Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
iza_tebe_sam
#2276 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Možete li izlaziti sa jednim momkom , biti skoro svaki dan sa njim , dovoditi ga u svoj haustor , pa čak i francuski poljubac da padne , a da sve to bude prijateljski ?
- MedenoSrce
#2277 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Hajde sve al u haustor ... to ne bi nikako moglo da bude prijateljski ... vise kao neprijateljski
- Not My Idea
#2278 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa kad si vec u haustor, mogla si u spavacu sobu jer je to skoro isto.
-
Great Cornholio
#2279 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Smnjivi su to dvoje, pravo su sumnjiviiza_tebe_sam wrote:Možete li izlaziti sa jednim momkom , biti skoro svaki dan sa njim , dovoditi ga u svoj haustor , pa čak i francuski poljubac da padne , a da sve to bude prijateljski ?
- JThomas
#2280 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
e otkad ne čuh ni pročitah "francuski poljubac"... 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2281 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Titam'JThomas wrote:e otkad ne čuh ni pročitah "francuski poljubac"...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2282 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
to ono ko filmski?JThomas wrote:e otkad ne čuh ni pročitah "francuski poljubac"...
- Korisnicko ime
#2283 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Valjda...vit lengridjiz...Chmoljo wrote:to ono ko filmski?JThomas wrote:e otkad ne čuh ni pročitah "francuski poljubac"...
- VenomousV
#2284 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
dafuqKorisnicko ime wrote:Valjda...vit lengridjiz...Chmoljo wrote:to ono ko filmski?JThomas wrote:e otkad ne čuh ni pročitah "francuski poljubac"...

- Industrialyzer
#2285 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
m@m@ wrote:ko je to misio da ce mu to prociiza_tebe_sam wrote:Možete li izlaziti sa jednim momkom , biti skoro svaki dan sa njim , dovoditi ga u svoj haustor , pa čak i francuski poljubac da padne , a da sve to bude prijateljski ?prijateljski malo morgen
Sve se moze
- LEPTIRIC@
- bezbrizna
#2287 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
moze, sto da ne... prijateljstvo s povlasticama...iza_tebe_sam wrote:Možete li izlaziti sa jednim momkom , biti skoro svaki dan sa njim , dovoditi ga u svoj haustor , pa čak i francuski poljubac da padne , a da sve to bude prijateljski ?
znamo kakve su sve povlastice u pitanju
- Kewa
#2288 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Volim te kakva jesiKorisnicko ime wrote:
Djevojcice, djevojke, zene...koji je najljepsi kompliment koji ste dobili od pripadnika suprotnog pola?
- respo
#2289 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Hoce li koja sad na plazi piti kafu sa mnom? 
-
Saveznik
#2290 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zivim u dijaspori i ozenjen sam sa jednom 15 godina i 10 mjeseci mladjom zenom.
Nazalost dosta mojih vrsnjaka, pa cak i onih mladjih od 40 godina i vise, bilo da su u dijaspori ili u Bosni boje se takvih brakova i veza radi okoline i predrasuda.
Kakavo je misljenje zena o tome?
Nazalost dosta mojih vrsnjaka, pa cak i onih mladjih od 40 godina i vise, bilo da su u dijaspori ili u Bosni boje se takvih brakova i veza radi okoline i predrasuda.
Kakavo je misljenje zena o tome?
- shady
#2291 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Prijateljski je samo ako nije decko, a ako vec ima decka, onda je to svaleranjebezbrizna wrote:moze, sto da ne... prijateljstvo s povlasticama...iza_tebe_sam wrote:Možete li izlaziti sa jednim momkom , biti skoro svaki dan sa njim , dovoditi ga u svoj haustor , pa čak i francuski poljubac da padne , a da sve to bude prijateljski ?
znamo kakve su sve povlastice u pitanju![]()
I jedno pitanje za zene...zasto uspjesne zene izbjegavaju muskarce
Muskarac moze biti uspjesan i imati zenu, dok zene ako su ili zele biti "uspjesne" obicno izbjegavaju bilo kakve ozbiljnije veze sa muskarcima koji su manje uspjesni od njih.
-
Lounge Act
#2292 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja sam zena i isto mi nisu jasne takve zeneshady wrote:
I jedno pitanje za zene...zasto uspjesne zene izbjegavaju muskarce![]()
Muskarac moze biti uspjesan i imati zenu, dok zene ako su ili zele biti "uspjesne" obicno izbjegavaju bilo kakve ozbiljnije veze sa muskarcima koji su manje uspjesni od njih.
- shady
#2293 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moja bivsa kad je dobila posao vani, bukvalno je pobjegla od mene, nista raskid, nista razgovor, samo dobila je posao vani i ode. U roku od tri dana vec je bila u avionu, cak je ostavila svoje auto kod mene...i stavise mislim da sam ja raskinuo kad sam joj rekao da smatram da ovo znaci da sam slobodanLounge Act wrote:ja sam zena i isto mi nisu jasne takve zeneshady wrote:
I jedno pitanje za zene...zasto uspjesne zene izbjegavaju muskarce![]()
Muskarac moze biti uspjesan i imati zenu, dok zene ako su ili zele biti "uspjesne" obicno izbjegavaju bilo kakve ozbiljnije veze sa muskarcima koji su manje uspjesni od njih.valjda to od osobe do osobe, uticaj zapada (karijera, karijera i samo karijera) sta li
-
ivan-tz
#2294 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Slicno pitanje, onako, jel mislite da nije uredu da je zena skolovanija od muskarca? 
Obicno zene traze barem isti rang a uglavnom i visi, posebno je interesantno kod onih visoko obrazovanih sa faksom i tako to.
Obicno zene traze barem isti rang a uglavnom i visi, posebno je interesantno kod onih visoko obrazovanih sa faksom i tako to.
- kixa
#2295 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Joj Ivane jesi mi falioivan-tz wrote:Slicno pitanje, onako, jel mislite da nije uredu da je zena skolovanija od muskarca?
E da ti teta kixa odgovori
Pa zamisli,ti si magistar, a zena ti je cistacica i jedva je zavrsila VIII razreda.Mozes li se zamisliti u braku ili vezi sa takvom osobom?????
-
nula37
#2296 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mislim da je ok da je zena skolovanija od muskarca ali ne sad nesto drasticno tipa on zidar (samo primjer da se neko ne nadje prozvan) a ona npr doktor nauka profesorica na nekom fakultetu ...ivan-tz wrote:Slicno pitanje, onako, jel mislite da nije uredu da je zena skolovanija od muskarca?
aali ako je neka mala razlika tipa ona dpl. ecc a on mag. arh to moze ili npr ona zavrsila srednju ekonomsku a on neki zanat... to je neko moje misljenje...
- Sunrise00
#2297 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nek' nije pametniji od mene samo
ma meni je svejedno, samo sto ne bih voljela da je totalno neambiciozan...tj. da nema zelju neku za napretkom
ma meni je svejedno, samo sto ne bih voljela da je totalno neambiciozan...tj. da nema zelju neku za napretkom
-
ivan-tz
#2298 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kako sam navalio? Pa nisam pito nista ima jedno 15 dana mozda i vise xD
Pa iskreno ne znam sta bih ti reko. Ako sam zaljubljen zasto da ne? Realno tesko se mogu zamisliti sa cistacicom ali ne mogu reci 100% ne. Ali ne mislim sad da muskarac bude bez osnovne skole a zena magistar. Al recimo sta bi bilo da muskarac ima srednju skolu a zena fakultet? Ili recimo zena magistar a on zavrsio neki fakultet?
Na kraju krajeva, ne znam jel vise i bitno ko je koliko skolovan, vaznije je ko gdje radi i ta primanja. Danas realno imas osoba sa fakultetom bez posla pa zaradjuju manje od nekih sa srednjom samim tim.
Pa iskreno ne znam sta bih ti reko. Ako sam zaljubljen zasto da ne? Realno tesko se mogu zamisliti sa cistacicom ali ne mogu reci 100% ne. Ali ne mislim sad da muskarac bude bez osnovne skole a zena magistar. Al recimo sta bi bilo da muskarac ima srednju skolu a zena fakultet? Ili recimo zena magistar a on zavrsio neki fakultet?
Na kraju krajeva, ne znam jel vise i bitno ko je koliko skolovan, vaznije je ko gdje radi i ta primanja. Danas realno imas osoba sa fakultetom bez posla pa zaradjuju manje od nekih sa srednjom samim tim.
-
Lounge Act
#2299 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kixa wrote:Joj Ivane jesi mi falioivan-tz wrote:Slicno pitanje, onako, jel mislite da nije uredu da je zena skolovanija od muskarca?
Obicno zene traze barem isti rang a uglavnom i visi, posebno je interesantno kod onih visoko obrazovanih sa faksom i tako to.![]()
E da ti teta kixa odgovori![]()
Pa zamisli,ti si magistar, a zena ti je cistacica i jedva je zavrsila VIII razreda.Mozes li se zamisliti u braku ili vezi sa takvom osobom?????
ja sam visoko obrazovana, a muz ima dvije trogodisnje srednje
najgluplje mi je bilo pitanje usput da kazem neudane kolegice koja je prvo pitala koji fakultet on ima pa se onda cudila kako smo zavrsili zajedno, kao da je bitno ima li on fakultet ili nema, valjda nas odredjuju nase osobine, a ne ko kakvu skolu ima, on je meni najbolji i taman da ima samo 1. razred osnovne ne bih ga mijenjala ni za kakvog magistra, akademika ili doktora nauka ili ne znam ni ja sta
takve stvari su bitne vjerovatno samo ljudima opterecenim materijalnim, kojima je bitno ko gdje radi i ko koliko zaradjuje pa ga po tome cijene ili ne cijene kao covjeka, a u porodici bi to trebalo da je najmanje vazno jer tu treba sve da bude zajednicko, nema moje i tvoje nego NASE
-
ivan-tz
#2300 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Lounge Act wrote:kixa wrote:Joj Ivane jesi mi falioivan-tz wrote:Slicno pitanje, onako, jel mislite da nije uredu da je zena skolovanija od muskarca?
Obicno zene traze barem isti rang a uglavnom i visi, posebno je interesantno kod onih visoko obrazovanih sa faksom i tako to.![]()
E da ti teta kixa odgovori![]()
ja sam visoko obrazovana, a muz ima dvije trogodisnje srednjei ne vidim kakve to veze ima, mi se volimo i odgovaramo jedno drugom u svemu, on ne radi ni u jednoj svojoj struci, komercijalista je, a meni u ovakvoj drzavi dzaba moje visoko obrazovanje, na konkursima je borba, u radu stalna kontrola, a on rahat i jos imamo ured iste place
najgluplje mi je bilo pitanje usput da kazem neudane kolegice koja je prvo pitala koji fakultet on ima pa se onda cudila kako smo zavrsili zajedno, kao da je bitno ima li on fakultet ili nema, valjda nas odredjuju nase osobine, a ne ko kakvu skolu ima, on je meni najbolji i taman da ima samo 1. razred osnovne ne bih ga mijenjala ni za kakvog magistra, akademika ili doktora nauka ili ne znam ni ja sta
takve stvari su bitne vjerovatno samo ljudima opterecenim materijalnim, kojima je bitno ko gdje radi i ko koliko zaradjuje pa ga po tome cijene ili ne cijene kao covjeka, a u porodici bi to trebalo da je najmanje vazno jer tu treba sve da bude zajednicko, nema moje i tvoje nego NASE
Nazalost ne razmisljaju svi tako. Upravu si u potpunosti