za mog FahrA ...XXS wrote:Al' uKurcu......nemere bez Fahra i SBB-aHM 2011 wrote:Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga !![]()
Samo Fahro SDA spasava
Jednu vrecu za mog Bakira
SDA-All about
- Banksy
#22826 Re: SDA-All about
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#22827 Re: SDA-All about
i Tornjak njiha i oni njega...barem od revizije državljanstva ovog niskoprofilnog Crnogorca visokih ambicija
jedina poganija stvar od same SDA je njen otpadak
jedina poganija stvar od same SDA je njen otpadak
- Banksy
#22828 Re: SDA-All about
Nema teme, ali da se upišem ovdje,
čestitke za federalnu ministricu kulture i sporta Zoru Dujmović što je o pod omlatila netalentiranu, besposličarsku, decenijama uhljebljenu, mizernu sarajevsku ''kulturnu'' scenu,
čestitke
čestitke za federalnu ministricu kulture i sporta Zoru Dujmović što je o pod omlatila netalentiranu, besposličarsku, decenijama uhljebljenu, mizernu sarajevsku ''kulturnu'' scenu,
čestitke
-
HM 2011
#22829 Re: SDA-All about
Uzaludni pokušaji podmetanja našoj SDA samo jačaju našu SDA......
Pokaži odgovornost - traži odgovornost
Podrži SDA na svim nivoima.
U jedinstvu je snaga !
U jedinstvu je snaga !
- mirzadelibasic
#22830 Re: SDA-All about
I Šemso zvani granata maloprije traži odgovornost.HM 2011 wrote:Uzaludni pokušaji podmetanja našoj SDA samo jačaju našu SDA......
U jedinstvu je snaga !
Čovjek se javno ogradio od postupaka njegove stranke, pa te pitam je li sada i on podmeće vašoj SDA i je li moguće da je SDA više "vaša" nego njegova ?
-
jefff
#22831 Re: SDA-All about
Ma to vi nešto komplikujete. Ja ću glasat za Aliju.
-
mg
#22832 Re: SDA-All about
Tišina rektalni alpinisto bez obraza i časti!HM 2011 wrote:Uzaludni pokušaji podmetanja našoj SDA samo jačaju našu SDA......
U jedinstvu je snaga !
- JThomas
#22833 Re: SDA-All about
da ne miješamo alpinizam i speleologiju... 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#22834 Re: SDA-All about
samo vi ćoeka zajebavajte a HM svaki mjesec 3 glove u pađe 
- Tito_i_Partija
#22835 Re: SDA-All about
ja nejmam sumlje da je bakir nas pravi vodza jerbo on je pametan skolovan posten glavit insan jos je i iso u stambol kod sultana i donijo nam svasta hurmi i sedzada pa ko ga nebi izabro za vodzu maksuz selam za tebe hizo i za rodzu akifahizo ramidovic wrote:stoja nevolim kase ne znalice petljaju tamo dzehin ni je mijesto svaki posten bosnjak znase kogace podrzat dabudne direktor bolnice jerbo valaj vadit bolnicu izdugova ana izborimace podrzat fahru presijednika jerbo bosnjaci trebaju strucne moralne postene insane dahin budnu vodze
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#22836 Re: SDA-All about
pa bas takoje uradijo iso dole da pomogone ovojem narodu da svima bide bolje jer akoje njemu bolje bice odma i narodu ali nekontaju to ovi sto podmeču nasoj ezdeaTito_i_Partija wrote:ja nejmam sumlje da je bakir nas pravi vodza jerbo on je pametan skolovan posten glavit insan jos je i iso u stambol kod sultana i donijo nam svasta hurmi i sedzada pa ko ga nebi izabro za vodzu maksuz selam za tebe hizo i za rodzu akifahizo ramidovic wrote:stoja nevolim kase ne znalice petljaju tamo dzehin ni je mijesto svaki posten bosnjak znase kogace podrzat dabudne direktor bolnice jerbo valaj vadit bolnicu izdugova ana izborimace podrzat fahru presijednika jerbo bosnjaci trebaju strucne moralne postene insane dahin budnu vodze
-
Moenx
#22837 Re: SDA-All about
https://www.youtube.com/watch?v=KJa2qZQ19KUjefff wrote:Ma to vi nešto komplikujete. Ja ću glasat za Aliju.
- Dr. Kuca
#22838 Re: SDA-All about
SDA na celu sa Konakovicem aka teflon donom, motivatorom, zivljenje zdravim zivotom, nastavlja politiku iz proslog mandata, kupovanje socijalnog mira. Pod tepihom je sve manje mjesta.
-
Moenx
#22839 Re: SDA-All about
Pa dobro vi tako govorite o Bakiru pa o i o SDA pa i o ALiji
Naravno da niko nije savrsen naprotiv
No to sto vi pisete ipak na kraju najvise govori o vama samima koji to pisete
Vi ste ustvari takvi
A Bakir Alija
Pa izmedj ostalog dovoljno je poslusati intervju koliko je ratni zlocinac Krajisnik postovao Aliju rahmetli i sta je govorio na N1 intervjuu
Tako da ja sam inace vise lijevicar , no ipak postoje neke vrijednosti i dostojanstvo
Kritika da ali na mjestu i relevantna ociscena kako od aktualnih politickih barustina i kosmara i razbistrena
Vi ste ustvari takvi
A Bakir Alija
Pa izmedj ostalog dovoljno je poslusati intervju koliko je ratni zlocinac Krajisnik postovao Aliju rahmetli i sta je govorio na N1 intervjuu
Tako da ja sam inace vise lijevicar , no ipak postoje neke vrijednosti i dostojanstvo
Kritika da ali na mjestu i relevantna ociscena kako od aktualnih politickih barustina i kosmara i razbistrena
- ultima_palabra
#22840 Re: SDA-All about
Znači, dobro je kad te ratni zločinci poštuju?Moenx wrote:Pa izmedj ostalog dovoljno je poslusati intervju koliko je ratni zlocinac Krajisnik postovao Aliju rahmetli i sta je govorio na N1 intervjuu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22841 Re: SDA-All about
ultima_palabra wrote:Znači, dobro je kad te ratni zločinci poštuju?Moenx wrote:Pa izmedj ostalog dovoljno je poslusati intervju koliko je ratni zlocinac Krajisnik postovao Aliju rahmetli i sta je govorio na N1 intervjuu
- duh_sa_sjekirom
#22842 Re: SDA-All about
Nerazumjevanje suštine stvari proizvodi ovako tupave konstatacije.Moenx wrote:Pa dobro vi tako govorite o Bakiru pa o i o SDA pa i o ALiji
Vi ste ustvari takvi
A Bakir Alija
- ultima_palabra
#22843 Re: SDA-All about
Pa kontam, ako je tako, da svi zadužimo po set Šešeljevih knjiga, i trudimo se da ih primijenimo u svakodnevnom životu. Evo nekih prijedloga:_BataZiv_0809 wrote:ultima_palabra wrote:Znači, dobro je kad te ratni zločinci poštuju?Moenx wrote:Pa izmedj ostalog dovoljno je poslusati intervju koliko je ratni zlocinac Krajisnik postovao Aliju rahmetli i sta je govorio na N1 intervjuu
"Lažljiva haška pederčina Džefri Najs", "Engleski pederski isprdak Toni Bler", "Očerupana haška ćurka Kristina Dal", "Mafijaška pudlica Nebojša Čović", "U čeljustima kurve Del Ponte", "Genocidni izraelski diplomata Teodor Meron", "Vašingtonski seksualni manijak Bil Klinton", "Politički ortakluk kurve del Ponte i kurve del Koštunice", "Podmukli galski picopevac Žak Širak", "Narkomanija Vuka manitoga", "Hitlerovi najverniji sledbenici Helmut Kol i Hans Genšer", "Haško bajramsko prase"..
-
Moenx
#22844 Re: SDA-All about
Naravno da nije dobro no Krajisnik govori o ALiji kao suprotnoj strani s divljenjem i postovanjem dakle samo rukovodstvo ratno ga je tada zadivilo i on to opisuje veoma lijepo u intervjuu
Dakle opet i iznova ne govorim u trenutku kada govorim pozitivno kako o toj sda tako i pomenutim licnostima, ne govorim o nekim apsolutnim vrijednostima nego naprosto argumentima koji stoje , argumentima koje su i najcrnji protivnici postovali i zasto eto ne bi i mi te iste argumente prepoznali, bez obzira sto se nalaze u moru ocaja u drugih negativnih argumenata i pokazatelja
Dakle opet i iznova ne govorim u trenutku kada govorim pozitivno kako o toj sda tako i pomenutim licnostima, ne govorim o nekim apsolutnim vrijednostima nego naprosto argumentima koji stoje , argumentima koje su i najcrnji protivnici postovali i zasto eto ne bi i mi te iste argumente prepoznali, bez obzira sto se nalaze u moru ocaja u drugih negativnih argumenata i pokazatelja
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22845 Re: SDA-All about
Ma mozete samo da se zaduzite da mi popusite kuvac. Ebem vam majku svimaultima_palabra wrote: Pa kontam, ako je tako, da svi zadužimo po set Šešeljevih knjiga, i trudimo se da ih primijenimo u svakodnevnom životu. Evo nekih prijedloga:
"Lažljiva haška pederčina Džefri Najs", "Engleski pederski isprdak Toni Bler", "Očerupana haška ćurka Kristina Dal", "Mafijaška pudlica Nebojša Čović", "U čeljustima kurve Del Ponte", "Genocidni izraelski diplomata Teodor Meron", "Vašingtonski seksualni manijak Bil Klinton", "Politički ortakluk kurve del Ponte i kurve del Koštunice", "Podmukli galski picopevac Žak Širak", "Narkomanija Vuka manitoga", "Hitlerovi najverniji sledbenici Helmut Kol i Hans Genšer", "Haško bajramsko prase"..
-
Moenx
#22846 Re: SDA-All about
Kakve sad Seselj ima veze s temom da mi je znati
-
Fudo387
#22847 Re: SDA-All about
ultima_palabra wrote:Znači, dobro je kad te ratni zločinci poštuju?Moenx wrote:Pa izmedj ostalog dovoljno je poslusati intervju koliko je ratni zlocinac Krajisnik postovao Aliju rahmetli i sta je govorio na N1 intervjuu
-
Moenx
#22848 Re: SDA-All about
Ok evo i ovaj nas je ceta postovao i tako redom
Vjerovatno zelis reci da nas nisu postovali zbog SDA nego herojstva i ratnog duha ARBIH
No to moze biti
No treba se ipak zapitati i preslusati Krajisnikov intervjuu
A ovo za Seselja brate dragi molim lijepo to je off topic nije posteno bezze ga spominjati znaci bas je off topic ili mi se cini
Nije to to
Vjerovatno zelis reci da nas nisu postovali zbog SDA nego herojstva i ratnog duha ARBIH
No to moze biti
No treba se ipak zapitati i preslusati Krajisnikov intervjuu
A ovo za Seselja brate dragi molim lijepo to je off topic nije posteno bezze ga spominjati znaci bas je off topic ili mi se cini
Nije to to
- duh_sa_sjekirom
#22849 Re: SDA-All about
Alija je prihvatio agresorsku stranu kao ravnopravne sagovornike i to je upravo najveći uspjeh Krajišnika i njegove bratije, čime su se oni javno hvalili.
-
Fudo387
#22850 Re: SDA-All about
Mozda i ne bi pristao na to da nam se ona dva nosaca aviona ne zaglavise u Rakitnici.duh_sa_sjekirom wrote:Alija je prihvatio agresorsku stranu kao ravnopravne sagovornike i to je upravo najveći uspjeh Krajišnika i njegove bratije, čime su se oni javno hvalili.