Ali ova sihronizirana i to na ruski
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
omar little
#22902 Re: Gledate seriju - preporučite je
warrior je moj najveci pulp kraš u zadnjih ne pamtim. <3
-
omar little
- Manual
#22904 Re: Gledate seriju - preporučite je
Bila ja i na FTV u ono vrijeme kad je bila moderna televizija..omar little wrote: ↑08/11/2020 15:50bila je na torrentima jedno vrijeme, znam da sam je vidjala. proto-rescue_me. tacno se vide fundamentalni blokovi gradnje learyija.
-
90minut
#22905 Re: Gledate seriju - preporučite je
Gledam 3 epizodu pa reko da preporucim što ste vi više puta Giri Haji, al' reko ni sam ne znam koliko mi je pametno da preporucim jer su je otkazali i garant ce biti neki cliffhanger ili nece?
Evo pocela His Dark Materials druga sezona ipak su je završili prije korone poprilicno iznenađenje.
Evo pocela His Dark Materials druga sezona ipak su je završili prije korone poprilicno iznenađenje.
- vicious
#22906 Re: Gledate seriju - preporučite je
Zavrsetak je neobican, ali nema cliffhangera. Nema ni neke potrebe za drugom sezonom. Moglo bi se to razvlaciti, cak i kroz neke prequel sezone, ali ovako je bas kako treba.90minut wrote: ↑09/11/2020 05:32 Gledam 3 epizodu pa reko da preporucim što ste vi više puta Giri Haji, al' reko ni sam ne znam koliko mi je pametno da preporucim jer su je otkazali i garant ce biti neki cliffhanger ili nece?![]()
- oldtajmer
#22907 Re: Gledate seriju - preporučite je
par godina poslije rata je na hrt-u bila miniserija o postapokalipsi(kasno navece) neka horor/misterija a siguran sam 100 % da je glumio willem dafoe,medjutim ne mogu da nadjem nista slicno na netu,ne vjerujem da neko zna o cemu se radi ali eto ipak mozda neko zna 
- zomri
#22908 Re: Gledate seriju - preporučite je
The Stand? Gary Sinise glumi, nema Defoea.
- dale cooper
#22909 Re: Gledate seriju - preporučite je
- oldtajmer
#22910 Re: Gledate seriju - preporučite je
- zomri
#22911 Re: Gledate seriju - preporučite je
Nema na cemu. Ima i tamo jedan plavusan ali ne livi bas na Willema.
Uzgred sto dale rece, za mjesec ide nova moderna adaptacija te serije sa Whoopi Goldberg, a Skaarsgard jr glumi tog plavusana.
- oldtajmer
#22912 Re: Gledate seriju - preporučite je
gledao sam seriju samo tada kada se jos hrt mogao uhvatiti preko riblje kosti i pojma nemam sto mi se uvrtio defoe u glavu,a u zadnje mi vrijeme nesto cejf da je opet pogledam,pa cu taman sada rahat to da ucinim,bas si me obradovao
-
90minut
#22913 Re: Gledate seriju - preporučite je
vicious wrote: ↑09/11/2020 09:36Zavrsetak je neobican, ali nema cliffhangera. Nema ni neke potrebe za drugom sezonom. Moglo bi se to razvlaciti, cak i kroz neke prequel sezone, ali ovako je bas kako treba.90minut wrote: ↑09/11/2020 05:32 Gledam 3 epizodu pa reko da preporucim što ste vi više puta Giri Haji, al' reko ni sam ne znam koliko mi je pametno da preporucim jer su je otkazali i garant ce biti neki cliffhanger ili nece?![]()
- chakany
#22914 Re: Gledate seriju - preporučite je
Gleda li ko novu sezonu Državnog službenika? Početak sezone mi je bio onako, ali evo zakuhalo se poprilično.
Ja sam negdje došao na pola druge sezone. Gledam je subotom i nedjeljom na Alternativnoj TV.
Čak mi djeluje da je ova druga sezona malo bolja i kvalitetnija od prve sezone. Ima i novih likova, onda je starim likovima dat malo veći prostor u ovoj sezoni. Uglavnom, sviđa mi se za sada. Možda bude i treća sezona.
Ja sam negdje došao na pola druge sezone. Gledam je subotom i nedjeljom na Alternativnoj TV.
Čak mi djeluje da je ova druga sezona malo bolja i kvalitetnija od prve sezone. Ima i novih likova, onda je starim likovima dat malo veći prostor u ovoj sezoni. Uglavnom, sviđa mi se za sada. Možda bude i treća sezona.
- karanana
#22915 Re: Gledate seriju - preporučite je
odgledah onaj shah queen gambit.
teski spoileri u mojoj recenziji:
teski spoileri u mojoj recenziji:
Spoiler
Show
nije losa serija, malo ispod 8. fina scena, solidna gluma, slatka mala. malo me nerviralo ono njeno tripovanje, znaci njena adikcija na pilule i alkohol je ustvari to sto je uzdiglo. i ono kurchenje na kraju, kao citava moskva se digla uz nju protiv svog heroja. zenski dio. beze mi je to dvoje bilo. i mozda da je mama alma prezivila da bas bas bude happy end jer mama alma mi je imala nesto pozitivno u njoj. ali mozda bi prica oslabila da je alma ostala ziva.
znalo se da ce se pederlook provlacit kroz seriju, to mora kad je netflix u pitanju, jedino sad ne znam hoce li se mala vratit na chunu jer se nekeko vidjelo da nije uzivala u frajerima, ne znam da li joj je bolje bilo sa onom zenskom. ali nije losa serija. ne moras biti shahovski buff da bi seriju pratio, ja definitivno nisam. ne vidim ni u snovima drugu sezonu. ako je bude, ja je sigurno necu gledat jer je to onda natezanje.
znalo se da ce se pederlook provlacit kroz seriju, to mora kad je netflix u pitanju, jedino sad ne znam hoce li se mala vratit na chunu jer se nekeko vidjelo da nije uzivala u frajerima, ne znam da li joj je bolje bilo sa onom zenskom. ali nije losa serija. ne moras biti shahovski buff da bi seriju pratio, ja definitivno nisam. ne vidim ni u snovima drugu sezonu. ako je bude, ja je sigurno necu gledat jer je to onda natezanje.
Last edited by karanana on 09/11/2020 17:48, edited 1 time in total.
- zomri
#22916 Re: Gledate seriju - preporučite je
ako pišeš spoilere, stavi ih u spoiler tag živ bio 
- karanana
#22917 Re: Gledate seriju - preporučite je
aha, nisam znao kako se to radi.
- phillie
#22918 Re: Gledate seriju - preporučite je
Nedavno ja na youtube-u trazio "Drzavni posao" i izbaci mi u searchu i drzavni sluzbenik. Hajd kliknem ja, kad ponudi mi "Odeljenje - Epizoda 1" hajd kontam to je i pocnem gledati. Pregledam do kraja i hocu da trazim drugu, al prc - nema. Ustvari ima ali sad se serija zove Grupa
Inace ne pregledah nijednu epizodu Drzavnog sluzbenika, dok Drzavni posao pratim redovno hahahahahaha
-
NightWatchMember
#22919 Re: Gledate seriju - preporučite je
Mene gadno smorila prva epizoda. Nisam je uspio do kraja pogledati, tako da sam odustao u potpunostichakany wrote: ↑09/11/2020 17:07 Gleda li ko novu sezonu Državnog službenika? Početak sezone mi je bio onako, ali evo zakuhalo se poprilično.
- chakany
#22920 Re: Gledate seriju - preporučite je
Mene je Državni službenik smarao u prvoj sezoni na početku, kao i u drugoj sezoni na početku, ali kasnije postaje pravi show što bi se reklo.
Čak sam razmišljao da odustanem na pola prve sezone, te sam završio onda prvu sezonu. Kad je počela sa emitovanjem druga sezona, sve sam bio u dilemi da li da nastavim sa gledanjem ili ne. Počelo opet neko smaranje u prvih par epizoda druge sezone, ali onda se radnja konačno počela zakuhavali i evo pratim još uvijek.
Inače sve serije u produkciji Telekoma Srbije i SUPERSTAR TV su mi onako. Vidi se da je tu uloženo dosta novaca, ali ne znam. Koju god seriju počnem gledati iz njihove produkcije dođe mi da je ugasim.
Močvaru pogledao par epizoda, nisam mogao dalje da nastavim. Onda Tajkun isto tako. Jedino sam onu seriju Dug moru završio nekako jedva do kraja prvu sezonu. Isti slučaj kao sa Državnim službenikom, toliki smor u početku, ali kasnije priča ide u odličnom smjeru.
Eh da, Besa mi je bila odlična. Mislim da je i to SUPERSTAR TV i Telekom Srbije produkcija.
Ali Besa je Besa, to ne treba u isti koš sa ovim prethodnim pomenutim serijama da ide.
Završit ću nekada i sa Močvarom i Tajkunom, ali kad ne znam.
Čak sam razmišljao da odustanem na pola prve sezone, te sam završio onda prvu sezonu. Kad je počela sa emitovanjem druga sezona, sve sam bio u dilemi da li da nastavim sa gledanjem ili ne. Počelo opet neko smaranje u prvih par epizoda druge sezone, ali onda se radnja konačno počela zakuhavali i evo pratim još uvijek.
Inače sve serije u produkciji Telekoma Srbije i SUPERSTAR TV su mi onako. Vidi se da je tu uloženo dosta novaca, ali ne znam. Koju god seriju počnem gledati iz njihove produkcije dođe mi da je ugasim.
Močvaru pogledao par epizoda, nisam mogao dalje da nastavim. Onda Tajkun isto tako. Jedino sam onu seriju Dug moru završio nekako jedva do kraja prvu sezonu. Isti slučaj kao sa Državnim službenikom, toliki smor u početku, ali kasnije priča ide u odličnom smjeru.
Eh da, Besa mi je bila odlična. Mislim da je i to SUPERSTAR TV i Telekom Srbije produkcija.
Ali Besa je Besa, to ne treba u isti koš sa ovim prethodnim pomenutim serijama da ide.
Završit ću nekada i sa Močvarom i Tajkunom, ali kad ne znam.
- karanana
#22921 Re: Gledate seriju - preporučite je
da besa je beton armirani.
-
omar little
#22922 Re: Gledate seriju - preporučite je
ee ba, da. sta je sa drugom tom sezonom?
- chakany
#22923 Re: Gledate seriju - preporučite je
Druga sezona je u planu, ali mislim da neće tako brzo s obzirom na stanje sa pandemijom. Sve se poremetilo
Ja isto jedva čekam na nove epizode, kao i na nove epizode serija Euphoria i Succession.
Eto navodno bi trebala Euphoria 6. decembra, ali samo prve dvije epizode nove sezone, pa kad će nastaviti ne zna se. Možda ipak i to prolongiraju, više se ništa ne zna kad će ići.
Besa je stvarno odlična. Prošle sedmice je završila reprizno na Federalnoj TV.
-
90minut
#22924 Re: Gledate seriju - preporučite je
Snimaju oni Euforiju itekako nego eto hoce da počastechakany wrote: ↑09/11/2020 21:57Druga sezona je u planu, ali mislim da neće tako brzo s obzirom na stanje sa pandemijom. Sve se poremetilo![]()
Ja isto jedva čekam na nove epizode, kao i na nove epizode serija Euphoria i Succession.
Eto navodno bi trebala Euphoria 6. decembra, ali samo prve dvije epizode nove sezone, pa kad će nastaviti ne zna se. Možda ipak i to prolongiraju, više se ništa ne zna kad će ići.
Besa je stvarno odlična. Prošle sedmice je završila reprizno na Federalnoj TV.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#22925 Re: Gledate seriju - preporučite je
Neko je preporucio Yellowstone ovdje na temi. Pregledao dvije epizode, malo je sporo al svidja mi se