nepismeni Enver Smajkan predlozen za ministra pravde lol

http://kameleon.ba/index.php/lifestyle/ ... u-Vladi-KS
nevjerovatno...pa toliko mladih ljudi,koji prate i desavanja i sve,plus imaju i znanje...gdje nadju ove starkelje cobane u pm

Ne znam da u zakonu postoji stavka prema kojoj kandidat može preći s nečega na nešto, danas biti jedno, sutra drugo.kamen spoticanja wrote:O majko kakvi levati
Sad komsic mora molit reufa da predje na bosnjakizam...ili moliti snjezanu
Poštovana gospodjo,gospodja profiterka wrote:Nije ni meni nikakva utjeha, ali jeste jedna muka manje. Šta će mi biti utjeha kad već dvadeset i pet godina jedem govna zbog tuđe gluposti. Ali ovoga puta, ovoga puta... Odlučno u promjene sa Bukvom, Rešidatom, nekakvim Fatmirovim haverom, izvjesnom Snježanom Soldat, Reufom Bosancem, zajedničkim Fušom i ostalom ekipom, 6, 5, 4 ministarskih pozicija, manjkom Srba u Domu naroda i viškom Srba u vladi...de balzac wrote:Ja nisam glasao, ali mi svejedno nije utjehagospodja profiterka wrote:Fakat ste glasali za ove budalaše? Fakat? Trpite.
Ovo su najgori kandidati koje je ikada neka stranka servirala narodu da mu skroji posmrtno odijelo, ovo je uvreda i hajvanu, a kamoli insanu. Nema smisla ni analizirati jednog po jednog, jer u početku može biti smiješno, ali je pred kraj bolno i nepodnošljivo.
Kad ste već sebi dozvolili ovakvu nepromišljenost i blamažu, ne zaboravite kako se danas osjećate i poništite ove kafanske ništarije već na lokalnim izborima, samo molite boga da do narednih općih izbora ne naprave nepopravljivu štetu. Nemojte se nadati pucanju koalicije, jer su oni jedni drugima idealni partneri za mućke, pljačku i uhljebljenja, trajat će ova ljubav.![]()
Zastrašujuće je sve ovo.
Ovoga puta je prevršilo. SDP zvanično opominjem: primite ove natrag i završili ste s politikom.
Cik do sada nije dozvoljavao taj kurvaluk u kratkom vremenskom rokuBanksy wrote:Ne znam da u zakonu postoji stavka prema kojoj kandidat može preći s nečega na nešto, danas biti jedno, sutra drugo.kamen spoticanja wrote:O majko kakvi levati
Mislim da su u slijepoj ulici ...
Jesu ali vise nema starih kuka. Ovo su sve neki novi, zbunjeni a neki cak ne izgledaju bistrohizo ramidovic wrote:pa nije ni hdz-u ovo prvi put da formiraju vladu...ili su za ove 4 godine odsustvovanja zaboravili kako se to radivolta dzontra wrote:Ovo SDA na dusu. Oni jedini imaju kontinuitet vlasti da mogu sacuvati ove diletante od blamaza. HDZ ministri neiskusni pocetnici plus Vragolasti Denis, DFovci ljencuge ko i predsjednik....
SDA treba nekog starog asa ubaciti cisto da pripazi djecu od neopravdanih sati
I ovo je položilo pravosudni ispitzippoo87 wrote:ne pratim sve postove,mozda je neko i postavljao
nevjerovatno...pa toliko mladih ljudi,koji prate i desavanja i sve,plus imaju i znanje...gdje nadju ove starkelje cobane u pm
Koji ćošak bi bolio HDZ što DF opet nema dovoljno Srba/Bošnjaka/Ostalih... Šta se to njih tiče? Oni su tražili (i dobili) hrvatske pozicije i jednu srpsku i lijepo popunili.volta dzontra wrote:Jesu ali vise nema starih kuka. Ovo su sve neki novi, zbunjeni a neki cak ne izgledaju bistrohizo ramidovic wrote:pa nije ni hdz-u ovo prvi put da formiraju vladu...ili su za ove 4 godine odsustvovanja zaboravili kako se to radivolta dzontra wrote:Ovo SDA na dusu. Oni jedini imaju kontinuitet vlasti da mogu sacuvati ove diletante od blamaza. HDZ ministri neiskusni pocetnici plus Vragolasti Denis, DFovci ljencuge ko i predsjednik....
Nemoj na SDA. Njima se proceduralne gluposti nisu mogle omaknuti. Frajeri imaju vrsne poznavatelje zakona i procedura i kad se formira i kad se proba rasformirati pa ne daju...gospodja profiterka wrote:Pa zašto bi se, pobogu ljudi, Zora izjašnjavala kao pripadnica ostalih kad je žena Srpkinja i kao takva ulazi u vladu? Nije li bilo dovoljno to što su od SDP-ovih opozicionih Srba tražili da im potvrde NJIHOVOG potpredsjednika jer nisu imali vlastitih Srba u Domu naroda? Svaki sistem funkcionira ako učesnici poštuju pravila igre, umjesto da od nje prave travestiju po svim osnovama. Jesu li ti bilmezi uopće znali kako se formira vlast u ovoj državi i u ovom entitetu? Pa takav naraštaj mazluma nije ni SDA nikada izbacila.
Banksy, kako si na ovo mogla nasjesti, kukuuuu??
"šef odsjeka za izradu POPISA..."KatarinaKosaca wrote:I ovo je položilo pravosudni ispitzippoo87 wrote:ne pratim sve postove,mozda je neko i postavljao
nevjerovatno...pa toliko mladih ljudi,koji prate i desavanja i sve,plus imaju i znanje...gdje nadju ove starkelje cobane u pm![]()
![]()
![]()
DF je unutra samo da bi Reuf uzeo energetiku.kamen spoticanja wrote:Cik do sada nije dozvoljavao taj kurvaluk u kratkom vremenskom rokuBanksy wrote:Ne znam da u zakonu postoji stavka prema kojoj kandidat može preći s nečega na nešto, danas biti jedno, sutra drugo.kamen spoticanja wrote:O majko kakvi levati
Mislim da su u slijepoj ulici ...
Najlakse je da reuf ostane bez fotelje![]()
Ali predvidjam novu rundu pregovora i novu preraspodjelu pozicija...da energicni reuf postane reuf turistički, recimo
Pa i ne kritiziram SDA, baš suprotno. Tvrdim da SDA, koja ima obilje mazluma, odlično zna gdje je mazlumu mjesto, a gdje nije. Nikada ne režu granu na kojoj sjede i za njih nema zime.volta dzontra wrote:Nemoj na SDA. Njima se proceduralne gluposti nisu mogle omaknuti. Frajeri imaju vrsne poznavatelje zakona i procedura i kad se formira i kad se proba rasformirati pa ne daju...gospodja profiterka wrote:Pa zašto bi se, pobogu ljudi, Zora izjašnjavala kao pripadnica ostalih kad je žena Srpkinja i kao takva ulazi u vladu? Nije li bilo dovoljno to što su od SDP-ovih opozicionih Srba tražili da im potvrde NJIHOVOG potpredsjednika jer nisu imali vlastitih Srba u Domu naroda? Svaki sistem funkcionira ako učesnici poštuju pravila igre, umjesto da od nje prave travestiju po svim osnovama. Jesu li ti bilmezi uopće znali kako se formira vlast u ovoj državi i u ovom entitetu? Pa takav naraštaj mazluma nije ni SDA nikada izbacila.
Banksy, kako si na ovo mogla nasjesti, kukuuuu??
Hajde bogati, šta fali? Četiri godine prolete samo tako. Kad se Suljagić mogao ispisati iz RS-a u jeku prvomartovske kampanje radi fotelje, može i Reuf pretrčati u Bošnjake do sljedećih izbora.gidra wrote:Ne smije Reuf od žene Ivane reći da je Bošnjak a dok se ona uredno izjašnjava kao Srpkinja
Ali valjda uspije izmoliti ženu da ga pusti da bude Bošnjak jer milijarde KM, pardon energetika je u pitanju.
Nerviranje, vjerojatno proizilazi iz neimanja izbora davanja kome "narodnih glasova"O'zone wrote:Samo živo sa osmjehom na licu jer ipak ti su ljudi došli na vlast narodnim glasovima pa zašto se onda nervirati.
Čula sam za ljude, sasvim dovoljno znam. I ne nadam se ničemu.Poštovana gospodjo,
To što mi nismo svi čuli za neke ljude ne znači da su loši (ovdje je spomenut Rešidat ili Soldat). Od njih se još možemo nečemu nadati.
los izgovor. pa nije hdz stranka od juce i nisu se preko noci promijenili glavni igraci.volta dzontra wrote:Jesu ali vise nema starih kuka. Ovo su sve neki novi, zbunjeni a neki cak ne izgledaju bistrohizo ramidovic wrote:pa nije ni hdz-u ovo prvi put da formiraju vladu...ili su za ove 4 godine odsustvovanja zaboravili kako se to radivolta dzontra wrote:Ovo SDA na dusu. Oni jedini imaju kontinuitet vlasti da mogu sacuvati ove diletante od blamaza. HDZ ministri neiskusni pocetnici plus Vragolasti Denis, DFovci ljencuge ko i predsjednik....
Ne zna ni onKatarinaKosaca wrote:Crni Željko, šta radiš
Pa ne ide bas najbolje, odkad nema crvenih da se brinu za ovakve gluposti, konstitutivnosti, domove naroda klince palceStupskaBitanga wrote:Ne zna ni onKatarinaKosaca wrote:Crni Željko, šta radiš
Kakva crna igraHelena2014 wrote:Mislim da sve ovo nije igra DF, nego igra podmetanja kukavicjeg jaja od strane HDZ