Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#22851 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

vryzas wrote:
Logovan wrote:
vryzas wrote:Bilo bi lijepo da Grbavica prima 20 milja i da gostujuci navijaci dobiju cijeli sjever. :)
Aha, dobili bi sigurno, 100%. :lol: :D
Nadam se da hocete :wink: ...za 10-ak godina :gunjastajl: aBd kad se napravi cijeli stadion. 8)
Možeš se ti nadati, ali ništa od toga. Budimo realni, nećemo se lagati. :D
al-em

#22852 Re: Sarajevski derbi

Post by al-em »

Postaviti mreze sa obje strane tampon zone, postaviti kornjace u sredinu i rijesen problem. Otkako idem na derbije jedini problem medju navijacima bude bacenih par baklji sa obje strane a to se rijesava mrezom.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#22853 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

omega369 wrote:
hrasno38 wrote:
Član 11.
Svaki klub-organizator utakmice dužan je na zahtjev kluba-gosta obezbjediti najmanje 5% ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i bezbjednoj zoni.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.

Dakle ako obezbjedite jug morate dati cijeli jug a ako obezbjedite zapad onda cete morati cijeli zapad :lol: :lol: :lol: :lol: Ono bi nesto proglasavalo e jadi moji!!!!!
Dakle, ako obezbjedite dio sjevera morate i citav...oops...ili ne morate.... :stidljiva1:

jadi moji, baje strucnjaka :lol: :lol: :lol:
Samo jos da pokazes gdje je kompletan Sjever odvojen kao posebna zona od ostatka stadiona.
Hvala.
Bambino Blu

#22854 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

al-em wrote:Postaviti mreze sa obje strane tampon zone, postaviti kornjace u sredinu i rijesen problem. Otkako idem na derbije jedini problem medju navijacima bude bacenih par baklji sa obje strane a to se rijesava mrezom.
A sta bi onda sa onim divljanjem i cupanjem stolica ? ja koliko znam i zastitna je ograda bila pa ste i nju poderali. Bolan kad negdje jednom guzicom vrata zatvoris kasnije ih mo's otvarati rukama od zlata nema tu hajra. Trazili ste gledajte....
omega369

#22855 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Pa vi kako tumacite na vas se nijedan jedini propis ne odnosi. ne postoji propis za vase tribine ;-)

Uglavnom, 1750 i kukurikacete. zivi bili pa vidjeli
Logovan

#22856 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Bambino Blu wrote:Trazili ste gledajte....
I vi ste tražili i nadam se da ćete gledati. :wink: Ne glumi mi poštenje.
avetinja

#22857 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

al-em wrote:Postaviti mreze sa obje strane tampon zone, postaviti kornjace u sredinu i rijesen problem. Otkako idem na derbije jedini problem medju navijacima bude bacenih par baklji sa obje strane a to se rijesava mrezom.
I ja sam za to, ali baš ovaj put je MUP odredio veću tampon zonu. To je predstavljao najveći problem.
Ultras46

#22858 Re: Sarajevski derbi

Post by Ultras46 »

Klosarcici kontaju rusit
al-em

#22859 Re: Sarajevski derbi

Post by al-em »

Poderana je ona sto dijeli teren i tribine, a ne navijace dva kluba. A jeble vas stolice vise ko da su od zlata, kad se na kosevu lome stolice to je onda uredu, a o ovim stolicama koje su isprosili od navijaca ce se pricati do sudnjeg dana, bakirove zlatne stolice.
vicious

#22860 Re: Sarajevski derbi

Post by vicious »

mali_milojica wrote:
omega369 wrote:
hrasno38 wrote:
Član 11.
Svaki klub-organizator utakmice dužan je na zahtjev kluba-gosta obezbjediti najmanje 5% ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i bezbjednoj zoni.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.

Dakle ako obezbjedite jug morate dati cijeli jug a ako obezbjedite zapad onda cete morati cijeli zapad :lol: :lol: :lol: :lol: Ono bi nesto proglasavalo e jadi moji!!!!!
Dakle, ako obezbjedite dio sjevera morate i citav...oops...ili ne morate.... :stidljiva1:

jadi moji, baje strucnjaka :lol: :lol: :lol:
Samo jos da pokazes gdje je kompletan Sjever odvojen kao posebna zona od ostatka stadiona.
Hvala.
Kako bolan gdje je odvojen? Pa ogradama, zidovima ili čime već. Može li se sa zapada ili istoka ući na sjever? Ne može.

Ali pogrešno shvatate pojam odvojene zone, dovoljno je ograditi određeni dio tribine mrežama, ogradama qurcima palcima, i to je odvojena zona.
Hrasno je prvi ubacio šuplju o odvojenoj tribini.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#22861 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

omega369 wrote:Pa vi kako tumacite na vas se nijedan jedini propis ne odnosi. ne postoji propis za vase tribine ;-)

Uglavnom, 1750 i kukurikacete. zivi bili pa vidjeli
Moze ako kazu Vincent Tan, Ken Choo i Lim Meng Kwong a oni nisu kupili Sarajevo i u njega zveknuli 5 miliona zato sto im je simpaticno nego da to i jos vise izvuku nazad. E sad posto su vam posjete na stadionu u rangu FK Drozgometva nisu ludi da se odreknu jedne jedine godisnje zarade. :lol: :lol: :lol:
hrasno38

#22862 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

al-em wrote:Poderana je ona sto dijeli teren i tribine, a ne navijace dva kluba. A jeble vas stolice vise ko da su od zlata, kad se na kosevu lome stolice to je onda uredu, a o ovim stolicama koje su isprosili od navijaca ce se pricati do sudnjeg dana, bakirove zlatne stolice.
E vidis upravo si napisao poentu koju nikako da usadite u svoj Pitarski mozak a to je da su te stolice kupili navijaci koji vole svoj klub a sa druge strane vi niste kurcom mrdnuli da od Koseva napravite posten stadion i te stolice koje se polome se ne placaju vama nego onome ko upravlja stadionom.
Logovan

#22863 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
al-em wrote:Poderana je ona sto dijeli teren i tribine, a ne navijace dva kluba. A jeble vas stolice vise ko da su od zlata, kad se na kosevu lome stolice to je onda uredu, a o ovim stolicama koje su isprosili od navijaca ce se pricati do sudnjeg dana, bakirove zlatne stolice.
E vidis upravo si napisao poentu koju nikako da usadite u svoj Pitarski mozak a to je da su te stolice kupili navijaci koji vole svoj klub a sa druge strane vi niste kurcom mrdnuli da od Koseva napravite posten stadion i te stolice koje se polome se ne placaju vama nego onome ko upravlja stadionom.
:run: :run:

HAHAHAHAHAHA

Koji lik jebem ti. Daj je l' ovo moguće....
hrasno38

#22864 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote:
:run: :run:

HAHAHAHAHAHA

Koji lik jebem ti. Daj je l' ovo moguće....
Tesko skontati filozofe a?
omega369

#22865 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

ma ja, gradskom stadionu se mogu lomiti stolice. svakako vecina ni nema dodirnih tacaka sa gradom, bas ih briga
shbc

#22866 Re: Sarajevski derbi

Post by shbc »

Meni se cini da vi bas i ne znate citati pravilnike. Dakle pise "odvojena bezbjedna zona". Dakle "zona", ne tribina, ne fizicki odvojena tribina od ostalih. Zona dakle moze biti i pregradjeni dio jedne tribine. Ukoliko je taj pregradjeni dio veci od 5% mora cijeli biti stavljen na raspolaganje. Isto tako, "gostujuca tribina odredjena na pocetku sezone" vam je jos jedna provala. Tom logikom navijaci Mladosti (a ni Veleza prije sezonu/dvije), pa ni vi nilad ne bi mogli organizovano biti na zapadu. A redom ste svi bili. Pogodicete u odvojenoj zoni. Dakle sanjajte mokre snove i dalje. Ceka vas hladan tus.
Logovan

#22867 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Teško mi je skontati kako to tvoj mozak funkcioniše. :lol: :lol:

Nasmiješ me pravo. :thumbup: :thumbup:

Smijeh od forumaša.
hrasno38

#22868 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

omega369 wrote:ma ja, gradskom stadionu se mogu lomiti stolice. svakako vecina ni nema dodirnih tacaka sa gradom, bas ih briga
Ne pravi se blesav jer sam vrlo jasno napisao da u isti kos stavljam sve one koji lome stolice i devastiraju stadione i da su to jednom rjecju KRETENI. Kako vi glumite da ste naivni ko francuske sobarice a sa kapuljacima i palicama dolazite na Grbavicu.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#22869 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

omega369 wrote:ma ja, gradskom stadionu se mogu lomiti stolice. svakako vecina ni nema dodirnih tacaka sa gradom, bas ih briga
Dabogda mu za lijeka trebalo ko slomi stolicu. Bila to Grbavica,bilo to Kosevo.
hrasno38

#22870 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:Teško mi je skontati kako to tvoj mozak funkcioniše. :lol: :lol:
Smijeh od forumaša.
Pa naravno da je tesko jer si ti jos uvijek mali da bi skontao funkcionisanje mozga odraslog covjeka.
DonaldDuck

#22871 Re: Sarajevski derbi

Post by DonaldDuck »

Baš kao kakva djećurlija, "vidjećeš šta će ti moj tata uraditi sutra za ovo" ... :roll:
hrasno38

#22872 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

mali_milojica wrote:
Dabogda mu za lijeka trebalo ko slomi stolicu. Bila to Grbavica,bilo to Kosevo.
Ma mozes ti to jarane napisati koliko hoces puta ali Pitari ce uvijek to prevoditi onako kako im odgovora kao i sve ostalo....
vicious

#22873 Re: Sarajevski derbi

Post by vicious »

shbc wrote:Meni se cini da vi bas i ne znate citati pravilnike. Dakle pise "odvojena bezbjedna zona". Dakle "zona", ne tribina, ne fizicki odvojena tribina od ostalih. Zona dakle moze biti i pregradjeni dio jedne tribine. Ukoliko je taj pregradjeni dio veci od 5% mora cijeli biti stavljen na raspolaganje. Isto tako, "gostujuca tribina odredjena na pocetku sezone" vam je jos jedna provala. Tom logikom navijaci Mladosti (a ni Veleza prije sezonu/dvije), pa ni vi nilad ne bi mogli organizovano biti na zapadu. A redom ste svi bili. Pogodicete u odvojenoj zoni. Dakle sanjajte mokre snove i dalje. Ceka vas hladan tus.
:thumbup:
To sam i ja pokušao objasniti, ali definitivno nikakvi argumenti ne piju vode. Kad nešto ne odgovara samo se ušute, nema odgovora.

Isto kao onaj jedan što je nešto spominjao omjer jug-sjever na Koševu, pa kad upitah gdje svi ti ljudi s juga budu kad je derbi na Grbavici ne dobih odgovor. :D
Logovan

#22874 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
Logovan wrote:Teško mi je skontati kako to tvoj mozak funkcioniše. :lol: :lol:
Smijeh od forumaša.
Pa naravno da je tesko jer si ti jos uvijek mali da bi skontao funkcionisanje mozga odraslog covjeka.
Ovaj dio ti je najbolji.
sa druge strane vi niste kurcom mrdnuli da od Koseva napravite posten stadion :lol:

Mislim lažeš da si ovo napisao. :lol:
hrasno38

#22875 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Ali nejse ovo je derbi na Grbavici a ne na Kosevu. Sacekat cemo mjesec dana do Koseva.
Post Reply