Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Helena2014 wrote:Mislim da sve ovo nije igra DF, nego igra podmetanja kukavicjeg jaja od strane HDZ
Kakva crna igra
Citas ustav...dogovoris raspodjelu, postavis reufa ko Bosnjaka za koga se ispostavi da to nije
Kako hdz moze za to biti kriv?
Problem je bilo mjesto Srba. Odnosno HDZ je predložio šest imena, ali među njima je trebalo biti ime nekog iz reda ostalih, a ne Srba, takav je zadnji dogovor, molim lijepo
DF je preko Dunovica zaustavio proces i uradio dobro
Last edited by Helena2014 on 19/03/2015 17:50, edited 1 time in total.
Helena2014 wrote:Mislim da sve ovo nije igra DF, nego igra podmetanja kukavicjeg jaja od strane HDZ
samo sam cekao....evo ga....opet kriv Dragan Covic....pa niste svezani.....mjesec dana slusamo o 5H i 1S ministarskih mjesta koja trazi Covic i kad DF zabrlja sa svoja cetiri kriv Covic..Covic je kriv vjerojatno i za klizista, GRAS i pse lutalice
Last edited by volta dzontra on 19/03/2015 17:51, edited 1 time in total.
Nije igra, već nesposobnost DF-a.
Ako je podmetanje HDZ-a, zašto je DF-u trebalo 3 dana da prepoznaju ženu koja je do prije koji mjesec sjedila u Domu naroda FBiH u Klubu Srba?! http://www.parlamentfbih.gov.ba/bos/dom ... jmovic.htm
samo sam cekao....evo ga....opet kriv Dragan Covic....pa niste svezani.....mjesec dana slusamo o 5H i 1S ministarskih mjesta i kad DF zabrlja sa svoja cetiri kriv Covic..Covic je kriv vjerojatno i za klizista, GRAS i pse lutalice
Tokom političkih pregovora Dragana Čovića, Bakira Izetbegovića i Željka Komšića kada su se svi odrekli nekih svojih dotadašnjih maksimalističkih zahtjeva, postignuto je kompromisno rješenje da SDA da šest bošnjačkih ministara ( plus premijer Bošnjak), DF tri srpska i jednog bošnjačkog, dok je HDZ preuzeo na sebe da od šest pripadajućih ministarskih mjesta na pet budu imenovani kadrovi iz reda hrvatskog naroda, a jedan iz reda ostalih.
samo sam cekao....evo ga....opet kriv Dragan Covic....pa niste svezani.....mjesec dana slusamo o 5H i 1S ministarskih mjesta i kad DF zabrlja sa svoja cetiri kriv Covic..Covic je kriv vjerojatno i za klizista, GRAS i pse lutalice
Tokom političkih pregovora Dragana Čovića, Bakira Izetbegovića i Željka Komšića kada su se svi odrekli nekih svojih dotadašnjih maksimalističkih zahtjeva, postignuto je kompromisno rješenje da SDA da šest bošnjačkih ministara ( plus premijer Bošnjak), DF tri srpska i jednog bošnjačkog, dok je HDZ preuzeo na sebe da od šest pripadajućih ministarskih mjesta na pet budu imenovani kadrovi iz reda hrvatskog naroda, a jedan iz reda ostalih.
Kako brzo zaboravljate
Ko se zaboga odrekao maksimalističkih zahtjeva?
Još vrtite tu priču?
Nevjerovatno...
gidra wrote:Ne smije Reuf od žene Ivane reći da je Bošnjak a dok se ona uredno izjašnjava kao Srpkinja
Ali valjda uspije izmoliti ženu da ga pusti da bude Bošnjak jer milijarde KM, pardon energetika je u pitanju.
Ako je podmetanje HDZ-a, zašto je DF-u trebalo 3 dana da prepoznaju ženu koja je do prije koji mjesec sjedila u Domu naroda FBiH u Klubu Srba?! http://www.parlamentfbih.gov.ba/bos/dom ... jmovic.htm
Pa bila je i Sabina Bosnjakinja pa Bosanka, cekalo se izjasnjavanje koje do imenovanja NIJE STIGLO, zato je sve zaustavljeno
volta dzontra wrote:Ovo SDA na dusu. Oni jedini imaju kontinuitet vlasti da mogu sacuvati ove diletante od blamaza. HDZ ministri neiskusni pocetnici plus Vragolasti Denis, DFovci ljencuge ko i predsjednik....
SDA treba nekog starog asa ubaciti cisto da pripazi djecu od neopravdanih sati
pa nije ni hdz-u ovo prvi put da formiraju vladu...ili su za ove 4 godine odsustvovanja zaboravili kako se to radi
Jesu ali vise nema starih kuka. Ovo su sve neki novi, zbunjeni a neki cak ne izgledaju bistro
Pa bila je i Sabina Bosnjakinja pa Bosanka, cekalo se izjasnjavanje koje do imenovanja NIJE STIGLO, zato je sve zaustavljeno
O'zone wrote:Narodno i građansko se izabacuje iz vokabulara tako da nije ni bitno. Bitno je samo ono "Naši"
Mislim damo u Hrvatskom korpusu. Ako se saberu rezultati u Federaciji nisu "naši" baš rasturili. Da je postojao jak oporbeni građanski blok (ujedinjen kao u RS-u, na primjer), pušili bi "naši"
Helena2014 wrote: Mislam da sve ovo nije igra DF, nego igra podmetanja kukavicjeg jaja od strane HDZ
Pa zasto je bas Dunovic iz DF povukao saglasnost za menovanje VLADE, razmisli
Last edited by Helena2014 on 19/03/2015 18:08, edited 1 time in total.
Helena2014 wrote: Mislam da sve ovo nije igra DF, nego igra podmetanja kukavicjeg jaja od strane HDZ
Pa zasto je bas Dunovic iz DF povukao saglasnost za menovanje VLADE, razmisli
DF je najveća ubleha na političkoj sceni još od Mirnesa Ajanovića, ma Mirnes je za njih državnik od formata. Neka stave prst na čelo i razmisle svi koji su glasali za ovu ublehu