Ovo sam ja kod njih davno primijetio.vicious wrote:Kad nešto ne odgovara samo se ušute, nema odgovora.
Još ja budala molim za odgovore. Da makar daju neki odgovor, pa hajde.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovo sam ja kod njih davno primijetio.vicious wrote:Kad nešto ne odgovara samo se ušute, nema odgovora.
shbc wrote:Meni se cini da vi bas i ne znate citati pravilnike. Dakle pise "odvojena bezbjedna zona". Dakle "zona", ne tribina, ne fizicki odvojena tribina od ostalih. Zona dakle moze biti i pregradjeni dio jedne tribine. Ukoliko je taj pregradjeni dio veci od 5% mora cijeli biti stavljen na raspolaganje. Isto tako, "gostujuca tribina odredjena na pocetku sezone" vam je jos jedna provala. Tom logikom navijaci Mladosti (a ni Veleza prije sezonu/dvije), pa ni vi nilad ne bi mogli organizovano biti na zapadu. A redom ste svi bili. Pogodicete u odvojenoj zoni. Dakle sanjajte mokre snove i dalje. Ceka vas hladan tus.
https://www.klix.ba/sport/u-martu-pocin ... /140126011Logovan wrote:Ovaj dio ti je najbolji.hrasno38 wrote:Pa naravno da je tesko jer si ti jos uvijek mali da bi skontao funkcionisanje mozga odraslog covjeka.Logovan wrote:Teško mi je skontati kako to tvoj mozak funkcioniše.![]()
![]()
Nasmiješ me pravo.![]()
Smijeh od forumaša.
sa druge strane vi niste kurcom mrdnuli da od Koseva napravite posten stadion![]()
Mislim lažeš da si ovo napisao.
Sta mislis po tvojoj slobodnoj procjeni koliko moze ljudi stati na Jug na Grbavici.vicious wrote:
Isto kao onaj jedan što je nešto spominjao omjer jug-sjever na Koševu, pa kad upitah gdje svi ti ljudi s juga budu kad je derbi na Grbavici ne dobih odgovor.
Pa mi na koševu sa vama ili bez vas možemo više zaraditi nego što ćete vi sad. Prošlo kolo smo imali koliko ono kažu oko 9.000, za derbi možemo i do 15.000, ne moramo ga popuniti uopšte a možemo više zaraditi...Pryda wrote:
Hladan tus moze biti samo za vas. Razmisli malo, vi nama cinite uslugu sto bojkotujete = vise karti za nas, sve cemo ih kupit. A kad bude derbi na Kosevu vi ne mozete ni pola svog popunit = sto nam manje date vise ste ga popusili.

Nemam pojma, koliko se sjecam negdje sam procitao oko 3 hiljade.mali_milojica wrote:Sta mislis po tvojoj slobodnoj procjeni koliko moze ljudi stati na Jug na Grbavici.vicious wrote:
Isto kao onaj jedan što je nešto spominjao omjer jug-sjever na Koševu, pa kad upitah gdje svi ti ljudi s juga budu kad je derbi na Grbavici ne dobih odgovor.
Znaci sjedenje+stajanje?
Igrali protiv aktuelnog prvaka i direktnog konkurenta za titulu Zrinjskog. A sad bi ruku dao da vas nije bilo ni 5 hiljada. Gledam vam slike sa sjevera, skupi se 500 ljudi u vrh glave... Nas bi na derbi doslo 8 hiljada minimum po 10 maraka = 80 000, i jedva cekam taj derbi. Popisace se tan cho na komplet pitarluk i dace nam kao i uvijek 2 tribine. Citiracu ovaj post za mjesec i poAstrix wrote:Pa mi na koševu sa vama ili bez vas možemo više zaraditi nego što ćete vi sad. Prošlo kolo smo imali koliko ono kažu oko 9.000, za derbi možemo i do 15.000, ne moramo ga popuniti uopšte a možemo više zaraditi...Pryda wrote:
Hladan tus moze biti samo za vas. Razmisli malo, vi nama cinite uslugu sto bojkotujete = vise karti za nas, sve cemo ih kupit. A kad bude derbi na Kosevu vi ne mozete ni pola svog popunit = sto nam manje date vise ste ga popusili.
Sjedecih mjesta,samo onaj gornji dio.vicious wrote:Nemam pojma, koliko se sjecam negdje sam procitao oko 3 hiljade.mali_milojica wrote:Sta mislis po tvojoj slobodnoj procjeni koliko moze ljudi stati na Jug na Grbavici.vicious wrote:
Znaci sjedenje+stajanje?
vicious wrote:Nemam pojma, koliko se sjecam negdje sam procitao oko 3 hiljade.mali_milojica wrote:Sta mislis po tvojoj slobodnoj procjeni koliko moze ljudi stati na Jug na Grbavici.vicious wrote:
Znaci sjedenje+stajanje?
Nego, ne reče ti ništa na ono da je kompletan sjever odvojen od ostatka stadiona. Odvojena zona?
Ti stvarno izgleda nisi odrasto dovoljno pa ne kontas sta je biznis. Pa Tan je htio klubu koji je za vas MU promjenio tradicionalnu boj dresova pa je onda vratio ali polovicno nakon hiljadu peripetija. A zar ti mislis s obzirom da malezijci sasvim sigurno prate posjete vasih navijaca na domacem terenu imaju namjeru da se odreknu zarade od karata i da recimo vrlovjerovatnu mogucnost od 20 pa cak mozda i blizu 30 hiljada gledalaca radi neke ljubavi prema vama zajebu. Fakat ste smijesni. Ako vas Zeljo u subotu klebi jedno 95% vi nemate ni teoretsku sansu za titulu i jos ako izgubite prije derbija od Zrinjskog doci ce vas maksimalno 10.000 na derbi. E sad mi onako reci koja budala bi propustila jos toiliko gledalaca. Halo ba ughavizaj se vas se ne pita nista vi ste privatna firma i gazda odredjuje sve a ako vam se ne svidja vozdrica.Grean wrote:Ti @hrasno stvarno zivis u svom svijetu, nekad imam osjecaj da se radi o osnovcu a ne ozbiljnom covjeku.
Stvarno mislis da bi ti Malezijci ili bilo ko sjedio u klubu prodali svoje navijace za vasih 5-6 hiljada ulaznica.
Nas je 8 hiljada sa clanakim kartama, samo iz moje porodice tri clanske i jedna godisnja i mislis rizikovat ce to za neke ekstra prodane karte za derbi, sve da kazemo da ne drze do sebe i svojih rijeci?
Kako god nemamo se sta raspravljati, ostaje da se vidi kad za to dodje vrijeme a s obzirom na danasnju odluku sanse su minimalne da nece odrzati i drugi dio obecanja o 5%.
koji ce vam moj davat kad i onaj cosak ne ispuniteZonFon wrote:Gostujuca tribina u listici je odvojena pa je nikad nismo dobili cijelu na raspolganje. Sumnjam da je savez kaznjavao listicu do sada zbog toga, isto ko sto sumnjam da ce komsije dobiti vise od 1750 ulaznica na stadionu AFH - Kosevo. Jedini slucaj kada ce dobiti cijeli jug je ako oba tima prodju u finale kupa pa se bude igrala jedna utamica jer finale kupa organizuje savez i on se pita za sve.
Ne znam, a taj dio svakako uvijek bude prazan.mali_milojica wrote:Sjedecih mjesta,samo onaj gornji dio.vicious wrote:Nemam pojma, koliko se sjecam negdje sam procitao oko 3 hiljade.mali_milojica wrote: Sta mislis po tvojoj slobodnoj procjeni koliko moze ljudi stati na Jug na Grbavici.
Znaci sjedenje+stajanje?
Dole? Dio bez stolica?
nemoj misliti za tebe je to bolan procescpu_fan wrote:Ja mislim da hrasno ima zabranu izlaska iz sobe već dugi niz godina. On je odvojen od realnosti !
Bas neko u dresu sarajeva tri dana pred utakmicu kupuje kartu na grbavici u zeljinom fan sopu. Ovo je slika od ranije.BlueBlood wrote:
bojkot?
Pa gdje je odvojen fizicki od ostalih tribina? Spojen je i sa Istokom i sa Zapadom.vicious wrote:
Nego, ne reče ti ništa na ono da je kompletan sjever odvojen od ostatka stadiona. Odvojena zona?
Nema se tu sta glumiti. Budi realan da u tvoju kucu dolazim svake godine u goste, i jednom ti dodjem i demoliram ti pola kuce eto nako cejf mi bio. Koliko god mi dobri bili ti bi rek'o drug hvala tebi al' ne dolazi vise molim te. Jer ne znas slijedeci put kad ce me opet prevrnuti da uradim isto ako ne i gore. Zato je ovakva situacija sa vama. Realno ni prvi ni posljednji put u zadnjih par godina da ste imali problema sa murijom i uopsteno o problemima gdje ste vi smjesteni. Tako da jbg...a mi kao mi imamo obraza u svaku kucu fudbala zakucati jer u zadnjih par godina smo jedna on najprimjerenih navijackih organizacija koja idu na gostovanja, sto evropska sto domaca. Tako da nasi mogu zakucati gdje bilo sa obrazom da nas puste. Evo sad u širokom nikakvih problema. Dosli na pocetak, ostali do kraja i vratili se nazad. Bez ikakvog incidente osim sto nam je otkazalo kvacilo u busu pa smo morali cekati drugi da dodje al' to je do njih ne do nas.Logovan wrote:I vi ste tražili i nadam se da ćete gledati.Bambino Blu wrote:Trazili ste gledajte....Ne glumi mi poštenje.