Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
244
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 556

House

#2276 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

Eborg wrote:Vidiš, sad sam se i ja zadeverao. :) Ima ih mnogo ali jedan moram izdvojiti.

Plasman u 2. Bundesligu sa 1.FC Union Berlinom u predzadnjem kolu 3. njemačke lige. Robert Tesche, igrač na posudbi iz Braunschweiga koji je ušao sa klupe, gol glavom nakon kornera u 89. minuti za 0:1. (FM 2009)

Sijao sam sedmicu dana od sreće.

Kad se sjetim FM 10 i Leeds Utd :D Uveo ih iz trece lige u Championship , kupim Obafemi Martinsa i levat zabije 32 gola u sezoni :lol:
Tvrtko II Kotromanić

#2277 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tvrtko II Kotromanić »

House wrote:
Eborg wrote:Vidiš, sad sam se i ja zadeverao. :) Ima ih mnogo ali jedan moram izdvojiti.

Plasman u 2. Bundesligu sa 1.FC Union Berlinom u predzadnjem kolu 3. njemačke lige. Robert Tesche, igrač na posudbi iz Braunschweiga koji je ušao sa klupe, gol glavom nakon kornera u 89. minuti za 0:1. (FM 2009)

Sijao sam sedmicu dana od sreće.

Kad se sjetim FM 10 i Leeds Utd :D Uveo ih iz trece lige u Championship , kupim Obafemi Martinsa i levat zabije 32 gola u sezoni :lol:
i meni sjecanja pristizu :mrgreen: ,Notts County i mali zajebani Viktor Aničebe svaka mu dala :D
mrchinho

#2278 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mrchinho »

CM 01/02 Maxim Tsigalko (Dinamo Minsk) :dance: :dance:
Dugi nožni nokti

#2279 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dugi nožni nokti »

mrchinho wrote:CM 01/02 Maxim Tsigalko (Dinamo Minsk) :dance: :dance:
:lol: Tsigalko i To Madeira (ako se dobro sjećam). :lol: Maxim Tsigalko je bug i po'. :lol: Sjećam se da je zabijao i po 60-ak golova na menadžeru. :-)
A onda i "naš" Eldar Hadžimehmedović, pa Chiotis (sad je u Apoelu), Van der Vaart, Robben, Torres, Chivu, Joe Cole, Zola Moukoko, Shane Tolley, Kallstrom, Kerr, Ibrahimović, Bakircioglu...Njih se sjećam iz glave i znam da sam ih skoro svaki put kupovao. :lol:
Joj, koliko samo neprospavanih noći zbog ove igrice. Naravno, i dan danas je igram samo sa novim updateom (nisam skinuo ovaj posljednji koji je izašao prije nešto manje od mjesec dana, jer mi se bilo mrsko registrovati na njihov forum). :lol:
Manager19sa

#2280 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Manager19sa »

Dugi nožni nokti wrote:
:lol: Tsigalko i To Madeira (ako se dobro sjećam). :lol: Maxim Tsigalko je bug i po'. :lol: Sjećam se da je zabijao i po 60-ak golova na menadžeru. :-)
A onda i "naš" Eldar Hadžimehmedović, pa Chiotis (sad je u Apoelu), Van der Vaart, Robben, Torres, Chivu, Joe Cole, Zola Moukoko, Shane Tolley, Kallstrom, Kerr, Ibrahimović, Bakircioglu...Njih se sjećam iz glave i znam da sam ih skoro svaki put kupovao. :lol:
Joj, koliko samo neprospavanih noći zbog ove igrice. Naravno, i dan danas je igram samo sa novim updateom (nisam skinuo ovaj posljednji koji je izašao prije nešto manje od mjesec dana, jer mi se bilo mrsko registrovati na njihov forum). :lol:
Championship Manager 01/02 igram vec nekih desetak godina i cudo je koliko se covjek na njega navuce, pored mora novijih naslova :mrgreen:

Maxim Tsigalko - bjelorusku napadac, 30 + golova po sezoni
Sergey Nikiforenko, Andrey Milevsky, Julius Aghahowa, Isaak Okoronkwo, Ibrahim Said, Stefan Selakovic, Eldar Hadzimehmedovic, Kenedy Bakircioglu, Taribo West ( kao free dovesti - odlican kao lijevi bek ili stoper ) , Torres unistavao, Javier Saviola u Barci, Luis Enrique, Joseph Guardiola kao free bio bolji nego sada kao trener :mrgreen:
Arjen Robben tada u Groningenu igrao, imao tek 18 godina.

I taman kada covjeku dosadi, pocnu ljudi da prave updajte pa nasa liga, pa onda opet sve ispocetka :mrgreen:
Quaresma

#2281 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Image
samo ovo i nista vise :evil: + bf bc2 na steamu/originu :-D
Bosnian Dragon

#2282 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

agent_zero wrote:Čiteru.
:D ma iskustvo prijatelju, iskustvo :D
interwal

#2283 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by interwal »

Manager19sa wrote:
Dugi nožni nokti wrote:
Championship Manager 01/02 igram vec nekih desetak godina i cudo je koliko se covjek na njega navuce, pored mora novijih naslova :mrgreen:

Maxim Tsigalko - bjelorusku napadac, 30 + golova po sezoni
Sergey Nikiforenko, Andrey Milevsky, Julius Aghahowa, Isaak Okoronkwo, Ibrahim Said, Stefan Selakovic, Eldar Hadzimehmedovic, Kenedy Bakircioglu, Taribo West ( kao free dovesti - odlican kao lijevi bek ili stoper ) , Torres unistavao, Javier Saviola u Barci, Luis Enrique, Joseph Guardiola kao free bio bolji nego sada kao trener :mrgreen:
Arjen Robben tada u Groningenu igrao, imao tek 18 godina.

I taman kada covjeku dosadi, pocnu ljudi da prave updajte pa nasa liga, pa onda opet sve ispocetka :mrgreen:
Georgi Kakalov i Anatoli Todorov, bugari, igrali u Litexu. Utakmica počne, oni izvode loptu, predriblaju sve i zabiju gol... Svaku utakmicu!
GoodTaste

#2284 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by GoodTaste »

auuu jest ... sjecam se i ja dvojca iz litexa :D

imal' ko da igra od 98/99 pa do ovog sad najnovijeg fm2012, il' sam ja sto se toga tice veteran :D
Eborg

#2285 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

Ja sam krenuo od CM 01/02. :)
interwal

#2286 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by interwal »

Ja se sjećam 00/01, prije toga sam igrao nešto, ali ne bi se smio zakleti da je bio CM. Od CM00/01 do FM12 sam igrao svaki.
paravan

#2287 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by paravan »

kad se sjetim svoje avanture sa reprezentacijom BiH :D

ne mogu da se sjetim koji je CM bio u pitanju ali mislim da je CM4.. uglavnom, dodjem ja do finala svjetskog prvenstva iz prve (barabarez, bolic..) ni sam ne znam kako. potrefilo se sve kako treba... i u finalu me ceka italija

ja sav nabrijan, jedno pola sata gledam jesam li sve nastimo sve kako treba, nekakve analize pravio :-) :lol: i haj krene tekma. napadaju talijani ko da sa brazilom igram, a ja preuzeo talijanski stil, sve u odbranu i ako Bog sta da iz kontre, super, ako ne da jebaji ga dosao sam do finala. prvo poluvrijeme uspjeli ovi moji zabiti gol iz nicega, talijani me rasturili. jbg ne sjecam se ko je zabio gol. krene drugo poluvrijeme tamo gdje je stalo i prvo, talijani opet napadaju. kad iz vedra neba opet moji zabise gol za 2-0. mislim da je bilo jedno 20 prilika za njih, a ja imao 2 suta i 2 gola (opet se ne sjecam ko je zabio gol). dolazi 80min ja iskolacio oci i cekam taj kraj, a talijani napadaju ko ludi. 90 minut, meni u glavi vec "gotovo je, uspio sam osvojiti svjetsko" (nisam bas ovim rijecima "razmisljao" ali kontate :lol: ) kad 2-1 u 90+1
Del Piero, haj reko jebaji ga 2-1 i vise nego odlicno. (ako se sjecate tada je ono cudo u donjem dijelo bljeskalo kada neko zabije gol)..... zabljesnu opet, i opet 90+1 i opet Del Piero za 2-2... kad nisam tastaturu pojeo od muke. toliko sam se bio uzivio u tu utakmicu kao da u stvarnosti igramo finale i tako pisljivo 2 gola primim, oba u 90+1 fakat me bio oblio hladan znoj, evo i sad ga osjecam i naravno u produzetcima popusim :D :D

uf odoh sad naci taj CM pa da opletem :lol:
Pokerboy11

#2288 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Pokerboy11 »

http://youtu.be/3tvN1KAwagA

Izasao DLC 2 za Test Drive Unlimited2 motori su extra grafika uredjivana i zvuk mnogim autima promijenjen.

Napokon uveli opciju da rasporedjujes auta po garazama kao na TDU 1.

http://youtu.be/wGGEdaO8VJs
Bosnian Dragon

#2289 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Pokerboy11 wrote:http://youtu.be/3tvN1KAwagA

Izasao DLC 2 za Test Drive Unlimited2 motori su extra grafika uredjivana i zvuk mnogim autima promijenjen.

super igra, steta sto nema damage sistem, ali je ovo i igra koja me najvise iznervirala od svih koje sam do sada igrao, oni glupi challengi na vrijeme su preteski i bespotrebni, plus ono slalom ako dotaknes bure moras ispocetka, dosao bio do 50 % igre i morao je izbrisati koliko me iznerviralo, niam mogao preci ono sa vremenom, razio trainere neke da se zaustavi stiperica, i radilo neko vrijeme ali opet prestalo tako sam obrisa igru. Upropastli su igru sa tim glupim vremenskim izazovima
Pokerboy11

#2290 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Pokerboy11 »

Bosnian Dragon wrote:

super igra, steta sto nema damage sistem, ali je ovo i igra koja me najvise iznervirala od svih koje sam do sada igrao, oni glupi challengi na vrijeme su preteski i bespotrebni, plus ono slalom ako dotaknes bure moras ispocetka, dosao bio do 50 % igre i morao je izbrisati koliko me iznerviralo, niam mogao preci ono sa vremenom, razio trainere neke da se zaustavi stiperica, i radilo neko vrijeme ali opet prestalo tako sam obrisa igru. Upropastli su igru sa tim glupim vremenskim izazovima
Ziv sam se polomio dok sam sve to presao a igrao sam na hardcore mod....
Brzo bi je prestao igrati da nisam imao orginal, multiplayer je zakon .. jos sam bio u clubu sa hrvatima pa smo znali do 4-5 izjutra se takmiciti sa ostalim klubovima .. ili se vozikati po otoku nas 8 po pravilima, obilaziti kuce garaze itd :D
matematicar_teski

#2291 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by matematicar_teski »

zna li neko neku igricu u kojoj upravljass citavom drzavom,ono ekonomija infrastruktura fazoni, da nije zahttjevna da moze na procesor od 5 Ghz i 1 Gb rama.
rajv0sa

#2292 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by rajv0sa »

matematicar_teski wrote:zna li neko neku igricu u kojoj upravljass citavom drzavom,ono ekonomija infrastruktura fazoni, da nije zahttjevna da moze na procesor od 5 Ghz i 1 Gb rama.
Qme takav ne postoji :D ,a od igara imas total war serijal,koju obuhvata razne dijelove ljudske povijesti(Rim,srednji vijek,carstva,napoleonova ekspanzija..itd).
GoodTaste

#2293 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by GoodTaste »

pokusaj sa Sim City ... Gradis grad sa svim tim sto si naveo ...

http://www.youtube.com/watch?v=sE1RKzcI ... re=related
Plavo-bijeli

#2294 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Plavo-bijeli »

bELMIN_666 wrote:
matematicar_teski wrote:zna li neko neku igricu u kojoj upravljass citavom drzavom,ono ekonomija infrastruktura fazoni, da nije zahttjevna da moze na procesor od 5 Ghz i 1 Gb rama.
Qme takav ne postoji :D ,a od igara imas total war serijal,koju obuhvata razne dijelove ljudske povijesti(Rim,srednji vijek,carstva,napoleonova ekspanzija..itd).
možda ima neki dual core procesor 2x2,5 GHz i sta kažeš imaš 1Gb RAMa, tj 125 MB RAMA jel :D
neo7

#2295 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

pa ovo je bruka! Dw max speed 40kB/s :S Sta je ovo braco mila XD

Inace nije steam verzija :D
Quaresma

#2296 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

ipak je meni frostbite 2 engin bolji, a danas tesko da mogu igrati neke igrice gdje nema destrukcije :-D
Baltazar_khan

#2297 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Baltazar_khan »

bosnia?
Eborg

#2298 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

Koliko sam upratio ova igra kao i Sniper 2 imaju Bosnu kao neka od mjesta odvijanja radnje.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2299 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Eborg wrote:Koliko sam upratio ova igra kao i Sniper 2 imaju Bosnu kao neka od mjesta odvijanja radnje.
Sniper 2 je tematizirao Grbavicu :)
Eborg

#2300 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

Da, evo ovdje ima dosta stvari iz Sarajeva.

Post Reply