Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bingov buraz
#2276 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Vjeruem da Spaha nema veze sa ovim sto bi mu neki zeljeli prisiti, da je odigrao slabu utakmicu jeste, na stoperskoj I golmanskoj poziciji se greske najvise vide, rekla kazala price treba ostaviti po strani ako ima dokaza a dosad bi isplivali da ih ima za ovo nek ga streljaju sto se mene tice.Mislim da bi nam valjao jos jedan ciklus za Europsko ali uvoditi Arslanagica a Spaha kao bekap njegov da pocinj na klupi, protiv slabijih reprezentacija jos uvijek moze povuci.
- SaNsEo
#2277 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jarane e upravo zbog toga je Susic daleko od trenera koji moze da dalje gura ovu repku... on je bio i ostao "kameni spavac"atmel wrote:Sušić stoji kraj aut linije i nijemo posmatra šta Spaha radi. Svaki bolji trener bi mu jeb.o mater ako ništa barem ga upozorio.
zbog ovakve greske koju mu igrac pravi 10 m od njega on bi trebao da i zive odere sa linije a on AMA ni da mrdne
- and
#2278 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
kao pokojni Valerij LobanovskiSaNsEo wrote:jarane e upravo zbog toga je Susic daleko od trenera koji moze da dalje gura ovu repku... on je bio i ostao "kameni spavac"atmel wrote:Sušić stoji kraj aut linije i nijemo posmatra šta Spaha radi. Svaki bolji trener bi mu jeb.o mater ako ništa barem ga upozorio.
zbog ovakve greske koju mu igrac pravi 10 m od njega on bi trebao da i zive odere sa linije a on AMA ni da mrdneni da ga upozori
NISTAAAAA
- spinel_
#2279 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
bingov buraz wrote:Vjeruem da Spaha nema veze sa ovim sto bi mu neki zeljeli prisiti, da je odigrao slabu utakmicu jeste, na stoperskoj I golmanskoj poziciji se greske najvise vide, rekla kazala price treba ostaviti po strani ako ima dokaza a dosad bi isplivali da ih ima za ovo nek ga streljaju sto se mene tice.Mislim da bi nam valjao jos jedan ciklus za Europsko ali uvoditi Arslanagica a Spaha kao bekap njegov da pocinj na klupi, protiv slabijih reprezentacija jos uvijek moze povuci.
jah, zato se Spahic Nemanja pronalazi u onom "smetljar" ... pa brze bolje na fb postavlja neki "demantij" ... zasto bas on ?
uostalom, da nije zrtveno janje brze bolje bi tuzio federalnu, avaz, sportsport zbog kleveta i lazi na njegov racun...
-
Nomo
#2280 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ja sam za ovog spahica prvi put cuo kada je igrao u spaniji i tamo se na treningu skoro potukao sa nekim juznoamerickim igracem . Isprovociran i ljut ovaj momak je skocio na Spahica . Spahic nije ocekivao takvu reakciju i bio je uplasen . ,,Junacina,, sa malim mudima . To sam ja gledao . Spanske novine su tada pisale da Bosanac vec odavno ima problema sa disciplinom . Meni je covjek odvratan , pravi krkan i papcina sa dna kace . Ne znam zasto je drzao ruku na ustima kada je nesto blebetao sudiji u utakmici sa Nigerijom . Ovi snimci su jako sumnjivi . Sikter !
-
5 0 5
#2281 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ova je meni najogavnija.Nomo wrote:ja sam za ovog spahica prvi put cuo kada je igrao u spaniji i tamo se na treningu skoro potukao sa nekim juznoamerickim igracem . Isprovociran i ljut ovaj momak je skocio na Spahica . Spahic nije ocekivao takvu reakciju i bio je uplasen . ,,Junacina,, sa malim mudima . To sam ja gledao . Spanske novine su tada pisale da Bosanac vec odavno ima problema sa disciplinom . Meni je covjek odvratan , pravi krkan i papcina sa dna kace . Ne znam zasto je drzao ruku na ustima kada je nesto blebetao sudiji u utakmici sa Nigerijom . Ovi snimci su jako sumnjivi . Sikter !
- noiserr
#2282 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Greska igraca u bijelom dresu. Vidi da je golman ogradjen od strane Spahica, i on idalje jurisa na rudu. Nije trebao ono laktovima, ali ono je cisti kiks napadaca u bijelom dresu.505sCrtom wrote:ova je meni najogavnija.Nomo wrote:ja sam za ovog spahica prvi put cuo kada je igrao u spaniji i tamo se na treningu skoro potukao sa nekim juznoamerickim igracem . Isprovociran i ljut ovaj momak je skocio na Spahica . Spahic nije ocekivao takvu reakciju i bio je uplasen . ,,Junacina,, sa malim mudima . To sam ja gledao . Spanske novine su tada pisale da Bosanac vec odavno ima problema sa disciplinom . Meni je covjek odvratan , pravi krkan i papcina sa dna kace . Ne znam zasto je drzao ruku na ustima kada je nesto blebetao sudiji u utakmici sa Nigerijom . Ovi snimci su jako sumnjivi . Sikter !
- Steph
- spinel_
#2284 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nomo wrote:ja sam za ovog spahica prvi put cuo kada je igrao u spaniji i tamo se na treningu skoro potukao sa nekim juznoamerickim igracem . Isprovociran i ljut ovaj momak je skocio na Spahica . Spahic nije ocekivao takvu reakciju i bio je uplasen . ,,Junacina,, sa malim mudima . To sam ja gledao . Spanske novine su tada pisale da Bosanac vec odavno ima problema sa disciplinom . Meni je covjek odvratan , pravi krkan i papcina sa dna kace . Ne znam zasto je drzao ruku na ustima kada je nesto blebetao sudiji u utakmici sa Nigerijom . Ovi snimci su jako sumnjivi . Sikter !
+1
dobro si to spomenuo, niko se jos toga nije sjetio
- noiserr
#2285 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa jel nije? Svaki normalan igrac bi se okanuo kad vidi da je golman ogradjen/zasticen i da nema sanse oduzeti loptu od CBa i Golmana. Takve situacije se bukvalno desavaju jedno 10tak puta po utakmici.leškarenje wrote:Greska igraca u bijelom dresuboze sacuvaj...
Iskusan napadac nikad ono nebi napravio.
Da se razumijemo Spahic jeste grubo postupio, ali onaj u bjelom dresu je to sam trazio.
Last edited by noiserr on 28/06/2014 12:45, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#2286 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Cileanac Medel je taj igrac,inace andjelak praviNomo wrote:ja sam za ovog spahica prvi put cuo kada je igrao u spaniji i tamo se na treningu skoro potukao sa nekim juznoamerickim igracem . Isprovociran i ljut ovaj momak je skocio na Spahica . Spahic nije ocekivao takvu reakciju i bio je uplasen . ,,Junacina,, sa malim mudima . To sam ja gledao . Spanske novine su tada pisale da Bosanac vec odavno ima problema sa disciplinom . Meni je covjek odvratan , pravi krkan i papcina sa dna kace . Ne znam zasto je drzao ruku na ustima kada je nesto blebetao sudiji u utakmici sa Nigerijom . Ovi snimci su jako sumnjivi . Sikter !
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ansea.html
@spinel
nema se on sta prepoznavati,Velid Spaho je jasno rekao za njega
-
5 0 5
#2287 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
dupli lakat jarane. dupli lakat.noiserr wrote: Da se razumijemo Spahic jeste grubo postupio, ali onaj u bjelom dresu je to sam trazio.
- JThomas
#2288 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
tačno je da je napadač imao vrlo male šanse da stigne do lopte, ali ovo je za krivičnog gonjenja. izlazi iz okvira igre i sporta.
- noiserr
#2289 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Samo vidim jedan lakat (desni). To sto je obadvije ruke savio neznaci dupli lakat.505sCrtom wrote:dupli lakat jarane. dupli lakat.noiserr wrote: Da se razumijemo Spahic jeste grubo postupio, ali onaj u bjelom dresu je to sam trazio.
- JThomas
#2290 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
laktovima ga je fulio. al' ga je zato skinuo cijelim leđima, bukvalno je cijeli torzo upotrijebio da ga udari koliko god jače može. namjera apsolutno nesumnjiva.505sCrtom wrote:dupli lakat jarane. dupli lakat.noiserr wrote: Da se razumijemo Spahic jeste grubo postupio, ali onaj u bjelom dresu je to sam trazio.
- noiserr
#2291 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Tehnicki gledano. Spahic nije njega udario nego se on sam nabio na Spahica.JThomas wrote:laktovima ga je fulio. al' ga je zato skinuo cijelim leđima, bukvalno je cijeli torzo upotrijebio da ga udari koliko god jače može. namjera apsolutno nesumnjiva.505sCrtom wrote:dupli lakat jarane. dupli lakat.noiserr wrote: Da se razumijemo Spahic jeste grubo postupio, ali onaj u bjelom dresu je to sam trazio.
- JThomas
#2292 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
realnost je da spaha nikad nije ni bio vrhunski igrač. nama je bio nezamjenjiv jer se potrefila slabija generacija odbrambenih, da je igrao kad i konjić i hibić bio bi rezervista. u neke teorije zavjere nema potrebe da se ulazi bez dokaza jer on nikad nije mogao odgovoriti protiv brzih igrača, sad sa 34 godine to može još slabije, a naročito u postavci gdje nije bilo lijevog beka. a i prije je padao u najvažnijim utakmicama.bingov buraz wrote:Vjeruem da Spaha nema veze sa ovim sto bi mu neki zeljeli prisiti, da je odigrao slabu utakmicu jeste, na stoperskoj I golmanskoj poziciji se greske najvise vide, rekla kazala price treba ostaviti po strani ako ima dokaza a dosad bi isplivali da ih ima za ovo nek ga streljaju sto se mene tice.Mislim da bi nam valjao jos jedan ciklus za Europsko ali uvoditi Arslanagica a Spaha kao bekap njegov da pocinj na klupi, protiv slabijih reprezentacija jos uvijek moze povuci.
- Zmijuga loma
#2293 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jel se igrač u bijelom dresu izvinio Spahiću?
- JThomas
#2294 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jeste ga udario, svime čime je god mogao. napravio je pokret s oba lakta i cijelim torzom prema njemu da ga udari, a golman je već bio pokupio loptu. i dobio je tad rekordnu suspenziju za francusku ligu što nešto ipak govori.noiserr wrote: Tehnicki gledano. Spahic nije njega udario nego se on sam nabio na Spahica.
-
last mohicans
#2295 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I meni je to bilo sumnjivo,sta mu ima govoriti,greske linijskih,greska glavnog,spahini fenomenalni potezi,susiceva taktika.Sve predispozicije smo imali da izgubimo utakmicu.Onakvi potezi nisu cista posla.Jednom u utakmici OK,pa hajde i dva puta da ti se desi,a 4,5 puta da ispadas,nisam pametan.Nomo wrote:ja sam za ovog spahica prvi put cuo kada je igrao u spaniji i tamo se na treningu skoro potukao sa nekim juznoamerickim igracem . Isprovociran i ljut ovaj momak je skocio na Spahica . Spahic nije ocekivao takvu reakciju i bio je uplasen . ,,Junacina,, sa malim mudima . To sam ja gledao . Spanske novine su tada pisale da Bosanac vec odavno ima problema sa disciplinom . Meni je covjek odvratan , pravi krkan i papcina sa dna kace . Ne znam zasto je drzao ruku na ustima kada je nesto blebetao sudiji u utakmici sa Nigerijom . Ovi snimci su jako sumnjivi . Sikter !
Ima li kakvih kladionicarskih cudnih uplata?Kolika je bila kvota na Nigeriju?
- noiserr
#2296 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nekazem da nije pogresno postupio i da nije grubo to napravio. Ali kazem da je ogradjivanje lopte tijelom sastavni dio igre. Spahic i da nije laktove digao, i da se nije onako vratio par centimetara, ovaj bi opet na njega naletio, tako da po meni nije sva krivica na Spahicu.JThomas wrote:jeste ga udario, svime čime je god mogao. napravio je pokret s oba lakta i cijelim torzom prema njemu da ga udari, a golman je već bio pokupio loptu. i dobio je tad rekordnu suspenziju za francusku ligu što nešto ipak govori.noiserr wrote: Tehnicki gledano. Spahic nije njega udario nego se on sam nabio na Spahica.
- JThomas
#2297 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
bi on naletio. ali regularno, kako se stalno dešava. a ovo je katilizam.
- Steph
#2298 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
@noiser
Jes' ti dobar majstore?
Jes' ti dobar majstore?
- noiserr
#2299 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
sto pitas?Steph wrote:@noiser
Jes' ti dobar majstore?
- noiserr
#2300 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Na kome bi onda faul bio?JThomas wrote:bi on naletio. ali regularno, kako se stalno dešava. a ovo je katilizam.