Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
antifascism

#22851 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by antifascism »

Kazu protiv Slovacke na Kosevu

:mrgreen:
splend

#22852 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by splend »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: Ti si onaj koji zna najviše o fudbalu u rOji, jel tako :oops:

Prvo, lažeš za priču da je Štilić bolji od Misketa. Drugo, bio sam banovan u par navrata po metar dana. Zato me i nije bilo. Palamudim jer je činjenica da nam je grupa katastrofa od napada i protoka lopte. Da se ne nafuramo pa fasujemo 5-6 komada na SP-u. Nije to tako bajno kao što na prvi pogled izgleda.

Da te neko shvati ozbiljno, najbolji među rOjom, mislio bi da smo u najmanju ruku Španija ili Njemačka.
nemoj da idem u arhivu, znas ti dobro da si to govorio za stilica, samo si tada imao drugi nik. tad si cak bio u fazi kad si govorio da je i zeba igrac za repku. vjerovatno to i sada mislis, al' i ne cudi me od tebe, vidimo dobro koliko se razumijes.
grupa nam je katastrofa, zato i jesmo zabili 25 komada u 5 utakmica. sta smo, mozda trebali dati 100 golova do sada :shock:

pa sta ako na svjetskom fasujemo 5 komada od njemaca, jel to sramota? ne razumijem :cry:

jel ti mislis da ovdje narod ne zna da je zahirovic slab igrac? sta ti ustavri pokusavas da kazes. pa svi bi mi voljeli da nam je zadnji vezni makelele, al' nemamo takvoga. jel to pape kriv sto se bosni nema dobrog zadnjeg veznog (ne bih me cudilo da smatras da i jeste kriv, al to je vec pitanje s kojim bi se neko strucan trebao da pozabavi, jer mi s foruma ti tu ne mozemo pomoci).
cvrčak_na_hedonizmu

#22853 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

splend wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote: Ti si onaj koji zna najviše o fudbalu u rOji, jel tako :oops:

Prvo, lažeš za priču da je Štilić bolji od Misketa. Drugo, bio sam banovan u par navrata po metar dana. Zato me i nije bilo. Palamudim jer je činjenica da nam je grupa katastrofa od napada i protoka lopte. Da se ne nafuramo pa fasujemo 5-6 komada na SP-u. Nije to tako bajno kao što na prvi pogled izgleda.

Da te neko shvati ozbiljno, najbolji među rOjom, mislio bi da smo u najmanju ruku Španija ili Njemačka.
nemoj da idem u arhivu, znas ti dobro da si to govorio za stilica, samo si tada imao drugi nik. tad si cak bio u fazi kad si govorio da je i zeba igrac za repku. vjerovatno to i sada mislis, al' i ne cudi me od tebe, vidimo dobro koliko se razumijes.
grupa nam je katastrofa, zato i jesmo zabili 25 komada u 5 utakmica. sta smo, mozda trebali dati 100 golova do sada :shock:

pa sta ako na svjetskom fasujemo 5 komada od njemaca, jel to sramota? ne razumijem :cry:

jel ti mislis da ovdje narod ne zna da je zahirovic slab igrac? sta ti ustavri pokusavas da kazes. pa svi bi mi voljeli da nam je zadnji vezni makelele, al' nemamo takvoga. jel to pape kriv sto se bosni nema dobrog zadnjeg veznog (ne bih me cudilo da smatras da i jeste kriv, al to je vec pitanje s kojim bi se neko strucan trebao da pozabavi, jer mi s foruma ti tu ne mozemo pomoci).
Ti, Lucky i Baltazar kao da se trudite ko će napisati nebulozniji, gluplji i neargumentovaniji post. Neizvjesno je :D

Ne znam šta ti je popilo mozak i šta se zaprvo desilo, al se sa mnom nisi raspravljao da je Štilić bolji od Misimovića i da je Zeba za reprezentacije. Provaljuješ se bezveze.

Ko je bolan pisao o našem napadu ? Šta bolan pišeš ? Katastrofa od napada i protoka lopte se odnosi na naše protivnike, što je vezano za prethodnu priču da je pitanje kako ćemo igrati protiv bržih ekipa. Na poziciji zadnjeg veznog mi uopšte ne tražimo alternativu a škripi nam, jer je tu betoniran (ne)kvalitet zvani Zahirović.

Od kompletnog posta uspio si samo da pogodiš i napišeš jednu normalnu rečenicu, koja glasi da je Zahirović slab igrač. Ostalo si fulio.

Pročitaj raspravu na zadnjih par stranica pa se javi. Ovako stičem dojam da komuniciram sa likom koji ima manji IQ od broja cipela.

Još jednom da ponovim, zabrinuo bih se da imam približno razmišljanje kao vas nekolicina. Gluho bilo.
Kemal Malovčić

#22854 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kemal Malovčić »

JoseMujica wrote:
LSD wrote:

14:26 Ovo za Kolašinca je vrlo bitno da se razjasni (njega uzimam samo kao primjer, jer se rad i o drugim potencijalnim reprezentativcima...ima ih citav niz koji se provlace kroz medije).
:thumbup: :thumbup: ovo mi se sviđa i svaka cast Papetu.

Hoce covjek da napravi od nas konacno jednu ozbiljnu selekciju, a ne pijacu za kojekakve menagere i njihove pulene.
Nije Baka da od svete reprezentacije pravi izlog za pojedine igrace.

Kad je Safet došao na mjesto selektora rekao je da ce se u nju (mislim u taj kadar od 22 igraca) teško ulaziti, ali i izlaziti. stvari.
Zapamtio sam dobro tu Safetovu izjavu i evo prošlo je 3 godine, a covjek ima kriterij i drži se toga...A to su odlike velikih ekipa, ma kako to smiješno izgledalo kad je naša BH repka u pitanju - jer mi nismo navikli na takve stvari, mi smo navikli na razne menagere, cirkus, talove, euforije, nepismene medije, Pašalića, Ušanovića i slicno ...vrijeme je pokazalo da Safet nije populista poput Ćire svojevremeno (koji je podilazio medijima sa izjavama i velicanjem igraca tipa Muslimović je naš Tarzan i slicno) vec da stoji iza svojih rijeci.
:thumbup: to je od nas i napravilo ozbiljan i zaheban tim

evo dovoljno je sada samo uporediti sa Štimcevim putujućim cirkusom u koji Mamić trpa igrače koje želi tušnut na brzaka....skontali da su Škoti levati, zadnju u grupi i gurnuli Sammira da se iživljava na njima.....sebe precjenili, protivnika potcjenili i popušili ko zadnji levati....to je ista slika ko nekad BiH s Ušanovićem i ostalim grobarima
Ubi teftedarija ubacivanjem u riječ. Odvratno.
luckylaka

#22855 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
splend wrote:

Ti, Lucky i Baltazar kao da se trudite ko će napisati nebulozniji, gluplji i neargumentovaniji post. Neizvjesno je :D

Ne znam šta ti je popilo mozak i šta se zaprvo desilo, al se sa mnom nisi raspravljao da je Štilić bolji od Misimovića i da je Zeba za reprezentacije. Provaljuješ se bezveze.

Ko je bolan pisao o našem napadu ? Šta bolan pišeš ? Katastrofa od napada i protoka lopte se odnosi na naše protivnike, što je vezano za prethodnu priču da je pitanje kako ćemo igrati protiv bržih ekipa. Na poziciji zadnjeg veznog mi uopšte ne tražimo alternativu a škripi nam, jer je tu betoniran (ne)kvalitet zvani Zahirović.

Od kompletnog posta uspio si samo da pogodiš i napišeš jednu normalnu rečenicu, koja glasi da je Zahirović slab igrač. Ostalo si fulio.

Pročitaj raspravu na zadnjih par stranica pa se javi. Ovako stičem dojam da komuniciram sa likom koji ima manji IQ od broja cipela.

Još jednom da ponovim, zabrinuo bih se da imam približno razmišljanje kao vas nekolicina. Gluho bilo.
Cisto sumnjam da ces se jos dugo zadrzati ovdje jer sva tvoja rasprava se svodi na vrijedjanje i utvrdjivanje necijeg iq-a.Pogledas fino tabelu za kvalifikacije SP Brazil 2014 grupa ,,G,,i odmah ti sve bude jasno koliko je los Zuka,Zahirovic,Medo,Ibra...
Artest

#22856 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

Baltazar_khan wrote:naravno, počašćeni smo što sa druge strane imamo genijalca kakav si ti :zzzz:
mene bi bolan bilo stid više ovako se blamirati po forumu i dobivati jednomjesečne banove :roll: al tebi valjda ovaj forum služi za liječenje kompleksa. red nebuloza ala cocalić, red uvreda prema drugim forumašima... :roll:

a pape ti smeta zato što je legenda sarajeva. da je nosio plavi dres drugačije bi govorio jer ti bolesno mrziš sve što ima dodira sa koševom.
Mani se suplje.

Nije tacno da se pobjednicki tim ne mijenja. Znaci, sutra kad zavrsimo Kolasinca, ne smijemo maket Zahirovica iz prve postave. Bundesligas Bico treba sjedit na klupi, dok igra Vranjes, ciji je klub ispao u drugu rusku ligu. Ili Pandza, kojem nije produzen ugovor u prosjecnom belgijskom prvoligasu.

Treba se manut merhametluka. Svi oni ginu i fini su momci, znam, ali u konacnici nemamo nista od toga ako nemaju potrebni kvalitet, odnosno neko drugi ima bolji. Pape treba gledat samo sebe i kako najbolje ispuniti cilj. Nece mu niko zahvalit (sem Zahe i njegove familije) sto je gurao slabijeg igraca u prvu postavu, a gubili tekme. Na svjestkom prvenstvu nemas pravo na takvu gresku. Popusis prvu tekmu i vec krece raskol i malodusnost. Kad neki ganci razbiju Zahira i ostatak mekusaca u vezi (varijanta s tri prirodna playa), kasno ce bit zaljenje za Kolasincem ili Cocalicem u prvoj postavi.

100 x sam pisao Cocalicu, pa se vise ne zelim ponavljat. Samo Kolasinac bi trebao imat prednost ispred njega.
Zukanovic ide na lijevog beka. (ofanzivno limitiran, ali sta's) Bico kao drugi stoper. I dakako, tu je pitanje - sta s Medunjaninom? Susic nece odustat od Pjanica i Misketa, a Lula je takodjer bezbjedan. Znaci da Medo mora na klupu. Ili kad bi odustao od 4-4-2 formacije, bar za neku tekmu, pa ugurao i njega. Momak ima prefinjenu tehniku i pas; mirnocu koja nekad predje u nonsalanciju; ima pracku (onakvih golova se nadavao, znaju to svi koji ga prate jos od AZ-a) ...ali nema cvrstine i kondicije.

Papetu je najveci kvalitet sto ne tjera inat i ispravlja svoje greske. Ima tu jos pozitivnih osobina. Samo nek nastavi tako. Ali da mu se potrefila lagana grupa i odlicna generacija nasih igarca, nema smisla poricat. S tim da necu insistirat na toj prici. Pokusao sam jednom s pricom o Domenechu i nekom dubljom analizom... Ali to mije bitno da istjeram sada. Slobodno ga svrstajte u red najboljih trenera danasnjice, ako ce vam biti dusi lakse.
Artest

#22857 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

luckylaka wrote: Cisto sumnjam da ces se jos dugo zadrzati ovdje jer sva tvoja rasprava se svodi na vrijedjanje i utvrdjivanje necijeg iq-a.Pogledas fino tabelu za kvalifikacije SP Brazil 2014 grupa ,,G,,i odmah ti sve bude jasno koliko je los Zuka,Zahirovic,Medo,Ibra...
Mećidera tabelu :bih: :bih: :bih:

Cvrle je kriv sto se uopste obraca takvim delegatima. Slabo se razumijete a tvrdoglavi ste i tjerate po svom i kad vam se dokaze da niste u pravu.
Sherlock_Holmes

#22858 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Sherlock_Holmes »

Artest wrote: Mani se suplje.

Nije tacno da se pobjednicki tim ne mijenja. Znaci, sutra kad zavrsimo Kolasinca, ne smijemo maket Zahirovica iz prve postave. Bundesligas Bico treba sjedit na klupi, dok igra Vranjes, ciji je klub ispao u drugu rusku ligu. Ili Pandza, kojem nije produzen ugovor u prosjecnom belgijskom prvoligasu.

Treba se manut merhametluka. Svi oni ginu i fini su momci, znam, ali u konacnici nemamo nista od toga ako nemaju potrebni kvalitet, odnosno neko drugi ima bolji. Pape treba gledat samo sebe i kako najbolje ispuniti cilj. Nece mu niko zahvalit (sem Zahe i njegove familije) sto je gurao slabijeg igraca u prvu postavu, a gubili tekme. Na svjestkom prvenstvu nemas pravo na takvu gresku. Popusis prvu tekmu i vec krece raskol i malodusnost. Kad neki ganci razbiju Zahira i ostatak mekusaca u vezi (varijanta s tri prirodna playa), kasno ce bit zaljenje za Kolasincem ili Cocalicem u prvoj postavi.

100 x sam pisao Cocalicu, pa se vise ne zelim ponavljat. Samo Kolasinac bi trebao imat prednost ispred njega.
Zukanovic ide na lijevog beka. (ofanzivno limitiran, ali sta's) Bico kao drugi stoper. I dakako, tu je pitanje - sta s Medunjaninom? Susic nece odustat od Pjanica i Misketa, a Lula je takodjer bezbjedan. Znaci da Medo mora na klupu. Ili kad bi odustao od 4-4-2 formacije, bar za neku tekmu, pa ugurao i njega. Momak ima prefinjenu tehniku i pas; mirnocu koja nekad predje u nonsalanciju; ima pracku (onakvih golova se nadavao, znaju to svi koji ga prate jos od AZ-a) ...ali nema cvrstine i kondicije.

Papetu je najveci kvalitet sto ne tjera inat i ispravlja svoje greske. Ima tu jos pozitivnih osobina. Samo nek nastavi tako. Ali da mu se potrefila lagana grupa i odlicna generacija nasih igarca, nema smisla poricat. S tim da necu insistirat na toj prici. Pokusao sam jednom s pricom o Domenechu i nekom dubljom analizom... Ali to mije bitno da istjeram sada. Slobodno ga svrstajte u red najboljih trenera danasnjice, ako ce vam biti dusi lakse.
Potpis.
shake69

#22859 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

Ovaj "Cvrci cvrci Cvrcak" nesto plaho ove provincijske idiome voli, ocigledno ne moze bez rOje njegove!
Neka te ziv bio tamo, smanji malo ovdje s napadnim neinteligentnim pokusajima da ostavi dojam originalnog mislioca iz rOje njegove/!
miki.ba

#22860 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

Bullshit!
palermo

#22861 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Sherlock_Holmes wrote:

Potpis.
Ima jedna tužna stvar u ovoj vašoj priči.
Onog trenutka kada mi izgubimo, a svi znamo da će se i to jednom desiti, vi će doći ovdje i slavodobitno reći, jesam li vam ja govorio. I to će biti vaših pet minuta.Nemojte samo reći da neće tako biti, hoće, znamo to i mi i vi.

A kao da mi ne znamo da doći će dan kada ćemo izgubiti, loše odigrati, Pape pogriješiti, zar stvarno mislite da to ne znamo. I da ne znamo da bi nam, kao što reče Splend, valjao Makalele.

Al većina nas je odabrala da uživa u ovim trenucima, da se raduje, da pusti emocijama na volju....ko zna kada će se ovakva generacija ponoviti, ko zna kada će se opet ovakva hemija stvoriti, ko zna kada ćemo opet sa ovakvim osmijehom dočekivati utakmice. I odabrali smo da vjerujemo Safetu, ne zato što ga posebno volimo (ta nismo svi mi navijači Sarajeva) nego zato što nas je ubijedio u to.......što je on na čelu onih koji nam donose radost. Slučajno, ovako ili onako, al donose nam radost....i meni sasvim dovoljan razlog da mu vjerujem.

A Kolašinac, Cocalić, Bičakčić.....ovaj, onaj su zapravo potpuno nebitni u priči. Ovdje par vas uopšte ne priča o fudbalu, nego uglavnom priča o sebi. Kroz priču o Safetu.
Sherlock_Holmes

#22862 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Prezadovoljan rezultatom, uživam sad, pustio emocije i neću se naslađivati kad, ne daj Bože, izgbimo, nego ću tugovati kao i 99% ljudi ovdje.

Ovo su neke priče koje svako ko prati fudbal vidi, druga stvar što za podneblje Balkana vrijedi ona hljeba i igra, pa se sve trenutno gleda kroz ružičaste naočale.
A oni koji kažu da nešto ne valja ispadaju protivnici države, izadjice, kvislinzi i slično, a oni koji se vode još jednim poznatim balkanskim sindromom, priključivanje većini, su pametni i realni.

Ako misliš da je drukčije napiši zašto je tako, a nemoj ovdje određivati psihološki profil forumaša na sportskoj temi.
ultima_palabra

#22863 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Ne znam šta su čiji razlozi... ali mislim da u ovom trenutku i navijači Bayerna razmišljaju o tome kako da budu još bolji. To je valjda bit i u sportu i u životu, izvući maksimum od svog potencijala.

Isto kao što Safetu nisam skidao glavu nakon Portugala, ne mislim ni sada da je bezgrešan... uradio je odličan posao u ovim kvalifikacijama, ali uvijek ima prostora za popravke.
Sherlock_Holmes

#22864 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Dobar primjer, ali haj ti to objasni ovim ostalim.
Artest

#22865 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

Mi koji kritikujemo smo navijaci Srbije i Hrvatske. Tako nam nerijetko vele. I to je u redu. Prizeljkujem poraze Bosne, samo da budem u pravu.

Dzaba..odas covjeku priznaje, i opet nevaljas. :-)

Palermo, ti si taj koji uopste ne prica o fudbalu. Vjerovatno nemas sta reci, pa si skontao da je bolje izigravat patriotu, tj saburat & šućurat. Tako je najlakse. A oni koji nesto predlazu radi preventive su najvece zlo.
Kontra__

#22866 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kontra__ »

Pa Safet dosad i nije toliko mijenjao tim osim ukoliko se kvalitetniji igrac pojavio! Dosad nisam primjetio da je boljeg zamjenio losijim?! Mravac je bio rak rana, dok se nije pojavio Pandza koji je opravdao povjerenje. Zukanovic se spominjao godinu dana, dok ga nije pozvao a decko takodjer opravadao povjerenje!
Dakle isto ce biti i sa Bicakcicem, Kolasincem itd... Ukoliko se pokazu kao bolji od trenutnih, igrace, prosto kao pasulj! Siguran sam da nekog losijeg nece staviti, ustvari mozda se i taj neko pokaze kao losiji, ali sam siguran da u buducnosti tesko da ce opet dobiti sansu i to je ono najbitnije.
Recimo kod Cire Ibricic bi igrao i sa jednom nogom i rukom u gipsu i to je razlika izmedju njih dvojice!

Kod Safeta je tesko upasti na spisak ili u tim, ali ako dodjes u prvih 11 znaci da si kvalitet 10000%!

Garantujem da i Bicakcic da ako se ne pokaze da ternutno moze zamjeniti Pandzu ili Zukanovica da nece onda igrati, a vjerujem da hoce. Uglavnom vidjet cemo protiv USA.
LSD

#22867 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Neki su baš uporni u anatemisanju pojedinih forumaša.
Stice se utisak da je mnogima jako bitno prezentovati i razotkriti Crvčka i Artesta- kao neke otvorene mrzitelje i dušmane sopstvene selekcije , a posebno selektora Safeta :lol: :lol: ako kad napišu koju kritiku (koje btw. imaju mjesta) ...da je to mnogo bitnije nego nešto pametno napisati o samoj temi koja glasi Safet Sušić.
Pa nonsensi neviđeni yebote :shock: ....svi mi volimo svoju selekciju i imamo forumsko pravo da drugacije mislimo i pišemo.
I uvijek se nekako ubaci taj virus prepucavanja na klupskoj razini i normalno da se od teme napravi sataraš i zayebancija obicna :oops:
palermo

#22868 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

Artest wrote:
Palermo, ti si taj koji uopste ne prica o fudbalu. Vjerovatno nemas sta reci, pa si skontao da je bolje izigravat patriotu, tj saburat & šućurat. Tako je najlakse. A oni koji nesto predlazu radi preventive su najvece zlo.
U pravu si.Zaista nemam što reći, imao sam što reći kad smo izgubili od Francuske 2-0 na Koševu. Sada nemam što reći.

Kod mene i u životu stvari idu tako. Kad radiš posao dobro, oda ti se priznanje, kada nema rezultata, onda kritikujem.

Patriotu ne izigravam, nego sam zaista patriota.U onom pozitivnom smislu, radujem se svakom uspjehu Bosne i Hercegovine, u fudbalu , košarci, turizmu, pički materini.....
luckylaka

#22869 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Iskreno se nadam da PAPE i reprezentativci jos dugo nece dati povoda pojedincima da kake po selektoru pa makar za sada igrao sa Vranjesom,Zahirovicem,Zukanovicem,Vrsajevicem... :bih: :bih:
ljevoruki

#22870 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ljevoruki »

palermo wrote:
Sherlock_Holmes wrote:

Potpis.
Ima jedna tužna stvar u ovoj vašoj priči.
Onog trenutka kada mi izgubimo, a svi znamo da će se i to jednom desiti, vi će doći ovdje i slavodobitno reći, jesam li vam ja govorio. I to će biti vaših pet minuta.Nemojte samo reći da neće tako biti, hoće, znamo to i mi i vi.

A kao da mi ne znamo da doći će dan kada ćemo izgubiti, loše odigrati, Pape pogriješiti, zar stvarno mislite da to ne znamo. I da ne znamo da bi nam, kao što reče Splend, valjao Makalele.

Al većina nas je odabrala da uživa u ovim trenucima, da se raduje, da pusti emocijama na volju....ko zna kada će se ovakva generacija ponoviti, ko zna kada će se opet ovakva hemija stvoriti, ko zna kada ćemo opet sa ovakvim osmijehom dočekivati utakmice. I odabrali smo da vjerujemo Safetu, ne zato što ga posebno volimo (ta nismo svi mi navijači Sarajeva) nego zato što nas je ubijedio u to.......što je on na čelu onih koji nam donose radost. Slučajno, ovako ili onako, al donose nam radost....i meni sasvim dovoljan razlog da mu vjerujem.

A Kolašinac, Cocalić, Bičakčić.....ovaj, onaj su zapravo potpuno nebitni u priči. Ovdje par vas uopšte ne priča o fudbalu, nego uglavnom priča o sebi. Kroz priču o Safetu.
Ja sam bolesnik Zelje ali sam, kao srednjoskolac, Papetovu sliku nosio u novcaniku. :D
Pape mehlemu nas. :thumbup:
:bih:
palermo

#22871 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

LSD wrote:Neki su baš uporni u anatemisanju pojedinih forumaša.
Stice se utisak da je mnogima jako bitno prezentovati i razotkriti Crvčka i Artesta- kao neke otvorene mrzitelje i dušmane sopstvene selekcije , a posebno selektora Safeta :lol: :lol: ako kad napišu koju kritiku (koje btw. imaju mjesta) ...da je to mnogo bitnije nego nešto pametno napisati o samoj temi koja glasi Safet Sušić.
Pa nonsensi neviđeni yebote :shock: ....svi mi volimo svoju selekciju i imamo forumsko pravo da drugacije mislimo i pišemo.
I uvijek se nekako ubaci taj virus prepucavanja na klupskoj razini i normalno da se od teme napravi sataraš i zayebancija obicna :oops:
Zašto anatemisanje. Stvarno misliš da Cvrle neće doći slavodobitno doći ovdje onog trenutka kada izgubimo,i reći nam, jesam li vam govorio.

Čujemo se tada
miki.ba

#22872 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

Može li mi neko od ovih strucnjaka objasniti, što vam smeta Zahirović?
Covjek je robot, obavlja svoj dio posla, jedina konkurencija mu je Rahimić, trenutno, i mislim da taj posao obavljaju jednako dobro.
Takođe mislim da je Salihović odigrao dobru tekmu, bolje u repci igra na beku nego u Hofenhajmu na veznom.
LSD

#22873 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

palermo wrote:
LSD wrote:Neki su baš uporni u anatemisanju pojedinih forumaša.
Zašto anatemisanje. Stvarno misliš da Cvrle neće doći slavodobitno doći ovdje onog trenutka kada izgubimo,i reći nam, jesam li vam govorio.

Čujemo se tada
Stvarno mislim da neće....i nemojte od covjeka praviti nekog bolesnog hejtera sopstvene selekcije....nije vam to korektno nimalo.
palermo

#22874 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

LSD wrote:
Stvarno mislim da neće....i nemojte od covjeka praviti nekog bolesnog hejtera sopstvene selekcije....nije vam to korektno nimalo.
I kažeš da ne pravimo mi od njega ono što nije. Haj dobro

Al ostaje ono, čujemo se kad prvi put izgubimo
LSD

#22875 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

palermo wrote:
LSD wrote:
I kažeš da ne pravimo mi od njega ono što nije. Haj dobro

Al ostaje ono, čujemo se kad prvi put izgubimo
Da Bogda se mi nikad ne culi, zbog tog razloga :-)
Locked