TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- shake69
#22751 Re: TENIS
Bugojanac, Crveno zlo, de ziv bio objasni pojedincima na mucavom sportu da Mirza ne moze iz Top 100 ispasti kad ne bi nikoga dobio haman do avgusta.
Ljudi raspravljaju kako mora pobijediti toliko i toliko, da mora da zapne u Miami i tako rahat igra MD RG i Wimblija a nidje veze. Sve strucnjaci, a niko da pogleda rankings breakdown igraca.
Ljudi raspravljaju kako mora pobijediti toliko i toliko, da mora da zapne u Miami i tako rahat igra MD RG i Wimblija a nidje veze. Sve strucnjaci, a niko da pogleda rankings breakdown igraca.
- red evil
#22752 Re: TENIS
Neke stvari ne vrijedi objašnjavati, pridruži se skupini samo, lakše bude.shake69 wrote:Bugojanac, Crveno zlo, de ziv bio objasni pojedincima na mucavom sportu da Mirza ne moze iz Top 100 ispasti kad ne bi nikoga dobio haman do avgusta.
Još danas Mirzu gledamo gdje ima bilo kakvu šansu za pobjedu i onda ide pauza do juna, ide šljaka a tu Mirza teško da može šta.
- Leopold_IV
#22753 Re: TENIS
Onakvu serenu bi čini mi se i ja zadeverao na terenu, blago rečeno da je nespremna za tenis.lethalthreat wrote:Odgledah ovo protiv Serene, šta god da to bi. Deložira je iz vlastitih patika, ne gleda gdje udara
- Leopold_IV
#22754 Re: TENIS
hahaha, baš te ponesu emocijeVelkoski wrote:Trebat će Sereni vremena da se vrati, imala je pretežak porođaj valjda... Raduje igra Azarenke s druge strane, nek' je istamburala ono malo pushersko govno
PS
Taylore Fritzu, jebo ti mater svOju.
i mene je koštao tiketa...
- lethalthreat
#22755 Re: TENIS
Što jest jest, očekivano djeluje truntavo na terenu, k'o kamionLeopold_IV wrote:Onakvu serenu bi čini mi se i ja zadeverao na terenu, blago rečeno da je nespremna za tenis.
- lethalthreat
- Leopold_IV
#22757 Re: TENIS
Ne znam samo šta joj to treba da poslije poroda koji je skoro koštao života, brza sa vraćanjem na terene i nekadašnjim klinkama kojima je bila uzor pruža šansu da je tamburaju po terenu. Nekako mi žalosno bilo gledati.lethalthreat wrote:Što jest jest, očekivano djeluje truntavo na terenu, k'o kamionLeopold_IV wrote:Onakvu serenu bi čini mi se i ja zadeverao na terenu, blago rečeno da je nespremna za tenis.Ali opet bez obzira, Naomine bekend paralele su fino pogađale mete.
-
jarobot
#22758 Re: TENIS
Mirza ne može više ni u stinom tenisu pobjediti.red evil wrote:Neke stvari ne vrijedi objašnjavati, pridruži se skupini samo, lakše bude.shake69 wrote:Bugojanac, Crveno zlo, de ziv bio objasni pojedincima na mucavom sportu da Mirza ne moze iz Top 100 ispasti kad ne bi nikoga dobio haman do avgusta.
Ljudi raspravljaju kako mora pobijediti toliko i toliko, da mora da zapne u Miami i tako rahat igra MD RG i Wimblija a nidje veze. Sve strucnjaci, a niko da pogleda rankings breakdown igraca.![]()
Još danas Mirzu gledamo gdje ima bilo kakvu šansu za pobjedu i onda ide pauza do juna, ide šljaka a tu Mirza teško da može šta.
- lethalthreat
#22759 Re: TENIS
Istog sam mišljenja, ne znam koji motiv mora imati neko sa 23 Grand Slam titule i stotinama miliona $ na računu da zanemari trenutno bitnije stvari u životu i ponovo se 'vati reketa?! Na primjeru Rogera smo vidjeli da ništa nije nemoguće ali lično sam mišljenja da je ovo ipak Serenin labuđi pjev, ženama se znatno teže vratiti nego mužjacima, pogotovo ako još imaju takvih porodičnih obaveza. Kako god bilo, hvala joj za sve, uživao sam gledajući njena granatiranja. Koliko god su trojica musketira ponudila muškom tenisu, ona nas je toliko i još više zadužila u ženskom. Pravi Android među ostalim djevojkama.Leopold_IV wrote:Ne znam samo šta joj to treba da poslije poroda koji je skoro koštao života, brza sa vraćanjem na terene i nekadašnjim klinkama kojima je bila uzor pruža šansu da je tamburaju po terenu. Nekako mi žalosno bilo gledati.
- Fajcion
#22760 Re: TENIS
Pa jednostavno možda žena diše kroz taj sport. Nešto što je ispunjava.
- Leopold_IV
#22761 Re: TENIS
Respect, i ne bi bila ovo što jeste da ne živi tenis, ali je nekako ishitreno požurila vratiti se na terene.Fajcion wrote:Pa jednostavno možda žena diše kroz taj sport. Nešto što je ispunjava.
Pa jedva se kreće po terenu.
Ne sumnjam da bi uz kondicione pripreme i marljiv rad mogla biti prvi favorit za Wimbledon.
Ne mogu se sjetiti, da li je bilo još majki osim Clijsters koje su se vratile i uzele GS?
- necko_hz
#22762 Re: TENIS
Treba joj dati još nekoliko mjeseci i vidjeti ima li šanse da se vrati na prijašnji nivo ili barem nivo približan tome. Bilo je i gorih njenih povrataka, ne znam sjećate li se kada se prije nekoliko godina vratila nakon duge pauze na čini mi se nekom travnatom turniru. To je bio horor gledati, bukvalno je servise slabije od 135 kilometara slala po metar u aut.
Nevezano za nju, Osaka mi se fakat sviđa. I ona i Kasatkina. Odlične teniserke, tehnički i taktički potkovane i sa izvrsnim poznavanjem igre. WTA je sa njima dobio znatno na zanimljivosti, ali i kvaliteti. Meč Venus i Kasatkine je bio vjerovatno i najbolji koji sam gledao ove sezone, a svakako i jedan od najboljih u posljednjih godinu dana.
Nevezano za nju, Osaka mi se fakat sviđa. I ona i Kasatkina. Odlične teniserke, tehnički i taktički potkovane i sa izvrsnim poznavanjem igre. WTA je sa njima dobio znatno na zanimljivosti, ali i kvaliteti. Meč Venus i Kasatkine je bio vjerovatno i najbolji koji sam gledao ove sezone, a svakako i jedan od najboljih u posljednjih godinu dana.
-
jarobot
#22763 Re: TENIS
Nisu svi sportisti Đokovići možda neki traže i malo zadovoljstva u igri a ne samo parelethalthreat wrote:Istog sam mišljenja, ne znam koji motiv mora imati neko sa 23 Grand Slam titule i stotinama miliona $ na računu da zanemari trenutno bitnije stvari u životu i ponovo se 'vati reketa?! Na primjeru Rogera smo vidjeli da ništa nije nemoguće ali lično sam mišljenja da je ovo ipak Serenin labuđi pjev, ženama se znatno teže vratiti nego mužjacima, pogotovo ako još imaju takvih porodičnih obaveza. Kako god bilo, hvala joj za sve, uživao sam gledajući njena granatiranja. Koliko god su trojica musketira ponudila muškom tenisu, ona nas je toliko i još više zadužila u ženskom. Pravi Android među ostalim djevojkama.Leopold_IV wrote:Ne znam samo šta joj to treba da poslije poroda koji je skoro koštao života, brza sa vraćanjem na terene i nekadašnjim klinkama kojima je bila uzor pruža šansu da je tamburaju po terenu. Nekako mi žalosno bilo gledati.
-
akaunt
#22764 Re: TENIS
Majke ti jel ono Danilović bio juče u Noletovom štabu ?
- Blek Stena
#22765 Re: TENIS
Nisam gledo......ne znam ni sto ovo sad gledamakaunt wrote:Majke ti jel ono Danilović bio juče u Noletovom štabu ?
- shake69
#22767 Re: TENIS
Blek Stena wrote:Nisam gledo......ne znam ni sto ovo sad gledamakaunt wrote:Majke ti jel ono Danilović bio juče u Noletovom štabu ?
- necko_hz
#22768 Re: TENIS
Vidjelo se od sredine prvog da ne može. Mada sam tek danas ustvari primijetio koliko je lik izgubio na kilaži, nevjerovatno.Blek Stena wrote:Nisam gledo......ne znam ni sto ovo sad gledam
Sa prirodom povrede koju je imao i sa trenutnim fizičkim stanjem, očigledno je da od njega ništa ne treba očekivati prije američke turneje.
- Blek Stena
#22769 Re: TENIS
I to pod uslovom da u sezoni sljake bude nekog napretka, te da barem odigra kolo ili dva vise od babe na tefericu 
-
akaunt
#22770 Re: TENIS
Moze on ponovo na vrh. Treba samo da prestane da jede i ovo malo što jede, da grli kamenje umjesto drveća, da se posveti jangu umjesto jingu i da Torabija uzme u tim! Do tada sve mu dzaba.
-
cevapcinica
#22772 Re: TENIS
To je sve lijepo da smo nekom idealnom svijetu gdje bi se on vratio za par mjeseci i bio barem spreman da prode par kola i da prikaze kakvu takvu igru.akaunt wrote:Moze on ponovo na vrh. Treba samo da prestane da jede i ovo malo što jede, da grli kamenje umjesto drveća, da se posveti jangu umjesto jingu i da Torabija uzme u tim! Do tada sve mu dzaba.
Problem je sto mi njegova transformacija najvise lici onima koje su videne kada je MMA uveo doping kontrole i nekadasnje fizicke zvijeri izgubile ogroman procenat misicne mase. Nakon toga su im se forma i nivo nepovratno survali na nivo jedva natprosjecnih boraca koji su vise gubili nego pobjedivali.
Ne znam sta je Dokovic promijenio u svojoj ishrani i dodatcima istoj ali sam prelazak na vegetarijansku ishranu nema ovakve posljedice sto se tice fizicke spreme. I Venus Williams je veganac pa ne izdise na terenu kao Novak.
Iako mi nije igrac ciji me stil igre odusevljava, zalosno ga je gledati kako se jedva vuce po terenu. Nadam se da mu zdravlje nije trajno naruseno.
-
akaunt
#22773 Re: TENIS
Pa pojedi i ti pola kile droge pa budi najbolji na svijetu !
Kad ovu pricu o drogi potegne neki isfrustrirani bubuljičar , pa hajd da ga shvatim. Al kad mi neko argumentovano pokusa pricat pricu o drogi nekome ko je najvise puta kontrolisan onda se ponovo vracamo na nivo gore pomenutog.
Kad ovu pricu o drogi potegne neki isfrustrirani bubuljičar , pa hajd da ga shvatim. Al kad mi neko argumentovano pokusa pricat pricu o drogi nekome ko je najvise puta kontrolisan onda se ponovo vracamo na nivo gore pomenutog.
-
cevapcinica
#22774 Re: TENIS
Molim te procitaj pazljivo sta sam napisao pa se onda vrati sa kakvim razumnim odgovorom. Gdje sam rekao da se on ”drogirao”?akaunt wrote:Pa pojedi i ti pola kile droge pa budi najbolji na svijetu !
O cemu ti govoris? Sto pricas suplju o vegetarijanskoj ishrani pa se onda vadis?
-
Tempo
- ZeModerator
#22775 Re: TENIS
jel se to stvarno desavalo sa mma borcima?cevapcinica wrote:To je sve lijepo da smo nekom idealnom svijetu gdje bi se on vratio za par mjeseci i bio barem spreman da prode par kola i da prikaze kakvu takvu igru.akaunt wrote:Moze on ponovo na vrh. Treba samo da prestane da jede i ovo malo što jede, da grli kamenje umjesto drveća, da se posveti jangu umjesto jingu i da Torabija uzme u tim! Do tada sve mu dzaba.
Problem je sto mi njegova transformacija najvise lici onima koje su videne kada je MMA uveo doping kontrole i nekadasnje fizicke zvijeri izgubile ogroman procenat misicne mase. Nakon toga su im se forma i nivo nepovratno survali na nivo jedva natprosjecnih boraca koji su vise gubili nego pobjedivali.
Ne znam sta je Dokovic promijenio u svojoj ishrani i dodatcima istoj ali sam prelazak na vegetarijansku ishranu nema ovakve posljedice sto se tice fizicke spreme. I Venus Williams je veganac pa ne izdise na terenu kao Novak.
Iako mi nije igrac ciji me stil igre odusevljava, zalosno ga je gledati kako se jedva vuce po terenu. Nadam se da mu zdravlje nije trajno naruseno.