Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bice ovo fina ekipica kada se sve kockice sloze... Ovom timu dodati Mane-a, Lallanu, Keitu i van Dijka i to moze biti tim koji ce se boriti za nesto.
Samo da ne izgube protiv Totenhema, ionako su u losoj formi, to bi ih bas sjebalo... Kao sto ih je rezultat kod Citya sjebao, jedva da igraju kako treba posle onog, a bili su odlicni u svemu do onog crvenog kartona za Mane-a.
Svejedno, nece kod nas sigurno, mi ne mozemo dovesti igraca koji hoce da dodje kod nas, koji bojkotuje svoju ekipu zbog nas. Ne znam kako ste zamislili da dovedemo igraca koji je besplatan i kojeg zele Barca i Bayern.
Mustang1 wrote:Svejedno, nece kod nas sigurno, mi ne mozemo dovesti igraca koji hoce da dodje kod nas, koji bojkotuje svoju ekipu zbog nas. Ne znam kako ste zamislili da dovedemo igraca koji je besplatan i kojeg zele Barca i Bayern.
Odgovor se krije par postova iznad, ono gdje se spominje Kijev
Moreno igra dobro, ali se vidi da je samo pitanje vremena kada ce opet biti ona stara budala, sto ce samo jednom skociti na igraca u petercu.
Nikad necu zaboraviti protiv Arsenala, kada skoci u noge jednom od njihovih igraca, sudija nekim cudom ne svira penal, Moreno ustade i udari tog istog igraca po nogama ponovo Naravno penal...