Možeš se ti nadati, ali ništa od toga. Budimo realni, nećemo se lagati.vryzas wrote:Nadam se da hoceteLogovan wrote:Aha, dobili bi sigurno, 100%.vryzas wrote:Bilo bi lijepo da Grbavica prima 20 milja i da gostujuci navijaci dobiju cijeli sjever.![]()
![]()
...za 10-ak godina
aBd kad se napravi cijeli stadion.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#22851 Re: Sarajevski derbi
-
al-em
#22852 Re: Sarajevski derbi
Postaviti mreze sa obje strane tampon zone, postaviti kornjace u sredinu i rijesen problem. Otkako idem na derbije jedini problem medju navijacima bude bacenih par baklji sa obje strane a to se rijesava mrezom.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#22853 Re: Sarajevski derbi
Samo jos da pokazes gdje je kompletan Sjever odvojen kao posebna zona od ostatka stadiona.omega369 wrote:Dakle, ako obezbjedite dio sjevera morate i citav...oops...ili ne morate....hrasno38 wrote:
Član 11.
Svaki klub-organizator utakmice dužan je na zahtjev kluba-gosta obezbjediti najmanje 5% ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i bezbjednoj zoni.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Dakle ako obezbjedite jug morate dati cijeli jug a ako obezbjedite zapad onda cete morati cijeli zapad![]()
![]()
![]()
Ono bi nesto proglasavalo e jadi moji!!!!!
![]()
jadi moji, baje strucnjaka![]()
![]()
Hvala.
-
Bambino Blu
#22854 Re: Sarajevski derbi
A sta bi onda sa onim divljanjem i cupanjem stolica ? ja koliko znam i zastitna je ograda bila pa ste i nju poderali. Bolan kad negdje jednom guzicom vrata zatvoris kasnije ih mo's otvarati rukama od zlata nema tu hajra. Trazili ste gledajte....al-em wrote:Postaviti mreze sa obje strane tampon zone, postaviti kornjace u sredinu i rijesen problem. Otkako idem na derbije jedini problem medju navijacima bude bacenih par baklji sa obje strane a to se rijesava mrezom.
- omega369
#22855 Re: Sarajevski derbi
Pa vi kako tumacite na vas se nijedan jedini propis ne odnosi. ne postoji propis za vase tribine
Uglavnom, 1750 i kukurikacete. zivi bili pa vidjeli
- Logovan
#22856 Re: Sarajevski derbi
I vi ste tražili i nadam se da ćete gledati.Bambino Blu wrote:Trazili ste gledajte....
- avetinja
#22857 Re: Sarajevski derbi
I ja sam za to, ali baš ovaj put je MUP odredio veću tampon zonu. To je predstavljao najveći problem.al-em wrote:Postaviti mreze sa obje strane tampon zone, postaviti kornjace u sredinu i rijesen problem. Otkako idem na derbije jedini problem medju navijacima bude bacenih par baklji sa obje strane a to se rijesava mrezom.
-
Ultras46
#22858 Re: Sarajevski derbi
Klosarcici kontaju rusit
-
al-em
#22859 Re: Sarajevski derbi
Poderana je ona sto dijeli teren i tribine, a ne navijace dva kluba. A jeble vas stolice vise ko da su od zlata, kad se na kosevu lome stolice to je onda uredu, a o ovim stolicama koje su isprosili od navijaca ce se pricati do sudnjeg dana, bakirove zlatne stolice.
- vicious
#22860 Re: Sarajevski derbi
Kako bolan gdje je odvojen? Pa ogradama, zidovima ili čime već. Može li se sa zapada ili istoka ući na sjever? Ne može.mali_milojica wrote:Samo jos da pokazes gdje je kompletan Sjever odvojen kao posebna zona od ostatka stadiona.omega369 wrote:Dakle, ako obezbjedite dio sjevera morate i citav...oops...ili ne morate....hrasno38 wrote:
Član 11.
Svaki klub-organizator utakmice dužan je na zahtjev kluba-gosta obezbjediti najmanje 5% ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i bezbjednoj zoni.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Dakle ako obezbjedite jug morate dati cijeli jug a ako obezbjedite zapad onda cete morati cijeli zapad![]()
![]()
![]()
Ono bi nesto proglasavalo e jadi moji!!!!!
![]()
jadi moji, baje strucnjaka![]()
![]()
Hvala.
Ali pogrešno shvatate pojam odvojene zone, dovoljno je ograditi određeni dio tribine mrežama, ogradama qurcima palcima, i to je odvojena zona.
Hrasno je prvi ubacio šuplju o odvojenoj tribini.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#22861 Re: Sarajevski derbi
Moze ako kazu Vincent Tan, Ken Choo i Lim Meng Kwong a oni nisu kupili Sarajevo i u njega zveknuli 5 miliona zato sto im je simpaticno nego da to i jos vise izvuku nazad. E sad posto su vam posjete na stadionu u rangu FK Drozgometva nisu ludi da se odreknu jedne jedine godisnje zarade.omega369 wrote:Pa vi kako tumacite na vas se nijedan jedini propis ne odnosi. ne postoji propis za vase tribine![]()
- hrasno38
#22862 Re: Sarajevski derbi
E vidis upravo si napisao poentu koju nikako da usadite u svoj Pitarski mozak a to je da su te stolice kupili navijaci koji vole svoj klub a sa druge strane vi niste kurcom mrdnuli da od Koseva napravite posten stadion i te stolice koje se polome se ne placaju vama nego onome ko upravlja stadionom.al-em wrote:Poderana je ona sto dijeli teren i tribine, a ne navijace dva kluba. A jeble vas stolice vise ko da su od zlata, kad se na kosevu lome stolice to je onda uredu, a o ovim stolicama koje su isprosili od navijaca ce se pricati do sudnjeg dana, bakirove zlatne stolice.
- Logovan
#22863 Re: Sarajevski derbi
hrasno38 wrote:E vidis upravo si napisao poentu koju nikako da usadite u svoj Pitarski mozak a to je da su te stolice kupili navijaci koji vole svoj klub a sa druge strane vi niste kurcom mrdnuli da od Koseva napravite posten stadion i te stolice koje se polome se ne placaju vama nego onome ko upravlja stadionom.al-em wrote:Poderana je ona sto dijeli teren i tribine, a ne navijace dva kluba. A jeble vas stolice vise ko da su od zlata, kad se na kosevu lome stolice to je onda uredu, a o ovim stolicama koje su isprosili od navijaca ce se pricati do sudnjeg dana, bakirove zlatne stolice.
HAHAHAHAHAHA
Koji lik jebem ti. Daj je l' ovo moguće....
- hrasno38
#22864 Re: Sarajevski derbi
Tesko skontati filozofe a?Logovan wrote:hrasno38 wrote:E vidis upravo si napisao poentu koju nikako da usadite u svoj Pitarski mozak a to je da su te stolice kupili navijaci koji vole svoj klub a sa druge strane vi niste kurcom mrdnuli da od Koseva napravite posten stadion i te stolice koje se polome se ne placaju vama nego onome ko upravlja stadionom.al-em wrote:Poderana je ona sto dijeli teren i tribine, a ne navijace dva kluba. A jeble vas stolice vise ko da su od zlata, kad se na kosevu lome stolice to je onda uredu, a o ovim stolicama koje su isprosili od navijaca ce se pricati do sudnjeg dana, bakirove zlatne stolice.![]()
![]()
HAHAHAHAHAHA
Koji lik jebem ti. Daj je l' ovo moguće....
- omega369
#22865 Re: Sarajevski derbi
ma ja, gradskom stadionu se mogu lomiti stolice. svakako vecina ni nema dodirnih tacaka sa gradom, bas ih briga
- shbc
#22866 Re: Sarajevski derbi
Meni se cini da vi bas i ne znate citati pravilnike. Dakle pise "odvojena bezbjedna zona". Dakle "zona", ne tribina, ne fizicki odvojena tribina od ostalih. Zona dakle moze biti i pregradjeni dio jedne tribine. Ukoliko je taj pregradjeni dio veci od 5% mora cijeli biti stavljen na raspolaganje. Isto tako, "gostujuca tribina odredjena na pocetku sezone" vam je jos jedna provala. Tom logikom navijaci Mladosti (a ni Veleza prije sezonu/dvije), pa ni vi nilad ne bi mogli organizovano biti na zapadu. A redom ste svi bili. Pogodicete u odvojenoj zoni. Dakle sanjajte mokre snove i dalje. Ceka vas hladan tus.
- Logovan
#22867 Re: Sarajevski derbi
Teško mi je skontati kako to tvoj mozak funkcioniše.
Nasmiješ me pravo.

Smijeh od forumaša.
Nasmiješ me pravo.
Smijeh od forumaša.
- hrasno38
#22868 Re: Sarajevski derbi
Ne pravi se blesav jer sam vrlo jasno napisao da u isti kos stavljam sve one koji lome stolice i devastiraju stadione i da su to jednom rjecju KRETENI. Kako vi glumite da ste naivni ko francuske sobarice a sa kapuljacima i palicama dolazite na Grbavicu.omega369 wrote:ma ja, gradskom stadionu se mogu lomiti stolice. svakako vecina ni nema dodirnih tacaka sa gradom, bas ih briga
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#22869 Re: Sarajevski derbi
Dabogda mu za lijeka trebalo ko slomi stolicu. Bila to Grbavica,bilo to Kosevo.omega369 wrote:ma ja, gradskom stadionu se mogu lomiti stolice. svakako vecina ni nema dodirnih tacaka sa gradom, bas ih briga
- hrasno38
#22870 Re: Sarajevski derbi
Pa naravno da je tesko jer si ti jos uvijek mali da bi skontao funkcionisanje mozga odraslog covjeka.Logovan wrote:Teško mi je skontati kako to tvoj mozak funkcioniše.![]()
![]()
Nasmiješ me pravo.![]()
Smijeh od forumaša.
-
DonaldDuck
#22871 Re: Sarajevski derbi
Baš kao kakva djećurlija, "vidjećeš šta će ti moj tata uraditi sutra za ovo" ... 
- hrasno38
#22872 Re: Sarajevski derbi
Ma mozes ti to jarane napisati koliko hoces puta ali Pitari ce uvijek to prevoditi onako kako im odgovora kao i sve ostalo....mali_milojica wrote:Dabogda mu za lijeka trebalo ko slomi stolicu. Bila to Grbavica,bilo to Kosevo.omega369 wrote:ma ja, gradskom stadionu se mogu lomiti stolice. svakako vecina ni nema dodirnih tacaka sa gradom, bas ih briga
- vicious
#22873 Re: Sarajevski derbi
shbc wrote:Meni se cini da vi bas i ne znate citati pravilnike. Dakle pise "odvojena bezbjedna zona". Dakle "zona", ne tribina, ne fizicki odvojena tribina od ostalih. Zona dakle moze biti i pregradjeni dio jedne tribine. Ukoliko je taj pregradjeni dio veci od 5% mora cijeli biti stavljen na raspolaganje. Isto tako, "gostujuca tribina odredjena na pocetku sezone" vam je jos jedna provala. Tom logikom navijaci Mladosti (a ni Veleza prije sezonu/dvije), pa ni vi nilad ne bi mogli organizovano biti na zapadu. A redom ste svi bili. Pogodicete u odvojenoj zoni. Dakle sanjajte mokre snove i dalje. Ceka vas hladan tus.
To sam i ja pokušao objasniti, ali definitivno nikakvi argumenti ne piju vode. Kad nešto ne odgovara samo se ušute, nema odgovora.
Isto kao onaj jedan što je nešto spominjao omjer jug-sjever na Koševu, pa kad upitah gdje svi ti ljudi s juga budu kad je derbi na Grbavici ne dobih odgovor.
- Logovan
#22874 Re: Sarajevski derbi
Ovaj dio ti je najbolji.hrasno38 wrote:Pa naravno da je tesko jer si ti jos uvijek mali da bi skontao funkcionisanje mozga odraslog covjeka.Logovan wrote:Teško mi je skontati kako to tvoj mozak funkcioniše.![]()
![]()
Nasmiješ me pravo.![]()
Smijeh od forumaša.
sa druge strane vi niste kurcom mrdnuli da od Koseva napravite posten stadion
Mislim lažeš da si ovo napisao.
- hrasno38
#22875 Re: Sarajevski derbi
Ali nejse ovo je derbi na Grbavici a ne na Kosevu. Sacekat cemo mjesec dana do Koseva.