Breaking 2 : Orchards of #Palmyra are fully under #SAA control now via

Breaking 2 : Orchards of #Palmyra are fully under #SAA control now via

Na OBN-u_BataZiv_0809 wrote:Đe pratiš?dječak sa šibicama wrote:Iskrcala im se SAA iza ledja na jedinoj cesti kojom mogu izaci.. ako ih ima u gradu, najebali su.
Ne ozbiljno,kakve veze ima bh zastava s ovim?_BataZiv_0809 wrote:Palmira vracena pod kontrolu suverene i medjunarodno priznate Sirijske Arapske Republike
Владимир Владимирович mamu svoju j***fosna2014 wrote:Palmira: Rus pokazuje smijer. Picka mu materina kao da je iz Novosibirska.
Vala, vakat je i da najebu. Još ako ih avioni i helikopteri potjeraju preko pustinje, baš su nadrapali.dječak sa šibicama wrote:Iskrcala im se SAA iza ledja na jedinoj cesti kojom mogu izaci.. ako ih ima u gradu, najebali su.
Nikad pajdo. Vi cete uvijek biti srbi.
Glava me boli vise. Prestanite!insomnia78 wrote:Na OBN-u_BataZiv_0809 wrote:Đe pratiš?dječak sa šibicama wrote:Iskrcala im se SAA iza ledja na jedinoj cesti kojom mogu izaci.. ako ih ima u gradu, najebali su.
Vidi se da drze do kondicijefosna2014 wrote:Palmira: Rus pokazuje smijer. Picka mu materina kao da je iz Novosibirska.
Cuj?sumirprimus wrote:Ne ozbiljno,kakve veze ima bh zastava s ovim?_BataZiv_0809 wrote:Palmira vracena pod kontrolu suverene i medjunarodno priznate Sirijske Arapske Republike
Nije joj mjesto tu ..
Ovo nije nas rat al nikako.nas drzave bih...
Samo da se citiram od prije 10-ak dana, da ne pišem bezveze opet.Krokodajl wrote: ISIL je najmanji problem, njih SAA može i sama, sa svojom avijacijom, samo da nastave koristiti ovu novu Rusku taktiku, presjeci komunikacije i to je to, to im je uspjelo u Latakiji, uspjelo im je u Kweirsu uspjet će i u Palmiri (vjerovatno će okružiti grad a ISIL-ovci će se povući ako se već nisu povukli ko što Patak kaže)

Kako će pratit na OBN-u kad je neka indijska serija trenutnoinsomnia78 wrote: Na OBN-u
Krokodajl wrote:Samo da se citiram od prije 10-ak dana, da ne pišem bezveze opet.Krokodajl wrote: ISIL je najmanji problem, njih SAA može i sama, sa svojom avijacijom, samo da nastave koristiti ovu novu Rusku taktiku, presjeci komunikacije i to je to, to im je uspjelo u Latakiji, uspjelo im je u Kweirsu uspjet će i u Palmiri (vjerovatno će okružiti grad a ISIL-ovci će se povući ako se već nisu povukli ko što Patak kaže)
Sumire ovo je itekako naš rat, ovi koje SAA tuče po Palmiri PRIJETI MENI, MOM REISU I MOM NARODU, ti ako nisi Bošnjak, Musliman onda halali. Na kraju krajeva ISIL je objavio rat i nama, a mi aktivno učestujemo u USA koaliciji, šaljemo municiju haman Iračkoj vojsci..

Bra'o, imas autogram od mene cim dodjem u Tursku.japin_mutapi wrote:mirsek je čelenđer je mirsek

Avetinho wrote:... a Mirsek im drzi slovo.mirsek wrote:Sto, sa vjerom u Boga protiv zlocinackog izrahella, makar jedno samoraznosenje ?Avetinho wrote:Bata i Mirsek odavno jurisaju. Izrahell samo sto nije pao.
Ili se od placenickih debila trazi previse, ne odgovara sponzorima istih laznih mumina da se zamjere pajdi i gospodaru cionistickom entitetu ?
Nema, sve pravovjernici, sijaju u mraku od dobrote i cistoce duse.
Lavovi hilafeta ne bjeze. To su strateski pomaci.Novak20 wrote:Ide ovo prebrzo. Zar su se isisovi lavovi povukli ?
Realno gledajuci , tako je . Doduse ne znam da li se onaj turski bataljon UN u Zenici racuna da je tu bio da se bori za nas.Herr Flick wrote:insomnia78 wrote:Co'ek bi rek'o da su brigade iranaca i hezbolaha bili po Bosni
Samo vi pusite u jedra djikanskoj prici
Koliko god da ih e je bilo,bilo ih je vise nego Turaka i Saudijaca,nama blizih muslimana
Imamo svojih problema svakako, imamo i 200-injak držljavna BiH koji se nalaze u redovima nekih terorističkih jedinica u Siriji a koji će se kako izgleda ubrzo vratiti sa "službenog puta". Znaš šta je PTSP i kroz šta su borci koji su preživili rat prolazili a i danas prolaze, zamisli nekog ISIL-ovca koji se vrati iz Sirije sa PTSP-om. On će biti itekako naš problem.sumirprimus wrote:Naravno da nije nas rat...
Imamo mi svojih problema.ni na koji nacin ne umanjujuci potenxijalnu opasnost od terorizma.pu pu gluho bilo....
A to daj nas rat trube onaj trifnuovic galijasevix i slicni...kao i karadzic juce.s obzirom na obzir protiv koga su se borili...