nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Ateista
#22926 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ocam ba, moja masina na premiJum gumama moze gdje hoces, ta ce meni ko sta zabranjivati... 
- drug_profi
- vjeshalica
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#22929 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
volio bih da sam bio i vidio...
ne izgleda mi nepremostivo
mislim da je romanija bila kritičnija u noći sa nedjelje na ponedjeljak nego ovo, pa su ljudi prošli....
ne izgleda mi nepremostivo
mislim da je romanija bila kritičnija u noći sa nedjelje na ponedjeljak nego ovo, pa su ljudi prošli....
-
NediM17
#22930 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vjeruj da ti je bolje da ne dozivis.
Ja sam nekad poslije rata isao od Senja preko Bihaca do Sarajeva, noc, vjetar, snijeg, oci ispadaju.
Da nije bila godzile u obliku Nissana Patrola daj boze da bih prosao.
Doduse prosao je za mnom i kolega sa Transporterom syncrom.
Ja sam nekad poslije rata isao od Senja preko Bihaca do Sarajeva, noc, vjetar, snijeg, oci ispadaju.
Da nije bila godzile u obliku Nissana Patrola daj boze da bih prosao.
Doduse prosao je za mnom i kolega sa Transporterom syncrom.
- mk ultra
#22931 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne znam, vozio sam Prozor - TG - Blidinje - Jablanica po ovakvom vremenu... srećom po danu
romanija x puta, snijega kamara, i ne samo ja... već hiljade ljudi
meni se čini da se ova zaglavljenja dešavaju samo kada su ljetni vozači u pitanju, ala pošli jaranike na planinu, da vide snijeg, ili dalmatinci do ZG na svojim polu gumama + nikakvo iskustvo na snijegu
pa snimao se onaj iz Splita kad je na jahorinu dolazio, ne smije preko 30kmh, dzabe zimske gume
-
NediM17
#22932 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa to je problem, takvi te zajebu.
Necu nikad zaboraviti, od Rozaja preko Kule do Peci i Pristine, isto tako snijeg ubi.
Dole na pocetku iznad Rozaja
murija crnogorska ne pusta nikog.
Kod mene Transporter syncro, sa onim slabasnim 2.4 atmo dizelom, dobre zimske gume.
Izmolim ih da me puste, kazu nije tebi problem, ali daj boze da prodjes, slepera zaglavljenih, malih auta k'o u prici.
Uglavnom, da skratim, jedva se isprovlacio pored slovenackih i hrvatskih kamiona bez zimske opreme, kosovara gastarbajtera...
Tako da nije uvijek sve do tebe i tvog auta.
Znao sam i na Komaru sa Land cruiserom zapeti zbog takvih.
Zato cim kazaljka padne na pola, dosipati.
Flasa vode, nekog keksa, krekera, cokolade, cebe, vreca za spavanje...
Necu nikad zaboraviti, od Rozaja preko Kule do Peci i Pristine, isto tako snijeg ubi.
Dole na pocetku iznad Rozaja
murija crnogorska ne pusta nikog.
Kod mene Transporter syncro, sa onim slabasnim 2.4 atmo dizelom, dobre zimske gume.
Izmolim ih da me puste, kazu nije tebi problem, ali daj boze da prodjes, slepera zaglavljenih, malih auta k'o u prici.
Uglavnom, da skratim, jedva se isprovlacio pored slovenackih i hrvatskih kamiona bez zimske opreme, kosovara gastarbajtera...
Tako da nije uvijek sve do tebe i tvog auta.
Znao sam i na Komaru sa Land cruiserom zapeti zbog takvih.
Zato cim kazaljka padne na pola, dosipati.
Flasa vode, nekog keksa, krekera, cokolade, cebe, vreca za spavanje...
- nepass1
#22933 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Isao sam ja preko romanije sa fibilakom, ni grtalica nije prosla, brisaci zaledili. Uglavnom nikad me vise auta nije prestiglo.mk ultra wrote: ↑28/02/2023 15:06ne znam, vozio sam Prozor - TG - Blidinje - Jablanica po ovakvom vremenu... srećom po danu
romanija x puta, snijega kamara, i ne samo ja... već hiljade ljudi
meni se čini da se ova zaglavljenja dešavaju samo kada su ljetni vozači u pitanju, ala pošli jaranike na planinu, da vide snijeg, ili dalmatinci do ZG na svojim polu gumama + nikakvo iskustvo na snijegu
pa snimao se onaj iz Splita kad je na jahorinu dolazio, ne smije preko 30kmh, dzabe zimske gume
- mk ultra
#22934 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jedan stariji ciko iz GZ je meni cesto govorio
Nikad preko romanije bez punog rezervoara, sendvic i vode
Nikad preko romanije bez punog rezervoara, sendvic i vode
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
-
Dr Arsla
#22936 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Situacija od danas. Vozim magistralom i sustižem tri auta. Oni voze malo ispod ograničenja. Priblžavamo se mostu na kojem je puna linija. Ne pada mi na pamet da pretičem. U tom momentu stizem na most i debil koji se pojavio iza mene pretiče me na mostu na punoj liniji. Kontam žuri mu se nešto plaho čim radi očit prekršaj. Nakon mosta pravac isprekidana linija al lola vozi iza ta tri vozila i ne pada mu na pamet da ih pretekne. Vozio sam još garant nekih 5-6 KM za njima gdje je bilo više čistih situacija za preticanje al on ne pretiče. Na kraju pošto se meni žurilo na pravcu jednom izbacim žmigavac i preteknem jedno po jedno auto i ostavim ih iza sebe. Eh sad ono sto me zanima. Koji je to mentalni sklop da riskira i pretiče na mostu na punoj liniji i onda kilometrima vozi oko 70 km/h u koloni. Jel to psiha da ne želi biti zadnji u koloni, pa makar da bude predzadnji ili je čisti debilizam al nije hudnjak ni svjestan toga
-
NediM17
#22937 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam, al' zato jesam posrani 2.5 tdi u safe modu.
- ZoomZoomKiwi
#22938 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nastavio bi on dalje, al’ ga mlada omela na messengeru, pa nije ni vidio prilike za preticanje dalje.Dr Arsla wrote: ↑28/02/2023 20:23 Situacija od danas. Vozim magistralom i sustižem tri auta. Oni voze malo ispod ograničenja. Priblžavamo se mostu na kojem je puna linija. Ne pada mi na pamet da pretičem. U tom momentu stizem na most i debil koji se pojavio iza mene pretiče me na mostu na punoj liniji. Kontam žuri mu se nešto plaho čim radi očit prekršaj. Nakon mosta pravac isprekidana linija al lola vozi iza ta tri vozila i ne pada mu na pamet da ih pretekne. Vozio sam još garant nekih 5-6 KM za njima gdje je bilo više čistih situacija za preticanje al on ne pretiče. Na kraju pošto se meni žurilo na pravcu jednom izbacim žmigavac i preteknem jedno po jedno auto i ostavim ih iza sebe. Eh sad ono sto me zanima. Koji je to mentalni sklop da riskira i pretiče na mostu na punoj liniji i onda kilometrima vozi oko 70 km/h u koloni. Jel to psiha da ne želi biti zadnji u koloni, pa makar da bude predzadnji ili je čisti debilizam al nije hudnjak ni svjestan toga
Tako će završiti konverzaciju taman negdje opet na punoj, pa će gas.
-
Naslovnica
#22939 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Često zavisi i od toga koje auto voziš vs koje auto vozi dotični.Dr Arsla wrote: ↑28/02/2023 20:23 Situacija od danas. Vozim magistralom i sustižem tri auta. Oni voze malo ispod ograničenja. Priblžavamo se mostu na kojem je puna linija. Ne pada mi na pamet da pretičem. U tom momentu stizem na most i debil koji se pojavio iza mene pretiče me na mostu na punoj liniji. Kontam žuri mu se nešto plaho čim radi očit prekršaj. Nakon mosta pravac isprekidana linija al lola vozi iza ta tri vozila i ne pada mu na pamet da ih pretekne. Vozio sam još garant nekih 5-6 KM za njima gdje je bilo više čistih situacija za preticanje al on ne pretiče. Na kraju pošto se meni žurilo na pravcu jednom izbacim žmigavac i preteknem jedno po jedno auto i ostavim ih iza sebe. Eh sad ono sto me zanima. Koji je to mentalni sklop da riskira i pretiče na mostu na punoj liniji i onda kilometrima vozi oko 70 km/h u koloni. Jel to psiha da ne želi biti zadnji u koloni, pa makar da bude predzadnji ili je čisti debilizam al nije hudnjak ni svjestan toga
Primjetio sam da najčešće vozači BMW i Audi SUV-ova ne trpe da ispred njih vozi neko sa lošijim autom (koliko god on brzo vozio), a još kada mi vide LPG naljepnicu nazad, e to je znak da sam zadnja bijeda i da me, ako treba, mogu i zgurati sa ceste.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#22940 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Roki, ti vozači su za detaljne psihološke analize, izuzetaka gotovo da nema
-
NediM17
#22941 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Eee, al' zato kod tebe Michko a oni voze na el Tajgeru.Naslovnica wrote: ↑01/03/2023 05:55Često zavisi i od toga koje auto voziš vs koje auto vozi dotični.Dr Arsla wrote: ↑28/02/2023 20:23 Situacija od danas. Vozim magistralom i sustižem tri auta. Oni voze malo ispod ograničenja. Priblžavamo se mostu na kojem je puna linija. Ne pada mi na pamet da pretičem. U tom momentu stizem na most i debil koji se pojavio iza mene pretiče me na mostu na punoj liniji. Kontam žuri mu se nešto plaho čim radi očit prekršaj. Nakon mosta pravac isprekidana linija al lola vozi iza ta tri vozila i ne pada mu na pamet da ih pretekne. Vozio sam još garant nekih 5-6 KM za njima gdje je bilo više čistih situacija za preticanje al on ne pretiče. Na kraju pošto se meni žurilo na pravcu jednom izbacim žmigavac i preteknem jedno po jedno auto i ostavim ih iza sebe. Eh sad ono sto me zanima. Koji je to mentalni sklop da riskira i pretiče na mostu na punoj liniji i onda kilometrima vozi oko 70 km/h u koloni. Jel to psiha da ne želi biti zadnji u koloni, pa makar da bude predzadnji ili je čisti debilizam al nije hudnjak ni svjestan toga
Primjetio sam da najčešće vozači BMW i Audi SUV-ova ne trpe da ispred njih vozi neko sa lošijim autom (koliko god on brzo vozio), a još kada mi vide LPG naljepnicu nazad, e to je znak da sam zadnja bijeda i da me, ako treba, mogu i zgurati sa ceste.
-
Naslovnica
#22942 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
niemi neka utijeha rođo
- vjeshalica
-
NediM17
#22944 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Je l' p'jan il' je secerna koma?
- Ateista
#22945 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pijan garant, i to dobro pijan.
- Laplace
#22946 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa kad kažu "sviraj mu" - eto, on svira i kakva korist, lik i dalje vozi. Moguće da je ovih par sudara izbjegnuto zbog toga, doduše, ali ne mora biti zbog toga (možda je vozač u zadnjem trenutku reagovao, utpitno je da li je i čuo sirenu). Vjerujem da je vozač vozila iz kojeg se snima zvao i policiju, ali policija ne može biti svugdje (i na cesti i u pekari i u kladionici i...). Ideja da ga pretekne i zaustavi je već suluda.
-
NediM17
- vjeshalica
- Laplace
#22949 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne daji nam ideje.vjeshalica wrote: ↑09/03/2023 21:51 https://youtube.com/shorts/sqHAbO45wSk?feature=share
You are going 45 on a fucking 55![]()
-
maxell_sarajevo
#22950 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neće njemu niko određivati na koje će on svjetlo proći.