Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vicious

#22901 Re: Sarajevski derbi

Post by vicious »

mali_milojica wrote:
vicious wrote:
Nego, ne reče ti ništa na ono da je kompletan sjever odvojen od ostatka stadiona. Odvojena zona? :D
Pa gdje je odvojen fizicki od ostalih tribina? Spojen je i sa Istokom i sa Zapadom.
Posto nije,dobili ste zonu.
Neodgovara?
Zao mi je.
:thumbup:
Ne znam što se praviš lud kad nisi. :D
Fizički je odvojen ogradama i zidovima.
Nadzorna_ploca

#22902 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Mirni i posteni Manijaci. Posebno ih u Tuzli vole. :mrgreen:
Grean

#22903 Re: Sarajevski derbi

Post by Grean »

hrasno38 wrote:
Grean wrote:Ti @hrasno stvarno zivis u svom svijetu, nekad imam osjecaj da se radi o osnovcu a ne ozbiljnom covjeku.

Stvarno mislis da bi ti Malezijci ili bilo ko sjedio u klubu prodali svoje navijace za vasih 5-6 hiljada ulaznica.

Nas je 8 hiljada sa clanakim kartama, samo iz moje porodice tri clanske i jedna godisnja i mislis rizikovat ce to za neke ekstra prodane karte za derbi, sve da kazemo da ne drze do sebe i svojih rijeci?

Kako god nemamo se sta raspravljati, ostaje da se vidi kad za to dodje vrijeme a s obzirom na danasnju odluku sanse su minimalne da nece odrzati i drugi dio obecanja o 5%.
Ti stvarno izgleda nisi odrasto dovoljno pa ne kontas sta je biznis. Pa Tan je htio klubu koji je za vas MU promjenio tradicionalnu boj dresova pa je onda vratio ali polovicno nakon hiljadu peripetija. A zar ti mislis s obzirom da malezijci sasvim sigurno prate posjete vasih navijaca na domacem terenu imaju namjeru da se odreknu zarade od karata i da recimo vrlovjerovatnu mogucnost od 20 pa cak mozda i blizu 30 hiljada gledalaca radi neke ljubavi prema vama zajebu. Fakat ste smijesni. Ako vas Zeljo u subotu klebi jedno 95% vi nemate ni teoretsku sansu za titulu i jos ako izgubite prije derbija od Zrinjskog doci ce vas maksimalno 10.000 na derbi. E sad mi onako reci koja budala bi propustila jos toiliko gledalaca. Halo ba ughavizaj se vas se ne pita nista vi ste privatna firma i gazda odredjuje sve a ako vam se ne svidja vozdrica.
Pa ja ti kazem da prvi ja necu produziti 3 clanske i godisnju ne ispostuju li klub i navijace u ovome. Uz to fan sop. To je ca 200 KM od mene a hiljade takvih. I to su pare kao sto su pare od ulaznica. Uz to, manje vas na Kosevu znaci i veca sansa za uspjeh tima.

Ti bas mislis samo je vasih 50 hiljada KM bitno u prici.
Last edited by Grean on 13/04/2017 16:43, edited 1 time in total.
ZonFon

#22904 Re: Sarajevski derbi

Post by ZonFon »

Bambino Blu wrote:
Nema se tu sta glumiti. Budi realan da u tvoju kucu dolazim svake godine u goste, i jednom ti dodjem i demoliram ti pola kuce eto nako cejf mi bio. Koliko god mi dobri bili ti bi rek'o drug hvala tebi al' ne dolazi vise molim te. Jer ne znas slijedeci put kad ce me opet prevrnuti da uradim isto ako ne i gore. Zato je ovakva situacija sa vama. Realno ni prvi ni posljednji put u zadnjih par godina da ste imali problema sa murijom i uopsteno o problemima gdje ste vi smjesteni. Tako da jbg...a mi kao mi imamo obraza u svaku kucu fudbala zakucati jer u zadnjih par godina smo jedna on najprimjerenih navijackih organizacija koja idu na gostovanja, sto evropska sto domaca. Tako da nasi mogu zakucati gdje bilo sa obrazom da nas puste. Evo sad u širokom nikakvih problema. Dosli na pocetak, ostali do kraja i vratili se nazad. Bez ikakvog incidente osim sto nam je otkazalo kvacilo u busu pa smo morali cekati drugi da dodje al' to je do njih ne do nas.

Zapitaj se malo kakvu sliku ostavljate o sebi ;)
Ako bi me u stanu od 65m2 ugostio u prenartpanom spajzu bez vode, struje, wc-a normalno da bi demolirao.
BlueBlood

#22905 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

al-em wrote:
BlueBlood wrote:Image

bojkot?
Bas neko u dresu sarajeva tri dana pred utakmicu kupuje kartu na grbavici u zeljinom fan sopu. Ovo je slika od ranije.
ma jasta fotoshop :oops:
Karte su pustene u prodaju, gospodin covjek :thumbup:
Ripicipi

#22906 Re: Sarajevski derbi

Post by Ripicipi »

hrasno38 wrote:
ZonFon wrote:Gostujuca tribina u listici je odvojena pa je nikad nismo dobili cijelu na raspolganje. Sumnjam da je savez kaznjavao listicu do sada zbog toga, isto ko sto sumnjam da ce komsije dobiti vise od 1750 ulaznica na stadionu AFH - Kosevo. Jedini slucaj kada ce dobiti cijeli jug je ako oba tima prodju u finale kupa pa se bude igrala jedna utamica jer finale kupa organizuje savez i on se pita za sve.
koji ce vam moj davat kad i onaj cosak ne ispunite
Kakav ba cosak ne ispunimo, sta baljezgas bezveze??
Last edited by Ripicipi on 13/04/2017 16:46, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#22907 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

hrasno hajde bolan više idi vani na zrak jer je zdravo to za vas penzionere. hajde svega ti dosta te više čitav dan lupetaš :run:
omega369

#22908 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Pryda wrote:
Igrali protiv aktuelnog prvaka i direktnog konkurenta za titulu Zrinjskog. A sad bi ruku dao da vas nije bilo ni 5 hiljada. Gledam vam slike sa sjevera, skupi se 500 ljudi u vrh glave... Nas bi na derbi doslo 8 hiljada minimum po 10 maraka = 80 000, i jedva cekam taj derbi. Popisace se tan cho na komplet pitarluk i dace nam kao i uvijek 2 tribine. Citiracu ovaj post za mjesec i po :thumbup:
majstore, ucini uslugu i sebi i drustvu

nemoj gledati ni brojati nista ziv bio :wink:
BlueBlood

#22909 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Bojkot na aparatima :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#22910 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Ripicipi wrote:
hrasno38 wrote:
ZonFon wrote:Gostujuca tribina u listici je odvojena pa je nikad nismo dobili cijelu na raspolganje. Sumnjam da je savez kaznjavao listicu do sada zbog toga, isto ko sto sumnjam da ce komsije dobiti vise od 1750 ulaznica na stadionu AFH - Kosevo. Jedini slucaj kada ce dobiti cijeli jug je ako oba tima prodju u finale kupa pa se bude igrala jedna utamica jer finale kupa organizuje savez i on se pita za sve.
koji ce vam moj davat kad i onaj cosak ne ispunite
Kakav ba cosak, sta baljezgas bezveze??
Cosak u Sirokom...

Image
hrasno38

#22911 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

BlueBlood wrote:Bojkot na aparatima :lol:
Jos kad pocnu vracat clanske kad Tan pusti full jug na Kosevu....totalni raspad! :D
Ripicipi

#22912 Re: Sarajevski derbi

Post by Ripicipi »

Na Kosevu lijepo zutom trakom oznaciti "radove" na pola zapada, a na jug im dati 5%, taman 1500 karata i nek se jebu...
BlueBlood

#22913 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Bojkot bojkota :mrgreen:
hrasno38

#22914 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Ripicipi wrote:Na Kosevu lijepo zutom trakom oznaciti "radove" na pola zapada, a na jug im dati 5%, taman 1500 karata i nek se jebu...
ali jebaji ga ne mozete vi to samo onaj ko upravlja stadionom heheheheheeh
relativno84

#22915 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Eh bilo bi dobro da se jos pojebe tv prenos :lol:
Ripicipi

#22916 Re: Sarajevski derbi

Post by Ripicipi »

Sve se moze kad se hoce...
Last edited by Ripicipi on 13/04/2017 16:55, edited 2 times in total.
vryzas

#22917 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Logovan wrote:
vryzas wrote:
Nadam se da hocete :wink: ...za 10-ak godina :gunjastajl: aBd kad se napravi cijeli stadion. 8)
Možeš se ti nadati, ali ništa od toga. Budimo realni, nećemo se lagati. :D

Meni je to sasvim realno. ;-) 8)
vryzas

#22918 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

relativno84 wrote:Eh bilo bi dobro da se jos pojebe tv prenos :lol:

:gunjastajl:
nema me tamo

#22919 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

hrasno38 wrote:
Ripicipi wrote:Na Kosevu lijepo zutom trakom oznaciti "radove" na pola zapada, a na jug im dati 5%, taman 1500 karata i nek se jebu...

Dedukan i dalje konta da ne možemo, dedukicacaca oce da dodje na koševo..
E nece moci dedukice cicie bubice moja
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#22920 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Jos kad ovo bude maestralan potez uprave Zeljeznicara.
Doci ce brat bratu 1000 navijaca Sarajeva. Nema tampon zona,svi zajedno gledaju i navijaju za svoj klub,bas kao nekada.
:thumbup:
Da se ne lazemo,napeli su se kao zabe oni koji bi rusili,podrzavaju rusenje i koji ih brane.
Last edited by mali_milojica on 13/04/2017 17:04, edited 1 time in total.
Maharadza

#22921 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

hrasno38 wrote:
Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.
http://scsport.ba/oglasili-se-iz-mup-a- ... ljeznicar/

Last edited by Maharadza on 13/04/2017 17:04, edited 1 time in total.
vryzas

#22922 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

hrasno38 wrote:
omega369 wrote:ma ja, gradskom stadionu se mogu lomiti stolice. svakako vecina ni nema dodirnih tacaka sa gradom, bas ih briga
Ne pravi se blesav jer sam vrlo jasno napisao da u isti kos stavljam sve one koji lome stolice i devastiraju stadione i da su to jednom rjecju KRETENI. Kako vi glumite da ste naivni ko francuske sobarice a sa kapuljacima i palicama dolazite na Grbavicu.

@hrasno prestani samarati bordo nejac :lol: ...ubi ih argumentima ko mraz papriku :pisnuo: :nargila:

Doduse, ne svim jer nisi u pravu za organizaciju tekme na Kosevu. FKS je organizator i moze organizovati 5% na jugu, s tim da ograde te stolice. :oops:

Al mi cemo svakako na zapad ko gospoda. :gunjastajl:
strong69

#22923 Re: Sarajevski derbi

Post by strong69 »

Ko prenosi ovu utakmicu?
nema me tamo

#22924 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

vryzas wrote:
hrasno38 wrote:
omega369 wrote:ma ja, gradskom stadionu se mogu lomiti stolice. svakako vecina ni nema dodirnih tacaka sa gradom, bas ih briga
Ne pravi se blesav jer sam vrlo jasno napisao da u isti kos stavljam sve one koji lome stolice i devastiraju stadione i da su to jednom rjecju KRETENI. Kako vi glumite da ste naivni ko francuske sobarice a sa kapuljacima i palicama dolazite na Grbavicu.

@hrasno prestani samarati bordo nejac :lol: ...ubi ih argumentima ko mraz papriku :pisnuo: :nargila:

Doduse, ne svim jer nisi u pravu za organizaciju tekme na Kosevu. FKS je organizator i moze organizovati 5% na jugu, s tim da ograde te stolice. :oops:

Al mi cemo svakako na zapad ko gospoda. :gunjastajl:
Zatvore pola zapada, kraj price..
Grean

#22925 Re: Sarajevski derbi

Post by Grean »

strong69 wrote:Ko prenosi ovu utakmicu?
Moja TV
Post Reply