BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#22926 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Gledam bezze pregled spanske lige juce i vidim Kenana Kodru u Osasuni. Nisam pratio vala, a garant se pisalo ovdje ljetos. Izgleda da im je on haman pa donio svojim golovima prolaz u Primeru. Ima youtube video on daje gol tamo se rusi tribina bukvalno. :D
Pa onda nadjoh neke intervjue i to.

Da ne trazim sad po temi posto se garant pisalo...sta se radi po tom pitanju? Je li ga iko spomenuo do sad iz strucnog staba ili saveza? :?
Je li ga ko pratio malo vise, kako igra i to?
Fudo387

#22927 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Fudo387 »

jeza u ledja wrote:Gledam bezze pregled spanske lige juce i vidim Kenana Kodru u Osasuni. Nisam pratio vala, a garant se pisalo ovdje ljetos. Izgleda da im je on haman pa donio svojim golovima prolaz u Primeru. Ima youtube video on daje gol tamo se rusi tribina bukvalno. :D

Da ne trazim sad po temi posto se garant pisalo...sta se radi po tom pitanju? Je li ga iko spomenuo do sad iz strucnog staba ili saveza? :?
Nadjoh,

Zajeban Keno, fino je zavuce.
A sto savez, jel to nema nase drzavljanstvo?
luckylaka

#22928 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:Gledam bezze pregled spanske lige juce i vidim Kenana Kodru u Osasuni. Nisam pratio vala, a garant se pisalo ovdje ljetos. Izgleda da im je on haman pa donio svojim golovima prolaz u Primeru. Ima youtube video on daje gol tamo se rusi tribina bukvalno. :D

Radi Mesha na tome odavno...Dzeko,Vedo,Djuric,Hodzic,Kodro
Edin H.

#22929 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

luckylaka wrote:

Radi Mesha na tome odavno...Dzeko,Vedo,Djuric,Hodzic,Kodro
Samo nam je on falio, pa da odbije da ide u Iran na tekmu. :-x

Pojedinci nikada nece shvatiti prioritete.
jeza u ledja

#22930 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Ako uspiju izgubiti jos jednog od brace Karacica nek se svi kolektivno ubiju. :-x
Logovan

#22931 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:Ako uspiju izgubiti jos jednog od brace Karacica nek se svi kolektivno ubiju. :-x
Evo reče Karačić da će braniti za nas. :thumbup:
jeza u ledja

#22932 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Eh, odlicno. :thumbup:

Znamo za pricu o braci mu rukometasima. :-)
Tyke

#22935 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Prelijep pogodak Djurica, momak zasluzuje bolji klub od Cesene.

Sunjic je postigao pogodak za Stutgart. Meni je on bolje rjesenje od Zukanovica, koji u klubu redovno igra beka posljednjih sezona. Sunjic mi je cvrsci i pozrtvovaniji nekako, volio bih njega sa Spahicem gledati protiv Belgije.
ja71

#22936 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ja71 »

naravno Šunjic. kad nam je prošli put Felaini dao glavom čitav je forum brujio o tome da je on trebao od 1. minute
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#22937 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

pjanić, višća, ibišević zabili :thumbup:
Tyke

#22938 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Visca ubija u Turskoj, ali i igra daleko blize golu, a ne u ovoj nasoj old skool 442 taktici.

Bas me zanima sta misli Mesa, ko ce zaustaviti De Brunea i Hazarda. Cak me i vise strah ovog prvog.
insaneinthebrain

#22939 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by insaneinthebrain »

prcić zabio za rennes, :thumbup: :bih:
jest da cemo ga tesko vise ikad gledati u repki
Korisničkoime

#22940 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Tyke wrote:Prelijep pogodak Djurica, momak zasluzuje bolji klub od Cesene.

Sunjic je postigao pogodak za Stutgart. Meni je on bolje rjesenje od Zukanovica, koji u klubu redovno igra beka posljednjih sezona. Sunjic mi je cvrsci i pozrtvovaniji nekako, volio bih njega sa Spahicem gledati protiv Belgije.
Sunjicu su smrt brzi protivnicki igraci i brza igra pogotovo u kombinaciji sa visoko postavljenom odbranom da ne spominjem eventulane rotacije na beka od same pomisli me hvata jeza.
Korisničkoime

#22941 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

ja71 wrote:naravno Šunjic. kad nam je prošli put Felaini dao glavom čitav je forum brujio o tome da je on trebao od 1. minute
Felaini kod gola uopste nije ni skocio, nije bilo nekog zracnog duela koji je neki nas igrac s njim izgubio pa smo primili gol, zapravo nije bilo nijednog naseg igraca na Felainiju, covjek utracao u nasih 16 metara niti ga je ko pratio niti ga je neko eventualno ko preuzeo. Sumnjam da bi tu Sunjic bilo sta pomogao a iovako postavljanje mu i nije bas jaca strana.
Tyke

#22942 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Korisničkoime wrote:

Sunjicu su smrt brzi protivnicki igraci i brza igra pogotovo u kombinaciji sa visoko postavljenom odbranom da ne spominjem eventulane rotacije na beka od same pomisli me hvata jeza.
Ma i Zuka mi izgleda nekako pogubljeno, nije ni on pretjerano brz igrac, Sunjic mi je jaci u duelima i skok igri, ali ima i toga da je prespor za Belgijance koji su fakat brzi.

Hajde vidicemo hoce li Mesa pogoditi sa izborom, mada sam skeptican po pitanju njegovog vodjenja reprezentacije.
Tomahawk11
Globalni moderator

#22944 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

Dobar vikend, generalno, za nase reprezentativce (i one potencijalne).
Memisevic ponovo odigrao odlicnu utakmicu za Groningen, nazad beton, a stigao je cak i precku pogoditi te asistirati za vodeci pogodak svoje ekipe.
Mirza007

#22945 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Tyke wrote:Visca ubija u Turskoj, ali i igra daleko blize golu, a ne u ovoj nasoj old skool 442 taktici.

Bas me zanima sta misli Mesa, ko ce zaustaviti De Brunea i Hazarda. Cak me i vise strah ovog prvog.
Mislim da cemo protiv Belgije igrati 4-2-3-1 i Visca ce biti na desnoj strani. Ova formacija mu pase vise nego 4-4-2.
U pocetnoj fazi odbrane bi mogao biti koristen na Hazardu a u napadu ce dobro doci za kontre i moguce golove/asistencije za Dzeku.
Mirza007

#22946 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Tyke wrote:
Korisničkoime wrote:

Ma i Zuka mi izgleda nekako pogubljeno, nije ni on pretjerano brz igrac, Sunjic mi je jaci u duelima i skok igri, ali ima i toga da je prespor za Belgijance koji su fakat brzi.

Hajde vidicemo hoce li Mesa pogoditi sa izborom, mada sam skeptican po pitanju njegovog vodjenja reprezentacije.
Nije ni Sunjic brzi Gonzales ali bih ga protiv Belgijanaca upario sa Spahicem.
Mirza007

#22947 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Logovan wrote:
:thumbup: :thumbup:
Malo mi je cudno da se nakon dobre sezone (pogotovo na reprezentativnom nivou) ne mice dalje od Cesene.
MOSALJOZE

#22948 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Bilo je ponuda,ali predsjednik Cesene tražio više novca.
Korisničkoime

#22949 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Tyke wrote:
Korisničkoime wrote:

Sunjic je svakako nas najjaci igrac u skoku mada je mene vise strah njihovih krila nego Lukakua mada eno ga zabi tri komada za klub. Zukanovic nije brz igrac ali se bolje postavlja od Sunjica a nekada je to vec pola kirije te je puno sigurniji kada izlazi na bekovske pozicije kao i kada igramo sa viskoko postavljenom odbranom sto ce mozda biti nuzna ako nasa sredina bude igrala stalan presing.
Ne znam po meni se tek sada od ovih kvalifikacija od ove utakmice pika sta Mesa radi jer je realno stigao u nevrijeme u pola proslih kvalifikacija gdje pod njim ni utakmice koje smo dobili nisu bas dobro izgledale. Ova protiv Estonije je obecavajuca ali ostaje da vidimo. Protiv Belgije i nemamo bas puno ocekivato ali opet tada smo i najbolji pa vidit cemo, po meni je bitnije Grcku klepit dva puta a u Zenici pokusati izvuci remi s Belgijom, samo da ne prospemo bodove protiv kakve znj ekipe s kojom niko i ne racuna.
Artest

#22950 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Artest »

Memisaga :thumbup:

Hadziahmetovic se ustalio u vrlo dobroj i ambicioznoj ekipi. :thumbup:
Mali zna lopte, ali sto je jos vaznije, moze trcat. To mi je bi najveci strah u vezi njega.

Eh da je srece da se plasiramo u Rusiju, pa da tamo ispromovisemo par momaka koji zaista vrijede i imaju perspektivu.
Post Reply