FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bosnianidiot

#2276 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bosnianidiot »

Plavi bi od sad redovno mogao otvarati teme :D
valterbranisarajevo

#2277 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by valterbranisarajevo »

Iskreno, ako poslije ove prekrasne večeri sve institucije u gradu ne stanu iza Sarajeva i ne osiguraju makar novac za dio stolica za Zapad, onda im ja stvarno sve po spisku..Ako već daju tolike pare za npr. SFF onda bi bilo fer da pomognu malo i sport..Uostalom ja baš nisam vidio neke suze radosnice tamo, a večeras na Koševu i gdje god se gledala utakmica more suza... a može se to uraditi samo ako ima volje..stolice se mogu montirati za jednu noć....Da ih pritisnemo nekako, izmejlamo i sl... :dance:
Charuga
Globalni moderator

#2278 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Charuga »

bosnianidiot wrote:Plavi bi od sad redovno mogao otvarati teme :D
Jesi vidio sto sam sretan ... :mrgreen:
mrtva kokoš

#2279 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by mrtva kokoš »

nakon onog kvazi penala, mislio sam da ce ce desiti ista stvar koja se desava u nasim glavama i stvar koja nas koci godinama, od reprezentacije pa do klubova ali uspjeli ste se izdici iznad toga i vise nego zasluzeno ste dosli dokle ste dosli. pitari mozete biti ponosni na svoje igrace!! jos jednom cestitke i puno srece u nastavku, rijetke su prilike kad su zeljovci uz vas svim srcem :) :thumbup: :bih:
SmokingMan

#2280 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

bosnianidiot wrote:Sarajevo je institucija...
Onakva borbenost, disciplinovanost, se rijetko vidja u nekom od nasih klubova...Cestitke mom Travnicaninu Jovicu, i svakom od igraca koji je veceras ostavio srce na terenu :thumbup: Ostao sam bez teksta :thumbup: :thumbup:

Ja kada se sjetim Želje kada je igrao protiv Njukastla,pomislio sam tada,Bože hoćemo li mi ikada ovako daleko dogurati,Allaha mi i desilo se i to više puta Dinamo Kiev,pa Cluj,sve na korak,bilo je velikih tekmi u Sarajevu,al ponavljam ovo je van svih mojih očekivanja,momci su zaista odigrali kao što ti reče srcem svim 1000%,a bugari nisu to imali u svojim prsima...Ima još da se igra,ni jedna utakmice nije lagana,evo šta uradi Dudelange,to je pokazatelj da nema više slabih klubova...Nema opuštanja uslijedećoj to su mustre velike

Hvala momci za ovu divnu noć,HZ na nivou a more još bolje....
Alija Nametnik

#2281 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Alija Nametnik »

Odlična utakmica, odlična postavka Jovića, odlične duge lopte od strane Beloševića i Hadžića, i maestralnost Huseinovića. Neviđen majstor, samo neka održava tijelo.
poostar

#2282 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by poostar »

kvota 4.20 je legla :bih: :bih: :bih: :bih:

stvarno nisam ocekivao tako veliku kvotu na pobjedu Sarajeva...nista mi vise nije jasno
kokuz_sa

#2283 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by kokuz_sa »

Image

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

ponos drzave i glavnog nam grada :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

i da pozdravim komsije (hypko_nurko i LSD) s one strane
dino84

#2284 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by dino84 »

Kada smo uzeli duplu krunu 99 posto vas je odmah cestitalo i bilo bi bezobrazno ne biti posten i ne zaboraviti na svakodnevna prepucavanja i iskreno cestitati,duznost nam je zapravo nakon ovakve predstave da se nacrtamo svi ovdje. :thumbup:

Dakle,svaka cast i sve cestitke,Bugari nisu zasluzili niti onaj jedan gol,nisu u dvije utakmice pokazali skoro pa nista.
Huseinovic armirani beton za nase lige,sta ce tek biti kad skine jedno 5-6 kila.
Citava,bas citava ekipa odigrala srcem,trcala,borila se i na kraju bila nagradjena za to. :thumbup:

Nadam se da su mnogi promijenili misljenje o Jovicu koji je pokazao da je jako,jako dobar strucnjak.
Ako ste pametni necete ga otjerati jos jako,jako dugo :thumbup:

Sretno protiv Zete i da izborite taj play off pa da konacno sto i jedan nivo vlasti promijeni stolice na Zapadu. :bih:
Smail Aga

#2285 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Smail Aga »

valterbranisarajevo wrote:Iskreno, ako poslije ove prekrasne večeri sve institucije u gradu ne stanu iza Sarajeva i ne osiguraju makar novac za dio stolica za Zapad, onda im ja stvarno sve po spisku..Ako već daju tolike pare za npr. SFF onda bi bilo fer da pomognu malo i sport..Uostalom ja baš nisam vidio neke suze radosnice tamo, a večeras na Koševu i gdje god se gledala utakmica more suza... a može se to uraditi samo ako ima volje..stolice se mogu montirati za jednu noć....Da ih pritisnemo nekako, izmejlamo i sl... :dance:
FK Sarajevo ljudima ovoga grada znaci vise od zivota a smrdovi iz grada i kantona ,ukljucujuci posebno centar za rekreaciju,sviju im se sjetim,nisu u stanju za dvije godine postaviti stolice. Dok krse pare na sve moguce gluposti,za koje ljudima puca kurac. Da je normalna drzava,Sarajevo bi ih moglo tuziti za finansijsku stetu koju trpi. Realno ,Zetu cemo proci i u play -off nas moze cekati klub petice i njega docekati sa 11 hiljada karata. Jos jednom svima u gradskoj,kantonalnoj skupstini i centru za rekreaciju ..........ama bas sve.
Hvala igracima i Jovicu za ovu veliku pobjedu :-D :-D
PriNc_ba

#2286 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by PriNc_ba »

zanima me samo sta ce biti s njihovim navijacima. ja nisam stigao na tekmu tj zakasnio sam jer su zatvorili grbavicu zbog njih. ja kontao rat pocinje sviju mi kad je krenulo jedno 40 marica niz vraca prije njihovog prvog busa i onda izmedju svakog busa po jos par marica a drotova milioni... lupaju po staklima pokazuju 3 prsta urlaju nesto :) i neka ih nek se vrate kuci... samo mislim da ce ih makar neko sacekati negdje uz vraca ili tako nesto :D

momci fenomenalno odigrali, svaka cast, par konfuzija u odredjenim situacijama ali slomljeni levski nije mogao meda... Said :dance: :dance: :dance: :dance: samo tako mangupe, jos koju kilicu i kondiciju da zadas i bices bozanstvo :D tbj :-)
ultima_palabra

#2287 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:ma ono penala nije vidjelo, realno, ono nije faul ni na jednom dijelu terena.
Naravno da je bio penal, moraju se više naučiti da je ovo Evropa i evropske sudije, nema labavo ko u našoj ligi gdje Irfan završi sudije za kilu janjetine :mrgreen:

Zajebajem se, čestitke na prolazu ;-) Zetu ne smijete podcijeniti.
hljebarnik

#2288 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hljebarnik »

Sinoc sam najavio SPICU na forumu.

Budite strpljivi, uskoro pocinje :thumbup:
1941.

#2289 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by 1941. »

valterbranisarajevo wrote:Iskreno, ako poslije ove prekrasne večeri sve institucije u gradu ne stanu iza Sarajeva i ne osiguraju makar novac za dio stolica za Zapad, onda im ja stvarno sve po spisku..Ako već daju tolike pare za npr. SFF onda bi bilo fer da pomognu malo i sport..Uostalom ja baš nisam vidio neke suze radosnice tamo, a večeras na Koševu i gdje god se gledala utakmica more suza... a može se to uraditi samo ako ima volje..stolice se mogu montirati za jednu noć....Da ih pritisnemo nekako, izmejlamo i sl... :dance:
Dobro si...nagledao sam se svakakvih utakmica, ali večeras, a naročito nakon ona dva pogotka pa evo sve dosad ne znam kako sam uspijevao suspregnuti suze. Sve je bilo tako nabijeno emocijama. Vjerovatno se nakupilo isuviše frustracija, ali svakako i igrao nesvakidašnji fudbal.
Nevjerovatna noć, hvala Divovi :thumbup: :bih:
Lacrosse

#2290 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Lacrosse »

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

Evo za one koji govore da izvlacenje za trecu rundu nije gotovo.
FKS igra sa Zetom, 2 i 9 Augusta, ne znam samo gdje se igra prvo....

FK Zeta inace, ima kuma, pukovnika JSO oliti Crvenih Beretki, Radojicu Bozovica, koji je slavu stekao ratujuci po Bosni i Hercegovini. Implicitan je u vrbovanju igraca, sudija, itd. Poznat po tome sto je gurao svoje igrace iz Zete u Zvezdu, itd.
Tayyip

#2291 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Tayyip »

U PAPETOVOM STILU!! NEMAM RIJEČI ZA OVO VEČERAS!!

Fudbaler kao Said na fudbalskoj Mekki Koševu nije viđen još od Papeta!

HVALA SARAJEVO! SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA!
ole69

#2292 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ole69 »

VOLIM TE SARAJ'VO ! ! !
strong69

#2293 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Disciplinovanost, borbenost, znanje, taktika, zelja, emocije! Sarajevo! Hvala!
Lafo.Mamone

#2294 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Lafo.Mamone »

Imam utisak da nikada nismo igrali zrelije. Ozbiljno, pozrtvovano sa velikim pozitivnim nabojem, uz minimalne padove u igri. Odbrana veceras na nivou, malo propuha po stranama, ali su zato stoperi odigrali maestralno. Pohvale cijelom kolektivu sa Jovicem na celu.

Said je institucija i zelim mu sve naj u nastavku karijere, ma gdje igrao. Nasu ligu je definitivno prekucao.

Kako je lijepo procitati cestitke od Manijaka i navijaca drugih timova. Hvala vam na iskrenim cestitkama. :thumbup: :bih:
Last edited by Lafo.Mamone on 26/07/2012 23:54, edited 1 time in total.
nervoza

#2295 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by nervoza »

prije svega da vam cestitam komsije, bio sam svim srcem uz vas...

svaka cast na vise nego zasluzenoj pobjedi, sudija vas okusao pokrasti, ali ste pametno odreagovali, pametno u sljedecim utakmicama, zelim vam da se kvalifikujete u EL!

said huseinovic :dance: :dance: :dance: - utakmica na vrhunskom nivou, samo je mi jos uvijek djeluje nespremno :-? mogao je do sada mnogo vise napredovati i biti vrhunski fudbaler, valjda poslozi kockice u glavi, jos nije kasno!!

btw, neki pricaju o play off-u, koliko ja znam, vi prodjete zetu i gotovo, u grupnoj fazi ste ;)
Last edited by nervoza on 26/07/2012 23:56, edited 2 times in total.
jefferson

#2296 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by jefferson »

Svaka Vam cast sarajlije! Nema sta nokautirali ste ih.
Takodje, koliko sam skuzio nije bilo nikakvih incidenata. Nek i bugari vide sta je evropa :lol:
Sto se tice stolica na kosevu, stvarno je sramota. Uopste nije vazno da li je Sarajevo glavni grad ili ne, ali za grad s tolikom brojem stanovnika koji se iskreno voli busati u prsa kako je "metropola" i sl, to je vise nego sramota!
kokuz_sa

#2297 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by kokuz_sa »

sad ZETA aBd
pa onda

Image
Koshpa

#2298 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Koshpa »

Dajte nam Newcastle da osvetimo zelju :mrgreen: :dance:

Edit : a moze i Genk ponovo :mrgreen:
Last edited by Koshpa on 26/07/2012 23:57, edited 1 time in total.
strong69

#2299 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Pa Sparta da im vratimo za ono prosle godine :D
hau jes no

#2300 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hau jes no »

jao sta ce suljic da radi maiconu :-) a husejinovic ima da salje cambiassa i zanettija u paketu po cevape :D
Post Reply