Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SmokingMan

#22826 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

Ne znam kakav bi zaključak donio večeras,neam predstave,poprilično sam prazan iznutra.
jeza u ledja

#22827 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

_Reds_ wrote:Tituli izgubili zbog fulenih penala, kup izgubili zbog penala.

Pa ne znam sta hocemo.
Hocemo da pogadjaju penale. :D
tovarish

#22828 Re: Utakmice.

Post by tovarish »

Neki koji zagovaraju pustanje zeljeznicaru stvarno imaju kratko pamcenje.Pa sjetite se titule iz 2007. kad je zrinjski odigrao posteno i pobijedio slaviju,za razliku od veleza koji je prodao.Tad se pisalo kako su zapadni gospoda.

Ne sporim ja njihovu mrznju prema BiH,al treba biti sportista i odigrati kako treba.Ko zna,mozemo opet nekad doci u situaciju da ce nam trebati njihovu pobjedu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#22829 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Jebo ga penal i ko ga izmisli :roll:
Glup nacin izgubis/dobijes titulu.
Crnkic je napravio promasaj zivota, ono ne smijes, ma sta ne smijes, ono ne MOZES fuliti :roll:
Prazan ti gol, dobijes loptu na tanjiru i ti profulis...7 metara :-)
Nista....odigrati jos ove dvije utakmice....a onda ovaj tim malo treba skontati kako sta...traziti par igraca da sve ovo povezu.
Mi smo odigrali dobru utakmicu. Dodjes sa 0-1 i trebas dati gol, istovremeno ne smijes primiti, i sve super, al onakve sanse ne smijes fuliti....
Dati priliku mladim igracima....ako Hadzic ostaje, obavezno u prvi tim...nadam se da ce Cala raditi u tom smjeru....onog Sadikua isto tako uvoditi u ekipu...sit sam price 18 godina, 17 godina, 21 godina....pa kad ce igrati??
Eto bolji su polovnjaci sa 30 i kusur :skoljka:
I ono uvodjenje odmornih igraca da sutaju penale....pa Bekic je milion puta bolje izveo od uspavanog Saida ili Rustema, njih dvojica i da su igrali, meni ne bi sutali. Pavlovic odbrani prvi penal, ali dzabe...jbg, steta, ali idemo dalje....bice tesko i igrati i gledati derbi....ali sta da radimo...mora se nekad i ovo proci.
Nadzorna_ploca

#22830 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Jesu li Crnkic, Husejinovic i Rustemovic i dalje igraci Sarajeva?
Pitarrr82

#22831 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Nadzorna_ploca wrote:Jesu li Crnkic, Husejinovic i Rustemovic i dalje igraci Sarajeva?
:oops:

Meni i dalje nije jasno kako jedan nezagrijan i tek oporavljen, ionako psihicki down igrac moze kod nas pucati penal...
Tomahawk11
Globalni moderator

#22832 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Pa cuo si objasnjenje, odmoran.
Umjesto da su usli igraci nekih 20 minuta do kraja, pa da pokusamo ovo zavrsiti u regularnom (jer smo bolje stajali na terenu), kod nas udjose ljudi minutu pred kraj da bi sutali penale.
Doduse, slicnu je stvar uradila Italija sa budalom Zazom.
Pitarrr82

#22833 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Tomahawk11 wrote:Pa cuo si objasnjenje, odmoran.
Umjesto da su usli igraci nekih 20 minuta do kraja, pa da pokusamo ovo zavrsiti u regularnom (jer smo bolje stajali na terenu), kod nas udjose ljudi minutu pred kraj da bi sutali penale.
Doduse, slicnu je stvar uradila Italija sa budalom Zazom.

Znam ali i to objasnjenje je na nivou kakvom nam je cijela sezona...
Alfa159

#22834 Re: Utakmice.

Post by Alfa159 »

Ma ljudi, jesu cista posla ili sta da smo ove sezone imali bar 7-8 fula tipa Crnkica sinoc!!! Koji se klub u PL moze pohvaliti bar sa pola takvih situacija???
Pavlovic, Novakovic 100% da ostanu, Mihojevic,Kovacevic, Kadusic ostati jer su mladi i nasi i nesto ce biti ovo ostalo procistiti rastjerati!
Iz juniora dovesti bar dvojicu trojicu i Dati ima sansu, minutazu jebem mu mater vise!!!!!!!!
Joj ovo pisem a ko konzerva sam zgazen, nista.
Ooooo boze kakva sansa za spas sezone, obraza i NISTA!!!!!
omega369

#22835 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Za ovo je ponajvise kriv brilijantni um, "mozak operacije" koji ne moze skontati da je protivnik UMRO i da ga samo treba dotuci. Ali jok, stani, spusti loptu, neka, imaju penali i to ti se obije od glavu. Znaci, kockas se i izgubis. Sam si kriv

Nasa nazovi struka nije mogla skontati koliko smo mi zapravo bolja i kvalitetnija ekipa od listice i jednostavno nije mogla skontati nacin da ih pobjedi i uzme KUP. Svaka druga prica je suvisna. Ovim "strucnjacima" da das belotija i messija oni ne bi nista osvojili jer ne znaju. Bolje da im se zahvalimo sad na kraju sezone nego da ih mjenjamo na početku sljedeće, a nakon "lose odrađenih priprema", "umora od evrope"....
fwh

#22836 Re: Utakmice.

Post by fwh »

omega369 wrote:Za ovo je ponajvise kriv brilijantni um, "mozak operacije" koji ne moze skontati da je protivnik UMRO i da ga samo treba dotuci. Ali jok, stani, spusti loptu, neka, imaju penali i to ti se obije od glavu. Znaci, kockas se i izgubis. Sam si kriv

Nasa nazovi struka nije mogla skontati koliko smo mi zapravo bolja i kvalitetnija ekipa od listice i jednostavno nije mogla skontati nacin da ih pobjedi i uzme KUP. Svaka druga prica je suvisna. Ovim "strucnjacima" da das belotija i messija oni ne bi nista osvojili jer ne znaju. Bolje da im se zahvalimo sad na kraju sezone nego da ih mjenjamo na početku sljedeće, a nakon "lose odrađenih priprema", "umora od evrope"....
:thumbup: U sredu...
Alfa159

#22837 Re: Utakmice.

Post by Alfa159 »

omega369 wrote:Za ovo je ponajvise kriv brilijantni um, "mozak operacije" koji ne moze skontati da je protivnik UMRO i da ga samo treba dotuci. Ali jok, stani, spusti loptu, neka, imaju penali i to ti se obije od glavu. Znaci, kockas se i izgubis. Sam si kriv

Zelju smo imali, ali nismo smjeli-znali, Sinoc Listica, imas ih bolji si, ali ili neces ili neznas ili ne smijes, cuj nada ti penali a siroki sinoc sansw nije imao!!!
Zasto se na Kosevu nije igralo kao sinoc???
Alfa159

#22838 Re: Utakmice.

Post by Alfa159 »

I sad kao prica jebat zelju u subotu da se izvade ma jarane jebo vas zeljo. Pehar je pehar u vitrini a pobjeda (daaaaaj boze) za mjesec se zaboravi.
I ne znam sta da urade zelji iako sumnjam da ce ista spec onakvi sterilni uraditi meni se oprati nece za sezonu a svakako ne za za ovaj kup koji je morao kod nas u Titovu 38b!!!!
vicious

#22839 Re: Utakmice.

Post by vicious »

Ma kako će išta uraditi u subotu, psihički potonuli i fizički istrošeni. Biće teško dići ekipu, a štrumfovi imaju 1000 puta veću motivaciju. Očekujem dakle 0:0 :)

Nakon prospavane noći treba reći da su momci sinoć stvarno odigrali dobro, pametno, muški, bilo je i tih šansi koje nisu iskoristili i jebi ga. Nikom se ne može nešto posebno zamjeriti osim Duljevića i Crnkića koji su bili užasni, ovaj drugi nakon onog promašaja pogotovo se pogubio.
Penali su lutrija, svi to znamo. Najviše boli to što smo imali idealnu situaciju, Pavlović odbrani onom klipanu prvi penal, ali jebi ga. Ne da se usranom do potoka.

Vidim opet se priziva tjeranje svih mogućih, ali ja mislim da tome ipak treba pristupiti malo opreznije i dobro isplanirati dalje korake. Duljević će svakako ići, a za ostale vidjeti ako bude kakvih ponuda. Ne znam sad do kad ko ima ugovor, ali ako ne bude ponuda moraće se vjerovatno pokušati postići sporazumni raskid sa pojedinim igračima, recimo Rustem, Said itd. sigurno nemaju budućnost u Sarajevu, ali ne zbog promašenih penala, što se dešava i puno većim igračima, nego jednostavno što nisu (više) kapacitet za ovaj klub.
Obavezno priključiti Hadžića i još bar dvojicu iz juniora. Nadam se da neće poletiti da malog prodaju odmah negdje za siću, neka odigra bar jednu sezonu za prvi tim.
rocco_siffredi

#22840 Re: Utakmice.

Post by rocco_siffredi »

Pitarrr82 wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Jesu li Crnkic, Husejinovic i Rustemovic i dalje igraci Sarajeva?
:oops:

Meni i dalje nije jasno kako jedan nezagrijan i tek oporavljen, ionako psihicki down igrac moze kod nas pucati penal...
Pa moze. Samo kod nas i nigdje vise.
Ovo bi bila jedna od najdrazih titula (ako ne i najdraza).
Iskaras ubice u Sirokom i u njihovoj avliji im odneses Kup. Jednostavno ne znamo i gotovo.
emigrazione

#22841 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

A sta konjina promasi pizda mu materina, ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :zid:
Samprotivsviju

#22842 Re: Utakmice.

Post by Samprotivsviju »

Nek prica ko sta hoce meni su momci dobro odigrali, nisu imali srece...desava se

Koliko smo mi puta od osnivanja zajednicke lige dobili Siroki na Pecari?
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#22843 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Samprotivsviju wrote:Nek prica ko sta hoce meni su momci dobro odigrali, nisu imali srece...desava se

Koliko smo mi puta od osnivanja zajednicke lige dobili Siroki na Pecari?
Broj utakmica: 19
Pobjede: 1
Remiji: 3
Porazi: 15

Gol-razlika: 29:8

Izvor:FKSinfo
(Bez zadnje utakmice)
:-)
Logovan

#22844 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

SVI NA KOŠEVO, IGRA SARAJ'VO!

1:0 (Sarić). :izet:
GandalfSivi

#22845 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Vala rahat odgledah derbi, fino smo ih izdominirali...
Nadzorna_ploca

#22846 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Logovan wrote:SVI NA KOŠEVO, IGRA SARAJ'VO!

1:0 (Sarić). :izet:
    Taj je nekad izvodio penale. :mrgreen:
    Logovan

#22847 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Nadzorna_ploca wrote: Taj je nekad izvodio penale. :mrgreen:
    :mrgreen: Zato sam pogodio rezultat. 8-)

Nećete slaviti titulu na našem stadionu!!! :thumbup: :thumbup: Ne, ne i ne. :izet:

Svaka čast svim igračima, fakat su svi dobro odigrali. Jedino me malo Almir Bekić nervirao sa svojim odugovlačenjem, ali sve u svemu dobro je bilo. Vidjelo se da je igračima stalo da pobijede. :thumbup:

Čala! :izet:
    Tomahawk11
    Globalni moderator

#22848 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Ne znam, nisam pametan.
    Izgleda je postao standard da se promasi jedna 1 000 000 % sansa na svakoj utakmici :roll:
    Najcesce je to Hebib. Igra, trci, sve dobro, zavrsnica, ako nije otpadak, pusiona...da smo realizovali 10% tih zicera, danas bi bili prvaci, ali jbg, da su babi m....
    Ima tu dobrog materijala, ako se dovede koji dobar igrac....imamo golmana, zadnju liniju, treba napadac i bar jedan vezni....i naravno, da vidimo ko ide...
    Danas smo bas odigrali dobru utakmicu, ako zanemarimo tu boljku sa zavrsnicom.
    Jos Krupa, pa podvuci liniju.
    I da, teoretski, jos imamo sansu za titulu :mrgreen: :roll:
    F&N
    Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#22849 Re: Utakmice.

Post by F&N »

I da vas dodje dvjesta hiljada
    Sa svih polja i svih livadaaa
    Ne damo vam titulu
    Tu na Kosevu
    Idite u p.... materinuuuu

Otpjevala se Celiku po povratku na sjever a mogla se i zeljani...
    Logovan

#22850 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Ovi naši ni da se oproste sa pobjedom u gostima kod Krupe. :-) Da su makar remi ostvarili, da ne gledam ovakav rezultat.

Ekipa je bila skroz nezainteresovana, bez volje i želje. Na početku se krenu, išli su na pobjedu, ali nakon što su čuli da je Zrinjski poveo, padoše. Mostarci povedoše 2:0, naši počeli još gore igrati. :roll:

Ne smije se ovako nešto dešavati.

Hadžić je trebao više igrati, Sadiku je trebao dobiti šansu. Herić :thumbup:
    Post Reply