Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
febo_acm wrote:Ja koristio CAT B15Q skoro godinu. Mangupski telefon. Ovaj je jos dosta bolji. Samo pitanje je u kakvim uslovima radis. Ja sam tada kontrolisao magacin i utovare i istovare i svako malo mi je ispadao mobitel. Svaki drugi bi otisao u kantu. Ovaj je ostao u firmi poslije mene
Terenac/operativac...
Ispadao mi i u kancelariji, i sa skela... svagdje se i penjem i svagdje se zavlacim... malo malo upadne mi mob u reviziono okno... jbg
Uglavnom najvise me privlaci termalna kamera... zadnja dva tri mjeseca dosta sam se bavio utopljavanjem, pa me taj dio najvise privlaci, a i treba mi dual sim...
Pozdrav. Uradio sam factory reset telefona očekujući da će povući backup sa google drive. Većinu povuče, tj apps koje su bile instalirane, whatsapp backup radi, ali mi ne radi backup za postavke koje su prije bile, a to mi je prije radilo. Da li neko ima kakav savjet?
Ciprol wrote:Pozdrav. Uradio sam factory reset telefona očekujući da će povući backup sa google drive. Većinu povuče, tj apps koje su bile instalirane, whatsapp backup radi, ali mi ne radi backup za postavke koje su prije bile, a to mi je prije radilo. Da li neko ima kakav savjet?
Ne znam. Besplatno je sve na guglu pa dosta toga ne urade sve dobro. Ima raja kako sa cito po netu dosta problema sa sto sta od guglovih proizvoda.
Imo sam i Ja sa gugl drajvom itd.
Meni ovo izbrisa tj. nije snimilo kak treba, bilo veoma bitno ideja i izreka bilo.
Sreca pa sam nesto zapamtio, nisam zaboravio pa odradi ponovo, al ni blizu onoga tokom nadahnuca.
Zna li iko zašto mi se 3g sam pali iako je WiFi uključen a mobilni podaci isključeni, samo odjednom primjetim da nemam kredita.
To mi se počelo dešavati kako sam promjenio karticu na micro sim i kako sam uzeo novi telefon. Isto tako primjećujem da mi je mreža slaba....
kada uradim refresh vremenske prognoze na mob-u (radi se o sg6) pise mi ilidza a prije mi je uvijek pisalo Sarajevo kada odem na opciju add neki grad Sarajevo ne mogu da nadjem a ja sam Novo Sarajevo
kada uradim refresh vremenske prognoze na mob-u (radi se o sg6) pise mi ilidza a prije mi je uvijek pisalo Sarajevo kada odem na opciju add neki grad Sarajevo ne mogu da nadjem a ja sam Novo Sarajevo
I meni je pisalo ilidza i evo bas sad da probam i regularno je naslo sarajevo (cim sam SA ukucao ponudilo je) i onda samo na widgetu scroll prema dole i vise nije ilidza nego sarajevo
ako moze pomoc, ukljucen wifi i cim izadjem sa vibera automatski mi ne dolaze obavjesti o poruci nego moram ponovo uci u viber da bi mi dosla poruka. Iako mi je ukljucen wifi pise da na viberu nisam online od trenutka kad sam zadnji put bio na viberu
madesa wrote:ako moze pomoc, ukljucen wifi i cim izadjem sa vibera automatski mi ne dolaze obavjesti o poruci nego moram ponovo uci u viber da bi mi dosla poruka. Iako mi je ukljucen wifi pise da na viberu nisam online od trenutka kad sam zadnji put bio na viberu
Na postavkama (Settings) Vibera otiđi na "General" pa na "WiFi sleep policy" i stavi "Always connected".