Kako ce zatvoriti lozu?nema me tamo wrote:
Zatvore pola zapada, kraj price..
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vryzas
#22926 Re: Sarajevski derbi
- avetinja
#22927 Re: Sarajevski derbi
Zašto bi zatvari? Dovoljno je da stavite da samo članovi FK Sarajevo mogu kupiti ulaznice, ali da jednu člansku kartu ne ograničava pravilo da možete kupiti samo jednu ulaznicu nego neograničen broj. Eh, sad, ako hoću, mogu učlaniti prijatelja koji navija za vas i nije član, a sebi kupiti ulaznicu i šutiti na tribini. Ako ne, na drugi način se pokušati snaći (zamoliti prijatelja koji je član da mi kupi ulaznicu) ili gledati preko ekrana.nema me tamo wrote:Zatvore pola zapada, kraj price..
-
nema me tamo
#22928 Re: Sarajevski derbi
A joj suvišnih pitanja..vryzas wrote:Kako ce zatvoriti lozu?nema me tamo wrote:
Zatvore pola zapada, kraj price..![]()
Sve zatvore do lože eto..
Kako god okreneš Manijaci ce sami bojkot lupit kad vide koliko im ulaznica dajemo.
A nemojte me krivo shvatiti isto..
Govorim iskljucivo za Ultrase što se tice normalne raje oni mogu..
Last edited by nema me tamo on 13/04/2017 17:16, edited 1 time in total.
-
Ripicipi
#22929 Re: Sarajevski derbi
Ekrana, ekrana... tako ce vam i biti.avetinja wrote:Zašto bi zatvari? Dovoljno je da stavite da samo članovi FK Sarajevo mogu kupiti ulaznice, ali da jednu člansku kartu ne ograničava pravilo da možete kupiti samo jednu ulaznicu nego neograničen broj. Eh, sad, ako hoću, mogu učlaniti prijatelja koji navija za vas i nije član, a sebi kupiti ulaznicu i šutiti na tribini. Ako ne, na drugi način se pokušati snaći (zamoliti prijatelja koji je član da mi kupi ulaznicu) ili gledati preko ekrana.nema me tamo wrote:Zatvore pola zapada, kraj price..
-
lakilaka
#22930 Re: Sarajevski derbi
i to je moguce da se desi.vryzas wrote:relativno84 wrote:Eh bilo bi dobro da se jos pojebe tv prenos
-
vryzas
#22931 Re: Sarajevski derbi
Neka zatvore ako im je u interesu. Kazem ti, tu tekmu mogu gledati iz loze ili na otvorenom dijelu zapada.nema me tamo wrote:A joj suvišnih pitanja..vryzas wrote:Kako ce zatvoriti lozu?nema me tamo wrote:
Kako god okreneš Manijaci ce sami bojkot lupit kad vide koliko im ulaznica dajemo.
- strong69
#22932 Re: Sarajevski derbi
Realno, jebo pricu i jednog i drugog tima... I stvaranje ove atmosfere. Premali je ovo grad za prevelike tenzije i revansizam. Nema smisla Zeljina prica oko ove utakmice a ni revansizam iz mog Sarajeva.avetinja wrote:Zašto bi zatvari? Dovoljno je da stavite da samo članovi FK Sarajevo mogu kupiti ulaznice, ali da jednu člansku kartu ne ograničava pravilo da možete kupiti samo jednu ulaznicu nego neograničen broj. Eh, sad, ako hoću, mogu učlaniti prijatelja koji navija za vas i nije član, a sebi kupiti ulaznicu i šutiti na tribini. Ako ne, na drugi način se pokušati snaći (zamoliti prijatelja koji je član da mi kupi ulaznicu) ili gledati preko ekrana.nema me tamo wrote:Zatvore pola zapada, kraj price..
- Grean
#22933 Re: Sarajevski derbi
Ali ako nisu u grupi koja broji vise od dvije osobe i u drustvu najmanje jednog pitaranema me tamo wrote:A joj suvišnih pitanja..vryzas wrote:Kako ce zatvoriti lozu?nema me tamo wrote:
Last edited by Grean on 13/04/2017 17:21, edited 1 time in total.
- Logovan
#22934 Re: Sarajevski derbi
Ja fakat ne mogu da vjerujem kako se brukaju pojedine kone sa postovima.
Mislim nevjerovatno.
Šta god im kažeš, ne može to tako, nije po pravilniku, to je ovako, gradski stadion, trebate ovo, ono.
Mislim nevjerovatno.
Šta god im kažeš, ne može to tako, nije po pravilniku, to je ovako, gradski stadion, trebate ovo, ono.
Last edited by Logovan on 13/04/2017 17:20, edited 1 time in total.
- avetinja
#22935 Re: Sarajevski derbi
Tako može biti samo grupi, pojedincima ne.Ripicipi wrote:Ekrana, ekrana... tako ce vam i biti.avetinja wrote:Zašto bi zatvari? Dovoljno je da stavite da samo članovi FK Sarajevo mogu kupiti ulaznice, ali da jednu člansku kartu ne ograničava pravilo da možete kupiti samo jednu ulaznicu nego neograničen broj. Eh, sad, ako hoću, mogu učlaniti prijatelja koji navija za vas i nije član, a sebi kupiti ulaznicu i šutiti na tribini. Ako ne, na drugi način se pokušati snaći (zamoliti prijatelja koji je član da mi kupi ulaznicu) ili gledati preko ekrana.nema me tamo wrote:Zatvore pola zapada, kraj price..
-
nema me tamo
#22936 Re: Sarajevski derbi
Gledaj ti sad DEDUKANA poceo je između redova da proziva Široki i Vedrana..
TO dedukane samo ja cu biti jedini ocigledno koji zna da cita između redova..
Joj da te uhvatim ko kesu..
-
vryzas
#22937 Re: Sarajevski derbi
nema me tamo wrote:
Nisam "huligan"
- avetinja
#22938 Re: Sarajevski derbi
Slažem se da nema, prvi sam bio protiv, ali ne odlučujemo ti i ja, nažalost. Nadajmo se da će sljedeći derbi na Grbavici biti drugačiji.strong69 wrote:Realno, jebo pricu i jednog i drugog tima... I stvaranje ove atmosfere. Premali je ovo grad za prevelike tenzije i revansizam. Nema smisla Zeljina prica oko ove utakmice a ni revansizam iz mog Sarajeva.avetinja wrote:Zašto bi zatvari? Dovoljno je da stavite da samo članovi FK Sarajevo mogu kupiti ulaznice, ali da jednu člansku kartu ne ograničava pravilo da možete kupiti samo jednu ulaznicu nego neograničen broj. Eh, sad, ako hoću, mogu učlaniti prijatelja koji navija za vas i nije član, a sebi kupiti ulaznicu i šutiti na tribini. Ako ne, na drugi način se pokušati snaći (zamoliti prijatelja koji je član da mi kupi ulaznicu) ili gledati preko ekrana.nema me tamo wrote:Zatvore pola zapada, kraj price..
- avetinja
#22939 Re: Sarajevski derbi
Ja samo sugerišem kako bi mogli napraviti. Logičnija vma je moja organizacija zapada nego zatvaranje.Logovan wrote:Ja fakat ne mogu da vjerujem kako se brukaju pojedine kone sa postovima.
Mislim nevjerovatno.
-
nema me tamo
#22940 Re: Sarajevski derbi
Isti sam ti..vryzas wrote:nema me tamo wrote:
Nisam "huligan"...idem na utakmice da gledam fudbal i navijam za svoj klub.
Dodjem gledam fudbal navijam kad je belaj letim i tako..
Onako klinački.
- Baltazar_khan
#22941 Re: Sarajevski derbi
ružno i bezobrazno od strane forumaša hrasno. cijeli božji dan trola, ovo sa fotografijom iz lištice mu je vrhunac bezobrazluka.nema me tamo wrote:Gledaj ti sad DEDUKANA poceo je između redova da proziva Široki i Vedrana..
Last edited by Baltazar_khan on 13/04/2017 17:25, edited 1 time in total.
-
vryzas
#22942 Re: Sarajevski derbi
Idem sam,Grean wrote:
Ali ako nisu u grupi koja broji vise od dvije osobe i u drustvu najmanje jednog pitara
- Grean
#22943 Re: Sarajevski derbi
Bujrum, od tebe tvoji nece imati koristi.vryzas wrote:Idem sam,Grean wrote:
Ali ako nisu u grupi koja broji vise od dvije osobe i u drustvu najmanje jednog pitarazapad loza ili trEbina.
- Logovan
#22944 Re: Sarajevski derbi
Ma nisam na tebe ni mislio.avetinja wrote:Ja samo sugerišem kako bi mogli napraviti. Logičnija vma je moja organizacija zapada nego zatvaranje.Logovan wrote:Ja fakat ne mogu da vjerujem kako se brukaju pojedine kone sa postovima.
Mislim nevjerovatno.
Fakat ja ne znam jesu li pojedinci pali sa druge planete ili šta već.
- avetinja
#22945 Re: Sarajevski derbi
Nemojte okretati priču na veoma bezobrazan način. Hrasno možda nije u pravu oko nekih detalja, ali ne proziva Vedrana. Vaš forumaš je spomenuo tribinu u Širokom da bi mu dao primjer da možete dati samo 1725 ulaznica na jugu. On je samo rekao da vas nema toliko i da vam ne trebaju davati čitavu tribinu. Možda je to bilo nepotrebno, ide derbi rastu tenzije, ali nemojte okretati na tu priču, jer može izaći gdje ne treba.
-
vryzas
#22946 Re: Sarajevski derbi
Grean wrote:Bujrum, od tebe tvoji nece imati koristi.vryzas wrote:Idem sam,Grean wrote:
Ali ako nisu u grupi koja broji vise od dvije osobe i u drustvu najmanje jednog pitarazapad loza ili trEbina.
Nece ni "tvoji".
Last edited by vryzas on 13/04/2017 17:31, edited 1 time in total.
- avetinja
#22947 Re: Sarajevski derbi
Naučnici kažu da su muškarci sa Marsa a žene sa Venere, tako da smo svi za druge planete.Logovan wrote:Ma nisam na tebe ni mislio.
Fakat ja ne znam jesu li pojedinci pali sa druge planete ili šta već.
-
vryzas
#22948 Re: Sarajevski derbi
nema me tamo wrote:Isti sam ti..vryzas wrote:nema me tamo wrote:
Nisam "huligan"...idem na utakmice da gledam fudbal i navijam za svoj klub.
Dodjem gledam fudbal navijam kad je belaj letim i tako..
Onako klinački.
-
Ripicipi
#22949 Re: Sarajevski derbi
A i za tih 1500 karata za jug im cijenu staviti cvaju minimum.
-
lakilaka
#22950 Re: Sarajevski derbi
Odstupanje od uobičajene prakse Ovaj put bez zajedničke press konferencije pred derbi
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ovaj-put ... rbi/232719
ode ovo predaleko.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ovaj-put ... rbi/232719
ode ovo predaleko.