Dino Arslanagic je jedan od najlosijih stopera koje sam gledao. Svaku utakmicu koju je igrao je bio direktni krivac za primljeni gol svoje ekipe, a uz to je trom i spor. Nesto ne vjerujem da ce napraviti neku karijeru..MOSALJOZE wrote:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/arsla ... ave/120221
Dino Arslanagić nedavno se u prisustvu svog oca sastao sa selektorom Safetom Sušićem. Procedura kako do dresa Zmajeva mu je dobro poznata.
Tekst napisan prije 3 godine.Da je u Bosni "ganjao" papire do sada bi to zavrsio.
Šunjić,Bičakčić,Vranješ,Cocalić,Aničić,Zukanović+ mogu odigrati Seo,Bešić i Hadzić.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Rilkoni
#22776 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#22777 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Fazon je što mi od svakog dijasporca pravimo potencijalnu zvijezdu... Pa daj šta daš, makar i Arslanagića. 
Nisam imao namjeru uvrijediti divnu dijasporu ovim putem, samo ka'em...
Nisam imao namjeru uvrijediti divnu dijasporu ovim putem, samo ka'em...
- Muhamed Đakmić
#22778 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jajalo nam vala nije toliko potreban, odnosno ako jeste, ja bih ga gledao samo kao kratkoročno rezervno rješenje. Cimirot mora biti veznjak na kojem se gradi budućnost uz Bešića i Pjanića.
- insaneinthebrain
#22779 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
jos jedan klub u koji tino ne ide, ko zna koji po redu
takav talenat a niko ga nece
http://sportsport.ba/ino_fudbal/nista-o ... gnu/199728
takav talenat a niko ga nece
http://sportsport.ba/ino_fudbal/nista-o ... gnu/199728
- ultima_palabra
#22780 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tako nekako.Muhamed Đakmić wrote:Jajalo nam vala nije toliko potreban, odnosno ako jeste, ja bih ga gledao samo kao kratkoročno rezervno rješenje. Cimirot mora biti veznjak na kojem se gradi budućnost uz Bešića i Pjanića.
- Capajebo
#22781 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Taman tako, ali sa njim imamo bar neku rezervnu opciju, a ne da nam je rezerva svestrani igrac svih liga 5ica TSSMuhamed Đakmić wrote:Jajalo nam vala nije toliko potreban, odnosno ako jeste, ja bih ga gledao samo kao kratkoročno rezervno rješenje. Cimirot mora biti veznjak na kojem se gradi budućnost uz Bešića i Pjanića.
- arzuhal
#22782 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja se nadam da će ovo s Jajalom biti početak jednog trenda...
- Capajebo
- dječak sa šibicama
#22784 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mudalo.
Dobar igrac, ocekivao sam istina vise od njega, ali i ovako je dobar. Solidno moze pokriti defanzivni dio sredine terena.
Dobar igrac, ocekivao sam istina vise od njega, ali i ovako je dobar. Solidno moze pokriti defanzivni dio sredine terena.
-
Nadzorna_ploca
#22785 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mato je pravi igrač, formiran i kao takav će nam odmah biti pojacanje. Za vezni red nema zime dugo.
- Charuga
- Globalni moderator
#22786 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Cimirot svakako ispred njega, ali neka ga u pričuvi.Muhamed Đakmić wrote:Jajalo nam vala nije toliko potreban, odnosno ako jeste, ja bih ga gledao samo kao kratkoročno rezervno rješenje. Cimirot mora biti veznjak na kojem se gradi budućnost uz Bešića i Pjanića.
- Capajebo
#22787 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Svi tako mislimo, ali da Bog da da Cimirot dobije postenu priliku u reprezentaciji. 
- Point.
#22788 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zasto nebi dobio? I do sad je dobijao pozive, samo sto je peh pa ili su povrede ili su naka doigravanja bile prepreke.
- USAblues
#22789 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
arzuhal wrote:Ja se nadam da će ovo s Jajalom biti početak jednog trenda...
-
SSemir
#22790 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
kakvog trenda? da pocinju za nasu reprezentaciju igrati osrednji igraci koji su u godinama a ne mogu igrati za reprezentaciju maticne drzave jer postoje kvalitetnije opcije?arzuhal wrote:Ja se nadam da će ovo s Jajalom biti početak jednog trenda...
- arzuhal
#22791 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Razumijem te, ali ne mislim na to nego da, naprosto, igrači iz BiH i igraju za BiH, možda i ovaj "povratak" Jajala bude nekome smjer za odluku, nekome mlađem ko se tek opredjeljuje...Kao što mi je drago da u mlađoj košarkaškoj generaciji ima taj neki zamajac koji će ih držati skupa i za seniorsko vrijeme, kada Aljoša kaže da mu je drago što je postigao rekord sa tripl-dablom, ali da mu je još draže što je BiH razbila D. Republiku, eto to...SSemir wrote:kakvog trenda? da pocinju za nasu reprezentaciju igrati osrednji igraci koji su u godinama a ne mogu igrati za reprezentaciju maticne drzave jer postoje kvalitetnije opcije?arzuhal wrote:Ja se nadam da će ovo s Jajalom biti početak jednog trenda...zar je to neki novi trend?
-
SSemir
#22792 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
imamo iste zelje
-
Banja Luka
#22793 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Marko Pjaca iz Dinama u Juve za 20 milki. Ta ce Pjaca... da sta vrijedi cuvao bi ga Dinamo, kao sto Hajduk ne da "najboljem igracu hr. lige" nikuda dok se velikani otimaju za njega.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#22794 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
prod'o bi mamić sušića za 30 miliona barseloniBanja Luka wrote:Marko Pjaca iz Dinama u Juve za 20 milki. Ta ce Pjaca... da sta vrijedi cuvao bi ga Dinamo, kao sto Hajduk ne da "najboljem igracu hr. lige" nikuda dok se velikani otimaju za njega.
-
Banja Luka
#22795 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa to je jeftinije od Pjanica, nemoj biti neozbiljanmalakh wrote:prod'o bi mamić sušića za 30 miliona barseloniBanja Luka wrote:Marko Pjaca iz Dinama u Juve za 20 milki. Ta ce Pjaca... da sta vrijedi cuvao bi ga Dinamo, kao sto Hajduk ne da "najboljem igracu hr. lige" nikuda dok se velikani otimaju za njega.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#22796 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
očekujem ga u početnih 11 već na sljedećoj utakmici reprezentacije.Capajebo wrote:Svi tako mislimo, ali da Bog da da Cimirot dobije postenu priliku u reprezentaciji.
-
Tyke
#22797 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo ih opet sa istom pricom, a mene Point zeza kako ja samo o njemu zborim. :p
- Point.
#22798 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Samo ti napisi njegovo ime, znam da zelis.Tyke wrote:Evo ih opet sa istom pricom, a mene Point zeza kako ja samo o njemu zborim. :p
-
Tyke
#22799 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Haha, ne bih vala kad bi se probao istog trena. :pPoint. wrote:Samo ti napisi njegovo ime, znam da zelis.Tyke wrote:Evo ih opet sa istom pricom, a mene Point zeza kako ja samo o njemu zborim. :p![]()
Bjezi ba, Mamic je nenadjebih po pitanju prodaje, ne mogu da vjerujem kako covjek zna znanje.
Sa druge strane kako Hodzica kao najboljeg strijelca i reprezentativca BiH ne proda bar za 10ak mil? Pa ocito da covjek ima taj filing kad treba odraditi transfer, sigurno da ceka narednu sezonu da Ara poludi i odigra odlicno te ubere jos koji nastup za repku i onda uzme vise para. Ili jednostavno nasi igraci nemaju tu reputaciju kao hrvati!? Cemo da vidimo.
- Laertes
#22800 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mamić ima uhodanu šemu: njegovi igrači fino u izlog (hrvatska reprezentacija, sad na Euru) pa lijepo proda. S našim to ne može raditi.Tyke wrote:Haha, ne bih vala kad bi se probao istog trena. :pPoint. wrote:Samo ti napisi njegovo ime, znam da zelis.Tyke wrote:Evo ih opet sa istom pricom, a mene Point zeza kako ja samo o njemu zborim. :p![]()
Bjezi ba, Mamic je nenadjebih po pitanju prodaje, ne mogu da vjerujem kako covjek zna znanje.
Sa druge strane kako Hodzica kao najboljeg strijelca i reprezentativca BiH ne proda bar za 10ak mil? Pa ocito da covjek ima taj filing kad treba odraditi transfer, sigurno da ceka narednu sezonu da Ara poludi i odigra odlicno te ubere jos koji nastup za repku i onda uzme vise para. Ili jednostavno nasi igraci nemaju tu reputaciju kao hrvati!? Cemo da vidimo.