Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#2276 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A zato nikad o njemu nema nista na rtl-ovom teletextu, inace uvijek stavljaju za trenere koji vani neke timove ili repke treniraju npr Vogts nije uspio proci neporazensa svojim Azerbejdaznom na tom i tom gostovanju i slicno, a ovom nikad nista ne procitah!

-
mikogoago
#2277 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Znaci on je njemacka crna ovca pa otisao kod brace rusa da zivi i kruh zaradjuje,ali da nebude bas tako otvoreno ode kod onih bjelih cuo bjel kruh tamo 
-
Korisničkoime
#2278 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma Švabe to baš ne praštaju ko je petljao s Stasi-om. Ne mogu ga krivično goniti jer su amnestirali saradnike i doušnike iste osim ako nisu skrivili nečiju smrt ali ih zato tretiraju ko da kugu imaju. Ne zna se gdje bi sad bio da tog dijela njegovog života nije bilo. Mislim da je zato i podnjeo ostavku na mjesto sportskog direktora Herthe 1995 godine.
-
mikogoago
#2279 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
nego zezanciju na stranu bilo bi lijepo kada bi nasi navijaci sutra dostojanstveno i lijepo pozdravili bjeleruse i da im ne zvizde tokom utakmice ili himna kada bude intonirana.I da ce ih na kraju ispratiti aplauzom 
- BHF_Manijak
#2280 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma ako dobijemo i izljubit cu ih ako treba...mikogoago wrote:nego zezanciju na stranu bilo bi lijepo kada bi nasi navijaci sutra dostojanstveno i lijepo pozdravili bjeleruse i da im ne zvizde tokom utakmice ili himna kada bude intonirana.I da ce ih na kraju ispratiti aplauzom
-
BHanibal
#2281 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Stari mu bio nacista pa konta "stari se prikljucio pogresnim zato ja necu napraviti tu gresku i prikljucit cu se pokretu koji ce vladati svijetom" i opet promasio kao njegov stari. Sad mi ne preostaje da vodi S. Koreu, Kinu, Sovjetske Respublike i ove sto niko drugi nece a dobro placaju!mikogoago wrote:Znaci on je njemacka crna ovca pa otisao kod brace rusa da zivi i kruh zaradjuje,ali da nebude bas tako otvoreno ode kod onih bjelih cuo bjel kruh tamo
- shalla
#2282 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ono što raduje je da su i reprezentativci (bar njih 4-5 sa kojima sam danas pričao) svjesni da su ovi zajebaniji na strani i da nisu nimalo bezazleni. Pravo sam se obradovao kad sam to čuo iz njihovih usta, to znači da sutra aBd nema "lahko ćemo" pa da dobijemo po ušima nedaj Bože...
- Bosanski_kralj
#2283 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
U koliko je sati utakmica? 
- denimb
#2284 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sta je ba ovo ljudi sutra utakmica a jos nema nikakve euforije, e pa nije ni ovo cejf
U neka druga vremena bi vec raspravljali o grupama na EP, sve nam uze ovaj Susic
U neka druga vremena bi vec raspravljali o grupama na EP, sve nam uze ovaj Susic
-
Mr.Penguin
#2285 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ovaj susic je depresivac a ostali su reprezentativcidenimb wrote:Sta je ba ovo ljudi sutra utakmica a jos nema nikakve euforije, e pa nije ni ovo cejf![]()
- jeza u ledja
#2286 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dakle sutra poslije utakmice bi vec mogli biti u barazu uz pobjedu protiv Luksa. Tako da bi vec sutra mogli uveliko pricati o grupama na EP, jer mi standardno preskacemo jednu stepenicu u ovakvim raspravama, jebo baraz.
Nego, sto se tice utakmice Rumunija - Francuska, nakon dubokog naprezanja svojih sivih celija skontao sam da bi nam najbolje odgovarao remi.
(Naravno, uz nasu pobjedu sutra).
Nego, sto se tice utakmice Rumunija - Francuska, nakon dubokog naprezanja svojih sivih celija skontao sam da bi nam najbolje odgovarao remi.
- Edin H.
#2287 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
8-15Bosanski_kralj wrote:U koliko je sati utakmica?
- Edin H.
#2288 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Vazi ko' Tunjosarajevomd wrote:http://youtu.be/vAYPQ0d2tVk mini intervju sa begovicom
- Bosanski_kralj
#2289 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Edin H. wrote:8-15Bosanski_kralj wrote:U koliko je sati utakmica?
Ma znao sam to, nego sam diskusiju htio preusmjeriti sa onih djevojaka na ono mnogo bitnije -
-
zlajaBHF
#2290 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Teska nas utakmica sutra ceka....Teza nego u gostima
Sto vise vremena bude prolazilo, vise ce nervoze biti...samo da budemo imali sabura.
Sutra rusi igraju bunker
Sto vise vremena bude prolazilo, vise ce nervoze biti...samo da budemo imali sabura.
Sutra rusi igraju bunker
- denimb
#2291 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
jeza u ledja wrote:Dakle sutra poslije utakmice bi vec mogli biti u barazu uz pobjedu protiv Luksa. Tako da bi vec sutra mogli uveliko pricati o grupama na EP, jer mi standardno preskacemo jednu stepenicu u ovakvim raspravama, jebo baraz.![]()
Nego, sto se tice utakmice Rumunija - Francuska, nakon dubokog naprezanja svojih sivih celija skontao sam da bi nam najbolje odgovarao remi.(Naravno, uz nasu pobjedu sutra).
Nema veze, baraz je samo dodatna provjera forme
Nego i ja mislim nesto o tom X-u Rumunije, i eventualno sretno-spretne pobjede u Parizu...da budemo i mi jednom oni koje uvrste u pricu " A jbo majku jesi vidio one Bosne"...imam osjecaj da se to svima u svijetu desilo, samo ne nama
Ali hajde prvo da tucemo Bjeloruse, i da vidimo tu Francusku, pa cemo dalje
- Sasvim_Obican
#2292 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
zlajaBHF wrote:Teska nas utakmica sutra ceka....Teza nego u gostima
Sutra rusi igraju bunker
Igrači osjećaju pritisak da zabiju gol u prvih 20 minuta. Ako se to ne desi, mogla bi se desiti panika, a onda ti eto prilike da Punjab nešto sjebe u odbrani.
- Edin H.
#2293 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Hm, interesantni prioritetiBosanski_kralj wrote:Edin H. wrote:8-15Bosanski_kralj wrote:U koliko je sati utakmica?![]()
Ma znao sam to, nego sam diskusiju htio preusmjeriti sa onih djevojaka na ono mnogo bitnije -
- jeza u ledja
#2294 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Bjelorusi moraju pobjediti, njima ni remi ne odgovara.
Tako da ako im zabijemo prvi gol jebali su jeza u ledja.
-
udrch
#2295 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Odoh ja spavati, valja sutra stajati, tri sahata u redu i dva sahata na utakmici..
- quasar
#2296 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
jeza u ledja wrote:Bjelorusi moraju pobjediti, njima ni remi ne odgovara.
Ako im mi zabijemo, oni ce onda doci da tebe j.?
Sta si im se to zamjerio?
-
Baudelaire
#2297 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Tebe neko jebo?jeza u ledja wrote:Bjelorusi moraju pobjediti, njima ni remi ne odgovara.
- jeza u ledja
#2298 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
vot d fak? 
-
zlajaBHF
#2299 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma Bjelorusi su ozbiljna ekipa kada se brane, ali su kuci bili u situaciji da im je trebala pobjeda, dok pored toga nisu imali dovoljan respekt prema nama. Mi smo ipak bolji, nego sto nam renome govori. Tu su se malo prevarili. Medjutim razumijem ih da su rizikovali, jer bi sa ponjdom protiv bili nadomak baraza.Sasvim_Obican wrote:zlajaBHF wrote:Teska nas utakmica sutra ceka....Teza nego u gostima
Sutra rusi igraju bunker![]()
![]()
Igrači osjećaju pritisak da zabiju gol u prvih 20 minuta. Ako se to ne desi, mogla bi se desiti panika, a onda ti eto prilike da Punjab nešto sjebe u odbrani.
Sad je drugacija situacija, znaju da cemo ih kazniti budu li se otvarali.
Zato mislim da ce se povuci i prihvatiti 25% sanse da nas dobiju. Znaci herojskom odbranom i kontrama.
Kao sto rekoh to im daje oko 20% sanse, dok bi sa otvorenom igrom imali znatno manje sanse.
Kako god okrenes oni nisu u zavidnoj poziciji, ali 20% je 20% zato se moramo dobro oznojiti sutra da bi
osigurali baraz.
- rajv0sa