Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:Skeptican sam sto se tice prolaza Bayerna u finale. Previse je tu rupa, starih igraca, nepouzdanih kiksera, i nedostojnih zamjena.
Bayernova transfer-politika zadnjih par godina je cista karina, i stagniranje tima debelo dolazi do izrazaja u bas ovakvim mecevima. I haj sto fasuju, al' onda opet na godinu isti kurac, nikakvih znacajnih promjena, k'o da se nista nije desilo. Krpi se nekako sa onim sto vec imas.
Nije mi drago sto im je se toliko posrecilo u izvlacenju, kad su dobili prvo Besiktas, pa onda Sevillu, jer ta dva prolaza samo maskiraju jedan ogroman problem koji ce u ovom dvomecu protiv Reala ponovo izac na svjetlo dana, k'o i svake godine kad malo jaci tim naleti.
Upravo tako. Ozbiljne utakmice sa ravnopravnim protivnikom nisu odigrali mjesecima i sad protiv jednog rutiniranog Reala u punom sastavu je tesko ocekivati selamet.
Mada znalo se desavati da Bajern ne briljira u Bundesu i onda preslusa Reala u LP
Muhamed Đakmić wrote:Tačno me Ultima dodatno uvjerio u ispravnost mojih riječi. Stvara taktički haos, natjera i protivnika na taktički haos i onda ga uzme na individualni kvalitet.
Vidi mu šema, ne može ih ni sam pročitati. Ko da je doktor ili farmaceut
Jest, Enriqueovu Barcelonu uzeti na individualni kvalitet... zvuči kao genijalan plan
Ma šalim se, ali ovaj tim Real Madrida je invidivualno možda i najbolje posložena ekipa svih vremena. Možda pretjerujem, ali skontaj da su već sad legendarni fudbaleri Marcelo, Ramos i Ronaldo, ubrajat će se na nekim historijskim listama među najbolje ikad na svojim pozicijama, a tu su još Carvajal, Isco, te vjerovatno Kroos i možda ubuduće i Asensio.
Mislim da Enriqueova Barcelona ipak nema toliko kvaliteta, uz izuzetak ofanzivnog trojca i možda Busquetsa.
Muhamed Đakmić wrote:Ma šalim se, ali ovaj tim Real Madrida je invidivualno možda i najbolje posložena ekipa svih vremena. Možda pretjerujem, ali skontaj da su već sad legendarni fudbaleri Marcelo, Ramos i Ronaldo, ubrajat će se na nekim historijskim listama među najbolje ikad na svojim pozicijama, a tu su još Carvajal, Isco, te vjerovatno Kroos i možda ubuduće i Asensio.
pizarro wrote:jupp je jedini faktor zbog kojeg ne smijem reci da bayern sigurno ispada
Moguće da sprema nešto posebno, mada ovaj Bayern ni ne liči na onaj iz 2013. godine.
Taj Bayern je imao Bilala i Arjena koji su bez problema sprintali 30m od svog gola do protivničkog.Puno su pomagali Alabi,Lahmu i Švajniju,a opet su mogli ispoštovati i kontra napade.
Mnogi ovu tekmu gledaju k'o odmjeravanje snaga dva evropska giganta, al' meni je interesantnije vidjet' ko ce dati veci doprinos iz glumackog aspekta: Penaldo ili Robben.
Obojica su sampioni, i to bas nekako u pet deka, sto se tice glume, padanja, i trazenja penala.
Vidim po medijima neki igrači Bayerna hvale odbranu, a meni uopšte ne djeluje sigurno Bayern u zadnjoj liniji. Kiksevi se dešavaju, ispadanja, kontre im slože prosječni bundesligaški timovi.
Tito_i_Partija wrote:Mnogi ovu tekmu gledaju k'o odmjeravanje snaga dva evropska giganta, al' meni je interesantnije vidjet' ko ce dati veci doprinos iz glumackog aspekta: Penaldo ili Robben.
Obojica su sampioni, i to bas nekako u pet deka, sto se tice glume, padanja, i trazenja penala.
Bosanski_kralj wrote:Vidim po medijima neki igrači Bayerna hvale odbranu, a meni uopšte ne djeluje sigurno Bayern u zadnjoj liniji. Kiksevi se dešavaju, ispadanja, kontre im slože prosječni bundesligaški timovi.
šta ste se prepali
Real bez lopte i Real s loptom su dvije različite ekipe...njima prosječan prvoligaš napravi bar 2-3 prilike svako kolo...sve su to vrhunski igrači u napadu, ali kad im uzmeš loptu nije to to