FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
podrinjskivuk
-
staradis
#2277 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni nije jasno kako zakupi sport a ne placa plate
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
-
Smetnje
#2278 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma koje jos privatnika boli briga za radnike, hoces neces razguli 
- luckylaka
#2279 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I opet taj FaceTv
Večeras na FACE-u: direktan prijenos utakmice FK 'Kukesi'- FK 'Sarajevo'
Petak, 21 Juni 2013 14:30
Večeras u 18.45 sati FACE emitira specijalnu emisiju sa gostima u studiju posvećenu meču između FK 'Kukesi' i FK 'Sarajevo'. Nakon emisije u 19.30 pratite direktan prijenos utakmice između ova dva tima.
Sarajevo je na novom ispitu u Evropi, ovog puta u Tirani gde će protivnik biti albanski Kukesi. Rival bordo tima je debitant na međunarodnoj sceni, ali trijumf nad Florom pokazao je da su se dobro spremili. Ipak, Lazar Popović i drugovi, svi se nadamo, neće proći prepreku zvano Sarajevo.
Husref Musemić je odlično spremio svoje momke da već u prvoj utakmici na stadionu Kemal Stafa ostvare rezultat koji će armiji navijača sastava sa Koševa doneti radost i plasman u treće kolo kvalifikacija Lige Evrope. Bandović, Suljić, Melunović, Džakmić, Haurdić i svi ostali spremni su da odigraju srčano i efikasno i razgale srca Hordi Zla. Kukesi mora pasti, to je parola svih navijača Sarajeva.
Kukesi – Sarajevo, prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, četvrtak, 18.07 u 19.30 sati.
Večeras na FACE-u: direktan prijenos utakmice FK 'Kukesi'- FK 'Sarajevo'
Petak, 21 Juni 2013 14:30
Večeras u 18.45 sati FACE emitira specijalnu emisiju sa gostima u studiju posvećenu meču između FK 'Kukesi' i FK 'Sarajevo'. Nakon emisije u 19.30 pratite direktan prijenos utakmice između ova dva tima.
Sarajevo je na novom ispitu u Evropi, ovog puta u Tirani gde će protivnik biti albanski Kukesi. Rival bordo tima je debitant na međunarodnoj sceni, ali trijumf nad Florom pokazao je da su se dobro spremili. Ipak, Lazar Popović i drugovi, svi se nadamo, neće proći prepreku zvano Sarajevo.
Husref Musemić je odlično spremio svoje momke da već u prvoj utakmici na stadionu Kemal Stafa ostvare rezultat koji će armiji navijača sastava sa Koševa doneti radost i plasman u treće kolo kvalifikacija Lige Evrope. Bandović, Suljić, Melunović, Džakmić, Haurdić i svi ostali spremni su da odigraju srčano i efikasno i razgale srca Hordi Zla. Kukesi mora pasti, to je parola svih navijača Sarajeva.
Kukesi – Sarajevo, prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, četvrtak, 18.07 u 19.30 sati.
- Mikelanđelo
#2280 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa naravno, pare se uzimaju od sponzora, a raju neće smrad da plati. Sreća pa neće još dugo, jer su ljudi davno skontali kakav je.
-
Srebrni
#2281 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mene fakat baš briga plaća li ih ili ne. Meni je bitno da gledam Želju i Sarajevo, i ova tema bi trebala biti vezana za program, voditelje, uređivačku politiku kuće, a ne za to plaća li Senad radnike ili ne... koga briga dok mogu uživati u reprezentaciji i našim klubovima u evropi. Ljudi rade posao, što se ne bi moglo reći za neke koji ubiru pretplatu i opet ti daju reprizu reprize... FACE možda nije najbolja TV u BiH al se makar trude... Pustite dušebrižništvo i uživajte u sportu
- ČičineBrčine
#2282 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Srebrni wrote:Mene fakat baš briga plaća li ih ili ne. Meni je bitno da gledam Želju i Sarajevo, i ova tema bi trebala biti vezana za program, voditelje, uređivačku politiku kuće, a ne za to plaća li Senad radnike ili ne... koga briga dok mogu uživati u reprezentaciji i našim klubovima u evropi. Ljudi rade posao, što se ne bi moglo reći za neke koji ubiru pretplatu i opet ti daju reprizu reprize... FACE možda nije najbolja TV u BiH al se makar trude... Pustite dušebrižništvo i uživajte u sportu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2283 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije ni čudo što vas ne plaća, vama baš dosadno na poslu pa forumateMikelanđelo wrote:Pa naravno, pare se uzimaju od sponzora, a raju neće smrad da plati. Sreća pa neće još dugo, jer su ljudi davno skontali kakav je.
on topic.. Face tv sve bolji i bolji
- So What!
#2284 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Srebrni wrote:Mene fakat baš briga plaća li ih ili ne. Meni je bitno da gledam Želju i Sarajevo, i ova tema bi trebala biti vezana za program, voditelje, uređivačku politiku kuće, a ne za to plaća li Senad radnike ili ne... koga briga dok mogu uživati u reprezentaciji i našim klubovima u evropi. Ljudi rade posao, što se ne bi moglo reći za neke koji ubiru pretplatu i opet ti daju reprizu reprize... FACE možda nije najbolja TV u BiH al se makar trude... Pustite dušebrižništvo i uživajte u sportu
- Havatar
#2285 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- van helsing
#2286 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
+1Srebrni wrote:Mene fakat baš briga plaća li ih ili ne. Meni je bitno da gledam Želju i Sarajevo, i ova tema bi trebala biti vezana za program, voditelje, uređivačku politiku kuće, a ne za to plaća li Senad radnike ili ne... koga briga dok mogu uživati u reprezentaciji i našim klubovima u evropi. Ljudi rade posao, što se ne bi moglo reći za neke koji ubiru pretplatu i opet ti daju reprizu reprize... FACE možda nije najbolja TV u BiH al se makar trude... Pustite dušebrižništvo i uživajte u sportu
Jes da nismo sinoc uzivali , ali to nije do Face tv. Hvala Face tv!
Tapatalk 4 Beta
- luckylaka
#2287 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- lazni liberal
#2289 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- scarface32
#2290 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne gledam facetv cesto, ali sam se izivcirao senadovim prekidanjem mirze teletovica. taman momak pocne nesto da kaze, a senad ga prekine. pa pusti covjeka nek zavrsi recenicu ebem li ga. nekulturan je do bola.
-
svašta
#2291 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
glupostiKatarinaKosaca wrote:Nije ni čudo što vas ne plaća, vama baš dosadno na poslu pa forumateMikelanđelo wrote:Pa naravno, pare se uzimaju od sponzora, a raju neće smrad da plati. Sreća pa neće još dugo, jer su ljudi davno skontali kakav je.![]()
jes vala daj meni igara, jebe mi se kakva je drzava. pa nista, eto ti uzivaj braco i nadam se iskreno da tebe na tvom poslu placaju kolko zaradisSrebrni wrote:Mene fakat baš briga plaća li ih ili ne. Meni je bitno da gledam Želju i Sarajevo, i ova tema bi trebala biti vezana za program, voditelje, uređivačku politiku kuće, a ne za to plaća li Senad radnike ili ne... koga briga dok mogu uživati u reprezentaciji i našim klubovima u evropi. Ljudi rade posao, što se ne bi moglo reći za neke koji ubiru pretplatu i opet ti daju reprizu reprize... FACE možda nije najbolja TV u BiH al se makar trude... Pustite dušebrižništvo i uživajte u sportu
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#2292 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face TV imam osjecaj da ga sponzoria SDA, kad malo pogledam tematike, sadrzaje i sta se samo emituje i koga ispade da je bas po presu SDA. Ali eto ko sam ja da kritikujem, nego samo kazem kako je dozivljavam.
-
Srebrni
#2293 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kažem samo da me ne interesuje, imam dovoljno svojih problema. FACE nije država, nego privatna firma, a ne znam što bi tebe interesovalo plaćaju li se radnici ili ne, osim ako Ti ne duguju kakvu lovu. Sve i da Ti duguju pare, ništa nećeš postići na forumu kako bi dobio svoj pošteno zarađeni novac, a pljuvao po njima ili ne, opet ćeš okrenuti na FACE kad znaš da igraju Reprezentacija BiH, Sarajevo ili Željo... Mene više zanima priča o tome kome su naklonjeni, kakvi su im voditelji, imaju li sadržaja koje niko drugi nema, kakva im je muzika itd.svašta wrote:glupostiKatarinaKosaca wrote:Nije ni čudo što vas ne plaća, vama baš dosadno na poslu pa forumateMikelanđelo wrote:Pa naravno, pare se uzimaju od sponzora, a raju neće smrad da plati. Sreća pa neće još dugo, jer su ljudi davno skontali kakav je.![]()
jes vala daj meni igara, jebe mi se kakva je drzava. pa nista, eto ti uzivaj braco i nadam se iskreno da tebe na tvom poslu placaju kolko zaradisSrebrni wrote:Mene fakat baš briga plaća li ih ili ne. Meni je bitno da gledam Želju i Sarajevo, i ova tema bi trebala biti vezana za program, voditelje, uređivačku politiku kuće, a ne za to plaća li Senad radnike ili ne... koga briga dok mogu uživati u reprezentaciji i našim klubovima u evropi. Ljudi rade posao, što se ne bi moglo reći za neke koji ubiru pretplatu i opet ti daju reprizu reprize... FACE možda nije najbolja TV u BiH al se makar trude... Pustite dušebrižništvo i uživajte u sportu
-
prirodoljubac
#2294 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
cim je probosanska televizija odma je sda-ova??!! ako je tako onda smo svi mi sdaZviz wrote:Face TV imam osjecaj da ga sponzoria SDA, kad malo pogledam tematike, sadrzaje i sta se samo emituje i koga ispade da je bas po presu SDA. Ali eto ko sam ja da kritikujem, nego samo kazem kako je dozivljavam.
- Havatar
#2295 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da je srece bilo bi normalno da je svaka televizija probosanska a ne da se preko njih plasira propaganda srpskih i hrvatskih desnicara. Nego kakva treba da bude da nece da bude prodanska televizijaprirodoljubac wrote:cim je probosanska televizija odma je sda-ova??!! ako je tako onda smo svi mi sdaZviz wrote:Face TV imam osjecaj da ga sponzoria SDA, kad malo pogledam tematike, sadrzaje i sta se samo emituje i koga ispade da je bas po presu SDA. Ali eto ko sam ja da kritikujem, nego samo kazem kako je dozivljavam.
-
prirodoljubac
#2296 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Havatar wrote:Da je srece bilo bi normalno da je svaka televizija probosanska a ne da se preko njih plasira propaganda srpskih i hrvatskih desnicara. Nego kakva treba da bude da nece da bude prodanska televizijaprirodoljubac wrote:cim je probosanska televizija odma je sda-ova??!! ako je tako onda smo svi mi sdaZviz wrote:Face TV imam osjecaj da ga sponzoria SDA, kad malo pogledam tematike, sadrzaje i sta se samo emituje i koga ispade da je bas po presu SDA. Ali eto ko sam ja da kritikujem, nego samo kazem kako je dozivljavam..
Mislim da bi trebala da bude na tragu Srne 90tih a da Senad bude poput Djoge kako bi komunjarama srbofilima bio po mjeri...
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#2297 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni bas Face TV nije pro bosanska televizija. Ako mene pitate onda pro bosanska bi bila da se sve pokriva sto je unutar granica BiH, sto Face TV necini.Havatar wrote:Da je srece bilo bi normalno da je svaka televizija probosanska a ne da se preko njih plasira propaganda srpskih i hrvatskih desnicara. Nego kakva treba da bude da nece da bude prodanska televizijaprirodoljubac wrote:cim je probosanska televizija odma je sda-ova??!! ako je tako onda smo svi mi sdaZviz wrote:Face TV imam osjecaj da ga sponzoria SDA, kad malo pogledam tematike, sadrzaje i sta se samo emituje i koga ispade da je bas po presu SDA. Ali eto ko sam ja da kritikujem, nego samo kazem kako je dozivljavam..
Ja dozivljavam Face TV kao neki revolt, a na drugu stranu kao pro bosansku tv kucu SDA ideologije.
- vatrogasac
#2298 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mnoge iz PC je intervjuisao u svojoj emisiji (od Dodika pa nadalje) i u CD-u prenosi vijesti i iz tog dijela BiH.Zviz wrote:
Meni bas Face TV nije pro bosanska televizija. Ako mene pitate onda pro bosanska bi bila da se sve pokriva sto je unutar granica BiH, sto Face TV necini.
-
Srebrni
#2299 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja mislim da su opoziciona. To što je SDA u opoziciji je samo slučajno. Sutra, kad zlaja bude odozdo lajao na Sulju, biće obratno. Hoćemo li onda reći da su SDP-ovska televizija?? OPOZICIONA... to je moje mišljenje
-
prirodoljubac
#2300 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Postedi nas svojih stavova, barem dok ne naucis da se "probosanska" pise spojeno.Meni bas Face TV nije pro bosanska televizija. Ako mene pitate onda pro bosanska bi bila da se sve pokriva sto je unutar granica BiH, sto Face TV necini.
Ja dozivljavam Face TV kao neki revolt, a na drugu stranu kao pro bosansku tv kucu SDA ideologije.
Ako iko pokriva cijelu BiH barem u okviru informativnog programa onda je to Face Tv.
Face Tv i jeste u jednu ruku revolt na idiotsko sramno navijanje FTV-a za Zlatka L. da je to postalo degutantno za gledat.
A SDA-ova ideologija i jeste cjelovita i nezavisna BiH pa prema tome logicno je da takvi poput tebe u svemu patriotskom pronalaze ideologiju SDA.
Da se SDP pitala jos bi ostali u smrdoslaviji, pa je prema svemu navedenom i logicna komunjarska averzija prema svemu bosnjackom, patriotskom i bosanskom...