Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#2276 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Vjeruem da Spaha nema veze sa ovim sto bi mu neki zeljeli prisiti, da je odigrao slabu utakmicu jeste, na stoperskoj I golmanskoj poziciji se greske najvise vide, rekla kazala price treba ostaviti po strani ako ima dokaza a dosad bi isplivali da ih ima za ovo nek ga streljaju sto se mene tice.Mislim da bi nam valjao jos jedan ciklus za Europsko ali uvoditi Arslanagica a Spaha kao bekap njegov da pocinj na klupi, protiv slabijih reprezentacija jos uvijek moze povuci.
SaNsEo

#2277 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SaNsEo »

atmel wrote:Sušić stoji kraj aut linije i nijemo posmatra šta Spaha radi. Svaki bolji trener bi mu jeb.o mater ako ništa barem ga upozorio.
jarane e upravo zbog toga je Susic daleko od trenera koji moze da dalje gura ovu repku... on je bio i ostao "kameni spavac"

zbog ovakve greske koju mu igrac pravi 10 m od njega on bi trebao da i zive odere sa linije a on AMA ni da mrdne :-) ni da ga upozori :-) NISTAAAAA
and

#2278 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

SaNsEo wrote:
atmel wrote:Sušić stoji kraj aut linije i nijemo posmatra šta Spaha radi. Svaki bolji trener bi mu jeb.o mater ako ništa barem ga upozorio.
jarane e upravo zbog toga je Susic daleko od trenera koji moze da dalje gura ovu repku... on je bio i ostao "kameni spavac"

zbog ovakve greske koju mu igrac pravi 10 m od njega on bi trebao da i zive odere sa linije a on AMA ni da mrdne :-) ni da ga upozori :-) NISTAAAAA
kao pokojni Valerij Lobanovski
spinel_

#2279 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by spinel_ »

bingov buraz wrote:Vjeruem da Spaha nema veze sa ovim sto bi mu neki zeljeli prisiti, da je odigrao slabu utakmicu jeste, na stoperskoj I golmanskoj poziciji se greske najvise vide, rekla kazala price treba ostaviti po strani ako ima dokaza a dosad bi isplivali da ih ima za ovo nek ga streljaju sto se mene tice.Mislim da bi nam valjao jos jedan ciklus za Europsko ali uvoditi Arslanagica a Spaha kao bekap njegov da pocinj na klupi, protiv slabijih reprezentacija jos uvijek moze povuci.

jah, zato se Spahic Nemanja pronalazi u onom "smetljar" ... pa brze bolje na fb postavlja neki "demantij" ... zasto bas on ?

uostalom, da nije zrtveno janje brze bolje bi tuzio federalnu, avaz, sportsport zbog kleveta i lazi na njegov racun...
Nomo

#2280 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Nomo »

ja sam za ovog spahica prvi put cuo kada je igrao u spaniji i tamo se na treningu skoro potukao sa nekim juznoamerickim igracem . Isprovociran i ljut ovaj momak je skocio na Spahica . Spahic nije ocekivao takvu reakciju i bio je uplasen . ,,Junacina,, sa malim mudima . To sam ja gledao . Spanske novine su tada pisale da Bosanac vec odavno ima problema sa disciplinom . Meni je covjek odvratan , pravi krkan i papcina sa dna kace . Ne znam zasto je drzao ruku na ustima kada je nesto blebetao sudiji u utakmici sa Nigerijom . Ovi snimci su jako sumnjivi . Sikter !
5 0 5

#2281 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

Nomo wrote:ja sam za ovog spahica prvi put cuo kada je igrao u spaniji i tamo se na treningu skoro potukao sa nekim juznoamerickim igracem . Isprovociran i ljut ovaj momak je skocio na Spahica . Spahic nije ocekivao takvu reakciju i bio je uplasen . ,,Junacina,, sa malim mudima . To sam ja gledao . Spanske novine su tada pisale da Bosanac vec odavno ima problema sa disciplinom . Meni je covjek odvratan , pravi krkan i papcina sa dna kace . Ne znam zasto je drzao ruku na ustima kada je nesto blebetao sudiji u utakmici sa Nigerijom . Ovi snimci su jako sumnjivi . Sikter !
ova je meni najogavnija.

noiserr

#2282 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

505sCrtom wrote:
Nomo wrote:ja sam za ovog spahica prvi put cuo kada je igrao u spaniji i tamo se na treningu skoro potukao sa nekim juznoamerickim igracem . Isprovociran i ljut ovaj momak je skocio na Spahica . Spahic nije ocekivao takvu reakciju i bio je uplasen . ,,Junacina,, sa malim mudima . To sam ja gledao . Spanske novine su tada pisale da Bosanac vec odavno ima problema sa disciplinom . Meni je covjek odvratan , pravi krkan i papcina sa dna kace . Ne znam zasto je drzao ruku na ustima kada je nesto blebetao sudiji u utakmici sa Nigerijom . Ovi snimci su jako sumnjivi . Sikter !
ova je meni najogavnija.

Greska igraca u bijelom dresu. Vidi da je golman ogradjen od strane Spahica, i on idalje jurisa na rudu. Nije trebao ono laktovima, ali ono je cisti kiks napadaca u bijelom dresu.
Steph

#2283 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

:shock: :lol:
spinel_

#2284 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by spinel_ »

+1

dobro si to spomenuo, niko se jos toga nije sjetio
noiserr

#2285 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

leškarenje wrote:Greska igraca u bijelom dresu :shock: boze sacuvaj...
Pa jel nije? Svaki normalan igrac bi se okanuo kad vidi da je golman ogradjen/zasticen i da nema sanse oduzeti loptu od CBa i Golmana. Takve situacije se bukvalno desavaju jedno 10tak puta po utakmici.

Iskusan napadac nikad ono nebi napravio.

Da se razumijemo Spahic jeste grubo postupio, ali onaj u bjelom dresu je to sam trazio.
Last edited by noiserr on 28/06/2014 12:45, edited 1 time in total.
bingov buraz

#2286 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Cileanac Medel je taj igrac,inace andjelak pravi
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ansea.html

@spinel
nema se on sta prepoznavati,Velid Spaho je jasno rekao za njega
5 0 5

#2287 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

noiserr wrote: Da se razumijemo Spahic jeste grubo postupio, ali onaj u bjelom dresu je to sam trazio.
dupli lakat jarane. dupli lakat.
JThomas

#2288 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

tačno je da je napadač imao vrlo male šanse da stigne do lopte, ali ovo je za krivičnog gonjenja. izlazi iz okvira igre i sporta.
noiserr

#2289 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

505sCrtom wrote:
noiserr wrote: Da se razumijemo Spahic jeste grubo postupio, ali onaj u bjelom dresu je to sam trazio.
Samo vidim jedan lakat (desni). To sto je obadvije ruke savio neznaci dupli lakat.
JThomas

#2290 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

505sCrtom wrote:
laktovima ga je fulio. al' ga je zato skinuo cijelim leđima, bukvalno je cijeli torzo upotrijebio da ga udari koliko god jače može. namjera apsolutno nesumnjiva.
noiserr

#2291 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

JThomas wrote:
505sCrtom wrote:
laktovima ga je fulio. al' ga je zato skinuo cijelim leđima, bukvalno je cijeli torzo upotrijebio da ga udari koliko god jače može. namjera apsolutno nesumnjiva.
Tehnicki gledano. Spahic nije njega udario nego se on sam nabio na Spahica.
JThomas

#2292 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

bingov buraz wrote:Vjeruem da Spaha nema veze sa ovim sto bi mu neki zeljeli prisiti, da je odigrao slabu utakmicu jeste, na stoperskoj I golmanskoj poziciji se greske najvise vide, rekla kazala price treba ostaviti po strani ako ima dokaza a dosad bi isplivali da ih ima za ovo nek ga streljaju sto se mene tice.Mislim da bi nam valjao jos jedan ciklus za Europsko ali uvoditi Arslanagica a Spaha kao bekap njegov da pocinj na klupi, protiv slabijih reprezentacija jos uvijek moze povuci.
realnost je da spaha nikad nije ni bio vrhunski igrač. nama je bio nezamjenjiv jer se potrefila slabija generacija odbrambenih, da je igrao kad i konjić i hibić bio bi rezervista. u neke teorije zavjere nema potrebe da se ulazi bez dokaza jer on nikad nije mogao odgovoriti protiv brzih igrača, sad sa 34 godine to može još slabije, a naročito u postavci gdje nije bilo lijevog beka. a i prije je padao u najvažnijim utakmicama.
Zmijuga loma

#2293 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Zmijuga loma »

Jel se igrač u bijelom dresu izvinio Spahiću?
JThomas

#2294 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

noiserr wrote: Tehnicki gledano. Spahic nije njega udario nego se on sam nabio na Spahica.
jeste ga udario, svime čime je god mogao. napravio je pokret s oba lakta i cijelim torzom prema njemu da ga udari, a golman je već bio pokupio loptu. i dobio je tad rekordnu suspenziju za francusku ligu što nešto ipak govori.
last mohicans

#2295 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by last mohicans »

I meni je to bilo sumnjivo,sta mu ima govoriti,greske linijskih,greska glavnog,spahini fenomenalni potezi,susiceva taktika.Sve predispozicije smo imali da izgubimo utakmicu.Onakvi potezi nisu cista posla.Jednom u utakmici OK,pa hajde i dva puta da ti se desi,a 4,5 puta da ispadas,nisam pametan.
Ima li kakvih kladionicarskih cudnih uplata?Kolika je bila kvota na Nigeriju?
noiserr

#2296 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

JThomas wrote:
noiserr wrote: Tehnicki gledano. Spahic nije njega udario nego se on sam nabio na Spahica.
jeste ga udario, svime čime je god mogao. napravio je pokret s oba lakta i cijelim torzom prema njemu da ga udari, a golman je već bio pokupio loptu. i dobio je tad rekordnu suspenziju za francusku ligu što nešto ipak govori.
Nekazem da nije pogresno postupio i da nije grubo to napravio. Ali kazem da je ogradjivanje lopte tijelom sastavni dio igre. Spahic i da nije laktove digao, i da se nije onako vratio par centimetara, ovaj bi opet na njega naletio, tako da po meni nije sva krivica na Spahicu.
JThomas

#2297 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

bi on naletio. ali regularno, kako se stalno dešava. a ovo je katilizam.
Steph

#2298 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

@noiser

Jes' ti dobar majstore?
noiserr

#2299 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

Steph wrote:@noiser

Jes' ti dobar majstore?
sto pitas?
noiserr

#2300 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

JThomas wrote:bi on naletio. ali regularno, kako se stalno dešava. a ovo je katilizam.
Na kome bi onda faul bio?
Post Reply