Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mah sto se mene tice treba sakcionisat svakog ko to radi pa da je i moj ćaća al et njemu se to samo omaklo ba,al evo zamisljam pljuvanje i bacanje na lomacu da je to uradila kristina ili kako ono pejladno penaldo kako vec
a ovaj ce se izvuc 100%
Slazem se.
Ali golemo Mesija mediji skrivaju.
Država gdje živite se nalazi na ivici siromaštva i socijalnog nemira, toliko socijalne nepravde, krimogenih politicara, tajkuna, nepotizma,, toliko materijala da se zabrinete za sebe i svoju buducnost....ali joook, bolje se brinuti o španskoj ekonomiji, španskom poreznom sistemu, kamatnim stopama Španije, Messiju, njegovom ocu
DonVito wrote:Otvori nam oci, zasto branis Mesija i preko njegovi ledja zelis nas postene da povrjedis.. stidi se.
Niko ga i ne brani ovdje...nego vidim, da ti napadaš Messija a toliko preceg posla imaš u "sopstvenoj avaliji" , u svom društvo - a ne španskom....nešto ne vidim da napadaš bosanske varalice, ratne profitere, kriminalce koji svakodnevno varaju državu, svakodnevna utaja poreza....nešto nisi aktivan po tom pitanju...lakše po forumima blatiti Messija i moralisati o španskoj pravdi
aferim momci
Last edited by LSD on 25/06/2013 18:55, edited 1 time in total.
studeni76 wrote:Stvarno mi nije jasno zašto je jebenom bosancu bitan španski budžet!?
Pa eto, ovdje se vec cetiri stranice piše kako Messi direktno atakuje i ugrožava španski budžet, nanosi im goleme štete...a ne vidim da ti isti pišu a našem budžetu (na predviđenim temama, naravno)...preci im španski budžet jbt kralj
studeni76 wrote:Stvarno mi nije jasno zašto je jebenom bosancu bitan španski budžet!?
Pa eto, ovdje se vec cetiri stranice piše kako Messi direktno atakuje i ugrožava španski budžet, nanosi im goleme štete...a ne vidim da ti isti pišu a našem budžetu (na predviđenim temama, naravno)...preci im španski budžet jbt kralj
Svako ko ne placa porez ugrozava budzet zemlje u kojoj zivi bilo to da je Lionel Messi ili Fahrudin Radoncic, to je valjda svima jasno.
Nema razlike (sustinske) da li je utajio 4 miliona ili 4 hiljade jer je time ostetio najsiromasnije gradjanje zemlje ciji je i sam drzavljanin. Ovamo fura neke UNICEF fazone a sa satrane hapa li hapa
Vidis, ima pravo da pise ko sta hoce i da mu ako zeli bude preci budzet druge zemlje nego sopstvene isto kao sto je tebi preca Barcelona koja je u drugoj zemlji nego npr. neki klub iz BiH.
Na kraju krajeva i Al Capone je zaglavio radi utaje poreza
LSD wrote: Picajzla bi na pakaš progovorio, ako ne bi mogao na usta samo da mi odgovori
Da napišem kako je mlijeko bijelo, on bi odgovorio da je ipak crno
Dobar je mali, talentovan je, uporan i trudi se da me omalovaži u svakoj prilici
Nigdje te nisam omalovazavao samo nam se misljenja cesto razlikuju i to je sve.
Last edited by Picajzla on 25/06/2013 20:44, edited 1 time in total.
Chmoljo wrote:nisam znao da na forumu imamo ovoliko zabrinutih španskih građana
Ja ipak mislim da se samo pretvaraju da brinu za španski narod, njihov zdravstveni sistem i samo žele vidjeti Messija u zatvoru i van fudbalskih/nogometnih terena.
Sramota!!
Gdje sam ja to napisao da ga zelim vidjeti u zatvoru? Jebem ti idole koji ne mogu biti idoli. Ronaldo vam ide na q jer se baca na svaki kontakt, a ovaj vara one koji mu hljeb daju, pa je to ok.
Država gdje živite se nalazi na ivici siromaštva i socijalnog nemira, toliko socijalne nepravde, krimogenih politicara, tajkuna, nepotizma,, toliko materijala da se zabrinete za sebe i svoju buducnost....ali joook, bolje se brinuti o španskoj ekonomiji, španskom poreznom sistemu, kamatnim stopama Španije, Messiju, njegovom ocu
U šta vama mladost prođe
Ovako posrnulom drustvu trebaju veci idoli od Messija, pa gdje tebi mladost prodje.
fixer wrote:Gdje sam ja to napisao da ga zelim vidjeti u zatvoru? Jebem ti idole koji ne mogu biti idoli. Ronaldo vam ide na q jer se baca na svaki kontakt, a ovaj vara one koji mu hljeb daju, pa je to ok.
'alo dečko, kad ćeš skontat da me boli neka stvar za Ronalda? Ja ga i ne spominjem. Ti i onaj galaktikos konstatno pravite neke usporedbe. Pregledaj malo pa ćeš vidjeti, svaki treći post vam Messi, Barcelona, Pep
Mene recimo više tangira što je Torlak otiš'o iz Sarajeva, nego što je Messi optužen da je utajio porez, a ti se slomi dokazujući njegovu krivicu Brineš za stanovnike Španjolske? hau jes nou Bilo bi ti malo drago da ga optuže, priznaj.
Layne wrote:
'alo dečko, kad ćeš skontat da me boli neka stvar za Ronalda? Ja ga i ne spominjem. Ti i onaj galaktikos konstatno pravite neke usporedbe. Pregledaj malo pa ćeš vidjeti, svaki treći post vam Messi, Barcelona, Pep
Mene recimo više tangira što je Torlak otiš'o iz Sarajeva, nego što je Messi optužen da je utajio porez, a ti se slomi dokazujući njegovu krivicu Brineš za stanovnike Španjolske? hau jes nou Bilo bi ti malo drago da ga optuže, priznaj.
Niko Messija ne brani, niko. Niko ne pravi poredbe njega i Ronalda, a vamo se izmisljaju neke poreske olaksice, nekih 3 % i slicno.
Pomno se pravila slika Messija u javnosti, a sad ispade da je krimos. On je i dalje igracina, jedan od najboljih, ali nije takav svetac kakvim se prikazuje.
znate li da je Gete bio osobenjak kakav se rijetko viđa?
i da su Spartanci ševili mlađe dječake?
misliš da će neko u budućnosti obraćati pažnju na vrdanje sa porezima ovog malog genijalca? crtica u životu koja ništa ne znači. baš kao i šprdancija sa Ronaldovom frizurom.
o da... kao da je Leo jedini koji to radi. mislim... od Novaka Đokovića do Šumahera.
fixer wrote:
Pomno se pravila slika Messija u javnosti, a sad ispade da je krimos. On je i dalje igracina, jedan od najboljih, ali nije takav svetac kakvim se prikazuje.
To je bilo i ostati će i dalje samo mišljenje ljubomornih madridista. Ostali su do sad znali ko je Messi a tako će znati i od sad tako da to što ti pričaš su samo šuplje priče
Ne znam sto se toliko prepirete oko ovog, Messievo i Barcino je ionako proslo, bolje se svi pokupite na Bayernovu temu i zahtjevajte da Ribery ide u zatvor zbog kurvanja sa maloljetnicama