Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zanimljivo koliko se kod nas ne poštuje parkiranje između linija. Zar se toliko teško parkirati kako Bog kaže? Ne mora u centimetar tačno, ali daj se potrudi malo majku mu jebem.
A da ne govorim o parkiranju kontra linija. Linije iscrtane na jednu, auto parkirano na drugu stranu.
Ima i toga, nekad stvarno ne možeš ispratiti parkiranje između linija, ali isto tako ako ima dovoljno prostora, onda parkiraj kako treba pa ćeš i ostale koliko toliko "natjerati" da parkiraju kao i ti.
Ja uvijek parkiram između dvije linije, bez obzira na ovog lijevo ili desno od mene.
Duša mi je ispred zgrade kada ih vidim naredane, svaki preko linije, metar tamo, metar 'vamo, a ja k'o gospodin ga parkiram između prve dvije slobodne.
Ostane metar-dva mjesta između, zaboli me. Ja sam pravilno parkiran, ne pada mi na pamet da budem parking papak.
Logovan wrote:Zanimljivo koliko se kod nas ne poštuje parkiranje između linija. Zar se toliko teško parkirati kako Bog kaže? Ne mora u centimetar tačno, ali daj se potrudi malo majku mu jebem.
A da ne govorim o parkiranju kontra linija. Linije iscrtane na jednu, auto parkirano na drugu stranu.
A dobro ovdje kod dzamije u hrasnom krivi su ovi sto su pucali linije pola ih nema na asfaltu to je trebalo u saradnji sa policijom izprazniti citav parking dozvoliti taj dan-noc da se vozila parkiraju i na trotoar dok kjkp rad ne zavrsi posao
Logovan wrote:Zanimljivo koliko se kod nas ne poštuje parkiranje između linija. Zar se toliko teško parkirati kako Bog kaže? Ne mora u centimetar tačno, ali daj se potrudi malo majku mu jebem.
A dobro ovdje kod dzamije u hrasnom krivi su ovi sto su pucali linije pola ih nema na asfaltu to je trebalo u saradnji sa policijom izprazniti citav parking dozvoliti taj dan-noc da se vozila parkiraju i na trotoar dok kjkp rad ne zavrsi posao
Crtali su linije koliko su mogli, ali ovaj debil je bas corav
Crtali su linije koliko su mogli, ali ovaj debil je bas corav
jest slikano kvalitetno, glava me zabolje a oči hoće da iskoče