Zivi bili pa vidjeli. Nije javnost naivna.marshall_bug wrote:To je bilo i ostati će i dalje samo mišljenje ljubomornih madridista. Ostali su do sad znali ko je Messi a tako će znati i od sad tako da to što ti pričaš su samo šuplje pričefixer wrote: Pomno se pravila slika Messija u javnosti, a sad ispade da je krimos. On je i dalje igracina, jedan od najboljih, ali nije takav svetac kakvim se prikazuje.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fixer
#22826 Re: FC Barcelona
-
fixer
#22827 Re: FC Barcelona
Nista ovo nece promijeniti misljenje o tome kakav je fudbaler bio, ali itekako hoce kakav je covjek bio.Chmoljo wrote:znate li da je Gete bio osobenjak kakav se rijetko viđa?
i da su Spartanci ševili mlađe dječake?
misliš da će neko u budućnosti obraćati pažnju na vrdanje sa porezima ovog malog genijalca? crtica u životu koja ništa ne znači. baš kao i šprdancija sa Ronaldovom frizurom.
o da... kao da je Leo jedini koji to radi. mislim... od Novaka Đokovića do Šumahera.
Prica je bila - igracina i nadasve dobar covjek. Sad ce proci samo ovaj prvi dio.
- p206
#22828 Re: FC Barcelona
Dobro je ba fixer sa svojim fix idejama... dođe čovjek da pročita kakav post o tome jel došao kakav igrač, ili odlazi... a pročita 6 stranica čistog sranja.
-
fixer
#22829 Re: FC Barcelona
Dje ces zanimljivije stvari od fudbala plus crne hronikep206 wrote:Dobro je ba fixer sa svojim fix idejama... dođe čovjek da pročita kakav post o tome jel došao kakav igrač, ili odlazi... a pročita 6 stranica čistog sranja.
-
Kurjakk
#22830 Re: FC Barcelona
Al' se i vi s ovim likovima natežete ko pijan s gacama. Pustite ih vidite da nemaju pametnijeg posla. Prosto me zaboli neka stvar kakav je ko čovjek sve dok mu ostali mogu samo kopacke čistit, između ostalih i zalizani. A bas je strašan grijeh počinio. Mi smo iz svedske, kod nas je ti je to najgore.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- strong69
#22831 Re: FC Barcelona
Sta prosjecan Bosanac ima od toga kakav je Leo covjek?fixer wrote:Nista ovo nece promijeniti misljenje o tome kakav je fudbaler bio, ali itekako hoce kakav je covjek bio.Chmoljo wrote:znate li da je Gete bio osobenjak kakav se rijetko viđa?
misliš da će neko u budućnosti obraćati pažnju na vrdanje sa porezima ovog malog genijalca? crtica u životu koja ništa ne znači. baš kao i šprdancija sa Ronaldovom frizurom.
o da... kao da je Leo jedini koji to radi. mislim... od Novaka Đokovića do Šumahera.
Prica je bila - igracina i nadasve dobar covjek. Sad ce proci samo ovaj prvi dio.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
- Zmijuga loma
#22832 Re: FC Barcelona
"The former Argentina and Napoli star was ordered to pay 37.2m euros (£32m; $48.6m) in unpaid taxes in 2005."
Đe @DonPito da lamentuje nad jadnim talijanskim narodom. Kako ih nemilosrdno pokra najveći svih vremena, iz usta im kru ote.
Đe @DonPito da lamentuje nad jadnim talijanskim narodom. Kako ih nemilosrdno pokra najveći svih vremena, iz usta im kru ote.
-
Crvena Tifoza
#22833 Re: FC Barcelona
Madrid wrote:Ne znam sto se toliko prepirete oko ovog, Messievo i Barcino je ionako proslo, bolje se svi pokupite na Bayernovu temu i zahtjevajte da Ribery ide u zatvor zbog kurvanja sa maloljetnicama
Šta će tek biti ako ih opet krene. U Madridu će zavladati kuga.
- dinty2
#22834 Re: FC Barcelona
fixer wrote:Nista ovo nece promijeniti misljenje o tome kakav je fudbaler bio, ali itekako hoce kakav je covjek bio.Chmoljo wrote:znate li da je Gete bio osobenjak kakav se rijetko viđa?
bio dijete od 18 godina kada se sve to pocelo desavati. nemoj suplje vise bgt.
opro si ovih dana na temi,,
-
fixer
#22835 Re: FC Barcelona
Em glup, em dijete bio.dinty2 wrote:
,, kakav je to covjek ?
bio dijete od 18 godina kada se sve to pocelo desavati. nemoj suplje vise bgt.![]()
opro si ovih dana na temi,,
Sta sve necete pokusati da ga operete? Oformite fond, pa mu vi platite kaznu. Sigurno je da ce poprilicno osiromasiti dok se izvuce iz ovog.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#22836 Re: FC Barcelona
jedino pod uslovom da ga košta karijere. kao što je neuredan život jednog Gaskonja. ako ostane ovako dobar, ili približno, ovo će zaboraviti i naša generacija. ukoliko, hipotetički, Argentina uzme svjetsko prvenstvo, misliš da će neko spominjati mahinacije njegovog oca? de ba...fixer wrote: Nista ovo nece promijeniti misljenje o tome kakav je fudbaler bio, ali itekako hoce kakav je covjek bio.
momak je skroman na terenu, kakav je u stvarnom životu, koga briga ba? sad bi po tome trebalo razbijati glavu i jesu li muzičari koje slušam dobri ljudi? glumci? režiseri? pisci?
druga je stvar kad je neko blizak našem miljeu, pa gajimo posebno poštovanje prema nekim našim sportskim legendama, zbog njihovog ponašanja van terena (Osim, Boša, pokojni Keli).
ali nećemo se lagati, znamo i ja i ti zašto si se upeo po ovom pitanju
-
fixer
#22837 Re: FC Barcelona
Kad neko pretendira da bude najbolji, javnost ce itekako uzeti u obzir sve faktore. Koliko puta znas cuti da neko za Maradonu kaze drogeras? Osvojio Svjetsko pa mu opet ne pomaze.Chmoljo wrote:
jedino pod uslovom da ga košta karijere. kao što je neuredan život jednog Gaskonja. ako ostane ovako dobar, ili približno, ovo će zaboraviti i naša generacija. ukoliko, hipotetički, Argentina uzme svjetsko prvenstvo, misliš da će neko spominjati mahinacije njegovog oca? de ba...![]()
momak je skroman na terenu, kakav je u stvarnom životu, koga briga ba? sad bi po tome trebalo razbijati glavu i jesu li muzičari koje slušam dobri ljudi? glumci? režiseri? pisci?
druga je stvar kad je neko blizak našem miljeu, pa gajimo posebno poštovanje prema nekim našim sportskim legendama, zbog njihovog ponašanja van terena (Osim, Boša, pokojni Keli).
ali nećemo se lagati, znamo i ja i ti zašto si se upeo po ovom pitanjupošteno me nasmijala briga za španski budžet
Nisam se ja brinuo za spanski budzet, nego sam samo ilustrirao kakav covjek moras biti da krades od onih koji su ti sve dali. Kad spanski penzioneri mogu placati godisnju kartu da bi njega gledali, pritom uredno placaju svoje poreze, onda mozes i ti. Ne samo mozes, nego trebas.
Samo mi smo takav narod da nama ove mahinacije prolaze. Kod nas je filozofija - kradi od drzave, krade i ona od tebe. U svijetu to nije tako. Placanje poreza je nesto na cemu su najosjetljiviji. Pogledaj samo frku oko Applea prije neki mjesec.
- Chmoljo
#22838 Re: FC Barcelona
sad se brineš i za španske penzionere 
Maradona je imao puno više ekscesa od šmrkanja
-
fixer
#22839 Re: FC Barcelona
Pa sad ko su mu fanovi i nije cudo sta je uradio. Kad je tebi za ismijavanja cinjenica da lik krade to drustvo koje mu sve daje, nemam ja onda sta s tobom pricat.Chmoljo wrote:sad se brineš i za španske penzionere
- Chmoljo
#22840 Re: FC Barcelona
ne znam koga ubjeđuješ u to što govoriš, nas ili sebe?
- p206
#22842 Re: FC Barcelona
Messi je svojim imenom i nastupima donio novca od turista, tv prava i ostalog Španiji toliko da bi ona njemu trebala plaćati porez zbog toga.fixer wrote:Pa sad ko su mu fanovi i nije cudo sta je uradio. Kad je tebi za ismijavanja cinjenica da lik krade to drustvo koje mu sve daje, nemam ja onda sta s tobom pricat.Chmoljo wrote:sad se brineš i za španske penzionere
Nego momak dođi na proteste za koji dan, uradi nešto korisno za našu djecu. Pusti se šuplje demagogije po forumu.
-
fixer
#22843 Re: FC Barcelona
Kad sam ja hodao po protestima, Messi je jos bio dijete sa jedno 19, 20 godina. Sve mi mozes zamjeriti, ali aktivizam ne mozes.p206 wrote:Messi je svojim imenom i nastupima donio novca od turista, tv prava i ostalog Španiji toliko da bi ona njemu trebala plaćati porez zbog toga.fixer wrote:Pa sad ko su mu fanovi i nije cudo sta je uradio. Kad je tebi za ismijavanja cinjenica da lik krade to drustvo koje mu sve daje, nemam ja onda sta s tobom pricat.Chmoljo wrote:sad se brineš i za španske penzionere
Nego momak dođi na proteste za koji dan, uradi nešto korisno za našu djecu. Pusti se šuplje demagogije po forumu.
Messi je imao uticaj na tv prava kao i ja. Znas li koje je godine potpisan ugovor? Ono sto je dobio od reklama, nije htio tu oporezovat. Sasvim jasno.
- marshall_bug
#22844 Re: FC Barcelona
Kako bolan Maradoni ne pomaze? Pored onoliko skandala pa eto i duga od 32m za poreze opet ga citava fudbalska javnost smatra pored Pelea i Messia jednim od najboljih svih vremena.fixer wrote: Kad neko pretendira da bude najbolji, javnost ce itekako uzeti u obzir sve faktore. Koliko puta znas cuti da neko za Maradonu kaze drogeras? Osvojio Svjetsko pa mu opet ne pomaze.
Nisam se ja brinuo za spanski budzet, nego sam samo ilustrirao kakav covjek moras biti da krades od onih koji su ti sve dali. Kad spanski penzioneri mogu placati godisnju kartu da bi njega gledali, pritom uredno placaju svoje poreze, onda mozes i ti. Ne samo mozes, nego trebas.
Samo mi smo takav narod da nama ove mahinacije prolaze. Kod nas je filozofija - kradi od drzave, krade i ona od tebe. U svijetu to nije tako. Placanje poreza je nesto na cemu su najosjetljiviji. Pogledaj samo frku oko Applea prije neki mjesec.
Mozda se nadje kakav moralista tvog profila pa mu nesto zbog toga zamjeri al koga briga za takve k'o fol moraliste.
Kad je Maradona jedan od najboljih zamisli tek sta ce Messi bit kad zavrsi karijeru. Ako cemo tako onda je i Zizou karina (da izvines) od covjeka s obzirom da je zavrsio karijeru crvenim kartonom zbog namjernog udaranja drugog igraca.
Cristiano R. nula od covjeka, nesretan u Realu zato sto nije najplaceniji na svijetu kakva je to osoba kad ljudi umiru od gladi njemu malo 10m.
Falcao nula cista, otisao u Monaco samo zbog para. Kakav je to covjek umjesto da igra iz ljubavi za neki veliki klub on otisao u Monaco zbog par miliona vise, lesinar.
Eh sad ovo sto sam nabrojao ima smisla koliki i to tvoje moralisanje za Messia. Za koji mjesec toga ce se sjecati samo simpatizeri Reala ako opet ne osvoje ni jednu titulu pa ne bude pametnijih stvari za raspravu
From Tapatalk4 Beta
Last edited by marshall_bug on 26/06/2013 10:39, edited 2 times in total.
- p206
#22845 Re: FC Barcelona
Dobro, uredu ako je to istina, a nema razloga da ne bude, izvini...
Al molim te popusti više sa tom pričom na ovoj temi, idi na podforum ekonomija pa raspravljaj o porezu.
Al molim te popusti više sa tom pričom na ovoj temi, idi na podforum ekonomija pa raspravljaj o porezu.
-
fixer
#22846 Re: FC Barcelona
Zmijuga loma - Narkoman sa guznim haverom, provjerenim antiglobalistom i antifašistom. (slika Maradone i Kusturice)marshall_bug wrote:
Kako bolan Maradoni ne pomaze? Pored onoliko skandala pa eto i duga od 32m za poreze opet ga citava fudbalska javnost smatra pored Pelea i Messia jednim od najboljih svih vremena.
Mozda se nadje kakav moralista tvog profila pa mu nesto zbog toga zamjeri al koga briga za takve k'o fol moraliste.
Kad je Maradona jedan od najboljih zamisli tek sta ce Messi bit kad zavrsi karijeru. Ako cemo tako onda je i Zizou karina (da izvines) od covjeka s obzirom da je zavrsio karijeru crvenim kartonom zbog namjernog udaranja drugog igraca.
Cristiano R. nula od covjeka, nesretan u Realu zato sto nije najplaceniji na svijetu kakva je to osoba kad ljudi umiru od gladi njemu malo 10m.
Falcao nula cista, otisao u Monaco samo zbog para. Kakav je to covjek umjesto da igra iz ljubavi za neki veliki klub on otisao u Monaco zbog par miliona vise, lesinar.
Eh sad ovo sto sam nabrojao ima smisla koliki i to tvoje moralisanje za Messia. Za koji mjesec toga ce se sjecati samo simpatizeri Reala ako opet ne osvoje ni jednu titulu pa ne bude pametnijih stvari za raspravu
From Tapatalk4 Beta
Jeza u ledja - Ne moze jedan bivsi narkoman koji vodi trening sa cigarom u ustima...
Udrch - Maradona je najveći fudbaler, ali i najveći narkoman među fudbalerima..
Idiot..
Neko je već pitao..ovaj majmun nije pozvao Lisandra Lopeza, ali je pozvao onog đedu od 37 godina, Martina Palerma, jer mu je spasio narkomansku guzicu..
Zaneti kapiten šampiona evrope, a nema mjesta u reprezentaciji..zašto? - pa zato što je pametniji od narkomana..
Burek - Maradona - narkoman?! Naravno da jeste.
Last edited by fixer on 26/06/2013 10:48, edited 1 time in total.
-
fixer
#22847 Re: FC Barcelona
Ja samo odgovaram na citiranja. Kad prestanu ona, prestat cu i ja. Ali nikad necu prestat nazivat stvari pravim imenom.p206 wrote:Dobro, uredu ako je to istina, a nema razloga da ne bude, izvini...
- marshall_bug
#22848 Re: FC Barcelona
A ovi svi koje si nabrojao su istaknuti ljudi iz svijeta sporta i pored nekoliko hiljada clanova na forumu ti mozes naci 10ak koji su to rekli eh sad zamisli koji je to procenatfixer wrote: Zmijuga loma - Narkoman sa guznim haverom, provjerenim antiglobalistom i antifašistom. (slika Maradone i Kusturice)
Jeza u ledja - Ne moze jedan bivsi narkoman koji vodi trening sa cigarom u ustima...
Idiot..
Neko je već pitao..ovaj majmun nije pozvao Lisandra Lopeza, ali je pozvao onog đedu od 37 godina, Martina Palerma, jer mu je spasio narkomansku guzicu..
Zaneti kapiten šampiona evrope, a nema mjesta u reprezentaciji..zašto? - pa zato što je pametniji od narkomana..
I jos ne vidim nigdje da neko spominje Maradonu utajivaca poreza samo kao narkomana. Znaci Messia niko nece ni spomenuti u tom kontekstu onda
From Tapatalk4 Beta
-
fixer
#22849 Re: FC Barcelona
Ne, ovo su moralisti mog profila, ali koga briga za te moraliste. Jedan je provjeren tvoj drug sa imaginarne tribine.marshall_bug wrote:A ovi svi koje si nabrojao su istaknuti ljudi iz svijeta sporta i pored nekoliko hiljada clanova na forumu ti mozes naci 10ak koji su to rekli eh sad zamisli koji je to procenatfixer wrote: Zmijuga loma - Narkoman sa guznim haverom, provjerenim antiglobalistom i antifašistom. (slika Maradone i Kusturice)
Idiot..
From Tapatalk4 Beta
Da bi bio najbolji, moras pored umijeca imati i simpatije javnosti. Messi je svoje dobro potrosio.
- marshall_bug
#22850 Re: FC Barcelona
Ah pa da vidis Messi je vec od danas jedan od najomrazenijih u svijetu fudbala, da nije smijesno bilo bi zalosno.fixer wrote: Ne, ovo su moralisti mog profila, ali koga briga za te moraliste. Jedan je provjeren tvoj drug sa imaginarne tribine.
Da bi bio najbolji, moras pored umijeca imati i simpatije javnosti. Messi je svoje dobro potrosio.
Da provedes kakvu anketu i sad i za godinu dana garantujem ti da bi tvoj zalizani ljubimac opet bio daleko iza Messia po simpatijama javnosti. Sta mislis koliko ljudi je uopste obratilo paznju na to sto Messijev otac nije platio poreze
Kad Zizou i Cantona pored onih gloposti na terenu i dalje mogu imati simpatije javnosti zamisli tek koliko ce javnost obratiti paznju na poreze Messijevog oca, smijesno stvarno.
Ali eto ako ce tebi bit lakse, da ti olaksamo dusu i kazemo Messi je papak od covjeka, ma nula cista, Ronaldo je za njega majka Tereza.
Eto jel sad lakse? Ostali znaju formirati svoje misljenje i bez tvog moralisanja i imas garanciju da ce se samo "tvoji" madridisti sloziti sa tobom, ostali nece znas to i sam
From Tapatalk4 Beta