Champions League

Post by Korovjev »

Čuj ni za kog. Pa ja kad gledam juniore Genćerlibiligija protiv juniora Fortune iz Dizeldorfa u prvih 5 minuta nađem za koga ću navijati.
Last edited by Korovjev on 06/03/2019 17:59, edited 1 time in total.
Xavier1

#22958 Re: UEFA Champions League

Post by Xavier1 »

Ma navija garant za neke luzere pa ga sramota reci.
omar little

#22959 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

kome je mourinho rjesenje za ovaj real :?

ja osim zajebancija nigdje nisam vidjela ozbiljnu pricu o tome.
AmiĐa_Idriz

#22960 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Gerro wrote:Lako mu je raditi u Tottenhamu bez pritiska osvajanja bilo cega. Radi ono sto je Wenger radio zadnjih 10ak godina. Nista posebno.
Misliš stvarno da je ovo što radi u Spursima ništa posebno?

Fale trofeji, ok, ali to nikada nije ni bio neki klub koji osvaja trofeje, mislim pričamo o klubu kojem je ona utakmica u LP sa Milanom i cjelokupan onaj izlet sa Baleom u LP jedan od vrhunaca kluba zadnjih x godina, čovjek ih je doveo na level redovnog igranja LP i legitimnog konkurisanja za sami vrh PL.

Ok, čokiraju u Ligi, tu svakako igra mentalitet kluba što se vraća na početak mog posta, nije to toliko ni njegova krivica, mislim da mu se može zamjeriti samo to što do ove sezone nije ozbiljno bacio koplje na neko domaće kup takmičenje, ove godine nije imao sreće protiv Chelsea.

Mislim, pogledati sa kakvim, povredama osakaćenim kadrom rutinski bježi objektivno jačim ribama kao što su Chelsea i Man Utd u Ligi je ogroman posao.
tuzlak1212

#22961 Re: UEFA Champions League

Post by tuzlak1212 »

Neko poput Enriquea bi bio dobar Realu al nezz da li bi taj dosao na tu klupu... I Klopp bi se dobro uklopio i napravio dar mar... Treba im trener koji forsira timsku igru, puca po svojoj prirodi na apsolutno sve trofeje i koji se razumije u dusu ovog sporta istovremeno.
Promjena fudbala koja je krenula Pepovom Barcom a danas jako daleko dogurala u svim liga peticama, je nesto s cim mnogi treneri muku muce, pogotovo stari treneri, a ova dvojica su se pokazala fenomenalnim.
Korovjev

#22962 Re: UEFA Champions League

Post by Korovjev »

Ja od kad sam prvi pit vidio Krojfa kako igra, samo za Ajax znam.
Xavier1

#22963 Re: UEFA Champions League

Post by Xavier1 »

AmiĐa_Idriz wrote:
Gerro wrote:Lako mu je raditi u Tottenhamu bez pritiska osvajanja bilo cega. Radi ono sto je Wenger radio zadnjih 10ak godina. Nista posebno.

Fale trofeji, ok, ali to nikada nije ni bio neki klub koji osvaja trofeje, mislim pričamo o klubu kojem je ona utakmica u LP sa Milanom i cjelokupan onaj izlet sa Baleom u LP jedan od vrhunaca kluba zadnjih x godina, čovjek ih je doveo na level redovnog igranja LP i legitimnog konkurisanja za sami vrh PL.

Ok, čokiraju u Ligi, tu svakako igra mentalitet kluba što se vraća na početak mog posta, nije to toliko ni njegova krivica, mislim da mu se može zamjeriti samo to što do ove sezone nije ozbiljno bacio koplje na neko domaće kup takmičenje, ove godine nije imao sreće protiv Chelsea.

Mislim, pogledati sa kakvim, povredama osakaćenim kadrom rutinski bježi objektivno jačim ribama kao što su Chelsea i Man Utd u Ligi je ogroman posao.
Ma doveo je Tottenham na nivo kada mogu ravnopravno igrati sa bilo kojim klubom na svijetu. Mene ne bi iznenadilo da doguraju daleko u ovom takmicenju. Sjeti se samo kako su nadigrali Juventus pa bas nesretno ispali.
animals

#22964 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

Zasto niko ne spominje Simonea..
bolji je od svi nabrojani..
AmiĐa_Idriz

#22965 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Xavier1 wrote: Ma doveo je Tottenham na nivo kada mogu ravnopravno igrati sa bilo kojim klubom na svijetu. Mene ne bi iznenadilo da doguraju daleko u ovom takmicenju. Sjeti se samo kako su nadigrali Juventus pa bas nesretno ispali.
Teško je reći mogu li daleko jer je takmičenje nepredvidivo poprilično, ali ne bi se iznenadio, recimo zapadne ih Ajax, Porto/Roma i eto ih u 1/2 finalu sigurno.

Protiv Juventusa ih je koštala nezrelost i neiskustvo kao ekipu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#22966 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Jbt koji je Zidane bog. Prekuco igricu i otiso sam. Napravio je ono sto je Sumaher u F1 trebao na kraju 2004.
animals

#22967 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

Pa mozda je Zidane dobar trener, a mozda je i imao ekipu koja je bila na vrhuncu..
i kladim se da Ajax ne bi juce prosao, da je Ramos igrao..
animals

#22968 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

Moze ko da sere po Ramosu, ali sjetimo se prve titule protiv Atletika i njegovog gola u
zadnjim sekundama..pa prosle godine polomi pametno Salaha, i sjeba Liverpool..
ma covjek jedini koji je ovu odbranu krpao..ostalo karine..
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#22969 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Mislio sam u kontekstu licne procjene situacije. Kakav je trener vrlo je tesko reci. Za ovaj Real ocigledno najboji u datom trenutku.
Xavier1

#22970 Re: UEFA Champions League

Post by Xavier1 »

AmiĐa_Idriz wrote:
Xavier1 wrote: Ma doveo je Tottenham na nivo kada mogu ravnopravno igrati sa bilo kojim klubom na svijetu. Mene ne bi iznenadilo da doguraju daleko u ovom takmicenju. Sjeti se samo kako su nadigrali Juventus pa bas nesretno ispali.
Teško je reći mogu li daleko jer je takmičenje nepredvidivo poprilično, ali ne bi se iznenadio, recimo zapadne ih Ajax, Porto/Roma i eto ih u 1/2 finalu sigurno.

Protiv Juventusa ih je koštala nezrelost i neiskustvo kao ekipu.
Sad im polako glavni igraci dolaze u najbolje godine. Samo je pitanje mogu li ih zadrzati. Pomaze to sto igraju u EPL-u pa bi mozda i mogli. Ipak nisu Ajax da cim se neko pokaze ide prodaja. Kane je vec jedno tri godine medju najboljim napadacima na svijetu.
AmiĐa_Idriz

#22971 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

animals wrote:pa prosle godine polomi pametno Salaha, i sjeba Liverpool..
Samo bi da dodam i nokautiranje golmana.
Fajcion

#22972 Re: UEFA Champions League

Post by Fajcion »

Za Salaha vam kmečanje neće nikada proći. :-)
omar little

#22973 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

ja da sam navijac reala, kao sto i jesam :D, ja bih radje neznanca i amatera nekog nego simeonea. trostruki branic krune da se marise k'o zadnji talijanski mesar, strateski ide na opstruiranje igre, jedva prelazi svoju polovicu i igra na 1:0. gore od mourinha.
AmiĐa_Idriz

#22974 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Fajcion wrote:Za Salaha vam kmečanje neće nikada proći. :-)
Kome?

Većina je složna da bi i sa Salahom izgubili, samo što bi vjerovatno pružili malo jači otpor. Zna se da je Liverpool izgubio zbog samog sebe tu noć.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#22975 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

AmiĐa_Idriz wrote:

Precijenjen je sav taj njegov rad. Ono sto ce ljudi pamtiti je 0 trofeja. Slicno ce biti i sa Kloppom ako nista ne osvoji.
Post Reply