Istek'o ti rok prvoj pomoci a i sve baslije ti nisu na broju.escobar__ wrote:Šta ti konkretno može uraditi ako voziš unutar ograničenja, imaš svu opremu u vozilu, vezan si, auto tehnički ispravno i generalno si sa strane zakona čist k'o suza? Oni mogu pokušat na foru zajebavat ali u takvom slučaju ti realno ne može ništa i zato te i nisu dirali iako su vozili iza tebe.drug_profi wrote:Sluzbeno lice moze da te izjebe, to i sam znas, na hiljadu nacina i po zakonu, ako mu se hoce.escobar__ wrote:Nema šta bit vuna sve dok si u okvirima zakona, ja bih se još zaustavio i napomenuo da mi odjebe s leđa automobila.
Mislim razumijem ja tebe, u nekim situacijama bila bi tvoja vs. riječ službenih lica ali rijetko su i oni baš tolika govna da se bave time.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
NediM17
#22801 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- hopi
#22802 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mene tu neće zajebati
istekla mi prva pomoć, a ja fino skenirao naljepnicu, upalio fotošop, zamijenio broj na godini isteka (lupam sa 11-2009 na 11-2019, samo kopirao tu jedinicu i prebacio), isprintao na samoljepljivi papir, izrezao, skinuo staru naljepnicu, stavio novu. Odlično ispalo, nema šanse da se skontao razlika.
Neće mi vala za takvu glupost kaznu napisati, a niti ću dati 30KM za novu prvu pomoć
istekla mi prva pomoć, a ja fino skenirao naljepnicu, upalio fotošop, zamijenio broj na godini isteka (lupam sa 11-2009 na 11-2019, samo kopirao tu jedinicu i prebacio), isprintao na samoljepljivi papir, izrezao, skinuo staru naljepnicu, stavio novu. Odlično ispalo, nema šanse da se skontao razlika.
Neće mi vala za takvu glupost kaznu napisati, a niti ću dati 30KM za novu prvu pomoć
- Travnički Noćni Šetač
#22803 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
isto uradio.... i to još na njemačkom ... i još jedan paketić bašlija ubacio...hopi wrote:mene tu neće zajebati
- drug_profi
#22804 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E moram to pregledat.... 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#22805 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja sam u svoju ubacio malo paljene zice da mi se nadje 
-
Naslovnica
#22806 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni bi zbog dvaes maraka, koliko je pretpostavljam nova prva pomoć, mrsko bilo paliti kompjuter.hopi wrote:mene tu neće zajebati
Ja to ukradem iz firme.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#22807 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ukradi i meni jednu da imam 
- hopi
#22808 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma i ja sam to na poslu uradio, nabrzaka, sve imam pri ruci, kopir, samoljepljivi papir
- dobar osjecaj
#22809 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čemu uopšte istekne rok upotrebe da postane neupotrebljivo nakon pet godina?
-
Naslovnica
#22810 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Izvinjavam se na off-topic.
Još jedna od gluposti našeg sistema, meni apsolutno neshvatljiva.
U autu imam LPG instalaciju, i, shodno zakonu, PP aparat.
Atest aparata se radi svakih 6 mjeseci i na atestu PP aparata je broj registarskih tablica mog automobila?!
Dakle, da ne dužim...ako sutra kupim drugi automobil ili promijenim tablice, atest PP aparata zakonski NIJE ISPRAVAN.
Kakva nebuloza!
Atest aparata se radi svakih 6 mjeseci i na atestu PP aparata je broj registarskih tablica mog automobila?!
Dakle, da ne dužim...ako sutra kupim drugi automobil ili promijenim tablice, atest PP aparata zakonski NIJE ISPRAVAN.
Kakva nebuloza!
-
Naslovnica
#22811 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Može. Javim ti se čim dođu dizne...bitanga_sa_otesa wrote:ukradi i meni jednu da imam
-
NediM17
#22812 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nidje veze. Imam dva pp aparata ni na jednom nikakve tablice ne pisu, niti se u nekim papirima vezuje aparat za vozilo. To su mozda u servisu stavili cisto da se zna ciji je.Naslovnica wrote:Izvinjavam se na off-topic.
Kakva nebuloza!
- Bakir1
#22813 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ne znam dze mi je potvrda, neki dan uzeli peglat, kadli srecom na aparatu naljepnica.
Drot povilenio
Drot povilenio
-
NediM17
#22814 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja odnesem aparat u servis, stave naljepnicu i zdra'o.
-
Naslovnica
#22815 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zapisnik, 3 stranice, Ime i prezime, tablice.NediM17 wrote:Nidje veze. Imam dva pp aparata ni na jednom nikakve tablice ne pisu, niti se u nekim papirima vezuje aparat za vozilo. To su mozda u servisu stavili cisto da se zna ciji je.Naslovnica wrote:Izvinjavam se na off-topic.
Kakva nebuloza!
Ja kolutao očima, ka'e ona što radi tamo da je to tako zakonodavac dao, važi samo
Rađeno u Vatrosistemima.
Sutra uslikam pa postavim ovdje.
-
NediM17
#22816 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nikad cuo, kupio u darkomu kad sam plin ugradio, redovno na atest i to je to.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#22817 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije da me nervira, vise mi je šega: brat bratu 50% auta u po avgusta na mrtvim zimskim gumama 
- escobar__
#22818 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisu to zimske, to su ljetne + zimske, famozne M+S.

- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#22819 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema u pravilniku nistaNaslovnica wrote:Zapisnik, 3 stranice, Ime i prezime, tablice.NediM17 wrote:Nidje veze. Imam dva pp aparata ni na jednom nikakve tablice ne pisu, niti se u nekim papirima vezuje aparat za vozilo. To su mozda u servisu stavili cisto da se zna ciji je.Naslovnica wrote:Izvinjavam se na off-topic.
Kakva nebuloza!
Ja kolutao očima, ka'e ona što radi tamo da je to tako zakonodavac dao, važi samo
Rađeno u Vatrosistemima.
Sutra uslikam pa postavim ovdje.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 5283950503
Na kraju krajeva, vazeca naljepnica vani to je to... a ako prebacas u drugi auto komotno mozes traziti isti zapisnik sa drugim brojem tablica
Zapisnik trazi i pri registraciji, al ne mislim da u tabeli tamo pise broj tablica... barem ne bi trebalo
-
NediM17
#22820 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nerviraju me JP autoceste sto veceras nisu bili u stanju bolje organizovati ulaz na autocestu, nervira me policija koje nigdje nema kad treba, nerviraju me majmuni koji u opstem haosu voze zaustavnom, nervira me nesposobni poseljaceni grad i klub koji nisu bili u stanju napraviti stadion, nervira me Bate Borisov, nervira me...
- Bakir1
#22821 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To trenutno
Sta je sa dugoročnim problemima
Sta je sa dugoročnim problemima
-
NediM17
#22822 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Stavio sam kamencic u cipelu, dugorocno. 
- escobar__
#22823 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Opet kroz zaustavnu?
Jebo te grob, pa ta maloumnost poprima oblike epidemije. I neki dan gledam snimke nesreće na autocesti, zaustavna traka popunjena vozilima. Gdje su patrole sve im jebem!?
-
NediM17
#22824 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nigdje policije, imam TAG ne mogu doci do trake za elektronsku naplatu, uspijem nekako, kontam to je to, maknes 100m obje trake pune jer se suzava u jednu zbog radova, onda krenu majmuni zaustavnom, nabili se u njoj, dole umjesto murije dvojica iz autocesta regulisu saobracaj, nisu bili u stanju otvoriti vise ulaza od standardna tri i jedan za acc, mogu misliti haosa u Zenici na izlazu.escobar__ wrote:Opet kroz zaustavnu?![]()
Jebo te grob, pa ta maloumnost poprima oblike epidemije. I neki dan gledam snimke nesreće na autocesti, zaustavna traka popunjena vozilima. Gdje su patrole sve im jebem!?
- escobar__
#22825 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mi smo gori od Indijaca hljeba mi.