Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja što sam zadnje pregledao je Quarries ovaj noviji i iako nije ponudio ništa novo sasvim ok mi je legao.
Trenutno malo pauziram dok sustignem sa ostalim sadržajima
koji likovi , kontam, vidi uradili film sa identičnom temom kao i In the deep.
još mu uklonili ocjene na IMDB ali ostali komentari stari haman godinu.
Valjda prošao film dobro kod publike pa se odlučili za kino premijeru, samo promjeniš naziv i eto ga
Ovo je strašan horor, a to kaže neko ko ih je pogledao dosta a 90% njih ga nije prestrašilo.
Ja sam do polovice filma vjerovao da je djevojku mučio i ubio neki luđak ili luđaci i da se sad ludi ubojica(e) nalaze u onom objektu gdje naš osamljeni dvojac vrši autopsiju ali priča je otišla u sasvim drugom pravcu, i dalje strašnom ali pomisao da su ondje zatvoreni sa manijakom a da to i ne znaju je baš privukla moju pažnju a ovako je ipak ispalo barem meni manje zanimljivo.
Ja sam od onih koji ipak vole racionalna objašnjenja i ubojice od krvi i mesa, ne volim ti ja duhove, zombije, vještice, vampire...
Odgledao sam obje sezone Masters of Horror(svaka epizoda funkcioniše sama za sebe), ove epizode su mi se najviše svidjele:
Kamiondžija serijski ubojica koji ubija stopere koji uđu u njegov kamion naleti na stopera serijskog ubojicu koji ubija one koji ga prime u svoje vozilo
Najbolja epizoda
Serija Fear Itself je zapravo samo treća sezona Masters of Horror i tu ima par dobrih epizoda
Ovo je strašan horor, a to kaže neko ko ih je pogledao dosta a 90% njih ga nije prestrašilo.
Ja sam do polovice filma vjerovao da je djevojku mučio i ubio neki luđak ili luđaci i da se sad ludi ubojica(e) nalaze u onom objektu gdje naš osamljeni dvojac vrši autopsiju ali priča je otišla u sasvim drugom pravcu, i dalje strašnom ali pomisao da su ondje zatvoreni sa manijakom a da to i ne znaju je baš privukla moju pažnju a ovako je ipak ispalo barem meni manje zanimljivo.
Ja sam od onih koji ipak vole racionalna objašnjenja i ubojice od krvi i mesa, ne volim ti ja duhove, zombije, vještice, vampire...
Takvi su horori najbolji. Ovi gdje imas neki vizuelni stimulans i audio stimulans u vidu iskakanja i krika je za prehistorijske ljude. Danas smo odmakli od divljine i zivimo u kucama, jelte. Meni najstrasniji horror sto sam ikad gledao je Jacobs ladder. Pogledat cu i ovaj pa javim "valjali ili ne"
oj zemljo Indijo i jumpscare, svaki me dobrano trzne
Izgleda neko joj bacio sihre pod kozu
Glup film ko tocak, cuj neko ziv a umro u 17ot stoljecu. Konacna ocjena za film Autopsy of Jane Doe je 4/10 i to samo zbog toga sto je recu "unikatan" film.
Last edited by triconja on 16/04/2017 21:03, edited 2 times in total.