Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jesi li gledao u radnji gdje je nekada bio Turbo Limach u ulici Maršala Tita? Izgleda mi kao prodavnica koja bi mogla imati takve stvari. Ili, recimo, da pogledaš u MyGift shopu u BBI centru. Oni isto tako imaju razne figurice, maske i ostalo. Možeš ih kontaktirati preko Facebooka. Na Google-u mi izbacuje da se Turbo Limach nalazi na Ilidži. Možda bi i tamo trebao pogledati. Ne razumijem se u igračke, ali pretpostavljam da se ovakve figurice nalaze u boljim, specijalizovanim prodavnicama za djecu.
Jesi li gledao u radnji gdje je nekada bio Turbo Limach u ulici Maršala Tita? Izgleda mi kao prodavnica koja bi mogla imati takve stvari. Ili, recimo, da pogledaš u MyGift shopu u BBI centru. Oni isto tako imaju razne figurice, maske i ostalo. Možeš ih kontaktirati preko Facebooka. Na Google-u mi izbacuje da se Turbo Limach nalazi na Ilidži. Možda bi i tamo trebao pogledati. Ne razumijem se u igračke, ali pretpostavljam da se ovakve figurice nalaze u boljim, specijalizovanim prodavnicama za djecu.
Postoji li neka firma u Sarajevu koja prodaje bijelu tehniku, a uz to otkupljuje polovnu ili neispravnu? Npr. Kupio bih novu ves masinu, a pri tom prodao staru za umanjen racun nove. Ako nema, sta da radim sa starom masinom, ovi na piku sto otkupljuju nude sicu.
mk ultra wrote: ↑24/02/2020 14:02
ne mislim da ćeš kod bilo koga dobiti više od 50KM popusta na novi uređaj
Znas li firme koje nude takve popuste. Bolje je i za 50 nego da se natezem sa ovima sa pika za isti ili manji novac, pa cekam da dođu i pokupe uređaj, pa onda tek trazim novi. Ovako bi barem sve zavrsio u jednom danu.
Rizvan wrote: ↑24/02/2020 13:59
Postoji li neka firma u Sarajevu koja prodaje bijelu tehniku, a uz to otkupljuje polovnu ili neispravnu? Npr. Kupio bih novu ves masinu, a pri tom prodao staru za umanjen racun nove. Ako nema, sta da radim sa starom masinom, ovi na piku sto otkupljuju nude sicu.
cini mi se da oni kupitehniku daju neki popust na stari uredjaj, i popust na gotovinsko placanje...
Znas li firme koje nude takve popuste. Bolje je i za 50 nego da se natezem sa ovima sa pika za isti ili manji novac, pa cekam da dođu i pokupe uređaj, pa onda tek trazim novi. Ovako bi barem sve zavrsio u jednom danu.
[/quote]
Rizvan wrote: ↑24/02/2020 13:59
cini mi se da oni kupitehniku daju neki popust na stari uredjaj, i popust na gotovinsko placanje...
s31 wrote: ↑24/02/2020 14:25
gdje u sarajevu nabaviti rešetku za roštilj imam mikrovalnu i roštilj što bi rekli dva u jedan........ rešetka mi treba i to baš hitno........... tanjir mikrovalne je standardan prečnik 27 cm.........
Gdje u Sa odnijeti dosta dobar fotoaparat na servis (Nikon), greška E:62:10, klasični problem koji ima ogroman broj Nikon kamera, a meni je sad počeo jeb... fotke? Našao sam servis u blizini Merkatora, navodno su preporuke dobre, ali bih bio zahvalan na savjetima.
noviclan wrote: ↑26/02/2020 04:53
Gdje kupiti novi album-originalni cd aleksandre radovic hvala
A pored Magaze pogledaj i u BBI u onoj knjižari u podrumu, a isto tako prekoo puta Ekonomije u Miskinovoj imaš lika koji prodaje cd-ove. Ima vani izloženo, a radnja mu je u Staklenom gradu.