Ako vecina Bosnjaka misli kao ti ,tesko se njima,nazalost.Zamisljas vjerojatno islamsku dzamahiriju na ovim prostorima,kao sto Novorusi zamisljaju pravoslavnu na prostorima istocne Ukrajine.KAMI666 wrote:A ko si ti da ljepis epitete ko je sta, ko je Bosnjak i kako treba da misli Bosnjak? Otkad to nacija i vjera ima veze sa slobodnim misljenjem svakog individua? PRekini sa svojim budalestinama, zar ne primjetis kako lupas, tebi ako je NATO svetinja meni i drugima nije, kao sto nije ni Rusija ni Novorusija. Stvari treba gledati sa realne strane i imati suosjecaja sa ljudima i obicnim narodom kojeg tamo nacisticka ukrainska banda masakrira granatama. TI ako si "neki pravi Bosnjak" trebao bi imati i mrvicu razumjevanja barem u tom segmentu, jer neku noc su i tebe i tvoje tako gadjali isti ti nacisti. Ako nisi prezivio rat onda nemas pojma o nicemu, tebi je ionako ovo sve u stilu Counter Strike igrice, kako za tebe tako i za tvoje "pucanstvo".Drvenija87 wrote:Simpatiziras ti sve ono sto ide na ruku Rusiji,nije to zbilja tesko primjetiti.Nastojis u svojim postovima dokazati da su svu Ukrajinci Banderovci,sto uopce nije istina.nOrMaLaC wrote:NATO je jedini lijek za takve i ujedno barijera protiv Slavenske pravoslavne Imperije.
Veću glupost odavno nisam čuo, da se moram tako izraziti. Koji NATO? NATU je jedini cilj da se što više približi Rusiji. Niko ne govori ovdje da je "EuroAzijska " snaga ili "Slavenska pravoslavna imperija" kako ti to nazivaš sjajna i bezgriješna, ali tvrditi da je NATO nešto dobro u ovome je gnusna laž.
Jacenjuk,Porošenko,Timušenko,Tjahnibok sve su to sluge koje će i dalje gurati Ukrajinu u propast uz podršku zapada i "marioneta" Grobovi Ukrajinaca će i dalje nažalost puniti kao što je to slučaj u zadnjihb nekoliko dana.
Ne znam da li znaš ali Donbas je uvijek hranio Ukrajinu prije, za razliku od nerazvijenog zapada koji je i dan danas najsiromašniji dio Ukrajine.
Ne kažem ja niti da je Novorusija sjajna, ali zalagati se čvrsto za jedno "stranu" u ovom sukobu je besmisleno meni...
I da, ne simpatišem niti Strelkova niti Zaharčenka.
Ima preko 60 000 Rusa u Lvivu pa ih nitko ne dira.
Za mene osobno je NATO svetinja,a kome se ne svidja, pravac Rusija i daleki Istok.
Najlakse oponasati borbu protiv NATO pakta sa Zapada i glumiti zestoke kriticare .To je nisto drugo nego obicni kukavicluk i cinizam.
Nesto nisam primjetila da si ikada spomenuo Putinovu bandu u Ceceniji koji su mjesecima masakrirali muslimanske civile teskim topnistvom i vojnim zrakoplovima.