Pa onda nadjoh neke intervjue i to.
Da ne trazim sad po temi posto se garant pisalo...sta se radi po tom pitanju? Je li ga iko spomenuo do sad iz strucnog staba ili saveza?
Je li ga ko pratio malo vise, kako igra i to?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nadjoh,jeza u ledja wrote:Gledam bezze pregled spanske lige juce i vidim Kenana Kodru u Osasuni. Nisam pratio vala, a garant se pisalo ovdje ljetos. Izgleda da im je on haman pa donio svojim golovima prolaz u Primeru. Ima youtube video on daje gol tamo se rusi tribina bukvalno.![]()
Da ne trazim sad po temi posto se garant pisalo...sta se radi po tom pitanju? Je li ga iko spomenuo do sad iz strucnog staba ili saveza?![]()
Radi Mesha na tome odavno...Dzeko,Vedo,Djuric,Hodzic,Kodrojeza u ledja wrote:Gledam bezze pregled spanske lige juce i vidim Kenana Kodru u Osasuni. Nisam pratio vala, a garant se pisalo ovdje ljetos. Izgleda da im je on haman pa donio svojim golovima prolaz u Primeru. Ima youtube video on daje gol tamo se rusi tribina bukvalno.![]()
Da ne trazim sad po temi posto se garant pisalo...sta se radi po tom pitanju? Je li ga iko spomenuo do sad iz strucnog staba ili saveza?![]()
Samo nam je on falio, pa da odbije da ide u Iran na tekmu.luckylaka wrote:Radi Mesha na tome odavno...Dzeko,Vedo,Djuric,Hodzic,Kodrojeza u ledja wrote:Gledam bezze pregled spanske lige juce i vidim Kenana Kodru u Osasuni. Nisam pratio vala, a garant se pisalo ovdje ljetos. Izgleda da im je on haman pa donio svojim golovima prolaz u Primeru. Ima youtube video on daje gol tamo se rusi tribina bukvalno.![]()
Evo reče Karačić da će braniti za nas.jeza u ledja wrote:Ako uspiju izgubiti jos jednog od brace Karacica nek se svi kolektivno ubiju.
Sunjicu su smrt brzi protivnicki igraci i brza igra pogotovo u kombinaciji sa visoko postavljenom odbranom da ne spominjem eventulane rotacije na beka od same pomisli me hvata jeza.Tyke wrote:Prelijep pogodak Djurica, momak zasluzuje bolji klub od Cesene.
Sunjic je postigao pogodak za Stutgart. Meni je on bolje rjesenje od Zukanovica, koji u klubu redovno igra beka posljednjih sezona. Sunjic mi je cvrsci i pozrtvovaniji nekako, volio bih njega sa Spahicem gledati protiv Belgije.
Felaini kod gola uopste nije ni skocio, nije bilo nekog zracnog duela koji je neki nas igrac s njim izgubio pa smo primili gol, zapravo nije bilo nijednog naseg igraca na Felainiju, covjek utracao u nasih 16 metara niti ga je ko pratio niti ga je neko eventualno ko preuzeo. Sumnjam da bi tu Sunjic bilo sta pomogao a iovako postavljanje mu i nije bas jaca strana.ja71 wrote:naravno Šunjic. kad nam je prošli put Felaini dao glavom čitav je forum brujio o tome da je on trebao od 1. minute
Ma i Zuka mi izgleda nekako pogubljeno, nije ni on pretjerano brz igrac, Sunjic mi je jaci u duelima i skok igri, ali ima i toga da je prespor za Belgijance koji su fakat brzi.Korisničkoime wrote:Sunjicu su smrt brzi protivnicki igraci i brza igra pogotovo u kombinaciji sa visoko postavljenom odbranom da ne spominjem eventulane rotacije na beka od same pomisli me hvata jeza.Tyke wrote:Prelijep pogodak Djurica, momak zasluzuje bolji klub od Cesene.
Sunjic je postigao pogodak za Stutgart. Meni je on bolje rjesenje od Zukanovica, koji u klubu redovno igra beka posljednjih sezona. Sunjic mi je cvrsci i pozrtvovaniji nekako, volio bih njega sa Spahicem gledati protiv Belgije.
Mislim da cemo protiv Belgije igrati 4-2-3-1 i Visca ce biti na desnoj strani. Ova formacija mu pase vise nego 4-4-2.Tyke wrote:Visca ubija u Turskoj, ali i igra daleko blize golu, a ne u ovoj nasoj old skool 442 taktici.
Bas me zanima sta misli Mesa, ko ce zaustaviti De Brunea i Hazarda. Cak me i vise strah ovog prvog.
Nije ni Sunjic brzi Gonzales ali bih ga protiv Belgijanaca upario sa Spahicem.Tyke wrote:Ma i Zuka mi izgleda nekako pogubljeno, nije ni on pretjerano brz igrac, Sunjic mi je jaci u duelima i skok igri, ali ima i toga da je prespor za Belgijance koji su fakat brzi.Korisničkoime wrote:Sunjicu su smrt brzi protivnicki igraci i brza igra pogotovo u kombinaciji sa visoko postavljenom odbranom da ne spominjem eventulane rotacije na beka od same pomisli me hvata jeza.Tyke wrote:Prelijep pogodak Djurica, momak zasluzuje bolji klub od Cesene.
Hajde vidicemo hoce li Mesa pogoditi sa izborom, mada sam skeptican po pitanju njegovog vodjenja reprezentacije.
Malo mi je cudno da se nakon dobre sezone (pogotovo na reprezentativnom nivou) ne mice dalje od Cesene.Logovan wrote:
![]()
Sunjic je svakako nas najjaci igrac u skoku mada je mene vise strah njihovih krila nego Lukakua mada eno ga zabi tri komada za klub. Zukanovic nije brz igrac ali se bolje postavlja od Sunjica a nekada je to vec pola kirije te je puno sigurniji kada izlazi na bekovske pozicije kao i kada igramo sa viskoko postavljenom odbranom sto ce mozda biti nuzna ako nasa sredina bude igrala stalan presing.Tyke wrote:Ma i Zuka mi izgleda nekako pogubljeno, nije ni on pretjerano brz igrac, Sunjic mi je jaci u duelima i skok igri, ali ima i toga da je prespor za Belgijance koji su fakat brzi.Korisničkoime wrote:Sunjicu su smrt brzi protivnicki igraci i brza igra pogotovo u kombinaciji sa visoko postavljenom odbranom da ne spominjem eventulane rotacije na beka od same pomisli me hvata jeza.Tyke wrote:Prelijep pogodak Djurica, momak zasluzuje bolji klub od Cesene.
Hajde vidicemo hoce li Mesa pogoditi sa izborom, mada sam skeptican po pitanju njegovog vodjenja reprezentacije.