Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vitezovi wrote:ne kontam, znaci ko uzme TRIO+ placa 65 KM +PDV, a ako uzme ovaj Sigma sa TRIO+ paketom onda ide 65+koliko?
Onako. laicki gledajuci, vjerovatno bi bilo 20-ak KM skuplje nego sa omega paketom, jer upravo toliko je sigma skuplja.
U biti, samo se internet paket mjenja, sve drugo ostaje isto. https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... 530fce3be2
Prebacivanje korisnika na VDSL ide postepeno i prioritet imaju oni koji su na TRIO+ paketu, pogotovo oni koji imaju dva STB-a u upotrebi, razloge za sto je to tako vjerovatno znate.
Paket TRIO+ postoji samo jedan i jos uvijek nema integrisanog paketa u kojem dolazi Sigma( pristupne brzine 40Mbs) internet paket, samim tim cijena TRIO+ paketa nije se mijenjala ni onima koji su prebaceni na VDSL.
Pojednostavljeno to znaci sljedece, svi oni koji se sada odluce za prikljucak TRIO+ paketa bice prikljuceni na VDSL, pristupna brzina 18Mbs ali vise nece, odnosno ne bi trebalo, da osjete bilo kakve probleme prilikom istovremenog surfanja, razgovora na telefonu i gledanja HD kanala.
Gdje cu sada gledati kada je utakmica,sala,gledao sam maloprije i nije lose. Pa poslije telecoma i telemacha i silnih belaja sa njima definitivno najj operater trenutno. Hvala na lijepim zeljama hehehe jos da ova brzina potraje uf.....jel zna neko do kada su ove brzine bez ogranicenja,neato mi zao ako kratko traje?
Hoće li biti ostalih SPORT KLUB kanala,ili bar SPORT KLUB PRIME.Ovaj novi kanal AXN sadrži sve stare serije od prije nekoliko godina,a koje su se već prikazivale na našim kanalima kao i na kanalima hrvatskih i srpskih televizija.Ubacite CINEMAX.HBO kanale,a ne ovaj sa prohujalim serijama.
IPTV platforma Super TV odlučila je produžiti akciju besplatnog paketa Arenasport kanala do kraja ove godine.
Tako će korisnici do 31. decembra 2012. godine u osnovnom paketu imati najbolje sportske kanale koji se nalaze na tržištu u BiH. To uključuje kanale Eurosport, Eurosport 2, Eurosport News, Motors TV, ESPN America, Golf Klub, Sport Klub, Sport Klub+ i Premium paket Arenasport (1, 2, 3, 4) te Arenasport 1 HR bez ikakvih dodatnih troškova.
Pretplatnici Super TV-a će već od septmebra ove godine moći uživati u brojnim kvalitetnim sportskim takmičenjima kao što su Liga prvaka i Evropska liga bez dodatnih troškova.
Lud i ponosan wrote:Imam jednu sugestiju, odnosno pitanje:
Zasto se zatamnjuje 6 i kusur sati programa na HRT-u? Volio bih pogledati makar uvodnu najavu i strucne komentare, od ovih nasih smetljara samo osip dobijem i iznerviram se... Inace, tekme gledam na ZDF-u, neuporedivo bolja slika i zanimljiviji komentatori, bez obzira sto ih nista ne razumijem.
Ako se mora zatamniti direktan prenos, ne treba se dirati sve ostalo.
Pos**** se ja na nacionalnu televiziju, entitetske televizije, sportsku redakciju i sve sto ide uz to. Jadno da jadnije ne moze biti.
Lud i ponosan wrote:Imam jednu sugestiju, odnosno pitanje:
Zasto se zatamnjuje 6 i kusur sati programa na HRT-u? Volio bih pogledati makar uvodnu najavu i strucne komentare, od ovih nasih smetljara samo osip dobijem i iznerviram se... Inace, tekme gledam na ZDF-u, neuporedivo bolja slika i zanimljiviji komentatori, bez obzira sto ih nista ne razumijem.
Ako se mora zatamniti direktan prenos, ne treba se dirati sve ostalo.
Pos**** se ja na nacionalnu televiziju, entitetske televizije, sportsku redakciju i sve sto ide uz to. Jadno da jadnije ne moze biti.
BHT i FTV g..na koja niko i ne gleda i fol oni dopise pišu, Gamad dabogda se ugasili zauvijek nikad više ne dobili nikakva prava za prijenose bilo kojeg sporta FUJJJJ. Za LOL pustite ZDF u inat dušmanima ja plačam to da gledam a ne pet šest kanala i na svakom isto ne može se ovo gledat ne može ono. RAK
Pa zasto su zatamnili ARD i ZDF, zar to nije FTA program,koji i preko satelita emituje nekodirano. Isti slucaj kao sa SAT1 i Ligom prvaka. Nju smo mogli normalno gledati. Ja i placam za DUO paket upravo da ne bih moro slusati B.Bilica i ostalu kompaniju!
Iskulirajte malo - i meni se ne sviđa, ali šta može LOL uraditi, osim da popije kaznu, bezveze. Ne mogu oni tu ništa učiniti već uraditi kako im se naloži...
Poslao sam mail zdfu i ardu. Javim kada mi se jave. Pa nije niko ovca. I ja sam misljenja da nisu kodirani... Pitanje je da li je bht poslao dopis ili je poslao pare na racun...