BHF_Manijak wrote:Brate, apsolutno nije isto interesno polje ovog ljeta bilo recimo Citya, Chelsea i Liverpoola. Pricali smo o defanzivi, Citya se osim bekova nije pojacavao stoperima, ko je oteo Liverpoolu zeljenog igraca, pa da ta prica pije vode? Chelsea? United?
Da je Liverpool ganj'o Mbappea, Neymara, rek'o bih ima smisla, ali ovako - jok.
Da su nasli neku alternativu u odbrani, pa hajde, nego zapeli k'o mazlumi za Virgila. Nece on i to je to, jebi ga necemo nikog drugog. Smijesno Boga mi.
Ocigledno je da Klopp i Virgil imaju dogovor koji ce Klopp ispostovati. Kada su se za njega interesovali City i Chelsea on je obecao Kloppu da ce doci u Liverpool. Desilo se da su se preracunali i upali u govna ovogo ljeta oko regularnosti sto je amaterski, ali to ne znaci da ga nece dobiti sad u zimu.
Bilo bi supacki a i nema smisla da pare koje ima za stopera trosi na nekoga koga ne zeli. Prvo ne dobija igraca kojeg je zelio, drugo sjebao je covjeku karijeru vjerovatno jer je mogao preci gdje je zelio... Ostao je Lovren, pa i sa njim je prosle godine izborio LP, zasto i ove nebi mogao bar do zime...
Ja sam siguran da ce Virgil zavrsiti u Liverpoolu vec u zimu... uz malo srece mozda i Keita dodje. Eh sad, da su City, mogli bi kupiti dva stopera za 50m i onda opet dovesti Virgila... ali Liverpool ima pare za jednog, zato je vazno da dobije onog pravog (bar Klopp tako misli)