Lik igra da im popuni igracki kadar. I meni je drag, nemoj pogresno shvatiti, ali ovdje pricaju kao da je udarna tacka nase postave i da kao bez njega ne bi znali guzicu od glave._terminaš_ wrote:Pa nije ni Pirlo a ni Xavi a vala nije ni za odbaciti.todd_smith wrote:Ispade sada Rahimic jebeni Pirlo i Xavi ala 2 u 1.
Lik je ogranicen igrac, star i malo iznad prosjeka, necemo se lagati sad. Ali nemamo boljeg za tu poziciju i sta ces.
Ograničen nije. Radi svoj posao na terenu. Ne znam šta ti hoćeš od njega? Da dribla? Da zabija golove? Star jeste, ali hoćemo li ga to odbaciti zbog starosti?Rusima valja i dalje, jest da ne igra skoro pa nikako ali ga ljudi poštuju i znaju da im još može pomoći.
Pod hitno nam treba mladi defanzivni vezni tipa ala Busquets ili Makelele u Chelseaju prije par godina. Rahimic nije taj igrac i sa njim na toj poziciji na SP ici ce biti samoubistvo.
Ni Salihovic nije dobar za tu poziciju kao sto neko iznad pise, em je lik sav od stakla, em je krkan za tu poziciju i dobiti ce odmah crveni za glup faul i kada zapne zbog silnih povreda on se odmah povuce i pusti loptu kada ide 50/50
Zahirovica ne znam zasto spominju, pa Sesar je vise napredovao u 6 mjeseci nego taj momak u zadnju godinu dvije, i to kazem a Ado mi je jedan od najdrazih nasih igraca, lik meni nije kalibar za repku koja ide na SP, ali nejse ode ovo u off vise.