Sjeti se januara prosle godine.AmiĐa_Idriz wrote:Mescini da smo prosle godine nekad u ova doba trpali Watford, Leicester i Hull do vrha, a evo sad, uz svo duzno postavanje ne mozemo uzeti istog tog Watforda (koji nam jos utrpa 3 komada), Spartaka, Newcastle, Burnley. Leicester cemo eto izdvojiti. Jbg, ovo je jako los period. Ja nisam apsolutno zadovoljan.MyTao wrote:![]()
De mi objasni kako mogu ukljuciti ovu godinu u diskusiju kada je proslo tek 7 jebenih kola![]()
Ja sam rekao da Liverpool ima bolji tim ove godine, trenutno rezultati nisu ni bolji ni gori od prosle godine. To dali ce tim napraviti jos jedan korak naprijed ne znam, ali ako je sudeci po proslim sezonama onda hoce... korak naprijed bi bio jos jedan top 4.
Pa ovakvom igrom se ni top 4 ne moze uzeti. Ovakvom igrom je 6 7 pozicija plafon.
Dosta faktora je utjecalo na ovaj los period. Najbolji igrac tima nije poceo igrati na pocetku sezone jer je zelio da ide, drugi najbolji dobio crveni, tri tekme neigranja I ispao iz ritma, druga dva prvotimca ne igraju od pocetka (llalana I Clyne)... Onda veci broj odigranih tekmi od ostalih zbog onih tekmi sa Hofenhajmom... itd itd...
Jebeno je sto su slijedece dvije tekme teske, prosle godine u Januaru kada su isto ovako igrali bar su uzimali Arsenal, Totenhem... tesko je sada ocekivati da pobjede United I Totenhem.
U slucaju da izgube obadvije (sto nije nemoguce) bojim se da bi histerija postala daleko veca sto bi samo negativno uticalo na ekipu.