Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#22876 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

vicious wrote:Kad nešto ne odgovara samo se ušute, nema odgovora.
Ovo sam ja kod njih davno primijetio.

Još ja budala molim za odgovore. Da makar daju neki odgovor, pa hajde.
BlueBlood

#22877 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

"Nismo upućeni puno u vezi s ulaznicama. Kakva god bude odluka naših navijača, mi smo uz njih, a mislim da su ovaj put u pravu" :-)
Pryda

#22878 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

shbc wrote:Meni se cini da vi bas i ne znate citati pravilnike. Dakle pise "odvojena bezbjedna zona". Dakle "zona", ne tribina, ne fizicki odvojena tribina od ostalih. Zona dakle moze biti i pregradjeni dio jedne tribine. Ukoliko je taj pregradjeni dio veci od 5% mora cijeli biti stavljen na raspolaganje. Isto tako, "gostujuca tribina odredjena na pocetku sezone" vam je jos jedna provala. Tom logikom navijaci Mladosti (a ni Veleza prije sezonu/dvije), pa ni vi nilad ne bi mogli organizovano biti na zapadu. A redom ste svi bili. Pogodicete u odvojenoj zoni. Dakle sanjajte mokre snove i dalje. Ceka vas hladan tus.

Hladan tus moze biti samo za vas. Razmisli malo, vi nama cinite uslugu sto bojkotujete = vise karti za nas, sve cemo ih kupit. A kad bude derbi na Kosevu vi ne mozete ni pola svog popunit = sto nam manje date vise ste ga popusili. :run:

I da se ja pitam nesto u klubu i udruzenju navijaca pozvao bih plave da bojkotuju derbi na Kosevu pa da jedete opet pastetu
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#22879 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote:
Logovan wrote:Teško mi je skontati kako to tvoj mozak funkcioniše. :lol: :lol:
Nasmiješ me pravo. :thumbup: :thumbup:
Smijeh od forumaša.
Pa naravno da je tesko jer si ti jos uvijek mali da bi skontao funkcionisanje mozga odraslog covjeka.
Ovaj dio ti je najbolji.
sa druge strane vi niste kurcom mrdnuli da od Koseva napravite posten stadion :lol:

Mislim lažeš da si ovo napisao. :lol:
https://www.klix.ba/sport/u-martu-pocin ... /140126011

ovo je izmedju osttlog iz 2014 da sad ne trazim slican clanak iz 2004 godine kada je prvi put obnavljan.
Grean

#22880 Re: Sarajevski derbi

Post by Grean »

Ti @hrasno stvarno zivis u svom svijetu, nekad imam osjecaj da se radi o osnovcu a ne ozbiljnom covjeku.

Stvarno mislis da bi ti Malezijci ili bilo ko sjedio u klubu prodali svoje navijace za vasih 5-6 hiljada ulaznica.

Nas je 8 hiljada sa clanskim kartama, samo iz moje porodice tri clanske i jedna godisnja i mislis rizikovat ce to za neke ekstra prodane karte za derbi, sve da kazemo da ne drze do sebe i svojih rijeci?

Kako god nemamo se sta raspravljati, ostaje da se vidi kad za to dodje vrijeme a s obzirom na danasnju odluku sanse su minimalne da nece odrzati i drugi dio obecanja o 5%.
Last edited by Grean on 13/04/2017 16:28, edited 1 time in total.
ZonFon

#22881 Re: Sarajevski derbi

Post by ZonFon »

Gostujuca tribina u listici je odvojena pa je nikad nismo dobili cijelu na raspolganje. Sumnjam da je savez kaznjavao listicu do sada zbog toga, isto ko sto sumnjam da ce komsije dobiti vise od 1750 ulaznica na stadionu AFH - Kosevo. Jedini slucaj kada ce dobiti cijeli jug je ako oba tima prodju u finale kupa pa se bude igrala jedna utamica jer finale kupa organizuje savez i on se pita za sve.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#22882 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

vicious wrote:
Isto kao onaj jedan što je nešto spominjao omjer jug-sjever na Koševu, pa kad upitah gdje svi ti ljudi s juga budu kad je derbi na Grbavici ne dobih odgovor. :D
Sta mislis po tvojoj slobodnoj procjeni koliko moze ljudi stati na Jug na Grbavici.
Znaci sjedenje+stajanje?
Astrix

#22883 Re: Sarajevski derbi

Post by Astrix »

Pryda wrote:
Hladan tus moze biti samo za vas. Razmisli malo, vi nama cinite uslugu sto bojkotujete = vise karti za nas, sve cemo ih kupit. A kad bude derbi na Kosevu vi ne mozete ni pola svog popunit = sto nam manje date vise ste ga popusili. :run:
Pa mi na koševu sa vama ili bez vas možemo više zaraditi nego što ćete vi sad. Prošlo kolo smo imali koliko ono kažu oko 9.000, za derbi možemo i do 15.000, ne moramo ga popuniti uopšte a možemo više zaraditi...
Nadzorna_ploca

#22884 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Nas boli kita jos vise jer pare svakako idu Tanu i Kenchi. :D
BlueBlood

#22885 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Image

bojkot?
vicious

#22886 Re: Sarajevski derbi

Post by vicious »

mali_milojica wrote:
vicious wrote:
Isto kao onaj jedan što je nešto spominjao omjer jug-sjever na Koševu, pa kad upitah gdje svi ti ljudi s juga budu kad je derbi na Grbavici ne dobih odgovor. :D
Sta mislis po tvojoj slobodnoj procjeni koliko moze ljudi stati na Jug na Grbavici.
Znaci sjedenje+stajanje?
Nemam pojma, koliko se sjecam negdje sam procitao oko 3 hiljade.

Nego, ne reče ti ništa na ono da je kompletan sjever odvojen od ostatka stadiona. Odvojena zona? :D
Last edited by vicious on 13/04/2017 16:31, edited 1 time in total.
cpu_fan

#22887 Re: Sarajevski derbi

Post by cpu_fan »

Ja mislim da hrasno ima zabranu izlaska iz sobe već dugi niz godina. On je odvojen od realnosti !
Pryda

#22888 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

Astrix wrote:
Pryda wrote:
Pa mi na koševu sa vama ili bez vas možemo više zaraditi nego što ćete vi sad. Prošlo kolo smo imali koliko ono kažu oko 9.000, za derbi možemo i do 15.000, ne moramo ga popuniti uopšte a možemo više zaraditi...
Igrali protiv aktuelnog prvaka i direktnog konkurenta za titulu Zrinjskog. A sad bi ruku dao da vas nije bilo ni 5 hiljada. Gledam vam slike sa sjevera, skupi se 500 ljudi u vrh glave... Nas bi na derbi doslo 8 hiljada minimum po 10 maraka = 80 000, i jedva cekam taj derbi. Popisace se tan cho na komplet pitarluk i dace nam kao i uvijek 2 tribine. Citiracu ovaj post za mjesec i po :thumbup:
mali_milojica

#22889 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

vicious wrote:
mali_milojica wrote:
vicious wrote:
Znaci sjedenje+stajanje?
Sjedecih mjesta,samo onaj gornji dio.
Dole? Dio bez stolica?
Pryda

#22890 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

vicious wrote:
mali_milojica wrote:
vicious wrote:
Znaci sjedenje+stajanje?

Nego, ne reče ti ništa na ono da je kompletan sjever odvojen od ostatka stadiona. Odvojena zona? :D

Jug na Grbavici tacno 3200 stolica, a moze jos 3 hiljade istok, ispod juga i zapad. Tako da mozes zaokruzit na nekih 6000.
Last edited by Pryda on 13/04/2017 16:35, edited 1 time in total.
hrasno38

#22891 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Grean wrote:Ti @hrasno stvarno zivis u svom svijetu, nekad imam osjecaj da se radi o osnovcu a ne ozbiljnom covjeku.

Stvarno mislis da bi ti Malezijci ili bilo ko sjedio u klubu prodali svoje navijace za vasih 5-6 hiljada ulaznica.

Nas je 8 hiljada sa clanakim kartama, samo iz moje porodice tri clanske i jedna godisnja i mislis rizikovat ce to za neke ekstra prodane karte za derbi, sve da kazemo da ne drze do sebe i svojih rijeci?

Kako god nemamo se sta raspravljati, ostaje da se vidi kad za to dodje vrijeme a s obzirom na danasnju odluku sanse su minimalne da nece odrzati i drugi dio obecanja o 5%.
Ti stvarno izgleda nisi odrasto dovoljno pa ne kontas sta je biznis. Pa Tan je htio klubu koji je za vas MU promjenio tradicionalnu boj dresova pa je onda vratio ali polovicno nakon hiljadu peripetija. A zar ti mislis s obzirom da malezijci sasvim sigurno prate posjete vasih navijaca na domacem terenu imaju namjeru da se odreknu zarade od karata i da recimo vrlovjerovatnu mogucnost od 20 pa cak mozda i blizu 30 hiljada gledalaca radi neke ljubavi prema vama zajebu. Fakat ste smijesni. Ako vas Zeljo u subotu klebi jedno 95% vi nemate ni teoretsku sansu za titulu i jos ako izgubite prije derbija od Zrinjskog doci ce vas maksimalno 10.000 na derbi. E sad mi onako reci koja budala bi propustila jos toiliko gledalaca. Halo ba ughavizaj se vas se ne pita nista vi ste privatna firma i gazda odredjuje sve a ako vam se ne svidja vozdrica.
relativno84

#22892 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Takticki odradjeno na zavidnom nivou. :thumbup:
Kuci puna podrska navijaca, gosti na terenu manji od makovog zrna. U gostima momci na terenu ce imati podrsku minimalno 1000 vatrenih, jebes 10k posmatraca koji pune kasu konama. Streberi prekucali lezi bezi :izet:
hrasno38

#22893 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

ZonFon wrote:Gostujuca tribina u listici je odvojena pa je nikad nismo dobili cijelu na raspolganje. Sumnjam da je savez kaznjavao listicu do sada zbog toga, isto ko sto sumnjam da ce komsije dobiti vise od 1750 ulaznica na stadionu AFH - Kosevo. Jedini slucaj kada ce dobiti cijeli jug je ako oba tima prodju u finale kupa pa se bude igrala jedna utamica jer finale kupa organizuje savez i on se pita za sve.
koji ce vam moj davat kad i onaj cosak ne ispunite
vicious

#22894 Re: Sarajevski derbi

Post by vicious »

mali_milojica wrote:
vicious wrote:
mali_milojica wrote: Sta mislis po tvojoj slobodnoj procjeni koliko moze ljudi stati na Jug na Grbavici.
Znaci sjedenje+stajanje?
Sjedecih mjesta,samo onaj gornji dio.
Dole? Dio bez stolica?
Ne znam, a taj dio svakako uvijek bude prazan.
Nadzorna_ploca

#22895 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Ima covjek na sve odgovor jebem ti sudbinu ukletu.i
Ultras46

#22896 Re: Sarajevski derbi

Post by Ultras46 »

Sabrina složila šiljku :lol: :lol: :lol: :lol:
hrasno38

#22897 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

cpu_fan wrote:Ja mislim da hrasno ima zabranu izlaska iz sobe već dugi niz godina. On je odvojen od realnosti !
nemoj misliti za tebe je to bolan proces :-)
al-em

#22898 Re: Sarajevski derbi

Post by al-em »

BlueBlood wrote:Image

bojkot?
Bas neko u dresu sarajeva tri dana pred utakmicu kupuje kartu na grbavici u zeljinom fan sopu. Ovo je slika od ranije.
mali_milojica

#22899 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

vicious wrote:
Pa gdje je odvojen fizicki od ostalih tribina? Spojen je i sa Istokom i sa Zapadom.
Posto nije,dobili ste zonu.
Neodgovara?
Zao mi je.
:thumbup:
Bambino Blu

#22900 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Logovan wrote:
Bambino Blu wrote:Trazili ste gledajte....
I vi ste tražili i nadam se da ćete gledati. :wink: Ne glumi mi poštenje.
Nema se tu sta glumiti. Budi realan da u tvoju kucu dolazim svake godine u goste, i jednom ti dodjem i demoliram ti pola kuce eto nako cejf mi bio. Koliko god mi dobri bili ti bi rek'o drug hvala tebi al' ne dolazi vise molim te. Jer ne znas slijedeci put kad ce me opet prevrnuti da uradim isto ako ne i gore. Zato je ovakva situacija sa vama. Realno ni prvi ni posljednji put u zadnjih par godina da ste imali problema sa murijom i uopsteno o problemima gdje ste vi smjesteni. Tako da jbg...a mi kao mi imamo obraza u svaku kucu fudbala zakucati jer u zadnjih par godina smo jedna on najprimjerenih navijackih organizacija koja idu na gostovanja, sto evropska sto domaca. Tako da nasi mogu zakucati gdje bilo sa obrazom da nas puste. Evo sad u širokom nikakvih problema. Dosli na pocetak, ostali do kraja i vratili se nazad. Bez ikakvog incidente osim sto nam je otkazalo kvacilo u busu pa smo morali cekati drugi da dodje al' to je do njih ne do nas.

Zapitaj se malo kakvu sliku ostavljate o sebi ;)
Post Reply